.the 90's the last razerfree decade......the


OVERWHEALMED BENEATH YOU
------------------------
By LACRIMOSAGOTH
---------------------

dit verhaaltje is wederom echt gebeurt,ik heb veel geluk gehad met m'n fetish op behaarde vrouwen...geeneen van m'n ex vriendinnen vond het erg om niet meer te hoeven scheren!!! \
nog sterker,ze vonden het bijna ongeloofelijk dat er jongens zijn die op vrouwelijk lichaamshaar vallen....wel my lady,HERE I AM!!!!!!!

------------------------
We waren in nederland ons huis kwijtngeraakt en waren na lange omzwervingen op straat beland in de werkelijk indrukwekkende stad die Berlijn heette.We hadden een plekje in het"Tiergarten-park"gevonden.er stonden her en der tentjes tussen de bosjes die van andere zwervers waren,overal lagen er heroine-spuiten en de polizei liet ons doen behalve als we een kampvuur hadden,dan kwamen ze niet met een polizei auto,nee,met een helicopter plus megaphoon die ons vermaande om het vuur direct uit te doen,geen makkelijke mensen die "Grüne Polizei".
Op een dag,we waren Berlijn uitgelopen om werk op het oost-duitse platteland te vinden ,dat was veel makkelijker dan supermarkten te bestelen of te bedelen,wat ik altijd moest doen omdat ik de enige was die vloeiend Duits sprak,de groep waar we mee aan het freestylen waren konden alleen engels,zweeds,yslands...
Op een dag liepen we door een greet bos boven Berlijn,Oranienburg om precies te zijn.Het was wel 40 graden in de schaduw en er stond geen zuchtje wind wat het bijna ondragelijk maakte om ver te lopen.Ineens sloeg het weer om...de wolken rezen omhoog in aanbeeld vorm en de wolken werden langzaam heel raar groen en paars.na dit geconstateerd te hebben stopte het met hard te waaien en kwam er een serene rust over het landschap...
Ik keek in de lucht en zag de zeer duistere wolken zich kantelden,en toen begon het te waaien,en te waaien wat voor mij een teken was op in het bos zosnel onze grote op te zetten om te schuilen tegen de woede der weergoden.Ineens begon het heel hard te regenen en iedereen was helemaal doorweekt,maar we zaten droog en dat was het belangrijkste.
onze groep was uitgedund tot een rare Ier en een nog raardere brit die allebij een oogje op m'n vriendin Esther hadden.Ze waren jaloers op mij omdat ik wel een vriendin had en hunnie niet,elke dag weer moest Esther hun dubbelzinnige opmerkingen en geile blikken trotseren maar ze kon ze makkelijk van zich af houden,want als er een haar aan zou raken zou ik zonder genade toeslaan,niemand komt aan m'n meisje!!!
Esther was een van de mooiste meisjes die ik ooit als vaste verkering gehad heb...Ze was best lang en had gemiddelde borsten,cup c of zo,mooi gitzwart haar tot aan haar rug dat ze meestal in een staart droeg.
Esther was m'n tweede meisje waar ik verkering mee kreeg...eerst was ik ontmaagd door een Iranese vrouw die 19 jaar ouder dan mij,ik was toen net 16 jaar en toen durfde ik na veel pijnzen verkering aan haar te vragen...
Sinds de eerste van de MAVO was ik al smoorverliefd op haar,en niet zo'n beetje ook.Eerst zag ze me een heel jaar niet staan maar toen we in de tweede kwamen gingen m'n puisten op m'n gezicht weg en had ik weer een glad gezicht en ik was in de breedte en de lengte gegroeid,ook had ik borsthaar en een bos schaamhaar.ik zat heel vaak in de klas naar haar te staren,dan keek ik naar haar prachtige gezicht,als ik naar haar volle wenkbrouwen keek wist ik genoeg,het waren de jaren 90 en de meeste miesjes bij ons op school scheerden hun lichaam totaal niet.
Ik zat een keer in de aula tijdens de pauze bij een groepje meisjes die bevriend waren met Esther,het gesprek ging (zeer interessant!!!)over Schaamhaar,Esther was aan het woord en ik lag aan haar lippen.Een van de meisjes zei ineens tegen Esther dat ik verliefd op haar was,Esther ging blozen en durfde me niet aan te kijken voor een tijdje tenminste,ik had ook een rooie kop en d'r vriendinnen moesten allemaal lachen.tot dat eentje aan esther vroeg of zij mij ook leuk vond was het even stil maar toen zei Esther het onverwachtte"nou,om eerlijk te zijn vind ik hem(ik)de leukste van de school,hij is altijd serieus en pest niemand ook ziet hij er wel leuk uit met z'n blonde haar".
Ik wist net wat ik hoorde!!! Esther vond me leuk!!!daar moest ik werk van maken.Esther d'r vriendinnen begonnen te giechelen en elkaar dingen in de oren te fluisteren.
Ik kreeg een hele leuke tijd met haar maar we hadden nog geen sex,dat wilde ze voor het juiste moment en tijdstip bewaren.
We hadden de hele schooltijd verkering en alle jongens waren jaloers op mij,hahahahah!!!totdat ik opmoest voor de keuring "Corps Mariniers" daarna duurde het een hele tijd voor we elkaar weer zagen in een groeg in Middelburg,liefde op het tweede gezicht...
Nadat we ons huis waren kwijt geraakt waren we dus naar duitsland gegaan,zonder kaartje in 3 dagen.
Esther was een jaar jonger dan mij,en de paar jaar dat we elkaar niet gezien hadden hadden een echte mooie volwassen vrouw met prachtig zwart haar van het meisje wat ik kende gemaakt.
TERUG IN DE TENT...
als Esther bezopen was ,was ze voor letterlijk Alles in staat.Ze was opgegroeid in een dorpje in zeeland waar men streng gereformeerd was en hun kinderen verre van de boze buiten wereld hielden.toen ze eenmaal met mij op straat kwam te leven veranderde ze in een heel ander iemand,bijvoorbeeld was esther vrij exhibitionistisch en werd gr+aag beke+ken doorvreemde mannen als ze met zich zelf speelde. Ik vond het allemaal geweldig.
Daar zaten we dan in de tent ver in Oost-Duitsland in de bossen...Iedereen was doorweekt en wilde z'n kleren uittrekken om droog te worden en na een paar minuten zaten allebij de jongens alleen nog in hun onder broek,terwijl Esther nog in al haar kleren zat kou te kleumen.totdat ze het zat was en zei:"ja sorry hoor,ik ben ook maar mens,ik kleed me ook uit,het kan me niet schelen!!!Esther was ondertussen vrijbezopen geworden,en als Esther ergens gek van ging doen was het wel Wodka.
Ik had respect voor Esther en ging ook niet m'n wil opdringen,zij zou aangeven wanneer de tijd daar was,ik voelde dat dat niet lang meer zou duren...We sliepen wel samen en ik vingerde haar al een tijdje,dat vond ze heerlijk.En we zoenden hartstochtelijk,want ik was echt smoorverliefd op haar dus ik nam genoegen met wat ze me gaf op het gebied van sex.ja dat noem ik respect voor vrouwen.
Maar nu in de tent met twee buitenlanders,die zogenaamd lagen te slapen begon Esther zich te ontdoen van haar schoenen,haar doorweekte trui en na even naar de twee mede reizigers gekeken te hebbeb om te kijken of ze wel echt lagen te slapen,ik geloofde dat niet maar Esther zat al in haar doorweekte bh,ze was erg dronken zodat ze dingen deed die ze anders nooit zou doen zoals nu: na een tijdje knutselenop haar rug lukte het haar niet om haar bh uit te krijgen,zo dronken was ze!!!!
Ze legde haar slaapzak languit en ging er op liggen;ik zag ze allebij wel kijken maar gaf er niets om.
met veel moeite trok ze de zware doorweekte broek van d'r heupen af'maar toen ze dat deed bleef haar onderbroek aan haar natte spijkerbroek plakken met ht effect dat ze tegelijkertijd d'r broek en een stuk van haar zwarte schaamhaar te zien was,ik wist niet wat ik zag,ik wist net dat Esther d'r schaamhaar zo dik en vol geworden was in de tijd dat ze met mij op straat leefde...

Nu vroeg Esther om nog meer wodka,maar de twee buitenlanders lagen zogenaamd te slapen,toen ik haar met haar broek gehoplen had ging ze languit met haar benen heel ongegeneerd uit elkaar lggen,haar lange haar was ze in een staar aan het draaien zo dat ik zo naar haar oksels kon kijken,ik kan me herinneren dat op de MAVO haar oksels al eens gezien had maar nu een tijd langer was het wel heel veel gegroeid en stak vanvoren uit haar oksels,prachtig gewoon twee van die plukken shag tussen d'r oksels,ik vond het zoooon mooi meisje,ik kick echt op brunettes met zwart schaamhaar.
Met dubbele tong van de wodka fluisterde ze dat ze er klaar voor was.......
Ik wist niet wat ik hoorde!!!Ester legde een kussentje onder haar billen zodat ze er beter bij kon,langzaam begon ze haar volle bos zwart schaamhaar te strelen en met haar andere hand streelde ze haar tepel die heel snel hard werd,vast omdat ze haar twee vingers vochtig gemaakt.
Esther sprak met het dialect van haar dorp,en dat betekende dat het menis was,ze zei:"ooh neem me!!! neem me diep met je pik!!!dit soort taal was ik niet vanhaar gewend.maar eerst wilde ze zelf klaar komen met haar vingers,toen Esther 11 jaar was geweest begon bij haar al schaamhaar te groeien en op haar twaalfde werd ze voor het eerst ongesteld.Maar vanaf haar 11jaar vingerde ze zich al.
Haar hand verdween in haar dikke bos met schaamhaar om haar clitoris te zoeken en met haar andere hand streelde ze door het schaamhaar dat op haar venusheuvel groeide.
Ineens zei ze dat ik me ook moest uitkleden op haar te ontmaagden,ik wist wederom niet wat ik hoorde,wij allebij daxhten dat die twee gekken sliepen,maar ik zag ze allebij naar de vingerende Esther kijken.Zachtjes begon ze te kreunen door het vingeren van haar vrouwelijkheid.
Toen was het tijd om me ook uit te kleden en naakt op Esther te gaan liggen,ikvoelde haar borsten
en met m'n pik voelde ik Esthers full bush,als ik naar beneden keek zag ik m'n pik in en uit haar zwaar behaarde vrouwelijkheid gaan,de twee britten zaten nu gewoon open en bloot naar m'n vriendin d;r behaarde vagina te kijken,wij gaven er niks om en ik neukte haar in een,twee,drie keer klaar,daar was ik trots op!!!
de twee zeiden dat ze nog nooit zo'n makkelijk meisje meegemaakt hadden,de ene zei dat ie dol was op behaarde meisjes en ik moest beamen dat ik dat ook had,een voorkeur voor behaarde vrouwen en dan het liefst totaal puur;helemaal nooit geschoren...
Esther en ik hebben ng veel lol met elkaar gehad want wat zij voor mij voelde ,voelde ik voor haar,ze mocht zich niet eens scheren van mij,dood zondE!!!

FIN

ik zal nog wel een verhaal over m'n mooie behaarde Esther schrijven...

100% (2/0)
 
Posted by lacrimosagoth
8 months ago    Views: 262
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
wantitall88
retired
8 months ago
Weer zo'n heerlijk waargebeurd verhaal.... wooowww :P maak me gek :P !!!