Roleplay met Jessy deel 3 ( waar gebeurd )

Het drankje is op en ik zeg, oke ik ga even peuken scoren en kom terug en jij doet de deur open voor me de rest volgt dan vanzelf deal ? Ze knikte en ik ging de hal in en besloot het rollenspel naar een ander niveau te tillen, wetende dat het ook fout af kon lopen maar ik besloot het toch te gaan proberen dus ik pakte snel een ander shirt stiekem uit de wasmand en deed een joggingbroek aan en nam mijn zwarte beanie muts mee naar buiten en liep naar de auto waar een schaar in de EHBO koffer zat en knipte er ter plekke twee gaten in, het was een roll beanie dus die ging afgerold makkelijk over mijn kin zodat ze me nooit zou herkennen.
Even naar de benzinepomp op de hoek want ik had ECHT peuken nodig...
Eenmaal terug bel ik aan en nietsvermoedend doet ze de deur open en ik vlieg naar binnen haar bij de keel pakkend, ze werd lijkwit en vroeg stotterend "w w waar is..." en ik viel in "je vriendje " zei ik met een verdraaide stem, "die ligt met tape op zijn mond vast in mijn auto te wachten tot wij klaar zijn ik zag je wel naar binnen gaan lekkertje " fluisterde ik in haar oor.
Het werd haar te echt nu...is dit echt of gewoon nep, ze keek naar mijn kleren en ik zag haar denken DIT had hij niet aan toen hij wegging...dit is verdomme echt ??
Ik beval haar om te draaien met het gezicht naar de muur en stil te blijven staan en dat deed ze, bevend van angst en ik ging met mijn hand haar broek in en voelde dat ze best erg nat was.
"sletje, hier een beetje op mij geilen terwijl je vriendje in mijn auto zit niet wetend wat er gaat gebeuren" zei ik en sloeg op haar klitje en ze kreunde zachtjes " ik kan er niets aan doen ik was al nat want we hadden t hier net al over alleen zou ik dit met hem doen please doe me niks aan ik doe alles wat je wil " zei ze bijna huilend en ik besloot het nog iets echter te maken en nam haar mee naar binnen en ging lades doorzoeken en kastjes en gooide wat dingen op de grond, damn dit leek echt en dat vond zij ook...ze was doodsbang en bloedgeil tegelijk zag ik in haar gezicht.
Nadat ik op een plek die ik wist uiteraard 100 euro had gevonden en in mn broekzak had gestoken commandeerde ik haar naar de slaapkamer en ze zei ik weet niet waar die is..."dan gaan we die zoeken" zei ik en we gingen de trap op, zij voorop met die heerlijke kont...
Na twee zogenaamde verkeerde kamers kwamen we op de slaapkamer waar 'de' tas zich bevond dus ik zei " hmm wat hebben we hier even kijken....ahh je vriendje heeft me geholpen al zie ik " zei ik gemeen lachend en commandeerde haar op bed te gaan liggen wat ze twijfelend deed en ik begon ruw haar kleren uit te trekken en bind haar armen en benen vast aan het bed wijdbeens en ik stop haar string in haar mond en zeg " ik ga even kijken of je vriendje zich gedraagt als ik n kik hoor stop ik wat dikkers hier in " en tegelijk steek ik twee vingers in haar nauwe kontje en ze gilde even...volgens mij vond ze dat wel lekker. Ik verlaat de kamer en ga naar beneden en trek een biertje los en drink die rustig op en sla een keer met de deur dat het wel echt lijkt wat ik ging doen. Opeens hoor ik een gil en ik loop snel terug naar de kamer, ze had de string uitgespuugd en probeerde om hulp te roepen "wat zei ik nou trut je vraagt er verdomme zelf om he " zei ik vrij rustig en knielde neer op het bed en stak twee vingers in haar mond en daarna in haar kontje en ze kreunde het weer uit, ik leg een kussen onder haar rug en doe mijn broek uit en zag haar ogen groot worden...moet dat in MIJN kont ?? Ik pak de string en druk m in haar mond weer en tegelijk stop ik mijn eikel in haar aarsje en hou mn hand op haar mond en maar goed ook anders was ze flink gaan gillen. Ik voelde mijn lul en haar kringspier ploppen en de rest van mijn pik schoof naar binnen, ze keek scheel van genot, of pijn maar aan haar kut te voelen was het beide denk ik want ze was natter dan nat !
Ik begin harder te stoten en sneller en sneller en zij genoot zo erg alsof ze in een andere wereld was, ze reageerde nauwelijks, echter toen ik in haar kut begon te roeren werd ze weer wakker, ik pompte en stootte een lange tijd tot ik bijna kwam, zij was al tig keer gekomen en ik ga boven haar gezicht hangen en dwing haar me te pijpen. Ik spuit een flinke lading recht in haar keel en vinger haar kut klaar voor de zoveelste keer met vier vingers erin en ze squirtte het hele bed vol.
"Zal je boy leuk vinden" zei ik lachend, ik zei "ik neem nog wat mee beneden en dan ben ik er van tussen bye geile slet je was een goede beurt " ik salueerde haar en trok de deur dicht en ging nog wat rommelen beneden en nog altijd lag zij vastgebonden,ik denk na te genieten want t was behoorlijk stil.
Ik besloot toch maar snel zogenaamd haar vriendje te gaan bevrijden dus ik verstopte de muts, deed mijn andere kleren snel aan en rende naar boven de slaapkamer in waar een meganatte geiler dan geile Jessy vastgebonden ligt en ik vroeg in paniek wat ie had gedaan en verontschuldigde me omdat de avond zo was gelopen en begon haar los te maken maar ze zei "vind je t heel erg om me gewoon lekker hard te behandelen nu of vind je dat raar ?" Ik dacht verdomd...die lust er pap van en ik zei nee ik ben altijd in the mood dus als jij dat wil...? dus ik blinddoek haar en we gaan nog uren verder waar ik was gebleven en neukte haar overal en we kwamen alletwee velen malen spuitend klaar en daarna, vroeg in de ochtend liggen we lekker tegen elkaar aan en ik zeg "had je geen last dan met wat die vent je aan had gedaan ? " Nee zei ze het voelde raar genoeg heel vertrouwd maar had liever dat jij het was en nu voel ik me heel schuldig". Nou dat hoeft niet want ik was het, zei ik, we zouden toch een rollenspel doen nou ik hoop dat ie goed was en begon te lachen.
Maar...je kleren en je pakte 100 euro en....en.., ze was helemaal de kluts kwijt dus ik haalde de muts en de andere kleren en nu begon ook zij te lachen..."jij klootzak" lachte ze, maar t was heerlijk...dit wil ik vaker hihi !
We hebben de hele dag in bed na liggen genieten en na het avond eten ging ze naar huis en vele dates volgden nog...THE END

100% (4/0)
 
Categories: AnalBDSMFetish
Posted by jurgen75
11 months ago    Views: 214
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments