mooie ervaring...

Ondertussen 15-16 jaar geleden... Mijn eerste keer dat ik in aanraking kwam met seks, moet in het zwembad zijn geweest. Ik was een jaar of 18 en was zeer curieus hoe mijn toenmalige vriendin, die een paar jaar ouder was, er naakt uitzag. Ik had zelf nog geen seksuele ervaring (buiten mastrubatie en seksfilms en dus maagd). Zij was geen maagd meer. Ze zag met kleren aan er zeer geweldig uit met mooie volle borsten.

In het zwembad dus :-) We begonnen zoals iedere woensdagavond, baantjes te zwemmen. Het was vrij rustig en bijna geen volk. Na het sporten waren we even aan het uitrusten langs de kant in het water en ze leunde wat tegen mijn voorkant met haar kont en mijn penis werd hard... Ik taste heel voorzichtig haar borsten (nog wel boven haar badpak) en ze stribbelde niet tegen, sterker nog, ze begon met haar hand mijn lid te strelen die onder mijn short zo opgespannen was als een nog nooit losgelaten libido!
Zachtjes zei ik tegen haar dat het misschien niet de juiste plaats was en dat we beter naar de kleedkamer konden gaan, maar ze antwoordde zachtjes terug "laat me maar doen...". Ik zei tegen haar dat ze iets rustiger moest zijn, omdat ik anders wel wat te snel zou klaarkomen :-) Ze zei dat ze waarschijnlijk eerder zou klaarkomen en stelde voor om toch een iets intiemere plaats op te zoeken. Ik moest dan wel even afkoelen, want uit het zwembad gaan met een stijve... :-)

Ze wou niet dat we in de kleedkamer voortdeden, maar wel in het park naast het zwembad. Er was daar een open huisje met een bankje. Het was ondertussen donker, en er was dan ook geen volk in het park.
We begonnen opgewonden te kussen en mijn handen grepen haar borsten terwijl zij mijn riem zocht om deze open te doen. Ik begon haar t-shirt over haar hoofd te trekken en zag dat ze haar bh niet had aangedaan... Onmiddellijk begon mijn hart sneller te slaan en begon haar borsten en tepels te kussen en likken. Zij had mijn broek ondertussen uitgedaan en greep mijn penis hard vast en begon deze klaar te maken voor de eerste daad. Ze trok er stevig aan, zodat deze snel hard werd. Ik begon ook haar broek te openen en trok deze uit. Ze had een lichte dons (ze was blond) op haar poesje en dat vond ik geweldig! Ik zakte af met mijn mond naar haar poesje (omdat ik dat eens gezien had in een filmpje) en begon haar te beffen. Ze kwam de eerste keer zeer snel klaar en ze begon dan mijn penis in haar mond te steken en zoog er zo geweldig aan, dat tot hiertoe nog niemand anders heeft nagedaan... Ik kwam daardoor ook zeer snel klaar, maar ik wou meer... namelijk de daad zelf... Ik moest even bekomen na het klaarkomen, maar ondertussen was ik haar aan het strelen en kussen over heel haar lijf, ze zei zachtjes "steek hem erin", wat ik dan ook deed. Ik begon met mijn penis haar poesje nat te maken door er eerst zachtjes over de lipjes te gaan en dan stak ik mijn paal er hard in. Ze gaf een korte gil, maar ze zei snel dat ik voort moest doen. Ik begon zachtjes over en weer te gaan en betaste ondertussen haar mooie borsten. Na een tijdje vroeg ze om bovenaan te liggen. Ik lag dan op mijn rug en zag haar perfecte borsten over en weer gaan. Ik werd daar nog opgewonder van en kwam klaar... Weer te snel dus, maar ik gaf niet op. Ik veegde mijn sperma af en begon haar langs achter te nemen, niet anaal. Ik gaf stevige stoten waardoor zij en ik samen klaarkwamen en dan uitgeput in elkanders armen lagen.
Dit was mijn eerste ervaring en was meer dan ooit geweldig !!
100% (5/0)
 
Categories: First Time
Posted by jorrexxx2
1 year ago    Views: 557
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments