Γάμησα την &mu

Γειά σας. Με λένε Γιώργο, είμαι 34 χρονών, παντρεμένος τώρα πια αι θα ήθελα να σας πω κάτι που μου συνέβη όταν ήμουνα σε ηλικία 18 ετών. Σε αυτή την ηλικία όπως οι περισσότεροι ήμασταν "αλητάκια" φορτωμένοι με μαγκιά και απίστευτες καύλες.Λοιπόν στο θέμα μας τώρα. Σε αυτή την ηλικία, είχα ένα φίλο. Τι φίλος δηλαδή, κολλητοί ήμασταν. Μαζί τρώγαμε, μαζί κοιμόμασταν, ο ένας στο σπίτι του άλλου. Όλη μέρα μαζί, δεν ξεκολλούσαμε. Συνήθως, όταν καθόμασταν σπίτι βλέπαμε τσόντες, τον παίζαμε και βάζαμε στοίχημα ποιος θα τα πάει πιο μακριά. Φέρναμε γκόμενες και τις πηδούσαμε μαζί, μου "δάνειζε" το σπίτι να πάω να γαμήσω και διάφορα άλλα τέτοια.Ο φίλος μου αυτός, είχε μια μητέρα. Μα, μια μητέρα μπουκιά και συγχώριο! Αυτή την γυναίκα πάντα ήθελα να την γαμήσω, από τη στιγμή που τη γνώρισα. Σκεφτόμουν πως θα έκανε πολύ ωραία γαμήσια και ότι θα μου μάθαινε και διάφορα κόλπα. Μια μέρα λοιπόν, ενώ ήμασταν σπίτι του φίλου μου και βλέπαμε την ωραία μας τσοντούλα, ξαφνικά ακούμε τα κλειδιά στην πόρτα. Ψιλοσυμαζευόμαστε και μπαίνει η μητέρα του μέσα."Γεια σας παιδιά, τι κάνετε;", μας λέει και πάει κατευθείαν στην κουζίνα. Σε μια φάση φωνάζει τον φίλο μου και τον λέει να πάρει κάτι από το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς. Μόλις ο φίλος μου έφυγε, έρχεται η μητέρα του και μου λέει: "Τσόντα βλέπατε;"

Εγώ της απάντησα αρνητικά. "Όχι, δεν βλέπαμε τίποτα".

Τότε μου λέει: "Εμένα μου φάνηκε ότι σε είδα με το καυλί σου όρθιο!" Πάγωσα. Δεν ήξερα τι να της πω. Σκέφτηκα ότι το λέει επίτηδες για να πει μετά στον φίλο μου, ότι δεν είμαι καλό παιδί και την έπεσα στην μητέρα του. Δεν είπα τίποτα και μόλις ήρθε ο φίλος μου, φύγαμε.Μετά από κανα δυο μέρες, βλέπαμε πάλι τσόντα στο σπίτι του. Αυτή τη φορά ήμασταν στο δωμάιτο του. Κάποια στιγμή λέει ότι πάει να πάριε τσιγάρα και φεύγει. Μόλις έκλεισε την πόρτα σε ένα λεπτό αμέσως μπήκε η μητέρα του. Δεν την κατάλαβα. Ήρθε στην πόρτα του δωματίου και με κοιτούσε που έπαιζα τον πούτσο μου. Σε κάποια φάση που είχα στο νου μου να μην έρθει κανένας και όπως κοιτάζω προς την πόρτα την βλέπω. Δεν αντέδρασα καθόλου και συνέχισα να παίζω με τον πούτσο μου. Μετά από λίγο, άκουσα κλειδιά και έκανε πως έμπαινε στο σπίτι. Μαζεύτηκα και πήγα στο σαλόνι, μέχρι που ήρθε και ο φίλος μου.Την άλλη μέρα, λέω στον φίλο μου να μου δώσει τα κλειδιά του σπιτιού του, να πάω από εκεί να δω καμιά τσοντούλα. Εκείνος θα έλειπε, θα έβγαινε ραντεβού με μια καινούρια γκομενίτσα που είχε βρει και θα αργούσε.Πήγα κατά τη μια το μεσημέρι σπίτι και έβαλα να δω την τσόντα. Μόλις είχε αρχίσει το "έργο" κι εγώ ετοιμαζόμουν να γδυθώ τελείως, όταν ακούω κλειδιά στην πόρτα. Σταματάω ότι κάνω και κοιτάζω κρυφά από την πόρτα να δω ποιος είναι. Ήταν η μητέρα του φίλου μου. Αμέσως ξεντύνομαι, ξαπλώνω στο κρεβάτι και αρχίζω να τον παίζω. Ξαφνικά, βλέπω την μητέρα του στην πόρτα να μου λέει: "Καλά σε είδα. Την άλλη φορά με έβγαλες ψεύτρα. Τώρα τι έχεις να πεις;"Εγώ της απάντησα: "Κυρία Μαίρη, δεν με καταλαβένετε..."

Τότε έρχεται από μόνη της και μου λέει: "Καλά κάνεις, αλλά δεν θα ήταν καλύτερα να το κάνεις με μια γυναίκα;" Τότε με πλησιάζει και με πιάνει από τα αρχίδια και ο πούτσος μου απογειώθηκε. Συνέχισε να με κοιτάζει και μου είπε πως για την ηλικία μου τον έχω αρκετά ικανοποιητικό και δεν πρέπει να πάει χαμένη η καύλα. Έπειτα, έσκυψε και τον έβαλε στο στόμα της. Προσπαθούσε να βάλει και τα αρχίδια μου μέσα στο στόμα της, αλλά δεν τα κατάφερε.Εγώ έβαλα το δεξί μου χέρι στην μπλούζα της και χάιδευα το στήθος της. Μου το άρπαξε και το έβαλε ανάμεσα στα πόδια της και τριβόταν επάνω στην παλάμη μου. Σηκώθηκε, έβγαλε τα ρούχα της και έμεινε με ένα κορδονάκι πολύ καυλιάρικο. Μου λέει τότε: "Θέλεις να γαμήσεις;""Φυσικά. Έτσι θα μείνουμε τώρα που μας καύλωσες καλά – καλά;" Αμέσως στήθηκε στα τέσσερα. Της τον έβαζα και τον έβγαζα σιγά σιγά γιατί δεν ήξερα. Τότε γυρνάει και μου λέει: "Γάμαμε καυλίαρη. Τι φοβάσαι να μην πονέσω; Δε βλέπεις πόσο ανοιχτή είμαι;" Αυτό ήτανε, την είχα ξεμουνιάσει στα πισωκολλητα, από πάνω, στα πλάγια και σε διάφορες στάσεις που πρώτη φορά της έκανα. Παράξενο όμως. Άργησα να χύσω τόσο που παραξενεύτηκε η ίδια.

"Τι είσαι εσύ ρε παιδί μου; Αντέχεις ακόμα;" Μετά από λίγο, έχυσα.

"Κρίμα που έχυσες στην πλάτη, τα ήθελα στο στόμα μου", μου είπε. Τρελάθηκα. Δεν το πίστευα αυτό πυ είχε γίνει. Να γαμήσω μια μεγαλύτερη και πόσο μάλλον τη μητέρα του φίλου μου που την είχα σαν φαντασίωση! Απίστευτο. Μόλις ντυθήκαμε, πήγαμε στο σαλόνι και μιλούσαμε.

"Θες να το επαναλάβουμε και άλλη φορά; Πέρασα πολύ ωραία."

"Φυσικά. Να χάω τέτοια ευκαιρία;"

"Την επόμενη φορά θα σου δώσω κωλαράκι να γαμήσεις, αν θέλεις..."

"Εννοείται...", της απάντησα. Μου ειπε πως την Παρασκευή δεν θα πάει στην δουλειά και θα πει στον γιο της να πάει Λάρισα στον πατέρα του για το τριήμερο για να τον δει. Έτριψα τα χέρια μου και σκέφτηκα ότι θα πέσει πολύ γαμήσι. Κί έτσι έγινε. Ήρθε η Παρασκευή και το πρωί πήγαμε με τον φίλο μου στο ΚΤΕΛ για να τον χαιρετήσω. Έφυγε κι εγώ πήγα κατευθείαν στο σπίτι του. Εκεί, με περίμενε η μητέρα του φορώντας μια διχτυωτή ολόσωμη φόρμα και μου είπε πως σήμερα θα γίνει χαμός!Όλη την ημέρα ήμασταν στο κρεβάτι και γαμιόμασταν σαν τα σκυλιά. Το τι red bull είχα κατεβάσει, δεν λέγεται. Στο τέλος, έχυνα μόνο νερό. Δεν ένατεχα άλλο. Μου πρότεινε αν θέλω να κοιμηθώ στο σπίτι της το βράδι για να με χαρεί πρωί – πρωί. Της είπα οκ, δεν υπάρχει πρόβλημα. Την άλλη μέρα το πρωί, σηκωθήκαμε, με έκανε ένα πλούσιο πρωινό να πάρω δυνάμεις, και μου είπε: "Γιατί σήμερα πρέπει να τα δώσεις όλα"Δεν κατάλαβα τι εννοούσε, μέχρι που κατά τις 11 χτυπάει το τηλέφωνό της και την ακούω να λέει: "όλα είναι έτοιμα, έλα." Τρόμαξα, δεν ήξερα τι ήθελε να κάνει, πέρασαν πολλά και διάφορα από το μυάλο μου εκείνη την ώρα. Μετά από λίγο, χτυπάει το κουδούνι και είναι μια κοπέλα γύρω στα 30 μούναρος κανονικός σαν αυτές που βλέπουμε στις τσόντες. Τρελάθηκα!

"Κυρία Μαίρη, τι γίνεται τώρα;", ρωτάω τη μητέρα του φίλου μου."Είναι μια συνάδελφος από τη δουλειά, την έχω πει για σένα και μου ζήτησε αν γίνεται να σε πάρουμε και οι δυο. Εγώ συμφώνησα. Δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα να μας γαμήσεις." Τέτοια παρτούζα δεν μπορούσα να τη φανταστώ ότι θα γίνει. Και οι δυο ήτανε υπέροχες στο γαμήσι. Εκεί ήταν και η πρώτη φορά που γάμησα κώλο. Δεν το ζήτησα εγώ, μου το επέβαλε η μητέρα του φίλου μου να γαμήσω πρώτα τον δικό της κώλο και μετά της φίλης της. Δεν συγκρίνεται το γαμήσι από τον κώλο, είναι υπέροχο. Την πρώτη φορά έχυσα μέσα στον κώλο της φίλης της."Τα επόμενα τα θέλω στο στόμα μου", είπε η μητέρα του φίλου μου. Κι έτσι έγινε. Της γαμούσα τον κώλο, τραβήχτηκα για να χύσω, γύρισε και έβαλε τον πούτσο μου στο στόμα της. Γυρνάει, τα δείχνει στη φίλη της και τα καταπίνει. "Είναι υπέροχο το σπέρμα ενός 18χρονου", λέει.Μέχρι την Κυριακή το βράδι γαμιόμασταν. Δεν είχαμε βάλει ρούχο, φαγητό απ' 'εξω, λίγο ύπνο και γαμήσι. Υπέροχο 3ήμερο, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Αυτό συνεχίστηκε περίπου 7 χρόνια. Γαμιόμασταν αρκετά συχνά. Αυτή μετά βρήκε έναν και ξαναπαντρεύτηκε. Πάλι γαμιόμασταν αλλά πιο αραιά γιατί είχε υποχρεώσεις και λιγότερο χρόνο. Τώρα έχουμε περίπου 5 χρόνια να βρεθούμε, αλλά με τον φίλο μου συνεχίζουμε να κάνουμε παρέα ακόμη. Φυσικά, δεν έχει μάθει τίποτα!


100% (20/0)
 
Categories: First TimeGroup Sex
Posted by kaftoss
2 years ago    Views: 674
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 month ago
poli kali istoria, sxedon apisteuth...
11 months ago
πολύ κάβλα
1 year ago
oraia istoria!!
hornygemini
retired
1 year ago
super
2 years ago
Kavla