Mijn eerste bi/gay-ervaring op het mannentoilet.

Ik moet nodig plassen en ga op zoek naar de mannentoilet. Er is niemand binnen. Ik ga naar de plasbak achterin het toilet. Op het moment dat ik mijn pik uit de broek haal om te plassen, zie ik in mijn ooghoeken een ander man binnenkomen. Hij draait wat rond in de ruimte. Ondertussen begin ik te plassen en concentreer ik me op de plasbak. Ik bemerk dat de binnengekomen man bij mij in de buurt komt. Er zijn veel plasbakken vrij, waarom moet hij nu uitgerekend de plasbak naast mij nemen? Maar he, voel ik nu iemand achter me gaan staan? De man komt tegen me aanstaan, ik voel zijn warmte en raak opgewonden. Hij drukt zijn kruis tegen mijn kont aan, ik voel zijn harde pik tussen mijn billen. Wat is dat? Mijn pik wordt half stijf. Ik kan niet meer plassen. Ik voel een hand naar mijn dijen afzakken. Mijn pik staat inmiddels stijf vooruit. Hij merkt het en pakt met zijn hand mijn stijve pik. Ik hoor hem zeggen: ‘Dit vindt jij fijn he? Zal ik je eens lekker aftrekken joh?”. Mijn ademhaling wordt vluchtig. Ik ben harstikke geil. Wil dat de man doorgaat. Ik zeg: ”neeee, ja, maar wat doe je nou? Ohhh, wat lekker, ga door”. De man laat ook zijn ander hand meespelen. Een hand om mijn pik, de andere hand speelt met mijn balzak. “ja, kriebel mijn balzak, heerlijk, ik vind dit zo geil”.

Mijn pik wordt aan alle kanten betast, gestreeld en afgetrokken. “Oh, ik hou dit niet lang vol hoor”, hoor ik me zeggen”. Mijn broek zakt van mijn kont. Plots voel ik iets tegen mijn kontgaatje. Is dat een vinger? Oh, wat een supergeil gevoel is dit. De man trekt aan mijn pik en duwt voorzichtig een natte vinger tegen mijn kontgaatje. “nee, niet in mijn kontje” zeg ik. Maar tegelijkertijd wordt ik zo lekker opgewonden. Ik word aan mijn pik getrokken en er zit een vinger in mijn kont. Ik hoor een rits, de man trekt zijn broek uit. “Voel ik nu een keiharde pik? Ohh, wat lekker. Ja, trek me af, druk die lekker pik van je tegen mijn kontje, ja ga door” hoor ik me zeggen. Ik voel zijn keiharde, dikke eikel tegen mijn kontje. Zijn hand blijft mijn pik aftrekken . “wat wil je dat ik doe” zegt de man. Ik kan bijna niets meer zeggen, zo lekker gevoel is het. “nee, niet in mijn kontje hoor, dat wil ik niet” zeg ik. “ga door, ik wil je pijpen, je dikke eikel proeven”. Ineens draait de man mij om. Zijn stevige armen houden me in de greep. Ik zie een stijve pik recht voor me. “doe maar, lik mijn eikel, toe maar” zegt de man. Ik kan de verleiding niet weerstaan. Langzaam neem ik zijn pik in mijn handen. Ik ga met mijn lippen naar zijn eikel. Zal ik het doen? Ja, vooruit. Ik wil het.

Ik neem zijn dikke eikel in mijn mond en ga met mijn tong over de eikelrand terwijl ik met mijn hand over zijn pik streel tot aan zijn ballen. Oh, ik pijp een man. Wat een supergeil gevoel. Ik voel zijn pik steeds stijver worden. Zijn eikel groeit nog verder. Ik lik zijn paal, ga met mijn tong van zijn eikel zachtjes over zijn pik naar zijn ballen. De man kreunt. ‘ga door, dit doe je zo lekker”. Ik ga met een hand langs zijn “pik naar zijn ballen en druk een vinger tegen zijn kontgaatje. “steek je vinger in mijn kont en lik verder’ zegt de man. Ik doe wat hij zegt. Ik voel zijn eikel op springen staan. Zijn pik wordt dikker, ik voel de spanning in zijn pik opkomen. “ik ga spuiten, ja ga door, door, doorrrrrrrr”. Ineens voel ik zijn pik opzwellen. Gauw doe ik zijn eikel uit mijn mond, ik wil niet in mijn mondje gespoten worden. De man houdt het niet meer. ‘Ik kommmmm” . Hij spuit een lading sperma over mijn handen en tegen mijn gezicht. Heerlijk lauwwarme sperma. Wat een lekker gevoel is dat. Ik heb een man gepijpt. Super. De man zegt: ‘Nu jij nog’. Hij kijkt naar mijn pik. Die is super hard. Mijn eikel steekt recht vooruit. Ik wil ook gepijpt worden. De man zakt door zijn knieen en neemt mijn pik weer in zijn handen. Zijn tong likt langs mijn paal, terwijl zijn handen mijn ballen kriebelen. Ik ben zo bloedgeil geworden dat ik het niet lang hou. Ik zeg: “ja, pijp me, ik wil klaarkomen”. Ineens gaat zijn mond om mijn eikel en zuigt hij hard. Zijn handen pakken mijn pik nog vaster. Een vinger drukt hij in mijn kontgaatje. Dit is het, ik hou het niet langer meer. Ik voel mijn lichaam spannen, van mijn tenen door mijn lichaam naar mijn dikke pik. “ik kom, ja, het komt, ohhhhh, jaaaaaa” Ik spuit mijn sperma in zijn mond. Hij slikt alles door en likt mijn eikel droog. Ik zak zowat door mijn knieen. Wat een gevoel. Ik ben nog nooit zo lekker gepijpt. We vegen het sperma van onze lichamen en doen snel onze broeken omhoog. Voor je het weet komt er iemand binnen. We nemen afscheid, maar niet voor lang. Ik wil meer, nog veel meer. Ben ik nu bi?

90% (16/2)
 
Posted by labour3103
1 year ago    Views: 398
Comments (8)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 months ago
Heerlijk geil!
adidas-sa...
retired
7 months ago
Leuk verhaal
als ik hier soms verhalen lees probeer ik mijn altijd een beeld voor te stellen
Dan kan ik ongeveer het verhaal voor my zien
ik heb jammer geen verhalen alleen maar fantasie wat nooit waar is
Gr adidas-satin
1 year ago
heerlijk zo'n verrassing
sgattie
retired
1 year ago
Mmml lijkt me ook geil om te zien.
Lijkt me heerlijk om mijn vriend met je bezig te zien. ;-)
Xx
1 year ago
ja 300 % bi
1 year ago
Een heerlijk verhaal, ik wil ook wel eens met jou naar het toilet...
1 year ago
Zo! Jouw verhaal is ook lekker zeg! Daar krijg ik wel een flinke stijve van!!
1 year ago
Oh jaaa zeker weten dat je bi bent.. Lekker verhaal trouwens. Werd er lekker geil van.