Mijn ideale vrije dag !

Het was donderdag, ik had een dagje vrij genomen en eerst lekker uitgeslapen. Nog een beetje slaperig zat ik beneden in mijn slipje en een t shirt. Met een bakje koffie en een boterhammetje ging ik aan tafel zitten en startte mijn laptop op. Ik las even de laatste nieuwtjes op nu.nl en ineens kwam er een berichtje dat iemand met me wilde chatten. Het was geen sexsite en ik kon de hele beste man niet. Na wat oppervlakkig heen en weer geklets werd het toch een heel geil gesprek en jammer genoeg moest hij een half uurtje later stoppen.

Tijd voor mij om te gaan douchen, ik bleef maar aan die man denken, hij had leuke foto's een leuke babbel en woonde ook niet zover weg! Onder de douche stond ik met mezelf te spelen maar ik besloot om niet klaar te komen. Zo bleef ik de hele dag lekker geil. Ik trok een shirt en een makkelijke broek aan, ik bleef toch de hele dag thuis en ging maar even mijn keuken soppen. Lekker muziekje op en ik had het prima naar mijn zin. Ik droeg geen ondergoed en merkte dat mijn tepels gewoon nog keihard waren! Hmmm nog maar een koffiepauze dan en ik ging hier wat filmpjes kijken. En jawel, mijn chatpartner van daarstraks meldde zich ook aan. Ik had verteld dat ik hier een profiel had en dat hij ook maar zich moest aanmelden dan kon hij nog andere leuke foto's zien. Uiteraard accepteerde ik hem gelijk en toen ik vroeg wat hij van mijn foto's vond.... kreeg ik een hele vette WAUW !!! Tien minuten later vertelde hij wat hij met me wilde doen en als ik zin had nam hij vanmiddag vrij. Doe maar, en ik gaf mijn adres. Ik sloot gelijk af en ging even de rommel opruimen en mijn bed verschonen. Uiteraard even omkleden en ik droeg een lekker sexy setje met een leuk jurkje.

Na een uurtje ging de bel, ik liep naar de deur en daar stond hij. Wauw.... die foto's waren niet gelogen en we liepen de kamer in. Ik schonk wat te drinken in maar al gauw stonden de glazen vergeten op de tafel en lagen wij lekker op de bank te zoenen.
Zoenen kon hij ook heel lekker en al gauw voelde ik zijn handen naar mijn borsten gaan. Ik ben altijd supergevoelig als mijn borsten verwend worden, zo erg dat ik soms al klaarkom voor er verder wat gebeurt. Nu dus ook en terwijl hij aan mijn tepels zoog en er soms wat in kneep voelde ik mijn orgasme opkomen. Verbaasd keek hij me aan maar ging gewoon lekker door. Ik trok zijn shirt uit zijn broek, wilde zijn bovenlichaam zien. Mijn god, een bonk spieren, lekker glad en stevig. Hmmm ik likte zijn tepels, beet er zachtjes in en duwde hem achterover op de bank. Ik kuste zijn bovenlichaam steeds verder naar beneden tot ik aan de rand van zijn broek belandde. Ik voelde een enorme keiharde bult en als die foto ook niet gelogen was.....

Hij wilde zijn broek losmaken, ik duwde zijn handen weg. Hij pakte me bij mijn billen en begon ze zacht te strelen. Ik ging op zijn schoot zitten en met mijn drijfnatte slipje bewoog ik over zijn broek. Hij vroeg of ik mijn slipje uit wilde trekken en geil snuffelde hij aan mijn kruis... Jezus... wat geil Jo... stamelde hij en stopte het slipje in de borstzak van zijn shirt die naast hem lag... die neem ik mee !! Ik lachte en begon zijn broek los te knopen. Nadat zijn gulp ook open was trok in zijn boxer wat naar beneden en als een duveltje uit een doosje sprong zijn stijve pik eruit. Wauw.... stamelde ik, hij was ontzettend lang en ook nog eens lekker dik. Op zijn eikel zat al wat vocht wat ik snel vanaf likte. Lekker hoor, hij duwde me weg en ging staan om zijn broek uit te trekken. Ik trok inmiddels ook de rest van mijn kleding uit en toen we helemaal naakt waren omhelsden we elkaar stevig en begonnen we te dansen op de muziek die uit de radio kwam. Al zoenend liepen we de kamer door en toen we achter de bank stonden dwong hij me zachtjes om over de leuning heen te buigen. Hij spreidde mijn billen en begon me achterlangs heerlijk te vingeren. Ik kronkelde met mijn onderlichaam vond het zo lekker! Hij trok zijn hand weer terug en terwijl ik nog over de leuning lag kwam hij dicht tegen me aan staan. Ik voelde zijn enorme paal tussen mijn billen doorglijden en hij boog over me heen. Hij begon met mijn vrijhangende tieten te spelen en heel langzaam dwong hij mijn benen nog verder uit elkaar.

Terwijl hij zachtjes aan mijn tepels trok voelde ik hoe zijn pik mijn kutje in wilde. Ongeduldig stootte ik mijn billen naar achter, waarop hij zich weer terug trok. Geen haast lekkertje, we hebben de tijd!! Hij trok me zachtjes overeind en leidde me naar de eettafel. Ga maar met je kont op de rand zitten zei hij in mijn oor en daar lag ik. Mijn benen wijd, kutje wijd open en hij begon me heerlijk te likken en al snel verdwenen er vier vingers in mijn drijfnatte kutje terwijl hij op mijn clitje zoog. Hij bracht me iedere keer tot het randje en wachtte dan weer even. Kreunend keek ik hem aan... wilde zo graag!!! Hij keek me aan en vroeg of we naar mijn slaapkamer konden gaan. Natuurlijk !! Graag !!! en ik trok hem mee de trap op. Ik had de gordijnen al dicht gedaan en een paar kaarsen aangestoken. Ook klonk er een zacht romantisch muziekje en op mijn nachtkastje had ik wat speeltjes en glijmiddel e.d. klaarstaan.

Heftig zoenend gingen we op het bed liggen en ik pakte de massageolie van het kastje. Ga eens op je rug liggen vroeg ik hem en spoot wat olie op zijn borst. Ik ging op zijn borst zitten en met mijn natte kutje smeerde ik hem helemaal in. Hij pakte ook wat olie en smeerde daar mijn tieten mee in. Het werd een grote natte bende maar we bleven maar over elkaar heen glijden. Nadat hij van boven tot onder, zelfs zijn benen had ik bereden, glom legde hij mij op mijn rug en het spel herhaalde zich. Met zijn lul ging hij plagerig door mijn schaamlippen heen en tikte ermee op mijn klitje. Ik gooide mijn heupen omhoog maar lachend trok hij zich terug en duwde zijn vier vingers weer diep naar binnen. Hij drukte lekker op mijn g spot en toen hij zag dat ik nu echt klaarkwam trok hij zijn hand terug gevolgd door een enorme straal van mijn geil. Hij vroeg of ik wel eens gefist was, ik had het regelmatig geprobeerd maar het was nog nooit gelukt. Hij vertelde me dat hij het graag nog eens probeerde en voor ik het in de gaten had zat zijn hele hand diep in mijn kutje... Ik schreeuwde het uit, dat was echt geil.. en ik voelde overal hand.... Hij trok zijn hand weer terug een harde plop en weer een hele straal geil.... Wauw... de hele kamer rook naar mijn geil!

Ik duwde hem op zijn rug en begon hem rustig te pijpen. Ik stopte zo veel mogelijk lul in mijn mond terwijl mijn handen met zijn ballen speelden. Hij vond het heerlijk, vroeg of ik op mijn knietjes tussen zijn benen wilde zitten zodat hij het goed kon zien. Tuurlijk wilde ik dat en terwijl ik hem lekker lag te verwennen duwde ik twee vingers in zijn strakke kontje. Na een paar minuten gooide hij mijn van zich af en pakte mijn benen beet. Hij trok ze zo hoog mogelijk en terwijl hij op zijn knietjes zat met mijn benen over zijn schouders begon hij me keihard te bereiden. Iedere stoot voelde ik tot diep in mijn baarmoeder en ik kon niet meer stoppen met kreunen. Ik kwam weer klaar en hij was ook bijna zover dus hij trok zich terug... Ik wil nog even wachten schatje...

Hij pakte mijn favoriete vibrator van het nachtkastje en smeerde hem flink in met glijmiddel... Met het puntje begon hij mijn kontje wat soepeler te maken en na een poosje gleed hij diep mijn kontje in. Ik gilde het uit, vooral toen hij hem op topsnelheid zette. Hij draaide me om, ik zat op mijn knietjes voor hem en terwijl hij de vibrator diep in mijn kontje gedrukt hield begon hij me in doggy style te neuken... Keihard en bij iedere haal kreunde hij...steeds sneller steeds dieper en met die trillende vibrator die hij tegen zijn lul voelde gaan kwam hij snel klaar. Ik voelde zijn zaad mijn kut in zwiepen en na een paar heftige stoten trok hij zich terug. Ook de vibrator haalde hij terug en we kropen zwetend van top tot teen in elkaars armen. Na even bijgekomen te zijn gingen we douchen en kleedden ons weer aan. Zo nu eerst even lekker uit eten en daarna de tweede ronde!!!100% (4/0)
 
Categories: Mature
Posted by jolandazh
1 year ago    Views: 441
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Ook dit is weer een topper! Ik zit hier zowaar met een harde terwijl ik lees!!
1 year ago
lekker geil verhaal weer, ik lees ze graag thx
Motje500
retired
1 year ago
jezus lekker verhaal jolanda !!!