ČEDNA POHOTNICA

ČEDNA POHOTNICA

Toga četvrtka sam kao i obično trebao raditi do 16 h, ali je u cijeloj firmi nestalo interneta. Kako nam je glavni dio posla ovisio o internetskoj vezi, nitko nije mogao ništa raditi. Kvar je bio nekakvo oštećenje na velikom serveru i ostali smo u kolapsu, a nije se znalo do kada će biti tako. Svi su se vrtili i motali po firmi dajući šefovima do znanja da se nema što raditi. Malo prije 15 h došla je šefica i rekla nam da se pokupimo i odemo kući pošto će server biti osposobljen tek sutra ujutro.
Sjajno! Svi smo brže bolje izletjeli iz firme. Obično javljam ženi takve nepredviđene stvari, no ovoga puta sam ju htio iznenaditi i tko zna, možda uhvatiti u nekoj zabranjenoj ili nezgodnoj situaciji. Na moje kasnije veselje, baš je tako i bilo. Usput sam stao u trgovini i ženi kupio sladoled, a sebi pivo.
Otključao sam vrata, ušao i odmah u kuhinji odložio pivo i sladoled u frižider. Otvorio sam vrata sobe, žene nije bilo, ali je kompjutor bio upaljen. Bacio sam pogled na monitor i nisam vjerovao vlastitim očima što sam vidio. Na monitoru zamrznuta slika videa nekakve žene i dva muškarca u žestokoj jebačini!
Aaaaaaaaaaa! Moja čedna, fina, pristojna žena koja voli i želi samo mene. Žena kojoj sex nikad nije bio prva stvar na pameti, ne zanimaju je perverzije i slične stvari. Nasmijao sam se od uha do uha i pustio pornić. Sisata i guzata bucka je u isto vrijeme na koljenima pljugala kurac jednome dok ju je s guza pošteno razvaljivao d**gi lik. Ajmeeeee, pa to je pomalo perverzno, a s obzirom da su se ženi takve stvari kao gadile, saznanje da ju ovakav scenarij s dvojicom pali, pomutilo mi je razum. Doslovno mi je došlo slabo i loše od odlaska krvi iz mozga i ostalih dijelova tijela u kurac. U par sekundi mi se dignuo i postao tvrd kako dugo vremena nije bio. U tom trenutku mi je zamalo pjena krenula na usta. Postao sam napaljen kao pastuh. I kurac i jaja su me počela boljeti.
Tada sam začuo ženu kako izlazi iz kupatila. Ušla je u sobu i jedva promucala: Pa kako nisi? Pa... -zamuckivala je. Vidim zanimljive stvari gledaš na internetu- razotkrio sam ju do kraja. Ma nešto sam bezveze kliknula pa je izašlo to- branila se žena. Hm, ne bih rekao. Na tražilici stoji “double penetration“, očito dobro znaš što želiš gledati- rekao sam. Ma, ne, to sam ja...- izmotavala se. Daj prestani. Priznaj da te to pali, zato si i gledala- odgovorio sam. Spustila je pogled i odgovorila: pa eto sad znaš da se i meni sviđaju neke d**ge stvari u sexu. A zanima me zašto tebi kurac stoji ko raketa- upitala je. E pa draga moja, zapravo sam oduševljen što sam napokon saznao da mi je žena od krvi i mesa i da joj se sviđaju zločeste stvari u sexu. Dođi gledat ćemo zajedno ovaj pornić- predložio sam. Došla je do mene, sjela na trosjed i zajedno smo krenuli gledati njenu fantaziju.
Žena u porniću je bila srednjih godina, oko 35, taman građa moje žene (hm, sigurno nije slučajno). Imala je poveće mliječne sise s velikim bradavicama spremne za cuclanje koje su pomalo visile, jača bedra prekrasne kože i veću guzu na koju bih naskočio u roku od sekunde. Općenito, bila je podosta zaobljena baš kao što ja volim. Pica joj je bila obrijana skroz, kao i ženina. Moj tip žene, nema šta. Napaljiva do jaja. Ova dvojica što su je rasturali, zgodni crnokosi tipovi atletskih tijela i podužih kurčina. Krenuo sam s neizbježnim ispitivanjem: zašto si baš to htjela gledati? Što te pali da jednu ženu jebu dva tipa? Jel to tvoja fantazija ili skrivena želja? Pa ne znam, jedostavno mi se to sviđa- odgovorila je. Možda voliš biti potčinjena- nastavio sam. Pa malo, da- rekla je. Nastavili smo gledati jebačinu, a ja sam joj rekao da skine gaćice u kojima je samo i bila. Učinila je to. Kurac mi je pucao od bola. U isto vrijeme sam ju htio išamarati jer mi je to skrivala nekoliko godina i zajahati i nasilnički izjebati, ali sam se suzdržavao nekako. Drkaj si klitoris- počeo sam. Jel to naredba- izazovno je odgovorila. Da, drkaj ga, drkaj klitoris- uzbuđeno sam govorio. Krenula je s drkanjem.
Na monitoru su ova dvojica bila zaposlena do jaja. Jedan je lizao napaljenoj milfari pizdu dok je d**gi držao njenu glavu i pumpao je u usta. Jel bi htjela biti na njenom mjestu sada- upitao sam. Aha- kratko je rekla. Inače mi žena nije bila neka pušačica kurca za razliku od mene koji obožavam lizati pičku i njuškati njen miris koji me znao izluditi pa sam dugo svršavao. Dok je ona i dalje gledala pornić, kleknuo sam među njene noge, skinuo gaćice i počeo lizati njenu vlažnu pizdu iz koje su počeli lagano curiti sokovi koje sam volio posrkati. Dobrano se napalila jer se sve više vlažila, a ja sam se bacio na obrađivanje njenog klitorisa. Cuclao sam ga, lizao, igrao se s njime, a zatim sam počeo poput nekog psa lizati cijelu pičku gore dolje i u svim smjerovima. Ona je stenjala, uživala i dalje gledala film. Nakon par minuta ustao sam se i bolesno napaljeno rekao: jebat ću te ko kuju sada. Napaljen sam ko najgori pas i razvalit ću te kurcem. Svršit ću ti u pizdurinu. Ali nemamo kondome- nasmješeno je rekla provocirajući me. Boli me kurac, jebat ću te, ne zanima me ništa- odbrusio sam. Podigla se s kreveta, ali sam ju gurnuo na krevet i skočio na nju. Ne, stvarno nemoj, ovuliram, a nemamo nikakvu zaštitu- govorila je. Pokušao sam joj raširiti noge, ali ih je skupila i vikala: nemoj, neeeeeee.
U takvim trenucima ljudi se pretvore u najgore zvijeri opijene samo mišlju i jakim nagonom guranja kurca u vaginu. Koljenom sam joj raširio jake butove i prvo gurnuo srednjak u vlažnu pizdu. Zajecala je. Prvo sam pomirisao, a zatim i oblizao prst. Miris i okus pizde koja curi mi je uništio i ono malo kontrole što mi je ostalo. Ugurao sam joj kurac u toplo i meko međunožje, a onda je ispustila krik zadovoljstva. Smračilo mi se i krenuo sam pumpati u pičku kao neka pneumatska mašina bez imalo osjećaja. Samo čista jebačina i zvuk mljackanja kurca i pičke i lupkanje naših već uznojenih i napaljenih tijela. Ona se predala i sama u transu od strasti i obostrane životinjske privlačnosti. Lagao bih kad bih rekao da je dugo trajalo. Možda 2-3 minute žestoke jebačine. Voliš dvojicu kurvo- napaljeno sam stenjao. Ah, ah, da, da. Aaaaaaahhhh- režala je dok sam ju bjesomućno jebao. Zatim sam joj ugurao palac u usta i rekao: cuclaj kujo jebena, cuclaj kurčinu. Jedna te jebe, a d**gu pušiš kurvo jebena- totalno sam se uživio. Žena je u transu samo poslušno sisala palac i primala žestoke udarce kurca. Iznenada je rekla: ajde zadovolji svoju kurvu, natjeraj me da svršim. To me do kraja izludilo. Ubrzao sam tempo i završnica je bila blizu. A zatim navala uzdaha, znao sam da će ubrzo svršiti. I meni se opasno svršavalo i možda bih izdržao još pola minute. I krenulo je njeno grčenje, urlanje i rikanje. Dugo je svršavala, a nedugo zatim sam se i ja približio vrhuncu. Izvadio sam ga van i krenuo štrcati bijelu, gustu spermu po njenom zaobljenom i jebozovnom trbuhu. Dobrih 5-6 mlazova je izletjelo iz mene. Aaaaaaaaah, kakva dobra jebačina- rekao sam. Zadihani smo se gledali i uživali jedno u d**gome. Par minuta smo tako ležali goli kao ispuhani baloni. Otišao sam u kuhinju i donio njoj sladoled, a sebi otvorio pivo. Nego daj mi reci iskreno što je to s tim pornićem s dvojicom- za****lo me. A tu i tamo sam maštala da me dvojica karaju, ništa naročito. Baš sam se spremala gledati i izdrkati se kad si ti nenadano došao. Ali da ti odmah kažem da to nikad ne bih zapravo učinila- vrlo odlučnim glasom je rekla. I bolje- odgovorih. I bolje, jer mašta je mašta i svi mi imamo svoje fantazije i maštarije, ali stvarnost je nešto sasvim d**go.

100% (7/0)
 
Categories: Group SexMasturbation
Posted by kizo355
2 years ago    Views: 465
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Jako često žensko maštanje :)