Een dag in haar macht (Deel 3)

Eenmaal in de auto geeft Lotte de opdracht om naar een lokale seksshop te rijden. Precies wat ik verwacht had. Eenmaal daar aangekomen parkeer ik de auto en stap uit. Lotte blijft zitten. Snel haast ik mijzelf om de auto heen en open haar portier. “Goed zo. Je kunt het wel.” Zelf slaat ze het portier weer dicht en stapt richting de winkel. Ik volg haar gedwee.

De deur wordt geopend, een belletje klinkt en Lotte zwaait vrolijk naar de dame achter de kassa. Zodra ik de deur achter mij dicht laat vallen verschijnt de collar weer uit Lotte haar zak. Ik blijf staan terwijl zij deze weer strak om mijn nek plaatst. “Ah. Spannend dagje vandaag zie ik,” lacht de verkoopster mij vrolijk toe. Ze loopt naar ons toe en schud Lotte de hand. Ook ik steek mijn hand uit maar deze wordt genegeerd. “Ik roep even mijn man, dan kunnen wij op ons gemakje even boven kijken.” De verkoopster loopt weg en Lotte begint een beetje door een rek met lingerie te neuzen. Een minuutje later verschijnt de verkoopster weer, met haar man, waarna ze ons wenkt om haar te volgen. Lotte gaat voorop, ik volg.

Eenmaal boven aan de trap kijk ik uit over een grote hoeveelheid rekken met allerlei erotisch speelgoed en BDSM materiaal. Dit was niet de winkel waar wij normaal gesproken komen, dus dit was nieuw voor mij. Lotte wijst mij richting een bankje en ik kijk toe hoe de twee dames door de gangpaden beginnen te zwerven. Ze nemen van alles in hun handen en met regelmaat wordt een blik mijn kant op geworpen. Hun gezichten vertonen telkens weer een sadistische glimlach, maar wat de dames in hun handen hebben kan ik niet zien. Ik heb niet meer keus dan wachten.

Op de achtergrond hoor ik regelmatig het belletje van de voordeur maar niemand komt naar boven. “Kom,” roept Lotte opeens. Ik haast mij naar de verst gelegen hoek waar de dames op mij staan te wachten. In mijn handen krijg ik een tasje waarmee ik vervolgens een hokje in word geduwd. Lotte kijkt nog even om het gordijn. “Uitleg is niet nodig dacht ik zo,” zegt ze met een glimlach waarna ik alleen in het hokje achter blijf. Ik hoor de dames keuvelen maar kan me niet focussen op het verhaal. Zenuwachtig open ik het tasje, maar door het weinige licht in het hokje zie ik zo maar weinig. Er staat een klein tafeltje in de hoek dus ik besluit de tas daarop leeg te kieperen.

Er vallen 3 dingen uit de tas. Een kanten string, een vrij forse butt plug en een kleine tube glijmiddel. Verwacht ze nu dat ik dit hier in ga brengen? Het gekeuvel klinkt door. Enigszins vertwijfeld sta ik in het hokje. “Lukt het of durf je soms niet?” klinkt plots de stem van Lotte. “Ik ga mijn best doen Mevrouw.” Meer weet ik niet uit te brengen terwijl ik met de plug in mijn handen sta.

Ik knoop mijn broek los en laat deze tot de grond zakken. Ik kijk voor een laatste keer naar de butt plug en zet deze vervolgens, in combinatie met het nodige glijmiddel, tussen mijn billen. Voorzichtig begin ik te duwen maar heb toch echt wel moeite met het formaat. “Ik tel tot 3. 1.. 2...” Nog voor ik nee kan roepen trekt Lotte het gordijntje open. Samen met de verkoopster staat ze te kijken hoe ik klunzig met de butt plug half tussen mijn billen sta. “Jongetje toch. Je was toch wel wat gewend. Laat mij je maar eens helpen.” Lotte stapt nu ook het hokje binnen en met niet al te veel twijfel duwt ze de butt plug bij mij naar binnen. Ik voel een stevige pijnscheut maar voel vervolgens hoe mijn lichaam de plotselingen vulling accepteert. Ik herstel me en hou me stil. “Zie je nou wel. Geen probleem. Hop, string aan dan gaan we de rest nog even afrekenen en naar huis.”.

Rest? Welke rest? Maar ik doe wat van mij verwacht wordt en volg de dames weer naar beneden. “Wacht maar bij de deur,” wijst Lotte mij, terwijl zij zich naar de kassa begeeft. Een grote zwarte tas in haar hand. Inhoud, onbekend. Aan de hoeveelheid bliepjes van de kassa lijkt het erop dat de tas goed gevuld is. Met geen idee wat deze avond gaat brengen sta ik, ongemakkelijk door de grote plug die ik nu pas echt begin te voelen, bij de voordeur. Een koppeltje passeert mij enigszins ongemakkelijk maar kort daarna staat Lotte alweer bij mij. “Bedankt voor het advies!” roept ze nog terwijl ze vluchtig nog even de winkel in zwaait.

Op naar de auto. Eenmaal daar krijg ik een stevige tik op mijn billen. “Volgende keer mij niet meer zo voor gek zetten he.” De tik doet meer pijn dan verwacht. Ik open de auto en ik ga zitten. Zeer oncomfortabel zitten. Lotte ziet dit en lacht. “Wennen jongeman. Je gaat nog veel meer leuks beleven! Je verwacht het niet,” zegt ze terwijl ze met de tas schudt. Ik krijg een rilling maar start de auto. Op naar huis. Dat die plug maar snel weer mag verdwijnen.
100% (0/0)
 
Categories: BDSMHardcoreVoyeur
Posted by kinksternl
10 months ago    Views: 385
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
10 months ago
Het bevalt me welke kant dit verhaal opgaat :) Hoop op een snel vervolg!