Een dag in haar macht (Deel 5)

Eenmaal thuis geeft Lotte mij de opdracht om mij wederom te ontkleden en om vervolgens de slaapkamer op te gaan ruimen. Hoewel ik hier weinig zin in heb luister ik braaf en ga aan het werk. Dildo’s, Vibrators, Batterijen, Glijmiddel, Glazen, Condooms. Het lijkt net of er een volwaardige swingersparty in onze slaapkamer is gehouden. Toch waren het alleen wij tweeën in enkele uren van seksueel plezier. Zou dit Lotte haar “bedankje” zijn? Zo ja, dan accepteer ik die met alle plezier. Alles was nieuw vandaag, maar o zo spannend. Niet te lang over na denken. Aan het werk. Wie weet wat er nog gaat komen.

Mijn telefoon gaat. Een app-je van Lotte. “Als je klaar bent kom dan maar netjes naar de woonkamer. Ik zit voor je klaar.” Ik leg de laatste kledingstukken weg en kijk even de kamer rond. Trots op mezelf knik ik een keer en verlaat dan de kamer. Ik stap de woonkamer in waar de gordijnen volledig gesloten zijn en de ruimte enkel verlicht wordt dor het licht van een aantal kaarsen die door de kamer verspreid zijn. “Welkom bij het laatste deel kleintje.” Nu pas zie ik Lotte. Haar haren in een knot en haar lichaam in een glanzende lak outfit die haar prachtige curves strak omvat. “Kom maar op de tafel zitten.” De salontafel was volledig leeg geruimd en ik ging met mijn blote billen op het koude hout zitten. “En, hoe voel je je op dit moment?” Ik antwoord dat ik verrast ben door deze laatste scene. “Maar heb je al een mooie dag achter de rug?” Ik knik en er verschijnt een glimlach op mijn gezicht. Lotte lacht terug. “Nog even en dan is het voorbij dus geniet er maar van.”

Ze duwt met haar hand zacht tegen mijn borst en f***eert mij daarmee om achterover op de tafel te gaan liggen. Van de bank pakt ze enkele stukken touw en bind daarmee mijn enkels en polsen aan de tafelpoten vast. Ik lig nu echt vast en kan mij niet bewegen. Het enige wat beweegt is mijn erectie die zich voor de zoveelste keer deze dag tot volle vorm heeft gevormd. Ik krijg de blinddoek weer omgeknoopt, maar mijn mond blijft dit keer vrij. Lotte laat haar handen, welke omhuld zijn door lakhandschoenen, over mijn borst heen glijden. Ondertussen stelt ze allerlei vragen over de gebeurtenissen van vandaag. Ik beantwoord ze eerlijk en hoofdzakelijk positief. Ik kan haar niet zien maar ik verwacht dat Lotte nu met een trotse glimlach op haar gezicht boven mij hangt. Haar hand zakt verder omlaag en begint wederom mijn penis af te trekken. Haar andere hand speelt met mijn tepels die door het aparte gevoel van de handschoenen als snel erg stijf worden.

Dan voel ik plotseling een koude metalen ketting over mijn buik gaan waarna deze over mijn borst heen naar boven wordt gesl**pt. Even langs mijn tepels maar dan verdwijnt hij. Lotte laat mijn penis nu los en grijpt mijn linker tepel beet. In een snelle handeling wordt er een klein maar gemeen klemmetje op gezet. Zo ook bij de rechter tepel. Vervolgens tilt ze mijn hoofd op en plaats het kettinkje tussen mijn tanden. Ik wil mijn hoofd weer laten hangen maar bemerk dat daarmee de pijn in mijn tepels erger wordt, dus probeer mijn hoofd op te houden. “Ah, je hebt het al door. Goed zo.” Nu glijden allebei haar handen omlaag en beginnen gezamenlijk mij te plezieren. Een hand omvouwt mijn ballen de andere mijn pik zelf. Ze spuugt een keer waardoor haar hand nu nog makkelijker rondom mijn eikel draait. “Je komt pas als ik het zeg. Begrepen?” Met het kettinkje in mijn mond mompel ik iets wat voor haar als een bevestiging moet klinken.

Niet veel later voel ik hoe haar handen verder naar beneden glijden en haar zachte lippen mijn eikel raken. Al snel voel ik de warmte van haar mond rondom mijn pik en voel ik haar tong rondom mijn eikel slaan. Ik krijg het nu echt moeilijk maar Lotte geeft nog geen enkele indicatie dat ik mag komen. Van genot begint mijn lichaam te golven wat erg moeilijk is door de touwen om mijn enkels en polsen. Mijn hoofd wordt zwaar maar telkens wanneer ik hem laat hangen voel ik de pijn in mijn tepels versterken. Ik hou me sterk en probeer me vooral te focussen op het niet klaar komen. Lotte doet daar in tegen er alles aan om mij over het randje te duwen.

Dan verlaat mijn pik haar mond. “Ik ga dadelijk aftellen vanaf 30. En wanneer ik bij 0 bent laat jij het gaan.” Ik mompel weer, maar te verstaan is het niet. Even laat ze mijn geslachtsdeel met rust maar grijpt hem dan opeens stevig beet en begint met een hoog tempo mij af te trekken. Lotte begint met tellen: “30.. 29..28..27..” Elke getal maakt het voor mij moeilijk om mijn orgasme uit te stellen. Het voelt haast als pijn. De druk is zo verschrikkelijk hoog. Ik wil het niet. Het mag nog niet. “15..14..13..12..11.10..” Nog maar een paar tellen dan mag ik gaan. Ik moet me sterk houden. Het MOET. “3.. 2.. 1..” Het is stil. “0.” In een vijftal krachtige stralen schiet mijn zaad met volle snelheid de lucht in. Het orgasme is zo krachtig dat mijn hoofd achterover slaat en in een felle ruk beide klemmetje van mijn tepels trekt. Met een stevige pijnscheut tot gevolg. Een combinatie van een luide kreun/gil ontsnapt uit mijn mond. Bij de buren hoor ik de klok slaan. Vijf uur. Lotte verwijderd de blinddoek en steekt een vinger mijn kant op. Mijn tong gaat over de vinger. “Dank u wel Mevrouw,” spreek ik met een bibberende stem. Lotte lacht. “Ik heb me goed vermaakt. Maar ik ga nu even douchen. Ik maak je straks wel los. Dan gaan we eten. Bedankt voor je inzet. Je was super.” En ze verlaat de kamer. “Trut,” denk ik bij mezelf. “Maar ik hou wel van je.”
100% (2/0)
 
Posted by kinksternl
10 months ago    Views: 119
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments