2 vriendinnen

Nu mijn woonkamer in de villa compleet is ingericht met een grote hoekbank en een 51"TV durf ik het aan om mensen uit te nodigen. Ik wilde een leuke avond beleven en nodigde 2 vriendinnen uit waarvan ik wist dat ze elkaar kenden en van 1 wist ik dat ze elkaar wel eens seksueel verkend hadden. Het belooft dus een spannend avondje te worden.

In het begin leek het daar totaal niet op. De ene vriendin is blond en de ander heeft donker haar. Sasja de blonde droeg een tijgerjurkje met vest en Iris droeg een kort rokje met wit hemd. Beide meiden praten voortduren over hun werk en al snel schatte ik in dat de avond gewoon saai zou verlopen. Totdat ik Sasja en Iris hoorde klagen over hun borsten tepels enz. Ik vroeg nog wat is daar nou mis mee. Jullie zien er allebei goed uit. Hebben een hand vol, precies zoals een man dat wil. Ja, maar in vergelijk met anderen... Ik zei nog je moet naar jezelf kijken. Ik zeur toch ook niet dat andere mannen een grotere pik hebben. Het gaat erom dat jezelf geniet. Dat is het belangrijkste. Niet hoe je er uitziet, maar dat je geniet van alles.

O dus jij vindt dat je er goed uitziet, dat zei ik niet. Ik geniet van mijn en andermans lichaam. Meer is het niet. Jullie hebben allebei het geluk er ook nog eens super goed uit te zien. Dan is het raar om te horen dat jullie twijfelen... Nou laat jij jezelf eens zien dan. en voor ik het wist trokken beide dames mijn shirt over mijn hoofd. Sasja trok haar shirt naar beneden en voordat ik er erg in had keek ik naar haar tepels. Die waren lekker hard. Precies zoals ik ze graag zie zei ik. Iris voelde over mijn lul. Ja, hij wordt groter.. en trok haar shirt uit. Wederom keek ik naar 2 vooruit stekende tepels. Toen Sasja de tepels van Iris likte had ik het niet meer. Mijn lul groeide en groeide. Terwijl Iris zich verder uitkleedde trok Sasja mijn broek uit. Mijn lul staarde naar het plafond. Beide dames begonnen elkaar vlak boven mijn lul te zoenen waarbij ze om beurten mijn lul even in de mond namen. Iris droeg nog een rode slip die ik snel uitdeed. Terwijl ik daar mee bezig was zag ik dat Sasja al 1 vinger in de kut van Iris deed. Tegelijker tijd trok ze mij af.
Dit was lekker en moest natuurlijk niet lang duren. Sasja droeg haar paarse string nog maar had die al aan de kant geschoven zodat ik met mijn vinger in haar druipende kut drong. En als ik zeg druipend dan bedoel ik ook drijfnat. Dit had ik nog nooit eerder zo gevoeld. Heerlijk.

Iris ging op mijn gezicht zitten en ik begon haar te likken terwijl zij mij heerlijk pijpte. Sasja streelde de geweldige tieten van Iris die begonnen was mij ook af te trekken. Sasja deed haar string nu helemaal uit. Ik keek recht op een glad geschoren kut. Die vochtig was en die wilde ik proeven. Terwijl ik me tegoed deed aan de kutsappen van Sasja en haar tegelijk vingerde pijpte en trok Iris mij af.

Iris had van die peer vormige vooruit stekende tieten. Heerlijk. Ik zag ze op en neer bewegen in het ritme van haar pijp bewegingen. Er werd van plek gewisseld en ik werd heerlijk gepijpt door Sasja terwijl ik de behaarde kut van Iris likte. Het was even wennen dat geschoren haar maar ik vond het ook geil, ook zij was behoorlijk nat. Iris kreunde en kreeg blosjes op haar wangen. Sasja en ik begonnen om de beurt haar kut te likken. Je hoorde haar klaarkomen. Heerlijk. Beide dames begonnen elkaar weer te zoenen terwijl Iris mij weer langzaam aftrok en toen over mijn lul ging zitten. Ritmisch ging ze op en neer terwijl ik naar die heerlijke tieten keek en er lekker aan zoog. Naast me zat Sasja te masturberen terwijl af en toe ook Iris een vinger in die kale kut van Sasja stak. IK had er goed zicht op hoe beide meiden ieder een vinger in de kut van Sasja staken en die er weer nat uithaalden. Ik werd gek van het beeld van die dansende tieten voor mijn gezicht. Het gesop van mijn lul in de kut van Iris en het gesop van het gevinger van Sasja Iris maakte de gekte compleet. Sasja kwam klaar en een straal kutsap liep via haar been naar beneden...

We veranderde van positie en ik nam Sasja op haar hondjes... Iris bleef naast me staan en streelde mijn zak.. O dit kon niet lang meer duren.. Ik ging op de bank liggen terwijl Iris mij pijpte en Sasja op mijn gezicht ging zitten om eens lekker gebeft te worden. Sasja kwam opnieuw klaar. Ik voelde een straal vocht over mijn gezicht. Langzaam liet zij zich richting mijn lul zakken en zakte met haar kut over mijn lul en begon ritmisch te bewegen terwijl Iris mijn lul en de kut van Sasja likte.

Uiteindelijk pijpte Sasja mij, nam mijn lul volledig in haar mond en toen ik het niet meer hield gingen beide dames voor me zitten en spoot ik al mijn zaad in en over de mond van Sasja. Ze kon het zaad niet binnen houden en kreeg een witte plakkerige kin. Ik zag het zaad over haar gezicht via haar borsten naar haar kut druipen. Ze ving het op met haar handen en likte letterlijk haar vingers af.

Heerlijk was dit. Tijd om te douchen en na te genieten.
Beide dames mogen vaker komen...
40% (2/4)
 
Categories: Group SexHardcore
Posted by keesvandam
1 year ago    Views: 954
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments