feestje bij de buren

Ik ben pas verhuisd en kende eigenlijk nog weinig mensen in mijn nieuwe omgeving. Tot ik gisteren uit mijn werk kwam. Ik stond in de lift met een gezellige meid en ze woonde bij me op de galerij. Vanavond geven we een feestje, heb je ook zin om te komen, dan leer je gelijk wat mensen kennen? Graag, lijkt me leuk en ze vertelde dat het druk en altijd heet was dus niet te veel kleding, met een vette knipoog. Ze deed haar voordeur open, mij in verwarring achterlatend. Wat moet ik daar nou mee.... is op verschillende manieren op te vatten. Eerst maar even wat eten, en daarna ging ik onder de douche, schoor me natuurlijk even lekker glad en deed een lekkere bodylotion op. Een lekker geil setje maar met een mooi jurkje, kousen en een paar hoge hakken. Ik maakte me op en bekeek me goedkeurend in de spiegel. Ik zag er net niet uit als neuk me nu ! Maar als je wat beter keek zag je dat ik wel in de stemming was. Nog even een lekker luchtje op, ik pakte een goede fles wijn en op naar de buren.

Ik belde aan en Manon deed open. Hoi Buuf! en ze zoende me spontaan op de wangen, hoewel die laatste kus vol op mijn mond belandde en volgens mij niet helemaal per ongeluk. De stemming zat er al goed in en ik schonk mezelf een drankje in. Er stond een man in de hoek van de kamer, die was voor de muziek en er werd lekker gedanst. Ik liep wat rond en kletste wat met wat mensen. Ik vertelde dat ik de nieuwe buurvrouw was en er waren inderdaad ook wat mensen die in dezelfde flat woonden. Ik ging weer naar de keuken en zag daar een schaal met hapjes staan. Ik besloot om maar even rond te lopen met de schaal en als laatste liep ik naar de dj. Jij wil ook vast wel een lekker hapje lachte ik en hij keek me aan. Jazeker!! Maar dat lekkere hapje houdt de schaal vast. Hmmm daar valt over te onderhandelen lachte ik terug. Hij stak zijn hand uit en stelde zich voor, ik ben Daan een collega van Manon. Heel aangenaam, ik ben de nieuwe buuf, Jolanda.

We kletsten wat over koetjes en kalfjes en na een paar minuten kwam Manon me weghalen. Kom even dansen Jo. Er stond een lekker opzwepend salsanummer op en uitdagend stond ik met mijn rug naar de dj te dansen. Lekker draaiend met mijn heupen, schuddend met mijn kont. Ik werd er best wel opgewonden van, had het idee dat er verder niemand meer was en voelde steeds zijn ogen prikken. Hij vond het blijkbaar leuk want de opzwepende muziek ging nog lekker even door. Opeens voelde ik twee handen op mijn heupen. Ik draaide me om en daar was hij... Ik heb een hekel aan voorprogrammeren maar nu moet het maar even.
Het opzwepende nummer was afgelopen en nu klonk er een heel rustig sexy nummer uit de boxen. Hij trok me in zijn armen en ik kon alleen nog maar zijn bewegingen volgen. We gingen helemaal in elkaar op tot Manon naar ons toekwam, ik heb nog een slaapkamer en Jo nog een hele flat hiernaast hoor lachte ze. Verhit keken we elkaar aan...pff was het zo erg? Blijkbaar wel want er stonden wat mensen naar ons te kijken en een paar andere stellen waren ook zeer in elkaar verdiept.

De dj dook weer in zijn hoek en ik ging even op de bank zitten. Even bijkomen, het leek wel of ik heerlijke sex met hem had gehad. Ik ging zo zitten dat hij uitzicht had op de rand van mijn kousen... Aan zijn blik te zien was het niet onopgemerkt gebleven. Manon kwam naast me zitten... Jeetje, Daan en jij vinden elkaar wel erg leuk he... De sex spat ervan af! Ik glimlachte, ik weet niet of hij leuk is, maar lekker is hij zeker! Manons man Peter kwam binnen met een gitaar, de verlichting werd wat gedimd en de muziek hield op.

Peter begon lekker te spelen op zijn gitaar en een vriend en vriendin van hen gingen zingen. Het klonk heerlijk maar nog fijner was dat Daan nu even lekker bij me kwam zitten. Jeetje Jo, wat ben jij lekker... en je zit me helemaal gek te maken met je kousen. Terwijl hij dat zei streelde hij met zijn hand over mijn blote huid en "per ongeluk" raakte hij mijn kruis... Jezus.... en nog naakt ook kreunde Daan. Hij boog zich naar me toe en als een paar tieners zaten we ineens te tongen op de bank. De wereld om ons heen bestond niet meer en we gingen helemaal in elkaar op. Na een poosje bedacht ik oeps... we zijn op een feestje maar toen we ons met moeite los maakten van elkaar zagen we dat veel meer stellen bezig waren en sommigen waren nog verder dan zoenen!

De muzikanten waren inmiddels gestopt met spelen en er stond een zacht romantisch muziekje op. Ik keek verbaasd in het rond en Daan lachte... Dat is normaal hier hoor Jo. Schrik je ervan? Eigenlijk wel bekende ik, maar ik vond het toch ook wel heel spannend.
Daan pakte een joint uit zijn zak... Hier, daar ontspan je misschien wat van. We rookten samen de joint op en ja... ontspannen deed ik er zeker van... en geiler werd ik er ook van! Daan zijn hand lag inmiddels al op mijn borsten en ik zat onderuitgezakt tegen hem aan. Hij kneep in mijn tepel en fluisterde in mijn oor dat hij me wilde neuken. Hmmm heerlijk kreunde ik en voelde een hand onder mijn rokje schuiven. Ik dacht dat het Daan zijn hand was dus gleed nog wat verder naar beneden zodat hij mijn gladde kutje kon voelen. Met mijn ogen dicht liet ik zijn vingers over mijn schaamlippen gaan en heel zachtjes gleed er een vinger naar binnen. Opeens schrok ik op, ik voelde ook twee handen op mijn tieten! Ik schoot overeind en Daan lachte zich rot...

Had je ook niet verwacht zeker Jo? Nee.... maar ik deed mijn benen nog wat wijder. Ik voelde de hand van Peter zag ik nu en Manon zat genietend toe te kijken. Wauw Jo, wil je jurkje even uittrekken? vroeg ze.. Ik wil wel zien wat je eronder draagt. Ja hoor lachte ik en langzaam ging ik staan en trok ik mijn jurkje uit. Wauw wat geil zuchtten Zowel Manon als Peter toen ze mijn vuurrode BEHA, mijn vuurrode slipje zonder kruis en mijn kousen zagen. De kousen waren wel wat afgezakt maar blijkbaar was het wel heel geil om te zien. Alsof het een teken was, vlogen hier en daar nog meer kledingstukken door de kamer, ik keek om me heen en zag twee stelletjes, Daan en ik en Peter en Manon in ons ondergoed zitten. Daan had een sexy boxer aan net als Peter. Manon droeg een mooi eenvoudig wit kanten setje.

Er zaten nog drie mannen op de andere bank, zij droegen al hun kleren nog maar zaten ook zichtbaar te genieten. Ik liep op ze af... das niet eerlijk he.... Jullie ook... hup uit de kleren. Dat lieten ze zich geen tweede keer zeggen en ik kroop bij Daan op schoot. Ik voelde zijn stijve lul tegen mijn billen aan en plagend draaide ik wat met mijn kont. Pfff... er zit wat klem schatje en hij duwde me van zijn schoot af. Hij ging staan en ik trok zijn boxer naar beneden. Hmmmm die is lekker, riep ik en ik begon hem te pijpen. Ik zittend op de bank, hij staand voor me. Intussen zaten Peter en Manon me over mijn benen te strelen, vooral het stuk been tussen mijn kanten rand en mijn slipje. Ik spreidde mijn benen nog wat verder, het teken om lekker door te gaan en als snel voelde ik twee handen die met mijn kutje speelden. Daan stond genietend mijn mond te neuken en al snel was iedereen in de kamer wel bezig. Jezus... een orgie das lang geleden dacht ik nog en ruw werd ik weggeduwd door Daan.

Joooh... riep hij uit... ik kom zowat klaar even wachten hoor. Hij pakte nog een paar joints en al snel zaten we met zijn allen te blowen. Opeens vroeg ik aan de man die naast me zat... vertel eens, wat zou je nu willen??? Hij hoefde er niet over na te denken... door jouw gepijpt worden sletje... gromde hij en ik lachte... Ja kom maar, we maken er een spelletje van. Zo vroeg iedereen aan zijn buurman/vrouw wat hij of zei wilde en dat werd gedaan. Na een poosje gingen we weer zitten, nu in andere volgorde en het spel herhaalde zich. Op de een of andere manier was ik steeds degene die vroeg en het bleef tot nu toe bij pijpen, beffen, strelen, masseren en vingeren. Opeens vroeg Peter aan mij wat ik wilde en ik kreunde... GENEUKT WORDEN NU !!!!

Onder luid gejuich kwam Peter tussen mijn benen zitten... en begon me lekker hard te neuken.... Het sein was blijkbaar gegeven want over in de kamer zag ik neukende stelletjes...Het was een golf van gekreun, gesop en gehijg en het klonk geweldig!
Na een poosje kwam er weer een teken van iemand en we gingen weer zitten. De man die naast me kwam zitten had een heerlijke lange smalle lul en toen ik vroeg wat hij wilde vertelde hij dat hij me in mijn kont wilde nemen. Peter en Daan zaten ook naast elkaar en Peter vroeg aan Daan wat hij wilde..... Jo samen met die kontneuker sandwichen zei Daan enthousiast en onder luid gejoel liep Daan naar me toe. Ik gaf hem een knipoog en zei hem op de bank te gaan zitten. Ik liet me over zijn heerlijke lul zakken en de andere man begon alvast mijn kontje wat soepeler te maken met mijn eigen sappen die inmiddels uit mijn kut stroomden. Na een poosje kwam hij achter ons staan. Daan stopte met bewegen en hij duwde langzaam zijn lul diep in mijn kontje. Ze keken elkaar aan en begonnen me keihard te nemen. Bij iedere stoot gilde ik het uit en de rest van de mensen stond om me heen te genieten en ons aan te moedigen. Met een luide gil kwam ik klaar en ook Daan en die andere man hielden het niet meer. Met een grote brul spoten ze me helemaal vol.
De andere stelletjes gingen nu ook allemaal lekker neuken, de andere twee mannen die overbleven gaven me nog een lekkere sandwich en uitgeput plofte ik op de bank neer.

Nadat iedereen was klaargekomen kleedde iedereen zich aan en ging naar huis. Daan ging met mij mee waar we nog lekker samen van elkaar hebben genoten...

100% (10/0)
 
Posted by jolandazh
1 year ago    Views: 927
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
secretsss...
retired
1 year ago
mmm Jolanda, wederom een heerlijk geil verhaal!! altijd genieten van jouw verhalen! x
1 year ago
hot
1 year ago
Wat een super lekker verhaal weer. Ik wou dat ik erbij was. Ga zo door lieverd.