de lift...

Ze ging naar haar werk. Gisterenavond tot laat in de nacht lekker geil zitten chatten dus voor het slapen gaan had ze zich nog even lekker verwend. Ze was in slaap gevallen met haar enorme dildo in haar kut dus toen ze wakker werd is ze nog maar even lekker doorgegaan. Ze was twee keer heerlijk klaargekomen en besloot zich niet te wassen zodat ze de hele dag haar kutgeil nog kon ruiken. Uiteraard had ze zich lekker aangekleed, ze was nog steeds in de stemming en wilde eigenlijk vandaag nog wel een lekkere pik ontvangen.

Ze stapte het bedrijvenverzamelgebouw in en nam de lift naar de 9e verdieping. Op de eerste verdieping stopte de lift en kwam er een man binnen. Wauw... Hij liep in een werkkloffie, was dus aan het werk en toen hij zag dat ze naar de negende ging lachte hij naar haar. Ohh daar moet ik ook heen. Het kantoor bij haar aan de overkant van de gang stond al een poos leeg dus ze vermoedde dat ze een leuk uitzicht zou hebben als de deur open bleef. En inderdaad hij liep met zijn spullen naar het kantoor bij haar aan de overkant.

Als ze achter haar pc zat kon ze hem precies zien en ze genoot de hele tijd van zijn gespierde armen die hard aan het breken waren. Steeds droomde ze weg hoe het zou zijn om die armen om haar heen te voelen. Ze werd nog geiler van de gedachte alleen al en haar tepels werden keihard. Opeens stond ze op, wil je koffie ? hoorde ze zichzelf vragen. Uiteraard zei hij ja en en hij kwam de koffie bij haar op het kantoor opdrinken. Belangstellend keek hij om zich heen, mooi kantoor jongedame en hij ging op de bank zitten die in de hoek stond, een gezellig zitje voor als ze klanten op bezoek kreeg. Ze reed haar bureaustoel wat dichter bij, zo kon ze hem een leuk uitzicht geven. Haar rokje kroop wat op zodat hij een mooi uitzicht had op haar kousen en haar mooie kanten slip die ze droeg. Het was hem niet ontgaan en terwijl hij naar haar kruis keek keek zij alleen maar naar hem. Haar ademhaling werd sneller, haar mond stond wat open en toen hij haar aankeek bevochtigde ze haar lippen. Een beetje hijgend vroeg ze hem of het uitzicht hem beviel???
Gretig knikte hij en net toen ze wat wilde zeggen ging haar telefoon. Sorry zei ze en nam snel op. Hij zette zijn lege kopje neer en ging weer aan het werk.

Natuurlijk bleef ze naar hem kijken ook terwijl ze druk bezig was. Hij had het natuurlijk helemaal door en liet zich graag bekijken. Hij draaide flink met zijn onderlichaam als hij langsliep en ze zag duidelijk dat de bult in zijn broek steeds groter werd. Na een uurtje kwam hij weer naar haar kamer, met twee bekertjes koffie in zijn hand. Helaas had ze over een kwartier een afspraak dus het bleef bij koffiedrinken en uitdagen. Hij vroeg tot hoe laat ze moest werken. Ze keek in haar agenda, de laatste afspraak is om drie uur dus tot half vier moet ik hier blijven. Hmmm zullen we dan even wat gaan drinken? vroeg hij, ik woon hier vlakbij dus kleed ik me even snel om en dan kom ik je om half vier ophalen. Dat klinkt leuk lachte ze en de receptie belde dat haar afspraak naar boven kwam. Hij verdween weer in zijn kantoortje en de rest van de dag bleef het jammer genoeg bij kijken en naar elkaar lachen. Om kwart voor drie tikte hij op haar deur, tot straks ! En terwijl ze aan de telefoon zat wierp ze hem een kushand toe.

Klokslag half vier ging haar deur open. Wauw.... een lekkere strakke spijkerbroek die niets aan de verbeelding overliet. Ze zag geen randjes dus vermoedde dat hij geen onderbroek droeg. Erop droeg hij een strak t shirt waardoor je goed zag hoe gespierd hij was. Met open mond keek ze hem aan... Hmmm je ziet er lekker uit hoor, lachte ze. Dank je wel en jij hebt ook je best gedaan! Ze had even snel haar makeup bijgewerkt, haar jasje uitgedaan en de bovenste twee knoopjes van haar bloesje losgemaakt. Je zag duidelijk de kanten randjes van haar beha nu en haar ogen glommen van plezier. Ik heb er zin in en ze liep op hem af en gaf hem spontaan een zoen. Hij duwde haar tegen haar bureau aan en ze kon duidelijk de contouren van zijn stijve lul voelen. Zo... je hebt me de hele dag op lopen naaien gromde hij en innig zoenend duwde hij haar steeds verder naar achter.... Ze zat op het randje van het bureau en wilde nog maar een ding ! Hier ter plekke geneukt worden. Toen ze hem dat vertelde lachte hij... nee nou wacht jij maar even geile slet !
Ze liepen lachend naar de lift, en gingen naar beneden. Op de achtste verdieping stapten heel wat mensen in dus ze stond stevig tegen hem aangedrukt, zijn stijve lul drukkend tegen billen. Hij fluisterde in haar oor dat hij haar nu wel zou willen nemen, achterlangs in de overvolle lift. Ze draaide met haar billen, nog wat steviger tegen zich aan en hij sloeg zijn armen om haar heen. Zachtjes begon ze te hijgen... hij maakte zachte neukbewegingen en raakte "per ongeluk" steeds haar stijve tepels.

Eindelijk waren ze beneden en ze gingen lopend naar een gezellig tentje in de binnenstad. Toen ze er bijna waren pakte hij haar beet. Kom, ik laat je even zien waar ik woon. En hij trok haar mee een appartementencomplex in. Ze stapten in de lift en heftig zoenend gingen ze naar boven. Daar nam hij haar mee naar binnen en ze landden samen op de bank. Hevig zoenend, kreunend, elkaar betastend. Hij duwde haar benen uit elkaar en zijn hand verdween onder haar rokje... Mag die uit? vroeg hij en trok aan haar slipje. Jaaah kreunde ze maar in plaats van haar lekker te verwennen trok hij haar overeind. Zo... wij gaan even de lift in jongedame ! Ze stonden op dezelfde manier als bij haar werk in de lift en ze hoorde dat hij zijn broek openmaakte. Hij trok haar rokje omhoog en voordat ze het wist gleed zijn eikel tussen haar schaamlippen. Ik ga je nu nemen zoals ik je beloofd heb en wat er ook gebeurt, laat niets merken en blijf stil staan. Ze gingen naar beneden en daar stapte iemand in. Hij keek een beetje raar dat zij niet uitstapten maar hij zei dat ze wat vergeten waren en nog even mee terug naar boven gingen. En zo gingen ze zeker een kwartier met de lift op en neer. Zijn lul die steeds plagend haar kutje instootte en als ze mee ging bewegen teruggetrokken werd. Na een kwartier waren ze weer op zijn verdieping en stapten ze weer de lift uit. Hij keek haar verrukt aan. Geil he??? Ze lachte, zeker... en ik weet zeker dat een hoop van de mannen die we gezien hebben nu lekker aan het sexen zijn!

Ze gingen zijn appartement weer binnen en dronken even rustig een glas wijn. Wil jij nog naar het terras_ vroeg hij. Wat heb je voor alternatief vroeg ze lachend en als antwoord knoopte hij haar bloesje los. Hmmmm je bent echt lekker verzuchtte hij en begon haar nog steeds stijve tepels te masseren. Eerst heel zacht en toen hij merkte dat dat haar opwond steeds harder. Kreunend greep ze hem vast... Oooow.... lekker ding... je maakt me zo geil zuchtte ze en trok zijn shirt omhoog. Hij trok hem snel uit en ook haar bloesje ging uit. Haar beha liet hij aan en liet haar tieten eruit komen. Hij zoog op haar ene tepel terwijl hij met de andere speelde. Behendig maakte ze zijn broek los en speelde met zijn lul die als een duveltje uit een doosje uit zijn broek sprong. Ze masseerde zijn ballen, ging met haar scherpe nagels heen en weer over zijn schacht en kneep zachtjes in zijn eikel. Zijn eikel was nog lekker nat van haar kutje en er hing een druppel voorvocht aan. Met haar vinger pakte ze de druppel en genietend likte ze haar vinger af.

Hmmm heerlijk smaak je.... daar wil ik straks meer van, lachte ze en hij trok haar overeind van de bank. Terwijl ze stond maakte hij haar rokje los, ze stapte er snel uit toen hij op de grond viel. En tja daar stond ze, haar tieten bengelden uit haar beha, ze had alleen nog haar gordeltje om en haar kousen aan en haar vuurrode pumps aan. Hij zuchtte... Tjee meid wat geil! Kleed je uit zei ze schor. Ik wil jou ook helemaal kunnen zien. Toen hij voor haar stond helemaal naakt en glad, slaakte ze een zucht... Wauw wat ben jij lekker.... ze liep op hem af en gaf hem een tongzoen. Ze kneep ondertussen in zijn tepels en hij slaakte een kreet... AU ! Lekker of echt au? vroeg ze... Heerlijk... ze gloeien helemaal... wat geil.. zuchtte hij. Ze bukte iets en zoog op de tepels... Hij kreunde.... wat geil.... Ondertussen bewerkte hij stevig haar tepels en ze ging op de rand van de salontafel zitten. Ze pakte zijn lul beet en begon hem lekker af te likken. Hij wilde hem in haar mond stoten maar ze klemde haar lippen op elkaar... Even wachten geile beer van me zei ze en nam zijn ballen in haar mond, onderwijl langzaam zijn lul aftrekkend.
Ooooow.... kreunde hij vooral toen ze zachtjes in zijn ballen beet.... Zijn lul wipte als een gek op en neer..... Hij pakte haar bij haar hoofd en duwde haar op zijn lul... Pijp me schatje.... alsjeblieft... Gretig opende ze haar mond en terwijl hij haar haren vasthad ramde hij zijn lul diep in haar mond. Ze begon hem heerlijk te pijpen, ondertussen met haar kutje spelen. Hij keek naar beneden en genoot van haar hoofd zo dicht tegen hem aan. Hij hoorde het geklots van haar natte kutje en rook haar geil.Met grote halen pijpte ze hem, af en toe even hard op zijn eikel zuigend. Steeds harder, steeds natter werd het en nadat hij weer heel diep in haar mond zat hield hij het niet meer en spoot zijn zaad met stevige stralen in haar mond.. Hij brulde het uit, zo lekker was hij nog nooit klaargekomen. Ze kwam overeind en met haar mond nog vol met zijn zaad gaf ze hem een tongzoen.... Hij proefde zijn eigen zaad en het was zoveel dat er ook nog flink wat zaad op haar kin zat. Dat druipte nu over haar enorme borsten... Wauw wat een geil gezicht.

Hij legde haar op de bank neer, een been over de rugleuning de andere stond op de grond. Hij keek naar beneden, een wijd opengesperde kut... haar klitje glom en was vuurrood, hij zag het vocht in haar kutje zitten. Langzaam begon hij met zijn vingers haar klitje te bewerken, die werd nog groter en nog roder.... Ze trilde, en toen hij drie vingers haar kutje in liet glijden begon ze tegen hem op te rijden. Hij kromde zijn vingers, wreef hard over haar g spot terwijl hij met zijn duim stevig haar klitje bewerkte. Ze gilde het uit, kreunde en lag te schokken van genot. Het duurde niet lang voordat zij ook gillend klaarkwam en zijn hand helemaal onderspoot. Tjezus wat ben jij gel lachte hij.

Ze stonden op en gingen naar de slaapkamer. Naast elkaar vielen ze op het bed neer, elkaar over het hele lichaam betastend. Hij pakte een fles massageolie en ze smeerden elkaar lekker in, over het hele lichaam steeds over elkaar heenwrijvend. Ze glibberden door het hele bed heen en toen zij op haar rug ging liggen ging hij bovenop haar liggen. Door de gladde olie en zijn enorme erectie gleed hij zo haar kutje in. Hij begon haar keihard te neuken, onderwijl met haar tepels spelend. Ze zette zijn nagels in zijn rug en in zijn billen, steeds harder neukten ze elkaar, soepel aanpassend aan elkaars bewegingen. Doordat hij net nog was klaargekomen hield hij het langer vol dan normaal en zei??? Zij kreeg het ene orgasme na het andere. Na een poosje legde ze hem op zijn rug en liet zich zo over zijn enorme stijve lul zakken. Hij zat megadiep in haar drijfnatte kut en hitsig bereed ze hem zo hard als ze kon. Haar tieten greep ze vast en duwde ze in zijn gezicht... Hij beet op haar tepels, eerst heel zacht en steeds een tikje harder. Ze gilde het uit en liet zich over hem heen zakken. Zo kon hij haar billen goed vastpakken en hij trok ze steeds verder uit elkaar. Met zijn lange slanke vingers ontdekte hij haar kontje..... Door alle olie gleden zijn vingers makkelijk naar binnen en rustig rekte hij haar kringspier op. Vind je dat lekker schatje? IN je kontje geneukt te worden.... Terwijl je voor me zit.... ik diep in jouw kontje mijn vingers in je kutje.... spelend met je klitje.... Alleen die woorden waren alweer genoeg voor een nieuw orgasme. Ze wist niet meer hoe ze had, allebei hard hijgend, drijfnat van het zweet, het bed drijfnat van al haar spuitende orgasmes. De hele kamer rook naar de lekkere olie en hun geil.....Ze kwam iets omhoog zodat zijn lul uit haar gleed. Ze ging iets naar voren en terwijl ze haar kut wijd opensperde gleed zijn lul langzaam haar kontje in. Ze begon voorzichtig wat te bewegen terwijl hij toekeek hoe ze haar vier vingers en een stuk van haar hand in haar kutje duwde. Ze bewoog haar vingers, dat voelde hij heel goed en telkens stootte zijn eikel tegen haar vingers aan. Na een paar flinke harde bewegingen kwam hij alweer brullend klaar, zijn zaad diep in haar kontje spuitend. Hij schoof ook nog een paar vingers in haar kutje en terwijl hij haar ophitste kwam ook zo weer heftig klaar. Uitgeput doken ze in elkaars armen...even bijkomend van al dat vuurwerk. Na een poosje gingen ze samen onder de douche waar hij haar ook weer even lekker nam en toen ze waren afgedroogd en aangekleed maakte hij even snel wat te eten. Na het eten ging ze weer naar huis. Ik zie je morgen weer zei hij en draag maar geen slipje, ik neuk je alle hoeken van het kantoor door.

Neuriend ging ze naar huis, nu al zin om de volgende dag te gaan werken!

69% (6/3)
 
Categories: Hardcore
Posted by jolandazh
11 months ago    Views: 959
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
11 months ago
Heerlijk verhaal. Werk zelf in zo'n gebouw. Helaas nog nooit meegemaakt.
11 months ago
Geweldig geil verhaal Jolanda,wil graag nog wat meer van je lezen :)