Een dag in haar macht (Deel 4)

Onderweg is het stil in de auto. Ik vervolg de weg naar huis, want ik krijg geen verder instructies. Lotte staart stilletjes naar buiten. Ik probeerde de radio aan te zetten maar deze functioneert weer eens niet, dus het enige wat ik hoor is het geruis van de wind en de hummende klank van het motorblok. In gedachten ben ik bij de zwarte tas tussen Lotte haar benen. Wat zou ze samen met de verkoopster allemaal uit de schappen hebben lopen trekken? Zou het een avondje vol plezier gaan worden of gaat Lotte mij testen? Ik grijp eens naar mijn nek. De collar zit toch wel heel strak. Alsof Lotte ogen in haar achterhoofd heeft kijkt ze direct om en opent voor het eerst weer haar mond. “Die is van mij. Afblijven.” Geschrokken van deze onverwachte reactie verontschuldig ik mij en leg mijn hand terug op het stuur. “En ga hier maar dadelijk naar rechts en dan de straat uit.”

Ik doe wat ze zegt, maar ik weet nu niet meer wat onze bestemming is. Het is in ieder geval niet thuis, dat is zeker. Hoe langer we rijden, hoe minder huizen, hoe meer bomen. De bomen volgen elkaar steeds sneller op en de weg wordt steeds slechter. Het duurt niet lang of we rijden over een donkerbospad. “Je kunt hier dadelijk ergens links. Daar mag je de auto parkeren,” zegt Lotte zonder ook maar om te kijken.

Ik parkeer de auto en Lotte grist snel de sleutels uit het contact. Ik stel maar geen vragen en stap uit om vervolgens haar portier te openen. Ze stapt uit de auto en sluit deze vervolgens af. Ze grijpt naar mijn collar en trekt mijn gezicht even naar dat van haar. Een kus op mijn lippen volgt. “Je bent goed op dreef, kleintje! Op naar de volgende stap.” Ik bedank haar voor het compliment en vervolg haar vervolgens verder het pad op.

Bepaald warm of zomers weer is het niet dus de bossen zijn stil en rustig. We lopen minuten lang over hetzelfde pad tot Lotte een nog smaller pad in slaat. Uiteindelijk komen we uit op een vrij dicht bebost deel waar Lotte stopt en zich omdraait. “Welkom. Bij deel 3 van vandaag. Kleed je maar uit. Behalve die mooie string natuurlijk.” Ik doe zoals gevraagd en leg mijn opgevouwen kleren op een stammetje vlak bij mij. Lotte pakt mijn pols en begeleidt mij naar één van de bomen. Ze zet mij met mijn gezicht daar naar toe. “Armen er omheen.” Ik doe wat ze zegt en voel vervolgens hoe een set koude metalen boeien mij aan de boom vastketenen. Oké. Dit was toch wel wat eng. Ik kijk enigszins bang om naar Lotte. “Nee, dit is niet alles.” Ze loopt terug naar de zwarte tas, pakt hier nog twee dingen uit en neemt die mee terug mijn kant op. Als eerste wordt ik geblinddoekt en vervolgens wordt mijn mond gevuld met een bal die via een riempje om mijn hoofd vast wordt gemaakt. “Jij kunt niets zien en ik wil niets horen. Begrepen?” Ik knik driftig ja. Dan hoor ik hoe Lotte enkele stappen afstand neemt en dan blijft staan.

Het wachten voelt als een eeuwigheid. Ook al ben ik geblinddoekt sluit ik mijn ogen en probeer ik om ook mijn oren af te sluiten, zodat de tijd sneller lijkt te gaan. Dan hoor ik duidelijk het sluitergeluid van Lotte haar telefoon. Ze giechelt. Dat was dus duidelijk niet de bedoeling. Ik hoor weer een aantal stappen en vervolgens wordt er weer een foto gemaakt. Dan komen de stappen dichterbij en ik voel haar koude handen die mijn middel vastgrijpen. Langzaam glijden ze naar beneden en nemen de string onderweg mee. Ik stap mijn voeten uit de string en voel hoe Lotte haar handen mij weer verlaten. Kort daarna voel ik kleine tikjes op de butt plug. Het signaal is mij niet duidelijk dus pas wanneer Lotte mij beveelt om hem te laten gaan werk ik de plug voorzichtig en met enige pijn naar buiten.

Wat een verlichting. Dit was toch wel een stevige stap voor mij. Niet dat het niet prettig was, maar deze plug was toch wel erg groot. Dan schiet ik omhoog. Onverwacht landen Lotte haar handen met immense kracht op mijn blote billen. Ik slaak een net iets te verwijfd gilletje wat gelukkig door de gag enigszins weggemoffeld wordt. “Hihi. Niets horen had ik gezegd.” Ik mompel iets als Sorry Mevrouw maar verstaanbaar is het niet. De handen landen opnieuw. Mijn tanden bijten in de bal om de pijn te verdrukken. Zeer doelgericht blijft Lotte steeds hetzelfde plekje raken. De pijn neemt dan ook steeds meer toe en ik voel hoe de eerste tranen onder de blinddoek uit rollen. Pas wanneer zij 25 keer heeft toegeslagen stopt ze. Weer enkele voetstappen en het geluidje van haar telefoon. “Sadist,” denk ik bij mezelf maar ben verder te druk met de pijn van mijn gloeiende bilpartij.

Lotte komt weer dichterbij. “Ja. Nu mag ik je wel een grote jongen noemen.” Haar hand glijdt over mijn borst. “Ik zou je haast stoer willen noemen, maar eigenlijk ben je dat niet he.” Ik schud mijn hoofd. Haar hand zakt nu lager en begint te spelen met mijn stijve penis. “O, en nog opgewonden ook. Mannetje toch. Wie weet wie hier nu allemaal naar jou staat te kijken. Zijn we wel alleen? Of zijn de andere gewoon heel stil?” Lotte blijft in mijn oor fluisteren terwijl zij langzaam mijn stijve pik begint af te trekken. Met haar andere hand verwijdert ze de bal uit mijn mond. “Heb je dat gehoord? Die foto’s. Die staan al op internet. De reacties stromen binnen. Sommige lachen je uit. Sommige zijn trots op je. Hoe denk jij daarover jongeman?” “Ik ben trots op mezelf Mevrouw.” Lotte lacht. “Ik denk dat ik het met je eens ben.” Ze versnelt het tempo van haar hand en ik voel hoe ik langzaam aan het randje nader. Het duurt niet lang of ik zal naakt hier in de bossen mijn zaad lozen. Lotte versnelt nu het tempo voor de laatste keer. Mijn ademhaling veranderd in diepe hijgende klanken. Lotte stopt en geeft mij een laatste tik op mijn billen. “Nee. Geen vijf uur.” Ze maakt de boeien los en verwijderd de blinddoek. “Kleed je maar aan. Ondergoed is een luxe. De string houd ik bij me.?

We zoeken de weg terug naar onze auto. Voordat Lotte de auto instapt, verwijderd ze mijn Collar. “Je kent de regels he?” Ik knik en stap ook de auto in. De zwarte tas is duidelijk nog niet leeg. Wat zou deze dag nog brengen? Op naar huis. En ditmaal echt. Denk ik.
100% (2/0)
 
Categories: BDSMFetishVoyeur
Posted by kinksternl
11 months ago    Views: 229
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments