De insluiper deel 2

Hij laat je recht voor hem stoppen speelt wat met je borsten, en trekt een beekje aan het kettinkje dan draait hij je om en trekt aan het kettinkje zo dat je moet bukken.
En je met je kontje naar je man staat en hij een goed uitzicht heeft, streelt je billen en laat zijn hand door de bilspleet naar je kutje glijden spreid met duim en pink je lippen en steekt de overige drie vingers in je kut en pompt die een paar keer op en neer.
Haalt zijn vingers er weer uit en gaat omhoog naar je kontje laat daar eerst een en even later twee vingers in glijden.
Pompt en draait daar een paar keer, haalt zijn vingers er weer uit en pakt een aarsplug en steekt die in je kontje.
En laat je dan recht op staan door je aan het tepelkettinkje omhoog te trekken.
Dan pakt hij een stoel en een lange riem jij moet op de stoel plaats nemen en je benen hoog op tillen, hij doet de riem achter je rug en onder je handen om je benen, en trekt deze zo aan dat je knieën net naast je borsten zitten.
Dan laat hij je even zo zitten en pakt ondertussen een tweede tepelketting met knijpertjes.
De ene kant plaatst hij op je kietelaar en trekt er een paar keer zachtjes aan om te kijken dat hij ook goed vast zit, het andere einde doet hij over het ander kettinkje heen en zet hem dan met een klein beekje spanning op het tweede vast, zo dat er een Y tussen je borsten en je kietelaar ontstaat.
Hij controleert of alles goed vast zit door aan kruising een paar keer zachtjes te trekken.
Zo laat hij je weer even zitten en kleed hij zich achter je rustig uit en rookt een sigaret dan pakt hij het zweepje weer en komt naast je staan draait je hoofd naar hem toe en zegt tegen jou: zo slet nu ga jij mij eens lekker pijpen en wee o als je, je tanden gebruikt dan zwaait er wat.
Om deze woorden kracht bij te zetten geeft hij je een tik op een bil, waar door jij je mond open en hij zijn eikel in je mond steekt en je een tik op je andere bil geeft en zegt: zuigen slet.
Terwijl jij hem pijpt speelt hij met de zweep over je lichaam streelt de binnenkant van je dijen buik en borsten tikt tegen de tepelkettingen zo dat je die tikjes op drie punten te gelijk voelt.
Na enige tijd haalt hij zijn lul uit je mond en gaat voor je zitten en steekt hem heel zachtjes in je kutje en haalt hem een paar keer zeer langzaam heen en weer dan stopt hij even met alleen zijn eikel in je kutje en stoot dan een keer hard in je kut zo dat je borsten een sprongetje maken
Wat natuurlijk nog een ander effect heeft.
En dan weer een aantal keer heel langzaam en dan weer een harde en hier blijft mee door gaan zonder zich ook maar iets van jou aan te trekken.
tot hij zijn lol aan jou heeft gehad dan vult hij je kutje met een dildo,
en zegt tegen jou dat er nu nog een ding volgt.
Hij pakt je op uit de stoel zonder iets los te maken en zet je voor je man en wel zo dat je alleen met je tong bij zijn eikel komen kan.
En dan zegt hij dat je hem een orgasme moet bezorgen.
Onder tussen kleet hij zich weer aan en als het je gelukt is je mannetje een orgasme te bezorgen maakt hij zijn handen los en verdwijn.
67% (2/1)
 
Categories:
Posted by kromme67
4 years ago    Views: 187
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
4 years ago
perfect verhaal