een saaie vergadering

Pffff het was weer zo'n dag. Een urenlange vergadering waarin eigenlijk niets gezegd werd maar waar iedereen zijn zegje nog even "moest" doen. Haar gedachten dwaalden af en ze las even haar mailtjes door op haar tablet. Ineens kwam er een whatsapje binnen. Ze keek natuurlijk gelijk.
"ik heb zin om je te neuken x Paul" Haar gedachten waren gelijk heel ver weg... Ja Paul, die had ze even niet meer gezien. Een leuke vent met wie ze af en toe afsprak en goddelijke sex had.
Haar gedachten waren bij hun laatste weekendje, het was prachtig weer en ze gingen varen met zijn boot. Zodra ze de haven hadden verlaten kleedden ze zich uit en het hele weekend was zonnen, drinken, eten en vooral heel veel sex. Bij de gedachte aan zijn enorme lul die zich flink uitleefde in al haar gaten werd ze alweer geil. Vlug stuurde ze een appje terug. Jaaah graag! Waar, wanneer...?"vanmiddag om 17.00 uur bij jou thuis, trek wat geils aan en ik laat je alle hoeken van de kamer zien. Ik wil je keihard neuken in allerlei standjes, mijn dikke lul in jouw strakke kontje, ik ga je beffen tot je me smeekt te stoppen, ik bind je vast en laat je voelen dat je mijn geile slet bent" Ze lachte in zichzelf en schreef snel terug. "ik zal helemaal klaar voor je zijn. Ik zal me lekker geil aankleden, hoerig zoals je graag wilt. Ik zal me opmaken en die felrode lippenstift op doen zodat je op je lekkere lul kan zien hoe diep hij in mijn mond heeft gezeten. Ik zal geen slipje dragen en zoals je weet zal ik al lekker nat zijn zodat je me gelijk kunt nemen als je wilt. De speeltjes, touwen, boeien en de zweepjes zullen voor je klaarliggen. Ik zal doen wat jij wilt en geen tegenstand bieden. Laat me voelen dat ik jouw slet ben en ik zal mijn best doen om je te dienen. Geile kus. p.s. weet je dat ik in vergadering zit en nu verschrikkelijk geil zit te worden?"
Gelijk weer antwoord, "ga nu naar het toilet en stuur me een filmpje dat je jezelf klaar zit te vingeren. Was niet je handen zodat je de hele vergadering je eigen geil kan ruiken. Trek je slipje uit zodat je lekker in je blote kut zit de rest van de dag." Gelukkig, even pauze en ze ging gehoorzaam naar het toilet. Ze ging even op een andere verdieping en daar was het rustig zodat ze lekker hard kon kreunen. Ze deed haar slipje uit en begon zichzelf te strelen. Uitdagend keek ze in de camera van haar telefoon, zoiets schatje??? Ze begon zichzelf te vingeren en vertelde hem nog een keer dat ze enorm opgewonden werd bij de gedachte dat hij haar vanavond kwam neuken. Steeds harder gleden haar vingers haar kut in en uit de spetters vlogen in het rond. Ze kwam met een diepe zucht klaar en stuurde het filmpje door.
Ze liep weer terug en ging weer in de vergaderzaal zitten. Toen de vergadering weer bezig was kreeg ze weer een app. Een foto van zijn heerlijke gladgeschoren lul, knoerthard en megastijf... Dit doe je met me slet! stond erbij. Ze hoorde haar naam en verschrikt keek ze op. Sorry.... stamelde ze. Heb je nog wat voor de rondvraag? Nee, zei ze terwijl ze eigenlijk wel wat puntjes had maar ja, ze was er niet helemaal bij. De vergadering werd gesloten en ze verdween in haar kantoor. Pfff... de deur dicht zodat ze niet gestoord werd door collega's die nog even moesten vertellen wat ze van de vergadering vonden.
Ze maakte een foto van haar kruis, zonder slipje zodat hij kan zien dat ze deed wat hij vroeg.
Eindelijk was het tijd om naar huis te gaan. Ze kleedde zich snel om, gelukkig had ze zich vanmorgen nog lekker glad geschoren. Ze besloot niet te douchen, ze rook nu nog zo lekker geil..... Snel zette ze wat hapjes op tafel en daar ging de bel. Ze deed open met de automatische deuropener en ging op de bank liggen. Haar benen wijd zodat hij gelijk haar natte kutje kon zien aangezien de body die ze aanhad mooi opengewerkt was in haar kruis. Tering.... waarom doe je dat niet aan als je aan het werk bent sletje? Hoorde ze een hele andere stem. Er was een collega binnengekomen. Die begon te lachen toen ze schrok... Ik heb alles mee kunnen lezen bijdehandje en ben ook even achter je aan gelopen om te horen hoe jij je verwende....
Nooit geweten dat mijn keurige collega zo'n slet was. Lachend keek hij haar aan. Het was Mark op wie ze een tijdje geleden best wel haar oog op had laten vallen. Maar het was nooit wat geworden...
Vinden jullie het goed als ik blijf? Ik heb ook wel zin om je te verwennen... Ze lachte... ja leuk en Paul vindt het altijd lekker om samen met een andere man mij te verwennen.
Ze schonk een borrel in en toen de bel ging omdat Paul aan de deur stond zaten ze lekker te zoenen. Ze deed de deur open en Paul stapte de kamer in. Zoooo...... lekker lachte hij en gaf Mark een hand. Kom jij ook dit sletje gebruiken? Mark lachte... ja als je het goed vind. Zijn broek was al open, zijn lul die net nog in haar mond zat nog glimmend van het speeksel. Zo te zien vind die geile slet het al oke lachte Paul en trok haar overeind. Kom staan slet, en hij draaide haar armen op de rug. Hij bond ze vast op haar rug en keek met een geile blik hoe ze daar stond allen in haar netbody met gaten op de strategische plaatsen. Hmmmm geil zei hij en schonk zichzelf en Mark nog een borrel in. Jij krijgt zo vocht genoeg zei hij en zakte naast Mark op de bank neer. Loop eens wat heen en weer beval hij en ze liep gehoorzaam te paraderen op haar enorme hakken. Haar bekken gekanteld zodat haar kutje wat naar voren kwam. Mark en Paul keken goedkeurend toe. Paul sloeg zijn borrel achterover en stond op. Eigenlijk ben jij heel stout geweest sletje. ZOmaar een man uitnodigen zonder het aan mij te vragen. En jij denkt dat jij nou dubbel verwend gaat worden? Dat moet je eerst maar eens verdienen ! Hij duwde haar op een hocker... Ga maar op je knietjes slet, kont in de lucht en hij pakte een paddle van de tafel. En denk erom, ik wil je niet horen.
Pets... een klap op haar kont. Ze slaakte toch een klein kreetje.... Heee! donderde Paul zijn stem. Geen geluid weet je nog. Ze knikte en Paul gaf haar nog een paar tikken. Haar billen werden al vuurrood en lag te kronkelen op de hocker. Ze hield haar mond, maar het lukte maar net aan en toen Paul een zweepje pakte en haar daarmee een felle tik gaf gilde ze het uit. Mark kom eens zei Paul en vroeg hem toen om zijn lul diep in mijn keel te rammen. Dan houd die slet tenminste haar bek en gaf nog een paar tikken met het zweepje. Mark ging voor haar staan en trok haar hoofd aan haar haren omhoog. Pijpen kreng, snauwde hij haar toe en ramde zijn lul diep in haar gewillige openstaande mond. Na een paar keer kokhalzen ging het goed en hij stond haar als een bezetene in haar mond te neuken terwijl Paul zich nog steeds bezig hield met haar supergevoelige kont. Na een poosje trok Mark zich terug en wisselden ze van plek. Mark was wat minder hard en begon eerst haar billen in te smeren met een lekkere creme. Zachtjes gleden zijn handen over haar gevoelige rode billen terwijl ze Paul diep in haar keel had zitten. Hij was was langer en wat dunner als Mark, het kostte haar geen enkele moeite om zijn lul diep in te slikken. Terwijl ze lag te genieten van de massage sloeg Mark ineens met een vlakke hand op haar kont. Ze kreunde.... en schrok,die had ze niet verwacht. Paul begon te lachen... pijn is fijn sletje..... je hebt erom gevraagd. Mark wisselde nu steeds af... een harde kletsende klap en dan streelde hij weer. Paul trok zich terug en Mark hielp haar van de hocker af... Zo even wat drinken. De mannen schonken weer een borrel in gaven af en toe door middel van een tongzoen haar een slokje. Paul en Mark hadden zich inmiddels uitgekleed en lagen onderuit gezakt op de bank met hun lul te spelen. Heee Mark, ben jij bi? Mark lachte en vertelde dat het hem geweldig leek om het met een man te doen, maar dat hij het nog nooit gedaan had. Oooow.. dat komt goed zei Paul, dan gaan wij elkaar lekker neuken in plaats van die geile slet, daar weet ik nog wel wat leuks op.
Kom hier slet! Hij liet haar op de salontafel liggen. Haar armen en benen stevig vastgebonden aan de tafelpoten. Ze kon alleen haar hoofd nog maar bewegen en Paul smeerde haar kutje in met een heerlijke creme waar ze kutje flink van ging gloeien. Hij pakte een vibrator en duwde die diep in haar kut. Hij zette hem zachtjes aan zodat haar hele kut van binnen geprikkeld werd door de ronddraaiende parels. Hij plakte de vibrator vast aan haar bovenbenen en vertelde dat ze vooral niet klaar mocht komen! Terwijl ze daar zo lag begonnen de mannen elkaar te zoenen, af te trekken en Mark begon Paul te pijpen. Ze had het heel zwaar om niet klaar te komen, Paul zette hem af en toe voluit en als hij zag dat ze bijna kwam weer wat zachter. Ze lag te smeken, te schelden en Paul werd het zat al die herrie. Hij duwde een bal in haar mond zodat ze niet meer kon praten. Mark deed een condoom om begon Paul in zijn kontje te neuken. Wacht even, dat vind die slet ook zo lekker zei Paul en pakte nog een vibrator die hij in haar kontje duwde. Ook deze plakte hij vast en werd aangezet. Terwijl zij zich daar lag te verbijten begonnen de mannen heerlijk te neuken.... Paul brulde het uit toen Mark wat harder begon te bewegen en ze zag dat ze alletwee enorm genoten. Ze begon te schokken over het hele lichaam.... niet klaarkomen met zoveel geil genot... pfff... probeer het maar eens. Ze dacht over de was die ze nog moest doen, de boodschappen die ze moest halen en de meest saaie dingen. Ze hoorde de mannen kreunen en hijgen en zag dat Paul op het punt stond om klaar te komen. Mark zag het ook en trok zich terug. Even pauze zei hij en samen dronken ze weer wat genietend kijkend hoe ze zich lag te verbijten. Paul speelde nog wat met de afstandbedieningen van de vibrators en zette ze daarna uit.
Paul maakte haar los en ze liep een paar keer heen en weer zodat het bloed weer doorliep. Ze kreeg ook een borrel en toen kreeg ze het bevel om op het tafeltje te gaan zitten. Mark ging voor haar staan met zijn rug naar haar toe en Paul beet haar toe dat Mark klaargemaakt moest worden voor een lekkere beurt. Ze pakte wat massageolie en smeerde dat in zijn bilnaad. Ze pakte een dunne buttplug en schoof die langzaam naar binnen. Ondertussen masseerde ze zijn kringspier en aan de wippende bewegingen van zijn lul te zien vond hij dat erg lekker. Hij stond wijdbeens en ze boog zich naar voren om zachtjes op zijn ballen te zuigen. De buttplug haalde ze eruit en verving hem voor een dikker exemplaar. Langzaam draaide ze rondjes in zijn kontje en hij stond genietend te kreunen. Nu werd het tijd voor het zwaardere werk, ze pakte een vibrator en duwde hem naar binnen. Even was er wat weerstand maar door haar strelende handen ontspande hij weer en schoof een stuk dieper... Langzaam haalde ze hem heen en weer steeds wat harder, steeds dieper tot ook dat makkelijk ging. Mark gilde het uit... wauw... wat lekker en Paul zei dat hij op de bank moest gaan zitten, op zijn knietjes, bovenlichaam over de rugleuning. Paul deed haar een strap on om en zei dat ze hem moest neuken terwijl hij Mark neukte. Hij zette zijn lul voor Mark zijn sterretje en gleed langzaam naar binnen terwijl hij met Mark zijn lul speelde. Zij begon Paul te neuken met de strapp on en Mark brulde het uit van genot. Het duurde niet lang voor hij klaarkwam en Paul zijn handen onderspoot. Paul trok zich terug en zij bleef hem keihard neuken met de strappon. Mark keek met grote ogen toe hoe zijn rustige collega nu helemaal los ging en toen Paul zijn condoom afdeed begon Mark hem nog eens lekker te pijpen. Paul gaf een teken.. Even rust.... Zij bleef staan en de mannen bekeken haar met een geile grijns. Wat denk je Mark, heeft ze goed haar best gedaan??? Zullen we haar nu maar eens laten genieten?? Mark grijnsde.... Ik denk dat die snol nog eens even moet laten zien of ze nog lekker kan pijpen en dan zullen we haar alle hoeken van de kamer laten zien. Goed plan zei Paul en ze zakte voor de mannen op haar knietjes. Beurtelings nam ze hun pik in haar mond, ondertussen de andere aftrekkend. Terwijl ze Mark aan het pijpen was ging Paul achter haar zitten. Kont naar achteren slet.... toen ze niet snel genoeg reageerde gaf hij haar een paar tikken op haar nog steeds supergevoelige billen... Ze kreunde hard en Paul voelde even aan haar kutje.... Jezus slet wat ben je nat en hij begon haar woest te vingeren. Hij kromde zijn vingers en duwde hard op haar Gspot... Pffff....ze gilde het uit en een hele golf vocht spoot uit haar kut.....Het kletterde gewoon op de grond en met grote ogen keek Mark toe. Wauw... kreunde hij geile snol dat je er bent. Paul trok haar overeind. Had ik gezegd dat je mocht komen slet??? Zei hij dreigend en ze schudde haar hoofd. Nee schat zei ze en Paul gooide haar op de bank. Eigenlijk zou ik je weer vast moeten binden trut beet hij haar toe en begon keihard aan haar tepels te trekken. De tranen stroomden over haar wangen en ze lag te kronkelen onder zijn harde aanrakingen. Hij pakte een zweepje en begon daarmee over haar tepels te aaien. Zacht tikte hij ermee op haar tieten en trok een spoor van haar tieten naar haar kutje die wagenwijd openstond, haar klitje enorm opgezwollen van geilheid en natuurlijk drijfnat. Hij tikte een paar keer op haar klitje en ze gilde het uit. Van genot maar ook een beetje van de pijn want het was allemaal wel supergevoelig. Neuk die slet maar Mark, laat haar om genade smeken. Mark ging op zijn knieen zitten en trok haar aan haar benen omhoog. Hij vouwde haar bijna dubbel en begon haar keihard te neuken. Ze brulde het uit... Ooooow.... lekker ga door, harder! Harder.... Mark ramde zo diep hij kon en je hoorde nu alleen maar de soppende geluiden en het gehijg van die twee. Paul zat genietend toe te kijken hoe ze lag te kronkelen en met haar tieten lag te spelen. Mark trok zich even terug en draaide haar om zodat hij haar achterlangs kon nemen, haar favoriete standje.... Hij vertelde haar dat hij enorm op haar geilde en dat ze zijn ideale hoer was. Hij zou zeker vaker langskomen al dan niet met Paul en ze moest maar zorgen dat ze beschikbaar was, voor hen alletwee. Hij streelde haar gevoelige billen en duwde een paar vingers in haar sterretje.... Ze kwam intens klaar, spastisch bewegend met haar hele lichaam... Mark ging gewoon door met haar keihard te neuken.... Paul kwam naast hen staan en Mark trok zich terug... Hier ze is voor jou en hij maakte ruimte voor Paul. Paul ramde in een keer naar binnen en greep haar vast bij haar bengelende tieten.. Terwijl hij keihard in haar tepels kneep spoorde hij haar aan om de hele boel onder te spuiten.... Laat je geil stromen sletje... laat zien dat je geniet... Kom maar geile teef!! Ze brulde het uit en kwam weer spuitend klaar. Ook Paul liet haar niet bijkomen en ramde gewoon door. Ze was drijfnat van het zweet maar had duidelijk niet genoeg. Harder gilde ze, neuk me dan zo hard als je kan!!! Paul trok zich even terug en ging op de bank zitten. Kom maar op schoot slet en gehoorzaam liet ze zich over hem heen zakken. Paul zakte nog wat meer onderuit zodat haar kont wat naar achteren stak. Mark, pak die dikke reet grijnsde hij en Mark liet rustig zijn lul in haar sterretje glijden. Ze gilde het uit.... Wooooow.... heerlijk die twee lekkere neukstaven en ze begon spastisch te bewegen. Terwijl ze weer een megaorgasme kreeg begonnen de mannen als een bezetene te stoten. Keihard in hetzelfde tempo zodat ze voor haar gevoel meters opgerekt werd. Ze raakte helemaal in een roes, haar gezicht vertrokken van genot, van de pijn van zoveel grof geweld. Het kwijl droop uit haar mond en ze kreunde onsamenhangend. De mannen bleven het hoge tempo volhouden en probeerden zo diep mogelijk te komen terwijl ze ongecontroleerd met haar onderlichaam draaide. Ze hitste ze nog meer op.... Neuk dan watjes.... maak me gek... spuit mijn gaten vol met jullie goddelijke zaad... Ik wil jullie voelen spuiten, diep in me.... Ze spande en ontspande haar spieren en jaaah.... een grote brul van Mark en die spoot diep in haar darmen.... Paul hield het ook niet meer en met een dierlijk gegrom spoot hij die geile slettenkut vol.....
Uitgeput ploften ze met zijn drietjes op de bank neer. Elkaar strelend, zoenend en alle drie stralend van genot. Toen ze weer wat bijgekomen waren gingen ze onder de douche... Paul tilde haar op zodat Mark haar nog een keer lekker kon neuken. Daarna pijpte ze Paul nog een keer klaar en toen was het wel op voor die dag. Ze was inmiddels wat schraal geworden en liep wijdbeens voor de mannen uit. Gloeiend van top tot teen.... Pfff... wat heerlijk was dit toch! Ze dronken nog wat en spraken af om a.s. zaterdag met zijn drietjes naar een parenclub te gaan waar Paul en Mark haar zouden laten gebruiken door zoveel mogelijk mannen. Na een dikke zoen gingen de mannen weg en Mark vertelde haar nog even dat hij haar morgen om 14.00 uur op het invalidetoilet op de tweede verdieping verwachtte.
60% (3/2)
 
Categories: AnalGroup SexHardcore
Posted by jolandazh
11 months ago    Views: 812
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
11 months ago
geil