een avondje alleen op stap

Voor mijn werk moest ik een paar dagen naar de andere kant van het land. Ik stond op een beurs en het was nu vrijdagavond. Morgen nog een dag en dan weer lekker naar huis. Omdat dit de laatste avond was besloot ik om vanavond eens te gaan stappen. Ik vroeg aan de kelner die al een paar dagen met me liep te flirten waar je leuk uit kon gaan. Ik had me al omgekleed en droeg een leren rokje, doorschijnend bloesje en hoge hakken. Onder het bloesje een topje en een beha die mijn tieten mooi bij elkaar hielden. Hij nam me van boven tot onder op en vertelde dat hij ervan baalde dat hij me niet mee kon nemen. Maar in café dorst zou ik me vast vermaken. Voor elk wat wils zei hij veelbetekenend en gaf me een knipoog. Oke... kan je dan een taxi voor me bellen??? Hij liep weg om een taxi te bellen en ik dronk nog even een glaasje wijn. Ik stapte in de taxi en vertelde dat ik naar café Dorst wilde. De chauffeur knikte en over koetjes en kalfjes kletsend bracht hij me weg.

Ik stapte het café binnen en ging aan de bar zitten. Hmmm lekkere barman dacht ik en ik bestelde een glaasje witte droge wijn met ijs. Er stond iemand muziek te draaien, lekkere gouwe ouwe rockmuziek helemaal mijn smaak. Ik zat een beetje mee te bewegen op het ritme van de muziek en genoot van de mensen die aan het dansen waren. Het was er behoorlijk druk en er liep echt van alles rond. Van jong tot oud en er hing een relaxte sfeer. Na nog een wijntje liep ik naar het toilet. Ik waste mijn handen en werkte even snel mijn make up bij. Keurend keek ik in de spiegel en ik hoorde een vrouw zeggen, ja hoor schat, je ziet er heerlijk uit. Ik schoot in de lach en er kwam een vrouw van mijn leeftijd naar de wasbak. Ben je hier voor het eerst? vroeg ze. Ik heb je nog nooit gezien. Ja, ik ben hier voor mijn werk en de kelner in het hotel raadde me deze tent aan. En ja, ik vind het hier leuk. Ze glimlachte, donkere man, lekker gespierd en een grote flirt? vroeg ze. Ja inderdaad lachte ik. Oooow die komt vanavond nog wel hoor als hij je hierheen gestuurd heeft. Ze liep het toilet uit en ik ging weer aan de bar zitten. Ik bestelde nog een wijntje en zag steeds groepjes mensen door een deur gaan. Wat is daar? vroeg ik aan de barman. Daar is het wat rustiger, zijn wat zitjes en kunnen mensen zich even met elkaar bezighouden zei hij en ging gelijk weer door met bestellingen inschenken. Hmm word ik niet veel wijzer van. Ik bedacht me dat ik daar straks zeker even moest gaan kijken. De barman zette me een wijntje voor, van de meneer tegenover je zei hij en ik keek van wie ik dat wijntje had gekregen.

Hmm een leuke vent, lang blond en leuk gekleed. Lachend proostte ik met hem en het duurde niet lang voor hij naar me toe kwam. Wat doet een vrouw als jij hier in deze kroeg? vroeg hij en ik antwoordde dat hij erg origineel was met zijn opening. Hij lachte en vertelde me dat hij gewoon nieuwsgierig naar me was. Hij stond naast me en ik moest echt naar hem opkijken, volgens mij was hij wel twee meter lang. Ik vertelde dat ik hier voor mijn werk was en dat deze tent me aangeraden was. Een goede tip lachte hij en gaf me een hand. Jack, stelde hij zich voor. Jolanda antwoordde ik. We zaten even wat te kletsen en de barman vulde onze glazen steeds bij. Ik voelde me een beetje aangeschoten, lekker relaxed en had het prima naar me zin. Ineens bedacht ik me dat hij wel wist wat er achter de deur was. Ooh dat weet je nog niet? vroeg hij verbaasd. Dat is meestal de reden dat mensen hier komen. Nee.... ik weet helemaal niets lachte ik en hij vroeg of ik er naar toe wilde. Ja hoor, dat wilde ik. Graag! lachte ik en hij gaf me een kus. Kom maar mee dan en hand in hand liepen we naar de deur. Het was er nogal donker en ik moest even mijn ogen laten wennen.
Ik zag overal bankjes en luie stoelen. In die stoelen en bankjes zaten aardig wat stelletjes te vrijen. Hmmm.... leuk hier lachte ik. Het was maar goed dat ik zo aangeschoten was dacht ik nog. We liepen wat verder naar achteren en ineens begreep ik het. Het was hier een pure parenclub. Er ging een deur open en ik zag allemaal neukende stellen. Op een heel groot matras en ik zag nu ook dat er kijkgaten in de muur zaten waar mensen doorheen liepen te gluren.

Vind je het nog steeds leuk vroeg Jack. Apart.... ik moet even acclimatiseren lachte ik. We gingen op een bankje zitten en dronken ons glas leeg. Ik werd toch wel opgewonden van al die genietende mensen en ik schoof wat dichter naar Jack toe. Ik begon hem te zoenen en uiteraard had hij daar geen enkel bezwaar tegen. Hij knoopte mijn bloesje los en genoot van het mooie uitzicht wat hij nu had. Lekkere tieten heb je en zachtjes wreef hij met zijn duimen over mijn tepels Ga je met me mee? We liepen wat verder naar achteren en daar was een trap. Hier hebben we wat meer privacy zei Jack en nam me mee naar boven. Daar was een deur maar toen hij hem open wilde maken zat hij op slot. Geen probleem lachte hij en haalde de sleutel uit zijn zak. Vragend keek ik hem aan. Eigenaar zijn heeft zo zijn voordelen he.... we liepen door een andere deur heen en daar hingen allemaal schermen. Een man zat daar onderuitgezakt in de stoel te kijken of er geen problemen waren beneden. Hoi Jack! Jack vroeg hem of alles goed ging en hij haalde zijn schouders op. Ja hoor, geen probleem, geen dronken lui alleen maar geile mensen. Ik stond met grote ogen naar de schermen te kijken. Wauw... je reinste pornofilms daar. Het wond me wel wat op en Jack nam me weer mee. We kwamen aan bij zijn appartement. Hier woon ik, vertelde hij en ik keek om me heen. Geen enkele associatie met de parenclub of de kroeg. Gewoon een gezellig huis en als ik het niet zelf had gezien had ik dit nooit geloofd. Hij liep om me af en we begonnen heftig te zoenen. Al snel vlogen de kledingstukken door de kamer en lagen we naakt op de bank.

Ben je altijd zo geil of wind dit alles je zo op? vroeg Jack. Beide lachte ik.... met de juiste man kan ik me lekker uitleven maar sex in een club vind ik ook geweldig. Jack lachte en zei dat hij blij was de juiste man te zijn vanavond. Hij ging op de grond zitten en begon me lekker te beffen. Hij maakte me helemaal gek en ik lag als een bezetene te kreunen en te kronkelen. Ik greep zijn hoofd was zodat hij op mijn kutje geperst zat en toen hij op mijn klitje zoog kwam ik heerlijk klaar. Hmmmm wat smaakt dat lekker, Jack likte mijn kut schoon en gaf me een tongzoen. Hier proef maar..... Hij kwam staan en greep mijn hoofd beet. Hij ramde zijn lul in mijn mond... Zo mijn beurt nu hijgde hij en ik begon hem lekker te pijpen. Ik klauwde in zijn billen, trok hem zo ver mogelijk tegen me aan en toen ik mijn nagels in zijn bilnaad zette gaf hij een brul en spoot mijn mond vol. Hmmmm jij smaakt ook niet vies. Met mijn mond vol zaad gaf ik hem weer een tongzoen. Samen smaken we nog lekkerder zei Jack en lachte. Wil je nog een wijntje lekker ding? Graag antwoorde ik en hij schonk een wijntje voor me in. Hij zette de tv aan en zapte naar een kanaal waar we konden zien wat er beneden gebeurde.
Ik kroop tegen hem aan op de bank en terwijl we zaten te kijken zat ik hem rustig af te trekken. Hij speelde met mijn keiharde tepels en ik begon te kreunen. Geil ??? vroeg Jack terwijl hij me aankeek.

Ik zat net te kijken naar een man die door twee vrouwen verwend werd en hij vroeg me wat ik van trio’s vond. Nou ik heb liever twee mannen hoor lachte ik , liever nog meer. Oh ja? daagde Jack me uit, ben jij iemand die wel in is voor een gangbang??? Ik lachte en vertelde hem dat ik regelmatig deelnam aan een gangbang. Als ik eenmaal goed op dreef ben kan ik er geen genoeg van krijgen en wil ik helemaal uitgewoond worden in al mijn gaten. Hmmmm lekker, gromde Jack en hij ging even staan. Hij kwam terug met een paar condooms en vertelde me dat hij die gaten wel even wilde uitwonen dan. Ik kan heel lang wachten met een orgasme en ik zal je laten smeken te stoppen vertelde hij me. Je zal me smeken te stoppen. Echt niet lachte ik en hij trok me mee naar de slaapkamer. Ik waarschuwde hem dat ik erg nat klaar kon komen als ik op dreef was, dat was niet erg er lag al een zeiltje onder zijn laken. Ook hier hing een scherm en hij zette het beeld en geluid van de groepssexruimte op. Zo heb je toch het idee dat je meer mannen heb lachte hij en deed een condoom om zijn lul. Hij kwam bovenop me liggen en begon keihard aan mijn tepels te zuigen. Het deed pijn, maar mijn god wat werd ik er geil van. Hij begon me te vingeren en kromde zijn vingers zodat hij mijn g spot goed te pakken had. Voor ik het wist spoot ik hem brullend onder. Goed zo sletje..... maak jij je kutje maar lekker nat voor die neukstaaf van me gromde hij en hij ramde zijn heerlijke pik diep in mijn kutje. Ik sloeg mijn benen om hem heen en hoorde via de tv allemaal sex geluiden. Dat wond me nog meer op en het duurde niet lang voor ik weer klaar kwam. Hmmmm je bent echt geil he vroeg Jack en hij ging van me af. Ga maar even tv kijken dan. Hij legde me op mijn buik met een dik kussen onder mijn onderlichaam. Hij kwam achter me zitten en in doggystyle begon hij keihard te palen. Ik gilde het uit, voelde zijn pik tegen mijn baarmoeder aan rammen en zijn ballen tegen mijn kontje. Hij gaf me een paar tikken op mijn reet zodat mijn achterwerk vuurrood en zeer gevoelig werd. Hij trok mijn hoofd aan mijn haren omhoog en met zijn andere hand trok hij aan mijn tepels. Ik brulde het uit.... ooow. Jack ik ga weer komennnnnnnn.......... Toe maar geile teef spuit maar brulde hij en weer kwam ik gillend klaar.

Jack trok zich even terug en spoot wat glijmiddel in mijn sterretje. Hij begon mijn kontje te vingeren en al snel was ik lekker glad en opgerekt. Hij nam me nu anaal en bij iedere stoot gaf ik een kreet. Pfff..... wat gevoelig, het deed zeer maar oh wat was het lekker. Toen ik wat rustiger werd begon Jack nog harder te rammen. Ik wil je horen gillen teef en snoeihard neukte hij door. Hij wreef over mijn klitje en weer kwam ik spuitend klaar. Zo nu even wat water drinken sletje beval Jack en gaf me een halve liter water. Toen ik die naar binnen had geklokt ging hij verder. Hij ramde weer mijn kontje in en klauwde in mijn billen. Hij trok ze flink uit elkaar zodat ik alleen zijn lul nog maar voelde diep in mijn kont. Ik spande mijn kringspier aan en Jack gaf een brul. Eigenlijk ben jij nog hardstikke strak zei hij en neukte als een bezetene. OOooow Jack.... ga door... schreeuwde ik. Pfff hij was echt niet te stoppen, ik trok al mijn registers open om hem maar klaar te laten komen maar nee hoor hij gaf geen krimp. In allerlei standjes gingen we nu het bed over.... hij neukte mijn kont, mijn kut en tussendoor ging ik hem ook nog heerlijk pijpen. Ik kreeg het ene orgasme na het andere en toen ik aangaf dat ik wat gevoelig werd in mijn kutje ging hij weer wat water voor me halen. Ook had hij een fles olie bij zich en begon daarmee mijn kutje te verwennen. Hierdoor werd ik ook weer supergeil en ik ging bovenop zijn lul zitten. Ik begon hem als een gek te berijden en hij lachte toen hij voelde dat het hele bed al zeiknat was van mijn orgasmes. Tjezus wat een geil ding ben jij ...... Ik hoorde hem amper zat alleen nog maar te hijgen en te kreunen. Ik voelde dat zijn lul begon te schokken en spoorde hem aan. Toe dan... spuit dan in die lekkere slettekut van me.... Je houd het niet meer he...... spuit me vol kreng.... Ik wil je zaad !!! gilde ik en met een grote brul spoot hij zijn condoom vol. Behendig trok ik zijn condoom af en begon hem lekker schoon te likken. Het zaad wat uit het condoom droop uitsmerend over mijn tieten en mijn kutje. Ik spoot nog wat van die olie op zijn buik en bewoog me met mijn lekkere tieten over zijn buik heen. We glibberden het hele bed door en toen ik wijdbeens op hem ging zitten spoot hij nog wat olie op mijn kutje.... Smeer me maar in geile snol beet hij me toe en met mijn kutje bewoog ik over zijn borst buik en over zijn lul heen. Hij was nog niet helemaal stijf maar toen ik hem even in mijn mond nam stond hij weer volledig op sterkte. Ik zoog hard op zijn eikel en hij brulde het uit. Tering onverzadigbare slet.... je hebt gewonnen... Ik kan je alleen niet aan.

Hij pakte zijn telefoon en liet een paar foto’s zien. Wat denk je, zit hier wat voor je bij? Allemaal blote kerels met een stijve lul. Ik keek even rustig naar deze snoepwinkel en wees er twee aan die me lekker leken. Een van een surinamer met een megagrote dikke lul en een hollandse kerel met een paar enorme ballen. Zijn lul was niet dik maar wel onwijs lang. Ze keken allebei geil in de camera en ik had wel zin in ze. Oke.... ik ga het proberen voor je lachte Jack en hij stuurde ze een app. Al snel werd er op de deur geklopt. De surinamer was al beneden in de kroeg en liet zich geen twee keer uitnodigen. De ander stuurde een app dat hij met een half uurtje zou komen. Jack schonk wat te drinken in en ik ging met de Surinamer op de bank zitten. We zaten driftig aan elkaar te plukken, de hele flat rook al naar ons geil en toen de man die twee uitnodigend openstaande gaten zag kleedde hij zich snel uit. Jack zat genietend toe te kijken hoe wij als een stel beesten tekeer gingen. Na een poosje werd er weer op de deur geklopt en de andere man kwam binnen. Die keek even toe hoe wij bezig waren en al snel trok ook hij zijn kleren uit. Daar lag ik.... op bed met drie geile kerels. Jack moest even rust hebben maar ook zijn lul werd weer megastijf. Terwijl de twee mannen me in een sandwich namen begon ik Jack zijn lul weer te likken. Al snel greep hij me vast en neukte me lekker in mijn mond. We gingen helemaal los met zijn vieren, geen moment werd ik niet geneukt, soms in twee gaten tegelijk soms was ik ook aan het pijpen... Soms maar een gat terwijl de anderen zich bezig hielden met mijn billen en mijn tieten. Kwijlend van genot kroop ik over het bed, vuurrood gemept door zes vlakke handen over mijn hele lichaam. Mijn tepels stonden op springen en een korte aanraking van mijn klitje was al genoeg om me weer te laten komen. Ik zat helemaal in een roes en de mannen genoten hoorbaar van deze geile snol die er niet genoeg van kon krijgen. Eindelijk toen de twee vrienden een paar keer klaar waren gekomen werden we wat rustiger. We lagen wat te drinken en wat te kletsen. Jack vroeg wanneer ik weer deze kant op kwam Hij maakte een paar mooie foto’s van me en vertelde dat hij beneden een gangbang voor me wilde gaan organiseren. Op een avond dat de tent eigenlijk dicht was, mannen konden reageren met foto en ik mocht zelf uitkiezen wie er kwamen.
Hmmm dat klonk lekker en we spraken een datum af. De vrienden gingen weg en Jack en ik gingen nog even samen douchen. We verschoonden het bed en ik bleef bij hem slapen.
De volgende dag stond ik op de beurs met overal spierpijn en een grote grijns op mijn gezicht. Toen de beurs bijna was afgelopen kwamen ze binnen. Met zijn drietjes en ze vroegen of ik vanavond al weg moest. Nee hoor, lachte ik, ik heb alle tijd en ze wachten tot ik klaar was. Met een tintelende kut liep ik achter ze aan....

87% (8/1)
 
Categories: Group SexHardcore
Posted by jolandazh
11 months ago    Views: 391
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
11 months ago
Wat een heerlijk geil verhaal, je hebt een heerlijke fantasie ;-)
11 months ago
wat heb je weer een lekker geil verhaal jolandazh