Chastity drømme


Da du købte kjolen, kære skat, nej, der var jeg ikke meget for den. Jeg var bange for at du ville se "billig" ud i den. Vulgært erotisk var nok nærmere min tanke. Nu sidder jeg her, på knæ, og betragter din skønhed og dine fantastiske kurver i kjolen. Jeg ville ønske jeg kunne røre ved dig, ved den, ved din krop i det stramme let skinnende materiale, men mine hænder har du samlet i håndjern på ryggen. Den sorte kjole, dit hår sat op, de sorte strømper med søm bagpå, de strømpeklædte fødder i de høje stilleter. Om din ene ankel, en ankelkæde med nøglen til min låste pik. Jeg har nu ikke haft hverken udløsning eller erektion i en uge, kyskhedsbæltet har kun været af under rengøring af min…jeg mener DIN pik. Du sidder her foran mig, benene over kors, og jeg kan netop lige se hofteholder stropperne der holder dine nylon strømper oppe. Der er som sagt gået en uge siden sidste udløsning, en periode der næste gang vil blive forlænget fortalte du da du første gang låste "mig" inde. Jeg har hver dag, som du har bestemt, givet dig 3 orgasmer. Jeg har brugt min tunge, i få tilladte tilfælde mine fingre, men oftest, da det giver dig den bedste orgasme, med en strap-on spændt på mig, over mit kyskhedsbælte. Det som regel lige før du tager mig med den samme strap-on, efter jeg har slikket den ren for dine safter. Ydmyget har jeg taget dig, set dig få flere orgasmer…mens jeg selv, ingen nydelse har fået.

Jeg ved, næsten, på forhånd hvordan min udløsning vil foregå, du har forklaret hvordan jeg, alt efter hvor god jeg har været vil have optjent en af to mulige udløsninger.

Har jeg været rigtig god, så får jeg lov til at kneppe dig idag. I det tilfælde får jeg lov til at kneppe dig, og komme oppe i dig. Taknemmeligheden skal jeg vise ved at du derefter, sætter dig over mit ansigt, så jeg kan slikke dig ren for min egen sæd. Hvis jeg vil nyde, så må jeg yde som du sagde.
Har jeg ikke udført mine pligter ordentligt, givet dig de orgasmer du skal have, har jeg klynket og bedt om udløsning før tid. Så vil jeg blive beordret til, mens du stirrer mig direkte ind i mine øjne, at sidde på knæ foran dig, og onanere mig selv til udløsning, udover dine stilletter hvorefter jeg straks skal slikke dem rene. Det morer dig at se mig, ydmyget slikke min egen sæd i mig.

"Kom nærmere" siger du og læner dig frem mod mig, jeg manøvrer mig lidt frem og mærker straks din nylon klædte ankel berøre mine spændte testikler…det føles næsten som om jeg får kuldegysning i hele kroppen. "Kig så på mig" siger du mens du lader dine fødder kærtegner mit inderlår. Jeg kigger dig direkte i øjnene, selv ikke når jeg hører den velkendte raslen viger mit blik. Du kigger ned, og jeg kan mærke det kølige metal på min mave og brystkasse. Du stirrer gennemtrængende på mig, mens du fæstner den ene ende af brystvorteklemmerne til min højre brystvorte. Jeg skal lige til at sukke af smerte da du hvisker "sssshhhhhh!" og jeg bider smerten i mig. "Du vil jo nødig have gag´en i munden? Så kommer du jo ikke til at kunne kysse mine fødder, og senere slikke min fisse, vel?". Det var ikke så meget et spørgsmål, som det var en ordre, og da jeg mærker klemmen blive sat på min venstre brystvorte gør jeg alt jeg kan for ikke at rykke mig så meget som en centimeter og jeg tager smerten uden en lyd.

"Det var flot, så hører du jo alligevel efter" siger du, mens dine hænder kærtegner mine kinder blidt hvorefter de vandrer ned af min hals og over min brystkasse. Jeg kan ikke se det, men jeg kan mærke dine negle sætter spor på mig. Fingrene glider længere ned og fanger kæden mellem klemmerne, kort pause, og så hiver du let i kæden, og smerten forplanter sig hurtigt. Min krop er ved at eksplodere af liderlighed, du har mig lige hvor du vil have mig, vi ved det begge to.
67% (5/2)
 
Categories: BDSMFetish
Posted by kew1977
1 year ago    Views: 85
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
4 months ago
Super skribent, flot at kunne opbygge sådan et univers, i så kort en fortælling.
1 year ago
Wow, sikke en fræk historie.

En Gudinde der leger med sin slave på den måde, ville for mit vedkommende være en drøm der gik i opfyldelse.
For jer er det bare virkelighed. :-)

Tillykke med hinanden.