Roleplay met Jessy deel 1 ( waar gebeurd )

Het is lekker in de lente, de zon schijnt weer en iedereen is vrolijk dus besluit ik lekker naar de stad te gaan om eens wat te gaan shoppen, nieuwe zomerkleren inslaan natuurlijk en daarna op een terras genieten van de zon.
Ik loop als eerste een herenzaak binnen waar ik maar niet kan slagen, het personeel heeft er ook niet echt zin in met dat lekkere weer dus loop ik door naar een wat jeugdigere shop om een leuke jeans te scoren en wat leuke shirts.
Ik werd onverwacht vriendelijk ontvangen en geholpen door een leuke blondine van een jaartje of 25 oud die me adviseerde wat leuk was en wat niet voor iemand van mijn leeftijd wat ik erg prettig vond al heb ik zelf wel een goede smaak maar toch, ZIJ mocht dat !Druk was het helemaal niet in de winkel dus ze nam alle tijd voor me, nice !
"Wat zoek je precies" vroeg ze, ik zei gewoon casual jeans met shirt of wat ?
Ze gaf me een strakke jeans, "doe deze maar eens" zei ze, dus ik ga het pashokje in en merkte dat deze erg strak zat dus ik loop eruit en zeg hmmm...weet t niet dit is best strak ! "Hmmm inderdaad ja hihi " antwoordde ze terug met een grijns op haar gezicht, ik dacht okee jij wil spelen dat kan...!
Ik vroeg heb je een maat groter want ik ben meer van n maatje groter, en ik knipoogde naar haar.
"Wacht even loop ik even naar achteren want daar ligt t er vol van", dus ik ging in de wachtkamer wachten in mijn inmiddels toch iets te klein geworden boxershort.
"Probeer deze eens" ging het gordijn half open en ze keek ietwat stiekem naar mijn zichtbare bobbel en werd een beetje rood, dankje zei ik met een lach en trok de jeans aan, deze zat lekker !
Ik stap uit het kleedhok en ze staat te wachten, "draai eens om ?" zei ze dus dat deed ik.
"Die zit erg mooi vindt ik" complimenteerde ze, ik zei de jouwe ook hoor ik keek stiekem net toen je naar achter liep haha...je achterkant is al net zo mooi als de voorkant !
"Tsss charmeur" zei ze en al blozend ging ze een paar shirts uitzoeken samen met mij en ik keek haar steeds even verleidelijk aan met een glimlach.
Na een paar minuten hebben we wat dingen verzameld en ik besluit de shirts te gaan passen, zij gaat wederom staan wachten zie ik dus ik laat het gordijn een heel klein stukje open en zie haar stiekem ( niet opvallend denkt ze ) naar de opening kijken en ik laat natuurlijk meer zien dan wat de bedoeling is...!
Alles past en ik vind het mooi dus ik ga het kleedhok uit en zeg dat ik alles neem, ook de strakke shirts want ik hou van strak EN van kontjes maar dat weet je inmiddels zei ik met een lachje.
"Ja blijkbaar als je me nakijkt richting magazijn hihi" giechelt ze.
Na afgerekend te hebben en de kleren in de tas zitten speel ik met de gedachte om haar nummer te vragen OF haar mee te vragen het terras op na haar werktijd maar ze is me voor..."zeg wat doe je later of ben ik te opdringerig nu ?" vraagt ze.
Ehm niks ik ga nu het terras op en daarna richting mijn huis en jij dan, zei ik.
"Ik ook niets ik moet nog een uur werken en dan heb ik geen plannen meer zit je dan nog op het terras of ben ik te laat dan meneer de klant hihi" giechelt ze.
Ik zei geef eens een pen en papier dan, en dat deed ze waarop ik mijn adres schrijf.
Als je lef hebt kom je naar mijn huis mevrouw de verkoopster dan doen we deze scene nog eens over maar dan net even anders, en ik sla zacht tegen haar billen en daar leek ze erg van te genieten gezien haar rode wangen ineens en haar trillende handen...
"Oke ik durf alles ik ben om 18.00 bij je stoere man kijken of je dan nog zo'n grote mond hebt haha" grapte ze, ik zei ik ga je pakken dus wees voorbereid, ik hoop voor je dat je vrij bent morgen want lopen zit er even niet in na vanavond...
Daar schrok ze zichtbaar van wat mij nog meer plezierde, zo stoer was ze dus toch niet ?
Nou tot vanavond !!!, riep ik met een lach, ik denk die gaat never nooit komen maar toch sloeg ik het terras over en ging naar huis lekker douchen en muziek aanzetten en kaarsen aansteken...

100% (5/0)
 
Categories: AnalBDSMFetish
Posted by jurgen75
10 months ago    Views: 650
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments