Een dag in haar macht (Deel 1)

Langzaam open ik mijn ogen. Het is nog vroeg, dat is duidelijk. De laagstaande zon schijnt door de kiertjes van de lamellen wat licht in de kamer. Ondanks dat het nog zo goed als donker is, brand het licht aan mijn ogen. Het voelt als een kater. Alsof ik na uren van feesten in bed ben gerold en nu slechts een half uurtje heb kunnen slapen. Nee, ik weet beter. Ik kijk om me heen en aanschouw de puinhoop in de kamer. Kleding, glazen, speeltjes. Het was een feest. Maar enkel voor twee. Ik draai naar mijn zij en zie dat er niemand naast mij ligt. Het bed is leeg. Ik trek de dekens opzij en aanschouw mijn volledig naakte lichaam. Ik stap uit bed en loop richting de deur om de dag te beginnen met een stevig ontbijt.

Wanneer ik de klink wil pakken om de deur te openen, zwaait deze reeds voor mij open. Voor mij staat Lotte. Gehuld in een ochtendjas duwt ze mij met een glimlach terug op het bed. Niets liever op de vroege ochtend dan een stevig vrijpartij dus ik ga er eens goed voor liggen. Lotte lacht. “Nee jongeman, vandaag gaan we het anders doen. Kom maar eens op de rand van het bed zitten.” Enigszins uit mijn flow geworpen werk ik mij naar de rand van het bed. Tegen mijn verwachting in blijft Lotte stokstijf staan. Ze haalt een hand door mijn haar en aait zacht over mijn bol. Het gevoel is verbazingwekkend krachtig en ik sluit mijn ogen. Direct grijpt Lotte de haren stevig vast en werkt mijn blik haar kant op. “Jij wilde toch zo graag een dagje onderdanig zijn? Vandaag is die dag. Ben je er klaar voor?” Ik geef mijzelf geen kans om na te denken en knik. Zachtjes en doch enigszins twijfelend werk ik een “Natuurlijk Mevrouw” naar buiten waarna Lotte naar de zak van haar ochtendjas grijpt.

In haar hand heeft ze een zwart lederen collar welke ze dicht voor mijn gezicht houdt. “Zolang deze om jou nek zit is het Mevrouw en U. Niet vergeten. Brave jongetjes worden beloond, stoute jongetjes krijgen billenkoek”. Wederom knik ik en reageer keurig op haar woorden. De collar wordt om mijn nek gedaan waarna ze haar vinger door de ring haalt en mij van het bed licht. Ze duwt mij met enige kracht voor zich uit. “Tijd voor ontbijt,” lacht ze.

Ze wist dat ik al langer de droom had om een vrouw voor een langere periode te dienen. Wat ik niet verwacht had was dat zij zelf deze rol van Domina aan zou nemen. Maar dat maakte het voor mij niet minder leuk. In volle maar verborgen enthousiasme ging ik richting keuken. De start van dit avontuur.

Lotte neemt zonder iets te zeggen plaats op de bank terwijl ik, naakt, door de keuken wandel op zoek naar de ingrediënten voor het beste ontbijtje wat ik op dit moment voor haar kan maken. Ik ga op zoek naar een dienblad en breng het ontbijtje zo keurig mogelijk richting de bank.

“Alstublieft Mevrouw,” spreek ik terwijl ik haar het dienblad overhandig. Ze dankt mij maar blijft naar het dienblad staren. “En drinken is een luxe of hoe moet ik dit zien?” OEN! Denk ik bij mezelf en haast me spoedig terug naar de keuken om een glas sinaasappelsap voor haar te halen. “Excuses Mevrouw,” spreek ik haar beleefd toe. Lotte accepteert het gebaar en gebied mij naast haar, voor de bank, neer te knielen. Van het dienblad pakt ze een appel en overhandigd die aan mij. “Voor jou. Je hebt nog een lange dag te gaan.” Nu kan ik een glimlach toch echt niet meer bedwingen. Ik dank haar vriendelijk en zak voorzichtig wat tegen de bank terwijl Lotte haar ontbijtje weg peuzelt.

De TV staat vrij luid maar het interesseert me niet. Mijn gedachte zijn bij wat deze dag nog kan allemaal kan gaan brengen. Het kriebelt in mijn lijf. Dusdanig dat ik al spoedig mijn lid voel groeien. Lotte kijkt nonchalant opzij en gniffelt wanneer ze de half slappe penis tussen mijn benen ziet. Zonder iets te zeggen richt ze zich weer tot de TV. Mijn hoofd zakt naar omlaag. Wachten.

Enkele minuten later is het plotseling stil in de kamer. Ik richt mijn hoofd omhoog en zie dat de TV uitgeschakeld is. “Sta op,” gebied Lotte waarna ik braaf mijzelf uit mijn geknielde positie omhoog werk. “Volg mij maar.” Samen lopen we de kamer uit. Gang in, richting de badkamer. Lotte opent de deur, schakelt het licht aan en sluit de deur achter mij zodra ik binnen ben. “Ik ga even douchen en jij gaat mij natuurlijk even helpen.” Ik knik. “Natuurlijk Mevrouw.” Langzaam verlost Lotte zich van de badjas en laat deze op de grond vallen. Haar naakte lichaam doet mijn bloed sneller stromen. Net als eerder voel ik hoe mijn lid zich vult en hoe hij zich langzaam een weg naar boven werkt. Lotte kijkt mij aan. Ze weet wat er nu in mijn hoofd omgaat. Talloze malen hebben wij met elkaar gespeeld onder deze douche. Haar ogen zakken omlaag, kijken naar de volledige erectie. Ze gniffelt weer en stapt dan in de douche. Het gordijn laat ze open. Ik blijf staan, wachtend op wat van mij verwacht wordt.

Lotte opent de kraan. Zodra het water enigszins op tempratuur is, wurmt ze zich on de warme stralen en laat het water over haar lichaam glijden. Met gesloten ogen glijden haar handen over haar lichaam. De aanblik is zeer erotisch. Alsof ze met zichzelf speelt. Niet seksueel maar gewoon geniet van de aanraking van heel haar lichaam. Ik heb moeite de drang om te masturberen tegen te gaan. Mijn blik wisselt tussen haar lichaam en mijn erectie. Plots voel ik een hand onder mijn kin die mijn hoofd terug richting de douche draait. “Ik ben hier. Dat ding is niet van belang nu,” zegt ze me een strenge blik. Ik excuseer me en blijf ditmaal echt doodstil staan.

“Kom eens wat dichterbij,” spreekt Lotte niet veel later. Wanneer ik nog maar net buiten het water sta wordt mij een fles badschuim aangereikt. “Dit hoef ik je toch niet uit te leggen of wel soms?” Ik schud nee en open de fles.

Lotte zet de douche wat lager en draait de achterkant van haar lichaam mijn kant op. Ik leg mijn handen op haar schouders en begin vanaf daar haar lichaam in te zepen. Van haar schouders over haar armen naar haar billen en rug. Het lichaam wat zojuist zo opwindend was geweest lag nu onder mijn handen. Dit maakte de drang alleen maar groter. Mij handen glijden via haar rug naar haar zijn en vouwen zich dan stevig om haar borsten. Direct draait Lotte zich om en geeft met haar hand een stevige tik op mijn erectie. Ik schrik. “Nee. Inzepen. Ik had verwacht dat ik het toch echt niet uit hoefde te leggen.” Van schrik trekt mijn penis zich direct terug waarna ik vervolg met het inzepen van dit prachtige lichaam.

Zodra ik zelfs haar kleine teentje volledig heb ingezeept gebied ze mij een stap terug te nemen waarna het water weer wordt open geschroefd. Ik kijk toe hoe de dikke laag schuim van haar gladde huid afglijdt. Mijn erectie begint direct weer te groeien. Lotte draait de kraan weer dicht en kijkt me aan. Het geval tussen mijn benen wordt compleet genegeerd terwijl zij haar hand uitsteekt. In verwarring mis ik deze stille opdracht en grijp vervolgens in paniek naar de dichtstbijzijnde handdoek. “Dank je,” reageert Lotte enigszins kribbig. “Ga jij maar vast naar de woonkamer. Ik kom zo.“ Braaf vind ik de weg terug naar woonkamer en ga daar op de bank zitten. Wachtend op de terugkomst van Lotte. Wachtend op de volgende opdracht.

75% (3/1)
 
Categories: BDSMTaboo
Posted by kinksternl
10 months ago    Views: 299
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments