De kelder

Ik heb geld als water en dat komt omdat ik het geluk heb gehad om een grote loterij te winnen. Met dat geld heb ik vele leuke reizen gemaakt en nu vond ik het tijd om mijn erotisch leven wat op te krikken.

Ik heb een pand gekocht dat ik kamer voor kamer met een ander thema ga inrichten. Het staat nu nog leeg maar ik ben begonnen met de kelder. Ik wilde daar wat sfeer in brengen door hem middeleeuws te maken. Ik heb grote grijze stenen aan de muur en om de zoveel meter een fakkellamp. Het lijkt net echt, maar dan een stuk veiliger. De kelder is een grote ruimte met 5 kamers en een hal. De deur van die kamers heb ik vervangen voor een tralie hek en in die kamer heb ik handboeien in de muur laten klinken. Ik gebruik deze als decoratie om een sfeer te maken. De handboeien kunnen niet afgesloten worden dus als ze gebruikt worden zijn ze veilig. Nu leek het me leuk om een stenen altaar in de kelder te plaatsen en op marktplaats vond ik er een. De deal was snel rond en een transportbedrijf zou dit stuk komen bezorgen.

Vandaag was het dan zover. Op de oprit zag ik een grote bestelbus komen. Ik deed de voordeur open en zag dat er twee mensen uit het busje stapte. Een man en een vrouw. Beide in de 30 zou ik zeggen en beide droegen ze een spijkerbroek met shirt.

Ik vertelde hun waar ik het altaar wilde hebben en al snel werd duidelijk dat ze dat niet gingen doen. Het stuk was weliswaar in meerdere delen maar ieder stuk was te zwaar om naar beneden te tillen. Daar hadden we op z'n minst nog een paar mensen voor nodig. Ik bood aan om mee te helpen maar dan nog..

Ze stelde voor om nog een paar extra mannen op te trommelen en terwijl wij op de versterking wachtte dronken aan het zwembad iets fris. Het was, ondanks dat het nu oktober is nog dik 19 graden buiten dus warm zat om buiten te zitten. Vol bewondering werd er naar het zwembad/tuin gekeken.

De versterking (2 man sterk) kwam en we liepen naar beneden. Creepy was de reactie van de vrouw. Ik vertelde haar de intentie om het minder eng te maken. Ik wilde een gezellige kelder in middeleeuwse sfeer. Met in 1 van de kamers een goede wijn kelder.

Het altaar moest in de grote ruimte, helemaal achteraan komen als decor stuk. Verder zou er in deze ruimte een grote tafel met banken komen om met vrienden een gezellig wijntje te drinken. De mannen vertelde dat ze ook wat andere dingen konden bedenken. Ik vond alles goed als we eerst maar eens het altaar naar beneden zouden slepen.

Na een ruim half uur stond het altaar op de juiste plek en was hij helemaal in elkaar gezet. Moet het altaar niet ingewijd worden? was de vraag van de enige aanwezige vrouw. Weet je dit zeker. Het is 4 man tegen 1 vrouw. Ach ik kan jullie alle vier wel hebben. Haar stijve tepels drukte al door haar shirt en meer aanmoediging hadden sommige mannen niet nodig. Haar kleren vlogen uit en het duurde niet lang of ook wij stonden naakt met een stijve lul in een kring om haar heen. Ze ging op het nieuwe altaar liggen en de man die bij haar benen stond begon haar te beffen. Ze had een geschoren kut en van een afstand kon je zien dat die behoorlijk vochtig was. Hmmm lekker hoorde wij haar zeggen. Ik stond bij haar hoofd en terwijl ik keek hoe de mannen links en rechts van haar zichzelf boven haar tieten aftrokken voelde ik haar mond om mijn lul. Wat een genot. Ik zag dat de man tegenover mij opgehouden was met beffen en zijn lul al in haar kut stopte. Ik werd gek van genot, het soppende geluid, die stijve tepels en ze pijpte zo heerlijk. Onbeschrijfelijk. Het duurde niet lang of het sperma vloog door de lucht. De mannen die hadden staan trekken hielden het niet meer en hun zaad landde op haar borsten. Ik zag dat de man tegenover mij zijn zaad in haar schaamhaar spoot. Met een luide kreun kwam hij klaar. Hij wisselde van plek met de man links van mij en ik kon het ook niet langer ophouden. De blik van het zaad op haar lichaam en de man die haar schaamhaar schoon likte was te veel. Ook ik spoot over haar heen. Hmm, dit had ik nog nooit meegemaakt. Zo lekker. Ik wisselde ook van plaats en voor het eerst in mijn leven likte ik het zaad van haar borst. Ik was verbaasd want dit smaakte naar meer. Iedereen had al weer een stijve en haar honger was nog niet gestild. Het zaad droop letter over haar hele lichaam. Al snel vond er weer een wissel plaats en stond ik met mijn lul tussen haar benen. Ze wilde echter nog een keer gebeft worden en ik begon aan mijn taak. Met twee vingers in haar natte kut bewoog ik ritmisch op en neer terwijl ik haar clit likte. Ik ging zo op in mijn taak dat pas later ontdekte dat ik werd afgetrokken. O.K. dit was totaal nieuw voor mij maar ik was geil en vond alles goed. De reuk van sperma het gekreun om mij heen maakte mij en de andere aanwezigen gek van geiligheid.

Ze kwam voor de 3de keer klaar en gaf aan dat we om haar heen moesten gaan staan. Dat deden we en terwijl zij op het altaar lag spoten wij ons laatste restje sperma over haar goddelijke lichaam. De mannen waren klaar en kleedde zich aan en verlieten mij n huis. Blijkbaar hoefde ik ze niet meer te betalen. De man die mij afgetrokken had was de man die met haar in het eerste busje had gezeten. Zijn lul stond nog overeind. Wat een energie had die man. Ik speelde met het sperma op haar lichaam daarmee smeerde ik haar tepels en schaamhaar. Ook die van mij werd weer hard genoeg. Terwijl zij op het altaar ging zitten en het sperma van haar tieten over haar buik langs haar kut en benen op de vloer drupte vroeg ze of wij elkaar wilde aftrekken. Dat deden we. Terwijl zij sensueel het getrek bekeek begon ze zich zelf te vingeren. Alsof het afgesproken was kwamen we alle drie tegelijk klaar.

Nu is je altaar ingewijd. Hier hen je ons visitekaartje als je ooit weer gebruik wil maken voor onze diensten. Versuft begon ik naakt het rotzooi op te ruimen. Wat heerlijk was dit....
100% (7/0)
 
Posted by keesvandam
1 year ago    Views: 767
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments