ons sexgroepje deel 3.

Weer aangekomen in ons neukhol maakte ik mijn speeltjes schoon. De volgende klant had geen speciale wensen en ik trok een leuk lingeriesetje aan met een mooi jurkje erover heen. Jeroen bekeek me goedkeurend... Hmmm als ik je zo op straat tegen zou komen zou ik het wel weten lachte hij.
Ik keek hem aan.... wat zou je dan zeggen lekker ding?? Nou als je zo geil naar me keek..... zou ik op je aflopen en je zoenen.... en je meenemen voor een hele nacht geile sex.... Ik wreef over zijn broek, zo te voelen heb je er wel zin in he..... Ik liet me op mijn knieen zakken en maakte zijn broek los. Ik begon hem lekker te pijpen en Jeroen was zo onwijs geil geworden van al mijn verhalen dat hij heel snel mijn mond vol spoot. Genietend slikte ik zijn zaad door. Jeroen deed zijn broek weer dicht en gaf me een zoen..... Dank je sletje. Even een tussendoortje..... Ik likte zijn zaad nog van mijn lippen en gaf hem een lekkere tongzoen. Hier, proef jezelf maar even geile beer.
Het was al tijd voor de volgende klant maar er werd niet aangebeld. Jeroen probeerde zijn mobiele nummer te bellen maar er werd niet opgenomen. Hmmm vreemd zei Jeroen en ik haalde mijn schouders op. Kan ik even uitrusten zei ik en keek verlangend naar het bed. Eigenlijk hoopte ik dat hij niet zou komen, kon wel een uurtje slaap gebruiken. Ik ging liggen en vroeg Jeroen me wakker te maken als hij zou komen. Lachend verdween Jeroen naar beneden. De klant kwam inderdaad niet opdagen. Jeroen stuurde hem een mail en ik lag een uurtje lekker te slapen.

Na een uurtje maakte Jeroen me wakker. Schatje, je volgende klant komt zo. Oke vertel... zei ik gretig en sprong uit bed. Niets schokkend, een man die tussen twee werkafspraken even een vluggertje wil zei Jeroen en verdween weer in zijn kantoor. Ik dronk even een paar glazen water en poetste mijn tanden. Daar ging de bel en ik deed de deur open. Hmmm leuke vent !! Ik nam hem mee naar boven en hij vroeg me of we samen konden douchen. Natuurlijk lachte ik en kleedde me uit. Hij stond geil naar me te kijken en ik ging de douche in. Hij kleedde zich ook uit en stapte bij me onder de douche... ooow.... dit vind ik zo heerlijk zuchtte hij terwijl ik hem lekker begon in te zepen. We glibberden lekker tegen elkaar aan, helemaal glad en vol met schuim. Hij draaide me om en begon mijn rug in te zepen. Toen hij mijn kontje begon in te zepen spreidde ik mijn benen. Hmmmm.... kreunde hij en begon achterlangs mijn kutje in te zepen. Ik voelde zijn stijve lul tegen mijn billen en deed een stapje naar achteren. Mijn benen nog wat meer gespreid en met een snelle beweging duwde hij zijn pik in mijn kutje.... Genietend hing ik tegen de douchewand terwijl hij me lekker achterlangs neukte. In een rustig tempo maar wel heerlijk draaiend met zijn lekkere pik. Hij zoende me teder in mijn nek, ondertussen in mijn oor fluisterend hoe geil hij van me werd.... Opeens zette hij de douche uit en we stapten de douchecabine uit. Drijfnat stortten we ons op het bed en terwijl ik op mijn rug lag begon hij me weer rustig te neuken. Hij duwde zijn handen onder mijn billen en zat zo lekker diep in mijn natte kutje.... Hij sabbelde op mijn tepels en ik wreef over mijn klitje.... Langzaam en rustig kwamen we gelijktijdig klaar en hij bleef nog even lekker op me liggen. Het uur was nog lang niet om maar hij kleedde zich aan en gaf me 100 euro. Heerlijk lieverd.... tot gauw zei hij en weg was hij.

Jeroen kwam naar boven en schoot in de lach toen hij me naakt op het bed zag liggen. Helemaal loom rekte ik me uit en klopte uitnodigend op het bed. Kom even lekker bij me liggen schatje??? Dit was gewoon lekkere lome sex... of we elkaar al jaren kenden.... maar toch ook wel lekker geil vertelde ik. Jeroen zijn overhemd losknopend. Maar ja, een wippie is dan zo weinig en ik knoopte ook zijn broek los. Ik pakte zijn lul en begon er zacht aan te trekken. Dus tja, dan moet jij het maar even afmaken lieverd..... Ik ging bovenop hem zitten en voelde zijn lul al lekker steigeren. Ik kwam wat omhoog en liet me op zijn geile neuklat zakken. Zacht en teder begon hij me te neuken, ik bewoog met hem mee terwijl we elkaar stevig vasthielden. Mijn blote tieten tegen zijn borst, overal voelde ik zijn gladde huid en mijn mijn klitje wreef ik over zijn onderbuik. Een heel intens gevoel en mijn klitje begon lekker te tintelen. Het duurde niet lang voor ik zacht kreunend klaar kwam en ook Jeroen was bijna zover. Hij duwde me van zich af en trok zich af zodat hij lekker mijn tieten onder zijn zaad spoot. Licht hijgend keken we elkaar aan en omhelsden elkaar. Lekker zo.... lome zondagochtendsex lachte Jeroen en ik stapte onder de douche terwijl hij zich aankleedde. Net op tijd waren we klaar, de bel ging alweer.

Dit was een man die erop kickte als hij tegenstand kreeg. Ik had me dus gekleed in een simpel katoenen beha en slipje en droeg een spijkerbroek en een t shirt. Hij mocht alles kapot scheuren als hij wilde... Ik deed de deur open en hij liep achter me aan de trap op. Toen we de kamer binnenkwamen greep hij me beet. Ik probeerde uit zijn greep te ontsnappen en riep heel hard, nee, nee, nee!!!!
Nijdig keek hij me aan.... Jij vuile slet, mij eerst op lopen geilen en nu de heilige maagd uithangen?? Ik probeerde me los te rukken maar hij had mijn polsen heel stevig beet. Hij gooide me op het bed en kwam bovenop me liggen. Mijn polsen hield hij met een hand boven mijn hoofd terwijl hij onder mijn t shirt greep. Hij trok aan mijn beha en hardhandig greep hij mijn tieten vast.

Wauw.... dit was ook wel een heel geil gevoel, gelukkig ben ik nogal stevig en sterk en deed hij me niet echt pijn. Maar het had wel wat, al kon ik dat natuurlijk niet toegeven.... Hij trok mijn beha aan flarden en rukte de knoop van mijn spijkerbroek. De rits sprong spontaan open en hij trok aan mijn slipje. Daardoor rukte hij het kruis in mijn kutje die langzamerhand al lekker nat werd. Ik voelde dat het kruis van slipje steeds natter werd en hij friemelde een paar vingers in mijn broek. Ook hij voelde mijn natte kruis en haalde zijn vingers door mijn kutje. Ik begon weer te gillen en hij duwde zijn vingers in mijn mond. Hij dwong me mijn eigen kutgeil te proeven.... Het wond me enorm op zeker na die geile sm sessie van vanmorgen. Hij greep mijn kin beet en begon me te zoenen. Ik schudde wild mijn hoofd, wilde niet gaan zoenen met een verkrachter !

We gingen helemaal op in het spel en hij lag over me heen. Zijn benen om de mijne geklemd en toen hij mijn handen iets losser hield probeerde ik hem van me af te duwen. Natuurlijk lukte dit niet en hij lachte me uit.... Vuile teef ik ga je neuken, ook al wil je dat niet. Ik begon weer te gillen en hij duwde zijn hand op mijn mond. Met zijn andere hand trok hij zijn broek naar beneden, hij had een trainingsbroek aangedaan en droeg geen slip. Hij keek me aan en gromde... Jij hebt vast met Jan en alleman geneukt dus ik zal maar een condoom pakken. Behendig deed hij hem met een hand om en hij begon aan mijn spijkerbroek te trekken. Ik werkte natuurlijk tegen maar wel op zo'n manier dat het hem wel lukte. Mijn slipje schoof hij opzei en met zijn volle gewicht kwam hij op me liggen. Ik voelde zijn stijve lul tegen mijn bovenbenen en probeerde die benen bij elkaar te houden. Hij gromde... open die benen trut! Ik schreeuwde weer en hij gaf me een tik in mijn gezicht. Het leek heel hard maar dat was niet zo. Gelukkig hield hij wel rekening met me..... Hij wurmde zijn knie tussen mijn benen en eindelijk lag hij tussen mijn benen.

Hij ramde zijn pik diep mijn kutje in... even deed het zeer, hij bleef gewoon rammen tot hij erin zat zonder goed voor het gaatje te zitten. Maar al snel lag hij me vol te pompen... brute geile sex... zonder te kijken of ik er van genoot. En natuurlijk genoot ik er van maar deed er alles aan om het niet te laten merken. Ik schudde met mijn hoofd, perste er zelfs een paar tranen uit en met een hand op mijn keel neukte hij me als een beest. Keihard en heel lang!!! Bij iedere stoot bewoog mijn hele lichaam en dat wond hem alleen maar meer op. Aaah.... die schuddende tieten gromde hij terwijl hij in mijn tepel beet.... Hij drukte wat harder op mijn keel en als ik het gevoel kreeg dat ik lucht nodig had liet hij me even ademen. Wauw dat vond ik geil! Lekker net alsof ik een lul diep in mijn keel had. Maar natuurlijk deed ik net of ik bang was dat hij me zou laten stikken, kreeg het zelfs voor elkaar om hem in zijn hand te bijten. Hij gaf me weer een tik in mijn gezicht en begon alleen maar harder te neuken.... Ik kwam klaar maar wist me in te houden zodat we net konden doen of het niet gebeurde.

Hij trok zich terug en draaide me plat op mijn buik. Neee..... niet mijn kontje alsjeblieft... gilde ik uit en zonder pardon begon hij me anaal te neuken. Weer keihard en als ik gilde trok hij me keihard aan mijn haren... Zo nu voelde ik me echt een vieze gore slet bedacht ik me.... en hij begon keihard te brullen..... Vieze hoer... ik ga komen brulde hij en met een grote gil spoot hij zijn condoom vol. Het maakte niet uit, hij stopte geen seconde en bleef me keihard in mijn kont neuken...... Ik gilde het nu uit, het deed echt zeer maar mijn god wat was dit heerlijk!!! Na een poosje trok hij zich terug en draaide me weer om. Pijpen slet, gromde hij en duwde mijn hoofd op zijn pik. Ik deed net of ik het niet kon en hij neukte me keihard in mijn mond terwijl ik regelmatig hard begon te hoesten.... Het wond hem alleen maar op en na een poosje lag ik te gaggen als een volleerde hoer. Met een grote grijns op zijn gezicht spoot hij een enorme lading zaad in mijn keel, ik verslikte me echt.......
Uiteindelijk trok hij zich terug, hees zijn broek op en terwijl hij nog een paar keer op me spuugde verliet hij de kamer........ Toen Jeroen weer naar boven kwam lag ik mezelf nog even lekker te vingeren... Ik was onwijs geil geworden van deze klant.

Even later ontving Jeroen een sms van de klant. Deze hoer wil ik nog een keer deze week, dan neem ik twee vrienden mee! Lachend keek ik hem aan..... prima !!!!!! Ik wil nog wel een keer lekker verkracht worden.....

We hoorden de deur gaan. Daar kwam Cindy, mijn vriendin voor de gevraagde trio. De laatste afspraak voor vandaag. Ik ging me even douchen en Jeroen verschoonde samen met Cindy het bed. Naakt ging ik op het bed liggen en Cindy begon me lekker te masseren. Ze is fysiothe****ute en ik vind het altijd heerlijk als ze me masseert. En met al die geile acrobatiek van vandaag konden mijn spieren dat wel even hebben. Terwijl ze bezig was vertelden Jeroen en ik over de afspraken van vandaag. Wauw.... ik werd alweer helemaal geil. Cindy luisterde gretig naar de verhalen, morgen zou zij vier afspraken hebben voor priveontvangst. Jeroen vertelde dat hij ook nog even lekker een pijpbeurt en een neukbeurt gehad had en Cindy schoot in de lach. Wat ben je toch een geile slet zei ze en voelde even aan mijn kutje... En nog steeds drijfnat......

Jeroen vertelde dat we ons aan moesten kleden voor de trio. Een man die erop kickte om twee vrouwen te zien vrijen. En zelf flink veel wilde neuken terwijl de andere vrouw dan gebeft werd. Hmmmm Cindy en ik keken elkaar aan..... Lekker hoor, bef jij mij maar lachte ik...... word tijd dat jij ook eens goed geneukt word ! De bel ging en Jeroen verdween weer in zijn kantoor. Ik deed de deur open en de man vroeg of ik alleen was? Nee mijn vriendin ligt met spanning te wachten zei ik lachend en toen we in de kamer aankwamen lag Cindy in een lekker geil kanten setje op het bed. Ik droeg eenzelfde setje in een andere kleur en ging bij haar liggen. We begonnen te zoenen en elkaar te strelen. Ik trok haar string wat opzij en liet de man haar natte kutje zien..... Langzaam wreef ik over haar klitje terwijl we lekker aan het tongzoenen waren. De man had zich inmiddels uitgekleed en samen kwamen we overeind. Cindy waste hem met een washand terwijl ik hem zachtjes met een handdoek droogdepte. We bogen ons naar voren en begonnen hem samen te pijpen. Ik likte zachtjes aan zijn eikel terwijl Cindy zijn ballen zachtjes in haar mond zoog. Hij kreunde het uit.... oooow.... wat zijn jullie lief voor me..... We lieten hem liggen op het bed en Cindy ging met haar natte kutje boven zijn gezicht hangen terwijl ik hem pijpte..... Hmmmmm.... de man begon Cindy's kutje te likken en ik draaide me om zodat Cindy mijn kutje lekker kon vingeren. Terwijl ze hard over mijn klitje wreef kwam ik klaar toen ze drie vingers in mijn kutje liet glijden..... De man kwam overeind en liet mij op mijn rug liggen. Cindy ging op haar knietjes tussen mijn benen zitten en terwijl de man haar in doggy style neukte was ze mij heerlijk aan het beffen. Steeds plagend op mijn schaamlippen zuigend en haar tong diep in mijn kutje duwend. Ik lag te grommen en te kronkelen van genot en de man begon steeds harder te stoten..... Na een poosje trok hij zich terug en Cindy en in gingen in standje 69 liggen. Ik begon de man zachtjes af te trekken terwijl wij elkaar lagen te beffen en na een poosje kwam hij achter me liggen. Ik hing een been over hem heen en voelde hem diep mijn kutje in schuiven terwijl Cindy nog lekker lag te likken. Hij neukte me in een rustig tempo en genoot van Cindy's tong en het gesop van mijn drijfnatte kutje...... Na een poosje gaf hij aan dat hij mij in mijn kontje wilde neuken terwijl ik met mijn kutje op Cindy's gezicht zat. Hmmmm dat was goddelijk zeg.... Terwijl hij me steeds harder neukte en Cindy me helemaal gek likte kwam ik brullend klaar!!! Cindy en ik wisselden van plek en ik genoot hoorbaar van Cindy's natte kutje..... Na een poosje kwam de man brullend klaar en ging weer even op de rand van het bed zitten. Zo nu Cindy zei hij gretig en ik pakte een dubbele dildo. Zal ik haar eens even lekker neuken? vroeg ik en terwijl het ene deel diep in mijn kutje verdween stopte ik het andere deel in haar kut....... Ze zat op de rand van het bed en ik stond achter haar zodat ik haar keihard kon neuken. Geil zat de man toe te kijken terwijl ik haar bij de heupen pakte en haar keihard begon te neuken. Gillend van genot bewogen we terwijl hij zich lekker af zat te trekken...... Het duurde niet lang voor Cindy en ik klaarkwamen en de man spoot lul leeg over Cindy's gezicht..... Wauw...wat zijn jullie een paar lekkere sletjes zei hij en kleedde zich weer aan. Toen hij weg was kwam Jeroen naar boven. Inmiddels waren Paul en Mark, twee andere mannen van ons groepje ook gekomen en al snel lagen we heerlijk met zijn vijven te sexen. Een grote kluwen van armen en benen op het bed, en iedereen pakte wie hij pakken kon....... Geile sex..... Jeroen had al het een en ander verteld en iedereen was bloedgeil. Na een uur waren we allemaal kapot. Even douchen en aankleden en toen gingen we lekker de stad in. Even wat eten en een paar flinke borrels, op de vakantie !

100% (3/0)
 
Categories: Group SexLesbian Sex
Posted by jolandazh
9 months ago    Views: 305
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
9 months ago
keep it cumming
9 months ago
extreem geil, heerlijk