mijn eerste les in dominatie..

In mijn vorige verhaal heb ik kennis gemaakt met Ruud. Ruud is de kale man met wie ik onder andere mijn eerste sexfilm heb opgenomen. Tijdens het maken van de film vertelde hij dat ik echt een geboren sletje was en dat hij mij wel wat zou leren over dominantie en het zijn van een sub. We hadden een afspraak om 20.00 uur die avond, bij Frank die de sexfilm heeft gemaakt. Om 16.00 uur werd ik bij Ruud verwacht voor onze eerste ontmoeting. En daar stond ik dan... Het is een leuke vent maar ik ben toch wel wat zenuwachtig. Hoe zou het verlopen, zou ik het echt kunnen? Ik vind het altijd heerlijk om het onderdanige sletje in bed te zijn maar hoe zal het gaan met sub/meester gedoe??? Ik bel aan en hij zwaait de deur voor me open. Keurig op tijd ! Kom binnen. Hij draagt een zwart t shirt op een zwarte leren broek. Hij ruikt lekker en geeft me een zoen.

We gaan in de kamer zitten en hij schenkt een lekker glaasje wijn in. Zoooo daar ben je dan....
Ja spannend, lach ik zenuwachtig. Waarom? Er gebeurt echt niets wat jij niet wilt... laten we dat vooropstellen. Oke... grijns ik... Dus geen bloed, geen verminkingen en geen plas- en poepsex! Hij knikt... dat zijn mooie grenzen... en als je wilt stoppen stoppen we gelijk. Ik ben al wat gerustgesteld en we drinken ons drankje op. Zo, en dan gaan we nu naar boven grijnst Ruud. We lopen de trap op en hij voelt vast onder mijn rokje... Goed zo... geen slipje... die wil ik nooit zien als wij afspreken tenzij ik er om vraag. Ik wil je altijd kunnen voelen of nemen als ik daar behoefte aan heb ! Oke knik ik braaf en hij wijst welke deur ik moet hebben.

Zo dan! Ik kijk druk in het rond... en hele speciale kamer. Aan de muur hangen spiegels, er staat een andreaskruis en een gynaecologenstoel. Aan een rekje hangen allerlei zweepjes en een vitrinekast staat vol met allerlei speeltjes. Overal zie ik haken, ogen en kettingen hangen en in de hoek staat een rek met leren en latex kleding. Ook staat er een rekje met allerlei high heels en er staan wat kratten waar ook van alles in zit. Pfff... je hebt een aardige verzameling zeg ik terwijl ik door de kamer loop. Er staat een bed met spijlen en een bankje. In de hoek staan nog wat houten spullen, geen idee wat dat allemaal is. Vlak bij de deur is een rode cirkel op de grond getekend. Oke zegt Ruud. Daar gaan we.

Jij bent mijn slet, en ik zal je ook zo noemen. Als ik Jolanda zeg zijn we gelijkwaardig als ik meer van je wil heet je slet, teef of iets vergelijkbaars. Als ik het echt meen is het vieze slet, dan moet je oppassen want dan bereik je een grens bij mij. Ik knik en kijk hem aan. Aankijken doe je alleen als ik het je vraag! Je houd je ogen gericht op de grond en zelfs als je tegen me praat kijk je me niet aan ! Begrepen. Ja zeg ik terwijl ik naar de grond kijk. Pfff.... hier word ik al warm van... Ja, wil ik ook niet horen... altijd twee woorden het liefst Ja meester maar als je dat nog te heftig vind is ja Ruud of Ja schat ook goed. Dat komt wel. Ja schat, zeg ik braaf. Als ik vraag wat je bent zeg je jouw geile slet meester. iets anders wil ik niet horen! Ja schat. zeg ik weer. Die rode cirkel is jouw plek, zodra we hier binnenkomen ga jij daar staan. Als ik wil dat je uit de cirkel stapt merk je het wel. Ik ga gehoorzaam in de rode cirkel en blijf naar de grond kijken. goed zo sletje... grinnikt Ruud goedkeurend. Als ik vraag wat je wil, en het is je niet helemaal duidelijk is het antwoord alles om jou te behagen meester. Als ik wat anders wil horen merk je het wel. Dus wat wil je vanmiddag doen slet? Alles om jou te behagen schat, vertel ik braaf en gek genoeg merk ik ook dat dat alles is wat ik wil. Ik wil zijn goedkeuring, ik wil dat hij vanavond aan de anderen vertelt dat ik het goed gedaan heb. Zo en heb je de klisma genomen voor je hier heen kwam? Ben je helemaal schoon en klaar om mij overal te ontvangen? Ja schat zeg ik weer. Keurig... en nu kleed je je helemaal uit slet! Braaf kleed ik me helemaal uit en leg mijn kleren op een stapeltje voor de deur. Nu kom je naar me toe lopen. Ik loop naar hem toe en krijg een blinddoek voor. Dit is om je de weg in deze kamer goed te leren kennen zodat je altijd naar de vloer kunt blijven kijken, wat ik ook van je vraag. Ik knik, begrepen schat! Ik hoor hem in een van de kratten zoeken en hij pakt mijn polsen beet. Klik, er gaan een paar handboeien om en hij tilt mijn armen op. De boeien worden vastgemaakt boven mijn hoofd. Ook mijn enkels gaan in de boeien en hij maakt een stang vast tussen mijn enkels. Draai je om! blaft hij en gehoorzaam draai ik me om. Kont naar achteren en ik duw mijn kont zo ver mogelijk in zijn richting.

Pets met iets plats geribbeld slaat hij me op mijn billen. Ik geef een gilletje van schrik en voel de klap nabranden. Nu mag je gillen zo hard als je wilt zegt Ruud, maar we gaan ernaar toewerken dat je stil en lijdzaam alles ondergaat. Pfff.... dat zal niet meevallen denk ik bij mezelf maar oke.... Hij geeft me weer een paar tikken, ik probeer het niet uit te gillen maar het lukt me niet. Bij de laatste tik weet ik alleen nog maar te kreunen. Goed zo sletje hoor ik en hij wrijft zachtjes over mijn billen die in brand staan.
Hij komt dicht tegen me aan staan, ik hoor zijn ademhaling in mijn oor. Ineens bijt hij in mijn nek. Niet te hard maar ik schrik me wezenloos. Ik geef weer een gil van verrassing en hij lacht..... Hij wrijft met zijn hand door mijn schaamlippen, hmmm je bent alweer goed nat sletje. Wind het je op? Ja Meester zeg ik hard. Tevreden grinnikt Ruud. Zie je wel, je kan het best. Hij loopt om me heen en raakt me steeds op onverwachte plekken en momenten aan. Ik sta te sidderen van verwachting en voel mijn hele lijf tintelen. Wauw wat is dit geil zeg. Ik hunker naar de volgende aanraking en het maakt me niets uit, of hij nou hard of zacht is, als hij me maar aanraakt.

Dan voel ik dat hij mijn tieten weer opbindt... Hmmm zalig is dat, na de vorige keer heb ik nog dagen daarna supergevoelige tieten gehad. Het gaat nu wat strakker dan de vorige keer en ik voel het bloed naar mijn tepels kolken. Hmmm ik hoop dat hij me daar aanraakt zo.... Pets... weer een harde klap om mijn billen. Dan maakt hij me los. De boeien om mijn handen en enkels blijven zitten en hij laat me even rondlopen aan zijn arm. Zo even je bloed weer laten stromen, je doet het hartstikke goed sletje! Dank u wel Meester zeg ik blij en ik voel me ook blij. Gek dit had ik echt nooit verwacht! Zo je staat weer in de cirkel en ik wil dat je jezelf even lekker gaat vingeren. Gretig duw ik twee vingers in mijn kutje die al drijfnat is. Ik wil gigantisch klaarkomen maar ik hoor Ruud zeggen dat ik pas klaar mag komen als hij het zegt. Aai, dat zal niet meevallen en ik doe in ieder geval wat rustiger aan. Hmmm zegt Ruud ik ruik je geil, lik je vingers af... Suggestief laat ik mijn vingers langs mijn lippen gaan en als ik ze aflik maak ik pijpbewegingen. Ik proef mijn geil en geniet van de zilte smaak. Per ongeluk laat ik mijn hand langs mijn gevoelige tepel gaan en ik begin te kreunen. He vuile slet, dat had ik niet gezegd gromt Ruud en grijpt me bij mijn kin. Je doet alleen wat ik je vraag begrepen slet? Met een vlakke hand slaat hij me in mijn gezicht. Ja Meester zeg ik gehoorzaam terwijl ik mijn wang voel gloeien.

Kom maar mee, ik zet je even in de stoel. Hij zet me in de stoel, maakt mijn benen vast aan de beugels en mijn polsen bevestigd hij aan de armleuningen. Zo.... daar lig je dan gore slet, zo geil als boter te wachten tot ik wat met je ga doen.... Nou ik heb nieuws voor je.... je ligt mij best. Hij bevestigd iets van leren banden om mijn benen, voorzover ik kan voelen. Ze zitten strak om mijn bovenbenen heen en ik voel dat hij er iets aan vastmaakt. Ik voel iets enorm trillen het is een magic wand vibrator. Zo eentje met een grote vibrerende top die hij op mijn klitje zet. Ik probeer te bewegen of de vibrator iets te verplaatsen maar dat lukt niet. Ik lig me daar te verbijten maar als hij zacht mijn tepels begint te masseren hou ik het niet meer vol en golft mijn orgasme door mijn lichaam. Ik spuit enorm nu en hoor het vocht kletterend op de grond vallen. Ruud grijpt me hard bij mijn tepels.... ik had toch gezegd dat je niet klaar mocht komen? Omdat het je eerste keer is vergeef ik het je, maar daar gaan we aan werken slet! Graag meester jammer ik.... Ooooh hij doet me pijn maar wow wat ben ik geil. En omdat je het blijkbaar toch zo lekker vind blijf je maar even liggen. Ik hoor dat hij van me wegloopt en als de bank begint te kraken en hij een blikje opentrekt geef ik me helemaal over aan het genot van die trillende knots. Het duurt niet lang voordat ik begin te hijgen voel de vibraties door mijn hele lichaam gaan. En de wetenschap dat er iemand naar me zit te kijken wind me nog veel meer op. Ik kom weer gillend klaar en goedkeurend vertelt Ruud dat ik het prima doe en me vooral moet laten gaan. Nadat ik vijf van die enorme orgasmes heb gehad staat Ruud weer op. Hij zet de vibrator af en maakt me los. Loop nog maar even wat rond sletje gromt hij dan heb ik nog iets lekkers voor je. Hij grijpt me bij mijn haren en dwingt me op mijn knietjes. Hij ramt zijn dikke stijve lul achterin mijn mond en gromt dat ik hem tot de laatste druppel leeg moet zuigen. Ik doe vreselijk mijn best en als hij begint te schokken voel ik zijn zaad mijn mond inschieten. Gehoorzaam zuig ik hem helemaal leeg en lik hem helemaal schoon. Dan duwt hij me van zich af, ik hoor zijn gulp weer dichtgeritst worden en hij doet mijn masker af. Ook de touwen om mijn tieten maakt hij los en hij geeft me een zoen op mijn wang. Dat heb je hartstikke goed gedaan Jo zegt hij tevreden. Wat vond je ervan?

Ik vond het geweldig beken ik en ik ben er zo ontzettend supergeil van geworden. Ruud lacht... geeft niets we hebben nog een leuke avond voor de boeg! Fris je maar even op en dan eten we even een hapje voor we naar Frank gaan. Ik douche me even snel en als ik de badkamer uitkom staat Ruud klaar met een latex pakje. Trek dit maar aan voor vanavond en deze nemen we mee. Een paar rode highheels, als ik er naar kijk voel ik mijn kuitspieren al trekken... Maak je niet druk lacht Ruud, je hoeft vanavond niet te lopen..... Hij geeft me nog een dikke zoen en we gaan naar beneden. Hij rommelt wat in de keuken en komt terug met twee bordjes eten en een fles wijn. Hij pakt een memory stick uit zijn zak en zet de tv aan. Zo sletje, kan je even kijken hoe je het deed vanmiddag. Samen zitten we op de bank te kijken en ik voel me alweer bloedgeil worden. Jeeeee... wat gaaf kreun ik als hij vraagt hoe ik het vind. Je doet het zo goed........ zegt Ruud en we maken weer een nieuwe afspraak.

Het is tijd om naar Frank te gaan. We gaan in Ruud zijn auto en in de auto voelt hij nog even onder mijn rokje... goed zo je bent klaar voor weer een hete avond slet! Als ik binnen kom lopen zitten er vijf mannen klaar. Goedkeurend kijken ze naar me... Het bankje is weg... er staat nu een enorm bed en op het bed liggen wat riemen klaar. Ik kijk naar Ruud en die lacht naar me.... Je deed het zo goed, ik ga je vastbinden, onderwerpen en ik geef je de gangbang van je leven. Want wat wil je slet??? Alles om u te behagen meester roep ik uit.
100% (5/0)
 
Categories: BDSM
Posted by jolandazh
11 months ago    Views: 164
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
6 months ago
wat een heerlijk geil verhaal, heb er echt van genoten