RAZVALJENA UJNA

Svaka žena ima svoj miris. A mnoge svojim mirisom pozivaju na seks. Kao mlade, žestoke zveri, njihova tela ispuštaju nepogresiv zov, pune muška jaja svojom strasti, željom za tvrdim kurcem. One d**ge žene, porodične - majka, sestra, baka - one mirisu nekako tupo. Pa čak i kada malo dete vidi svoju mladu majku potpuno golu, ne uzbudjuje se, jer ona miriše d**gačije, nimalo privlačno. Tako sam oduvek mislio.
A onda je došla ona. Ujna iz Austrije. Bili smo u Sloveniji, na skijanju. Delio sam sobu s njom. Bila je to relativno mlada žena, u ranim četrdesetim… Ali savrčena. Vitka, dugih nogu. Blede puti. Duga, crna kosa spustala joj se do oblih guzova, preko velikih, ali čvrstih grudi… Imala je napućene, punačke usne, kojima kao da je uvijek pozivala na poljubac. Velike, tamne oci, s dugim trepavicama, i oštre, zamamne obrve… Kada sam bio decak, video sam, slučajno, kako je moj stariji brat kreše u gostinjskoj sobi. Gledao sam, iz prikrajka, dok je on širio njene butine i zakucavao svoj nabrekli kurac duboko u njenu mokru pičku. Nije mi bilo jasno zašto to rade - pa, bože, u rodu su. Ali sada, sada sam poceo shvatati.
Nakon napornog dana na snegu, povukli smo se u svoje sobe, ona i ja zajedno. Legao sam na krevet i uključio tv. Ona je otišla pod tuš. Vratila se potpuno gola. Ostao sam zaprepašćen. - Neće te biti sram, zar ne? - dobacila mi je sa smeškom i sela na svoj krevet, nasuprot mojem. Gledao sam opčinjeno u njene otvrdle bradavice i široke, skoro krvavo crvene kolutove oko njih. Nehajno se češljala. Bio sam se već svukao u uske bokserice, i moja nabreklina medju nogama postajala je sve očitija.
Pogledala je prema meni i nasmešila se: - Hej! Pa, digao ti se! Poželeo sam da se zemlja otvori i proguta me. Krv je ključala u mojim obrazima i mislio sam da ću umreti od neprijatnosti, a ujna je mirisala kao mlada ždrebica željna prljavog, grubog seksa. - Nestaško! - uzviknula je. Ostao sam nepokretan. Ustala je i prišla mi. - Ja sam kriva, zar ne? - prošaptala je. - Ja sam ga ovako uznemirila, nisam li? Nisam znao što bih rekao. - Sada kada sam ovo učinila, nema mi povratka… - nastavila je, pa kleknula pred mene. Veštim prstima povukla je moje bokserice nanize i svukla mi ih do koljena. - U…Ujna… - promrmljao sam. - Tišina - prekinula me blagim glasom, pa uzela moj tvrdi kurac u ruku. Zadrhtao sam, a moj kurac se propeo medju njenim prstima. Osmehnula se i lagano ga prodrkala. Mirisala je kao kurva.
Pa, mali - pogledala me prodorno - da ti ga izdrkam, ili da ti pušim? Ćutao sam i zurio u svoj napeti kurac stisnut u njenoj šaci. - Da ti drkam? - ponovno je pitala. Zažmurio sam i prošaptao: - Puši. Nasmijala se glasno. - Šta si rekao, da ti drkam? Duboko sam udahnuo, pa ponovio glasnije: - Puši. Smejala se nekoliko sekundi, pa naglo pognula glavu i progutala moj kurac u jednom zalogaju. Osetio sam kako se njen nosic utrljava u moja znojna jaja, dok je žustro oblizivala penis svojim vrućim jezikom. Pomislio sam da ću eksplodirati. Lizala je divlje, kao kakva zver puštena s lanca. Nesvesno, obuhvatio sam njenu glavu odostraga i privukao je još bliže sebi, trpajući kurac duboko u njena usta. Mrmljala je nerazgovetno i nekontrolisano pušila, sisala, lizala. Uplašio sam se da je to sve, pa sam je povukao za kosu i oslobodio svoj kurac njenih pohotnih usana.
Povukao sam je na krevet, licem prema dole i podigao njene guzove visoko prema gore. - Oho, mali je izrastao u jebača! - pod**gljivo je primetila. - Raširi guzove - naredio sam, pun tek otkrivenog samopouzdanja. To joj se svidjelo i razmakla je polutke stražnjice, otkrivajući mom pogledu uzak, mokar čmar i potpuno ovlaženu, rascvetalu pičku. Taj prizor potpuno me raspomamio. Prislonio sam glavić na njenu picu, pa je naglo privukao sebi, prodirući žestoko u njeno nezasito grotlo. Jauknula je i glasno se nasmijala. To je već postajalo lagano iritantno, taj njen nadmoćan smeh, pa sam navalio grubo razarati njenu picku. Udarao sam trbuhom u njene guzove, dok je moj kurac brutalnom oštrinom provaljivao sve dublje. Vrpoljila se na krevetu, vrtela kukovima i usisavala kurac duboko u sebe. - Mmmmmmh… Tako, daj, nahrani svoju ujnu, popuni me, navali, trpaj to u mene, rasturi me! - vrištala je. Uplašio sam se da će nas neko šuti, ali televizor je bio dovoljno glasan. Jebao sam je, ali njoj nje bilo dosta. - Da, daj, jebi mali, jebi, jebi ujnu, daj mi ga do jaja, trpaj, trpaj! Kakva jebačica. Neumoljivo je zahtvala još, više, više i više. Nabijao sam ga koliko sam mogao, a zatim ga naglo izvukao i prosuo svoje užareno seme po njenim ledjima. Skočila je na noge i pljusnula me. - Koji ti je!? - viknula je dok joj se pickin sok cedio niz butine.
Misliš da je to to, da mi je dosta? Ti bi se malo umočio, pa svršio i zaspao? Zaboravi! Ima da me jebeš dok ne svršim. Pljusnula me ponovo, pa legla na krevet i izbacila guzove prema meni. Savladavši iznenadjenje, ponovo sam prislonio kurac na njenu picu, pa pogledao kako se moja sperma s glavića razmazuje po njenim usminama. - Oprosti, ujna - ispričao sam se - ali ne mogu ti ga uvaliti ovako svog punog sperme. - Onda me jebi u šupak - kratko je odgovorila. Od toga mi se digao kao nikad ranije. Podigao sam ga i ugura joj ga u čmar. Ulazio je polako, s mukom. Njen anus širio se sporo, cvtao je oko mog kurca, uvlačeći ga milimetar po milimetar, sve dok glavić nije sasvim prodro. Zverski je zarežala i trznula dupe unatrag i kurac je kliznuo duboko, sve dok mi se jaja nisu prilepila uz njene mokre guzove. Režala je i ritala se, vrtela je guzovima oko mog kurca, kosa je poskakivala po njenim znojavim ledjima. Kružila je stražnjicom kao komad mesa na ražnju, a ja sam se zabijao što sam jače mogao. Ta je žena bila sam djavo. Čmar joj se potpuno rascvetao, jecala je, gurala je prste u čmar pokraj mog kurca… Vrtelo mi se u glavi, sljepoočnice su mi bubnjale, vid mi se maglio. Zvier. Konačno, poskočila je, glasno vrisnula i srušila se na krevet. Gledao sam kako znojava drhti na krevetu i ponovo svršio, po njenim guzovima, ledjima i vatrenoj kosi. Umirila se, a kao iz najgore noćne more, neko je pokucao na vratima. Čuo sam bratov glas, i sledio se.
Hej, vi! Tiše malo. -Ostao sam ukočen. - Ako već gledaš porniće s malim, bar stišajte ton - dodao je brat, a ja sam odahnuo. Ujna se glasno nasmejala, pa dobacila: - Hoćeš li gledati s nama? Ponovo me obuzela nelagoda, jer brat je ušao. Kada nas je vidio gole i oznojene na krevetu ostao je ukočen, bez teksta. - Šta se mrštiš? - slegla je ramenima ujna. - Kada si me ti karao, nije ti bilo krivo. Sada je došao njegov red. Brat me pogledao prekorno, ali ujna je nastavila: - Daj, ne seri. Dovuci dupe ovamo i uvali svoj tvrdi kurac u moju pišku. Baš sam željna duplog kresanja. On je još neko vreme oklevao, ali kada je ujna zadigla guzu i zanjihala njome u znak poziva, samo je opsovao i svukao se. Ujna me polegla i uzjahala. Oprezno je namestila moj glavić na svoju pičku i kliznula prema dole, gutajući pohotno kurac. Naslonila se sisama na moje lice i počeo sam divlje lizati njene napete bradavice. Kada se naglo trgnula i zarežala, znao sam da je brat zavukao svoj kurac u njen razvaljen i vlažan šupak. Uhvatila me za kosu i privukla moju glavu medju znojne sise. Vrludala je guzicom, levo desno, gore dole, a moj kurac je bujao u nazastinoj pički. Osećao sam kako se sudaraju moja i bratova jaja, dok smo gasili manijakalnu žedj naše lude ujne. Nerazgovetno je mrmljala, dahtala i stenjala. Izmedju neartikuliranih brbljanja, razabrao sam jasnu naredbu: - Oba… Oba u… Supak… Jebem vas blesave… Oba u supak… Oba u čmar! Poslusao sam i izvukao kurac iz njene picke. I brat je razumeo, pa je stao. Njegov kurac mirovao je u njenoj guzi, a ja sam svojeg pokušao ugurati pored njegovog. Nije išlo. Iz šupka joj je tekla gusta sluz, mešavina znoja i sperme. Gubio sam strpljenje i sve sam žešće gurao, a njeni prsti raširili su guzove do krajnjih granica. Čmar joj se polako širio i ona je nervozno gurala guzicu prema meni. Konačno, u neverici sam osetio kako moj kurac klizi unutra, gurajući se s bratovim, koji je spokojno mirovao u unutrašnjosti te neverovatne, beskrajno pohlepne guzice. Oduševljeno je ciknula i pocela mahnito mešati guzovima. Naši kurci su se trljali jedan o d**gog, a njen anus se čvrsto stezao oko njih. Nisam mogao verovati da se to dogadja. Kakva kurva, luda, bolesna, nastrana kurva. Uzbudjivala me njena pohlepa, njena večita želja za jebanjem i dao sam sve od sebe da ga zabijem što dublje, dok je znoj klizio s nje u potocima. Nakon nekoliko dugih minuta, svršio sam, a i ona je ubrzo pokleknula, trzajući se u snažnom orgazmu. Napunili smo njen šupak spermom, pa se konacno zaustavili. Srušila se na krevet. Kada smo izvukli svoje alatke iz njene guzice, znatizeljno sam je promatrao. Njen čmar ostao je razvaljen - crna, mokra rupa u koju bi bez poteškoća ponovo uskočila dva kurca.
Svidja ti se? - upitala je umorno. - Da - odgovorio sam. Brat se obukao, dobacio joj da je bolesna, i otišao. Ovoga puta joj je stvarno dosta, pomislio sam, ali vraga. - Drkaj - rekla je. - Molim? - Drkaj. - Zašto? - upitao sam ne verujući da još uvijek mislio o seksu. - Volim gledati mlade momke dok drkaju - odgovorila je mirno. Uzeo sam ga u ruku i počeo natezati gore dole. Gledala je opčinjeno kako moj kurac ponovo raste, još uvijek okupan spermom i njenim sokovima. Prišla mi je i uzela ga u usta. Tresao sam se od iscrpljenosti dok je sisala, spretno i predano. Pušila je i zadovoljno me posmatrala, a ja sam se molio da će odustati, da će se konacno umoriti i zaspati. Nije. Kada sam joj, naravno vrlo oskudno, svršio u usta, nasmejala se i legla kraj mene. Pustila je da joj sperma klizi niz bradu.
Idi skuvaj kafu - naredila je. - Duga je noć!

100% (11/0)
 
Categories: Group SexMature
Posted by krle320
5 months ago    Views: 585
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
28 days ago
To je prava ujna!
4 months ago
nice