Doživljaji jednog mladića - 1 dio

Gdje da počnem priču o svojoj prijateljici Moniki.
Pa, Monika i ja smo se upoznali na faksu, kad smo oboje bili u vezi. Stoga od početka nismo imali jedno prema d'rugome stav kao potencijalni partneri već kao najobičnije kolege i prijatelji. Kako smo oboje prolazili kroz teške faze naše veze, tako smo se zbližavali i nalazili u zajedničkim temama.
Mjeseci su prolazili, prekinuli smo svoje veze, imali nekoliko bezuspješnih, ali mi smo i dalje ostali bliski.
No posljednih mjeseci neke su se stvari počele mijenjati... Bila je ona lijepa cura, tako da nisam mogao svoje nagone više skrivati u sebi, a na naplatu su dolazili i tri mjeseca nejebice. Kako je to bilo vrijeme proljeća, a svi znate kako djevojke naglo odbace sve one krpe i krpice sa sebe i ponosno pokazuju svoje grudi. Tako je i ona, samo što sam sad primjetio to više nego ikad. Obožavao sam joj kriomice gledati u dekolte. Ima tako lijepe sise, taman za igranje s njima. A ni guza joj nije za baciti. Izluđivala me kada bi se dogovorili za šetnju u kvartu, a ona bi došla u tajicama koje su se savršeno pripijale za tu guzu i otkrivale da se odlučila tu večer na tange.
I ona je primjetila kako je gledam više nego prije i kako je naprosto svlačim pogledom. Mislim da je čak uživala u tome.

Uskoro sam svako jutro započinjao s ritualom drkanja na nju. Zamišljao sam je kako mi dolazi iznenada u stan i ševi me do iznemoglosti. Zamišljao sam kako je staviti ruku na te savršene guzove. Postala je moja jutarnja fiksacija, jutarnji ritual.

Morao sam pokušati... Morao sam nešto učiniti jer sam već ludio.
Odlučio sam krenuti u akciju. Samo kako?

Prvi korak dogodio se kad smo se sreli vani.
- Hej, odkud ti? - zacvrkutala je
- A evo, opuštam se nakon ispita, malo. Ti? Gdje ti je ekipa?
- Sara i Ivana su otišle na WC, pa sam malo odlučila prošetati da vidim ima li koga.
Tad sam učinio nešto što se možda ne čini ništa posebno, ali za obične prijatelje je velika stvar.
- Ej, ajmo nešto popiti na šank - rekao sam dok sam joj lagano dotaknuo bok.
Bilo je glasno i bio sam pripit, ali mogao bih se zakunuti da se malo štrecnula tog trenutka.
- Ok. Može! -reče ona, zapravo zavika na uho jer je bilo prilično glasno.

Dok sam pričao s njom, promatrao sam njenu plavu kosu i zaigrane plave oči. Bio sam tog trenutka očaran i samo sam se molio da ne izjavim neku glupost i sve zajebem.
U međuvremenu su joj došle prijateljice, pa me je morala pozdraviti. Tada je učinila nešto atipično za naš odnos - poljubila me u obraz! Ne samo poljubila, bila je to vlažna pusa blizu usta. Pusa koja me je zbunila i ostavila tamo da stojim neko vrijeme kao kreten na šanku.

Odlučio sam da ju moram nekako izbaciti iz glave, barem za tu večer jer ću inače napraviti nekakvu pizdariju. Nudile su mi se dvije mogućnosti: ili da se sa svojima sa faksa napijem do kosti i besvijesti ili da nađem nešto za pojebati.
Dakako da je ovo prvo lakše, ali sve ovisi o mojima. Ako se njima prijebalo, neću valjda sam piti, nego ćemo jebati. No kad sam se vratio svojoj ekipi vidio sam da su već dovukli neke cure i da plešu s njima i okreću boce vina.
Omjer je bio 4:4, tako da sam ja došao tu kao višak. Okrenuo sam rundu, upoznao se i pustio da oni to obrađuju budući da ne bi bilo fer da samo dođem i pokupim. Fokusirao sam se na padobranke.
Padobranke su cure koje obično izvise jer su joj se frendice napile ili su otišle s dečkima pa same tumaraju i traže kod koga će se uvaliti, čisto da im ne bude dosadno.
Stvarno nisam trebao dugo čekati, uskoro sam primjetio jednu koja se motala blizu nas. Vjerojatno je ona i mene primjetila kao izopćenika.
U to doba noći, a bilo je oko 2 ujutro, ne samo što ste hrabriji već vam je i svaka cura zgodna.
Upoznao sam se s njom bez problema i plesali smo dok se nisu svjetla upalila, što je označavalo fajrunt.
- Meni još nije dosta - rekla mi je - imam osjećaj kao da nisam ni bila vani.
U tom trenutku sam shvatio da sad trebam pametno odigrati i možda stvarno nešto pojebem večeras.
- Ni meni - rekao sam - Problem je što je sad sve zatvoreno u ovom jebenom gradu osim najvećih rupa gdje ne bi ni naoružan išao. Ajmo kupiti nešto za piti na benziskoj, pa ako želiš možemo kod mene u stan. Blizu je. Ali naravno, ako ti to želiš. - rekao sam i pokušao zvučati što umiljatije.
- Pa, može! Ionako mi ne izgledaš kao neki manijak - reče ona spremno, kao da je očekivala da je to pitam.

U stanu smo se malo bolje upoznali, čak sam saznao da se zove Iva i nakon pola boce vina smo se tijelima približili jedno d'rugome. Uskoro je to prešlo u otvoreno očijukanje i bilo je pitanje trenutka kad ćemo se poljubiti. Odlučio sam na provjerenu taktiku, kako bi dobio još večeras. Nisam je htio prvi poljubiti, već sam je povremeno dodirnuo po koljenu, bedru ili ramenu. To se isplatilo jer je u jednom trenutku samo skočila na mene počevši me strastveno ljubiti. Suzdržavao sam se da je za početak ne pipkam previše da ne bi sjebao šanse. No ona se nije suzdržavala. Ničim izazvana uhvatila me za kitu i počela trljati rukom, dok se mačkicom trljala po mom koljenu budući da ništa nisam radio... Uskoro sam na glaviću osjetio vlažan i topao osjećaj njezinog jezika.
- Sviđa mi se što je obrijan - rekla je prije nego je počela lizati jaja. Bilo je božanstveno.
Počeo sam je svlačiti i u sljedećem trenutku je bila u gaćicama i grudnjaku. Odlučio sam da ih neću skinuti dok je malo ne proučim. Okrenuo sam je na trbuh i počeo je maziti po dupetu... Njene crvene tange su me samo više napaljivale. Okrenuo sam je ponovo na leđa i skinuo ostatak odjeće.
Imala je lijepu irokezicu na mačkici, šteta bilo ne polizati. Stoga sam odmah stavio jezik na njezinu uzavrelu mačkicu koja je neumorno sipala sokove.
Uskoro više nisam mogao izdržati nego sam joj ga morao staviti.
- Čekaj da stavim kondom -rekao sam.
- Ne trebaš. Pijem pilule! - odgovorila mi je dahtajući.
Savršeno. U sljedećem trenutku moja nabrekla kita je bila u njoj. Kako je samo vrištala dok sam ju jebao.
- Želim na tebe - stenjala je - Odmah!
Legao sam na leđa, a ona se popela na mene. Obuhvatio sam njene baršunaste bradavice ustima dok se nabijala na tvrdu kitu. Uskoro je stenjanje postalo glasnije, a nabijanje jače. U jednom trenutku je vrisnula i sišla s mene.
- Svršila sam - reče dahtajući dok je lagano drkala kitu. Želiš da ti popušim?
- Da - odgovorih.
Uzela ga je u usta, dok me rukom mazila po jajima. Nije mi dugo trebalo. Kad je osjetila da ću eksplodirati izvadila ga je iz usta i počela drkati dok joj je samo jezik bio na glaviću. Svršio sam joj po licu i ustima i ispružio se na krevetu dok je ona tražila ručnik kojim će se obrisati.
100% (2/0)
 
Categories: First TimeHardcore
Posted by justforpornhere
2 years ago    Views: 210
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments