een onverwachte leuke nacht

Afgelopen zaterdagavond was er bij mijn favoriete kroeg een leuke band. Ze traden buiten op, dat is altijd leuk en het is er altijd heel druk. Dus samen met een vriendin op naar de kroeg ! Het was weer een feest der herkenning de hele avond bijkletsen met allemaal mensen die je niet zo vaak ziet. Uiteindelijk liep ik in de richting van het podium en begon te dansen. Heerlijk ze speelden echt van alles wat van gouwe ouwe van de dijk tot keiharde hardrock. Terwijl ik stond te dansen voelde ik dat iemand vlak achter me kwam staan. De persoon danste lekker met me mee en het voelde heerlijk ! Ik wilde me omdraaien om te zien wie er achter me stond maar ik werd tegengehouden. Dans nu maar hoorde ik. Geen idee wie het was... wel een man, dat had ik wel gehoord.
Op een gegeven moment was het niet echt meer een dansnummer maar ja.... hij bleef achter me staan en hield me stijf beet... heel zachtjes voelde ik zijn lippen in mijn nek.... zo zachtjes dat ik over mijn hele lichaam kippevel kreeg... wauw... wat heerlijk ! Wat ruik je lekker hoorde ik.... en de kusjes gingen door. Ik boog mijn hoofd wat naar voren zodat hij lekker door kon gaan. Ik duwde mijn kont wat naar achteren en ik voelde dat ook hij het wel lekker vond :-).
ooow.. kreunde hij en bewoog mijn onderlichaam tegen het zijne.....
Ik voelde dat hij al lekker hard was, ik wilde nu toch wel weten wie er achter me stond.... Ik vroeg hem me los te laten en dat deed hij. Ik draaide me om en keek in het lachende gezicht van een ex-vriendje van me ! Die had ik echt al jaren niet meer gezien ! Wat leuk... enthousiast vloog ik hem om zijn nek. Zin in een relatie heb ik echt niet maar wat hebben wij altijd heerlijke sex gehad. Druk pratend gingen we wat achteraf staan, dan konden we elkaar wat beter verstaan. Daar trok hij me opnieuw tegen zich aan. Hmmm heerlijk zuchtte ik... dat deed je vroeger ook altijd al zo lekker.
Het duurde niet lang voor we lekker stonden te zoenen. En zonder wat te vragen pakte hij me hand en liepen we naar zijn auto. In de auto gingen we nog even verder, de ramen besloegen.. .Jeetje we zijn weer helemaal de tieners van vroeger he lachte ik. Ja, zullen we maar naar mijn huis gaan? Is goed, maar mijn fiets staat hier nog.... komt goed, beloofde hij en startte de auto. Goh dat ik nou net tegen jou aan moest lopen zei hij.... ik begon te lachen... ja leuk he...?? We liepen zijn woning binnen, een mooi groot huis. In de woonkamer ging ik op de bank zitten. Na wat te drinken ingeschonken te hebben kwam hij naast me zitten. Proost.... En we zetten onze glazen op tafel neer. Wil je de rest van het huis ook zien? Ja natuurlijk en bewaar de slaapkamer maar als laatste lachte ik. Hij schoot in de lach... Je bent nog steeds zo direct als vroeger. Ik kreeg een rondleiding en we kwamen op zolder. Wauw... daar had hij een hele speelkamer ingericht.... Hij lachte een beetje verlegen.... Vind je dat wat Jo ? Vind ik dat wat? vroeg ik... Geweldig !!!
Ik liep op hem af en gaf hem een zoen... wauw... nooit gedacht dat jij dat wat vond zei ik. Vroeger weigerde hij altijd als ik vroeg of hij me op mijn kont wilde slaan. Tja..... je kan weleens veranderen he....
Maar kom dan mag je ook mijn slaapkamer nog zien. Daarin stond een heel groot bed en hij wees op een deur... kijk daar eens Jo. Ik deed de deur open... wauw... een heel groot bubbelbad. Ik keek hem aan en liep op het bad af. Zal ik hem maar aanzetten... Neeeeh slet, dat heb je nog niet verdiend zei hij op barse toon. Hij keek me nog wel wat twijfelend aan, zou ik het echt geweldig vinden ?? Oke... zei ik en ik stapte naar achteren. Kom eens hier, gebood hij me. Ik liep snel naar hem toe. Kleed je eens uit dan kan ik even kijken of jij wel wat voor mij bent.... Heupwiegend kleedde ik me uit... ik stond in een lekker heet setje voor hem. Zooo... je bent er al op gekleed zie ik ! Hij graaide in mijn beha en kneep keihard in mijn tepels.... Hmmm ik kreunde.... dat vind je lekker he sletje... nou kom maar met me mee dan zal ik je eens verwennen !
Ik liep voor hem uit de trap op naar de zolder. Daar deed hij bruut mijn ondergoed uit en liet me op een bed liggen. Hij bond mijn armen en benen vast, mijn kutje was al drijfnat. Hij keek goedkeurend naar me... Hmmm je glimt al helemaal, dat deed je vroeger ook al. Hij pakte een paar touwen en bond mijn tieten op. Op mijn tepels zette hij klemmen.... al gauw gloeiden mijn tieten heerlijk, ik voelde dat al het bloed naar mijn tepels liep. Die waren megagroot geworden ! Zo sletje en laat me nou maar eens zien hoe je tegenwoordig pijpt... en hij ramde zijn lul mijn mond in..... Hmmm wat was hij lekker, en hmmmm wat was hij dik en groot. Ik pijpte of mijn leven ervan af hing. Het duurde niet lang voor hij mijn mond volspoot... Zo sletje.... opdracht 1 heb je goed gedaan... Ik heb er nog wel een paar. Hij maakte me los en vertelde me dat ik mezelf maar eens lekker klaar moest vingeren. En ik wil je geil over je handen zien lopen vuile slet.... Maak je maar lekker klaar voor mij... dan ben je lekker nat als je straks eindelijk mijn lul in je kutje krijgt.... je bent gewoon een geile hoer... je zo op straat op laten pikken.... en gewoon met me mee gaat.... je geilt nog steeds op me he... en zo praatte hij maar door en ik was echt supergeil.. dat windt me altijd zo op ! Ik vroeg of hij me lekker wou gaan misbruiken, laat me je sletje zijn schatje.... gebruik me maar, misbruik me maar.... en zo schreeuwden we steeds meer naar elkaar totdat ik zalig klaar kwam.. En geen zorgen, mijn hand was drijfnat.... Zooooh.... dat is goed... hij bukte en likte mijn kutje schoon.... Kom eens mee zei hij en ik ging op een massagetafel liggen. Hij zette hem op heerlijke hoogte en bond mijn armen vast, boven mijn hoofd aan een ring. Hij deed een touw om mijn benen en die werden ook aan dezelfde ring gebonden. Ik lag met mijn kont op de rand van de tafel, mijn benen wijd en omhoog.... Mijn kutje lag helemaal voor hem open. Zooo en wat wil je nu sletje... Ik wil dat je me neukt gilde ik... Neee nog lang niet.... Hij liep naar een kastje en pakte er een paar zweepjes uit.... Eerst moet je het verdienen vieze slet. Hij tikte zachtjes met een zweepje op mijn klitje... ik gilde het uit... wauw wat was dat geil. Doordat ik met mijn benen omhoog lag kon hij nu ook mijn billen lekker slaan.... Bij iedere klap gilde ik het uit... het geil droop mijn kutje uit.
Toen hij het genoeg vond, smeerde hij mijn billen en mijn kutje met zachte bewegingen in met een verkoelende creme..... Ooow... nu had ik het helemaal niet meer.... Ik smeekte hem om mij te neuken... Neem me zo hard als je kunt... zo diep en hard alsjeblieft... Hij liep naar me toe en trok heel hard aan mijn tepels..... Daarna trok hij aan mijn schaamlippen..... hij trok ze uit elkaar en deed er een vibrator in. Die liet hij op volle stand gaan en ging van een afstandje zitten kijken terwijl hij zich lekker aftrok... Ik had het niet meer, kwam weer gillend klaar... er kwam geen einde aan mijn orgasme... de vibrator bleef lekker doortrillen.... Het geil liep over het bed heen, op de grond en hij keek alleen maar toe.... ik was kapot !! Zoooh ik geloof dat je er nu wel klaar voor bent he snolletje van me ? Jaaah... alsjeblieft neuk me..... neuk me keihard. Plagend trok hij de vibrator een stukje terug en begon keiharde neukbewegingen ermee te maken.... Ik kreunde, piepte, kwijlde..... ik werd gek.....
Neee ik wil jou lieverd.... ik wil jouw heerlijk neukstaaf...... Jij wilt te graag vuile slet.... Je bent de hele tijd al op één ding uit. Maar je zult even moeten wachten..... hij gaf een paar tikjes op mijn klitje en trok de vibrator uit mijn drijfnatte kut... Mijn armen en benen begonnen nu wel pijn te doen dus ik vroeg of hij me los kon maken... Jaaah dat wil ik wel zei hij en hij maakte me los en liet me even liggen om bij te komen. Toen deed hij mijn benen wijd en ramde in één keer mijn kutje in. Heerlijk diep... heerlijk hard..... ik gilde het uit... Dit wil je he vuile hoer schreeuwde hij tegen me terwijl hij me een paar tikken op mijn nog steeds heel gevoelige tieten gaf.... Zo wil je geneukt worden he.... ik kon alleen nog maar hijgen... oooh jaaaah..... Hij neukte me keihard terwijl hij met één hand aan mijn tepels trok. Met zijn andere hand wreef hij zachtjes over mijn klitje... die enorm opgezwollen was.... Ik kwam al gauw weer klaar...... wat was dit zalig...... Hij trok zich terug en ik ging gebukt over het bed voor hem staan. Hij schoof achterlangs weer naar binnen en greep me keihard bij mijn heupen. Omdat hij niet zo lang was klaargekomen hield hij het heerlijk lang vol !! En hij neukte me echt naar de zevende hemel... Wauw.... wat heerlijk !!!! Na een hele poos kwam hij eindelijk klaar... hij spoot me vol en plofte daarna op me neer..... We stonden nog even zo na te genieten en toen maakte hij me van zich los... Zo en dan nu naar de slaapkamer vuile slet van me??? Jaaah dat is goed zei ik en we ploften op het bed neer waar we in elkaars armen in slaap vielen. De volgende morgen hadden we nog een keer lekkere tedere ochtendsex... ik was eerder wakker dan hij en begon op zijn slappe lul te zuigen. Binnen no time stond hij weer fier overeind en begon ik hem lekker rustig te berijden. Al zoenend en strelend kwamen we heerlijk samen klaar. En toen was het tijd voor mij om naar huis te gaan.... maar niet zonder de afspraak om snel het bubbelbad te gaan uitproberen samen !


87% (11/2)
 
Categories: BDSM
Posted by jolandazh
3 years ago    Views: 894
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 years ago
mooi geschreven verhaal
3 years ago
Zeer goed! Zeer prettig om te lezen!
3 years ago
Zoals verwacht, weer een mooi verhaal.
3 years ago
het is weer schitterend Jo :)
joop246
retired
3 years ago
Ik heb genoten van dit verhaal,en verlang naar meer