een middagje terrasje pakken

Het was heerlijk weer, ik besloot om een paar uurtjes vrij te nemen en lekker een terrasje te pakken. Even naar de boekwinkel, het derde deel van de vijftig tinten had ik nog niet en een lekker zonnig plekje uitgezocht. Ik droeg een kort rokje en een topje met daaroverheen een blouse. Die blouse ging heel gauw uit en al snel was ik helemaal verdiept in het verhaal. Zonder het in de gaten te hebben, ging ik al snel wijdbeens zitten, ik werd al nat bij het lezen van het verhaal. Wauw... dat lijkt me echt te gek, je partner die je totaal domineert en dan gewoon een ruimte thuis hebben.... Mijn tepels werden ook keihard en onwillekeurig spande en ontspande ik steeds mijn kutspieren.
Ik bestelde nog een wijntje en een lekker broodje maar zelfs tijdens het eten kon ik niet stoppen met lezen. En bij een scene waarin zij vastgebonden werd en een flink pak slaag op haar billen kreeg kreeg ik de kriebels in mijn buik. Pff.... ik was gewoon bloed geil geworden daar!

Na een poosje kreeg ik in de gaten dat een man me strak aan zat te kijken. Hij was wat jonger dan ik, een geweldig figuur en een leuke kop. Hij keek me een beetje dreigend aan en ik lachte onzeker naar hem. Hij kwam op me aflopen, trok het boek uit mijn handen en legde zijn hand op mijn bovenbeen. Zo, volgens mij doet dat boek je wel wat... Maar ik kan het veel beter! Ik keek hem aan en hij voelde aan het vochtige kruis van mijn slipje. Jezus.... ga maar betalen ik zal je wel even meenemen. Zonder erbij na te denken ging ik afrekenen en toen ik terug kwam bij mijn tafeltje had hij alles al in mijn tas gestopt. Kom! Beval hij en pakte mijn arm stevig beet. Gewillig liet ik me meevoeren en we liepen door het centrum. Jij bent echt een ondeugende slet he, vroeg hij me en ik grinnikte... Jaah... hoe ondeugend wil je me hebben? Dat is de spirit en hij vertelde dat hij Hans heette.

We waren inmiddels in de buurt van zijn huis, ik zag dat hij in een straat woonde met sexshops en ramen waar hoeren zaten. Bij een van die hoeren pakte hij zijn sleutel en we gingen naar binnen. Hij kletste even met een van die meiden en ik zag dat hij geld aanpakte. Wauw, nog spannender ik ga gewoon met een pooier mee! We liepen de trap op en we kwamen in zijn woonkamer. Daar stond ik, wildvreemde kerel, zo geil als boter en beneden lagen hoeren zijn geld te verdienen. Hij keek me aan en beet me toe me uit te kleden, je denkt toch niet dat ik je meegenomen heb om elkaar aan te kijken slet?
Ik kleedde me uit, hij gebaarde dat ik mijn string en beha aan moest houden. Hij zei niets, liep een rondje om me heen en keek me doordringend aan. Zooo dus jij wordt geil van onderdrukking... Dat komt mooi uit, ik ben gek op geile sletjes, zolang ze doen wat ik wil! Een rilling liep over mijn rug, het was toch best spannend. Ook voelde ik dat mijn kutje steeds verder open ging staan, het leek of al mijn bloed in mijn schaamlippen zat. Ik ga jou eens even testen, kijken hoe ver je gaat vieze teef! En als je goed je best doet, mag je nog terugkomen ook!
Hij nam me mee een andere kamer in.... De kamer zoals k me die voorstelde toen ik zat te lezen. Hij gooide me op het bed en bond mijn handen en voeten vast. Zo, daar lig je nou vieze snol.... helemaal klaar om geneukt te worden en pets... hij gaf me een klap in mijn gezicht... Ondanks dat ik schrok kon ik alleen maar kreunen. ooow... dat vind je lekker? en hij gaf me nog een paar klappen. Onwillekeurig gingen mijn heupen omhoog.... Hij strafte dat gelijk af door een paar tikken erbij.
Hij deed weer een stapje terug en keek naar me. Met grote ogen keek ik hem aan. Kijk me niet aan sloerie! en gehoorzaam deed ik mijn ogen dicht. Wacht maar even en ik kreeg een blinddoek voor. Daar lag ik dan, kon die hele man niet maar mijn god, wat maakte hij me geil.

Hij streelde me over mijn lichaam... over mijn borsten en ineens... bam een ruk aan mijn stijf overeind staande tepels... Ik kreunde... ooow... ze zijn al zo gevoelig!! Hij spuugde erop, ze waren lekker nat en nam ze in mijn mond, zoog eraan, beet erop en likte... dan ineens trok hij er weer aan, tot ik het uitgilde van de pijn en jaaah ook van genot. Ik voelde het geil uit mijn kutje druipen en langzaam zakte hij af naar mijn buik. Ook daar, likken, strelen en dan ineens uit het niets of een harde tik of een harde beet. Ik wist niet meer hoe ik het had, wat ik kon verwachten en vooral ook wanneer. En eindelijk... kwam hij in de buurt van mijn kut die al wijdopenstond, mijn clitoris was enorm en toen hij er zachtjes op zoog begon ik over mijn hele lijf te schokken. Het is dat hij me toebeet dat ik nog niet mocht komen, ik probeerde mijn climax in te houden en pffff... het lukte. Mijn kut werd flink onderhanden genomen. Ik voelde hem likken, zuigen, bijten en na wat voor mij een eeuwigheid leek voelde ik eindelijk een vinger mijn hunkerende kut in glijden... Ik begon weer te kreunen en ik werd "beloond" met een vinnige tik op mijn clitoris. Ik lag te jammeren, wilde zoooo graag klaarkomen maar hij deed alles om me net op tijd te stoppen.

Na een poosje deed hij mijn blinddoek af, ik lag met mijn onderlichaam te kronkelen. Hij spuugde me in mijn gezicht en lachte me honend uit. Kijk nou geile snol, je zo maar op laten pikken door een vent en dan ook nog verwachten dat hij je verwend? Hij draaide zich om en pakte een zweep van een kastje. Hij sloeg me ritmisch op mijn tieten steeds harder en mijn tepels stonden inmiddels op springen. Ik zag de striemen lopen en had het gevoel dat mijn tieten uit elkaar zouden knallen. Hij maakte mijn benen los en bond ze vast aan het hoofdeinde. Daar lag ik, dubbelgevouwen met mijn kont in de lucht, mijn kut druipend van het geil en ook mijn kont was drijfnat geworden inmiddels. Eerst kreeg ik er flink met de zweep van langs, mijn billen moesten het nu ontgelden. Ik brulde het uit en toen hij vroeg wat ik wilde kon ik alleen maar stamelen... neuk me... alsjeblieft !!
Hij barstte in lachen uit en vroeg me of ik nou werkelijk dacht dat hij zijn pik vies ging maken in zo'n hoerenkut??? Als ik lullen wilde moest ik daar wat voor doen, en als ik heel lief was ging hij misschien wel wat regelen....
Ik keek hem hoopvol aan en vertelde hem dat ik alles zou doen wat hij wilde. Hij lachte nogmaals en ging me alleen maar harder slaan. Hij nam nu ook mijn druipende overgevoelige kutje mee en iedere tik op mijn openstaande schaamlippen en later op mijn klitje voelde ik door mijn hele lichaam. Ik lag me te verbijten, wilde niet laten merken hoe het voelde maar het antwoord was alleen maar hardere tikken. Ineens stond hij op, maakte me los en kwam bij me liggen. Jo, als je echt wilt dat ik je neuk moet je er wel wat voor doen!
Ik was inmiddels tot alles in staat en dat vertelde ik hem ook. Jo, ik wil dat je laat zien wat je waard bent. En hij stond op en liep naar een kast. Daaruit pakte hij wat lingerie en een paar flink hoerige schoenen. Trek dit aan en ik neem je mee naar beneden. Als jij twee klanten versiert vandaag laat ik je vanavond alle hoeken van de kamer zien.
Begerig knikte ik, ja schatje ik wil dat je me neukt... en zal daar alles voor doen!
Goed zo sletje, lachte hij.. dat is overgave.

Ik trok de lingerie aan en maakte me flink op. Ik had er moeite mee om herkenbaar voor de ramen te zitten dus ik kreeg een langharige donkerblonde pruik. En daar ging ik, op mijn high heels van zeker 15 cm. Even goed bijgeschoren, lekker ingesmeerd en zo geil zoals ik nog nooit geweest was. Ik vroeg wat ik moest doen en hij zei doe maar gewoon waar jij je lekker bij voelt en hij wees me op de prijslijst die naast het raam hing. Ik ging zitten, een beetje onwennig nog maar al gauw had ik de smaak te pakken. Er klonk een lekker sensueel muziekje en op de maat van de muziek stond ik te wiegen voor het raam. Regelmatig pakte ik mijn supergevoelige tieten beet en het duurde niet lang voor er op het raam geklopt werd.

Ik liep naar de deur en na even onderhandelen had ik mijn eerste klant te pakken. Ik deed het gordijn dicht en liep naar het wasbakje om mijn klant even schoon te wassen. Jij keek om het hoekje en knipoogde, zo schatje je eerste klant.. goed zo. Ik vroeg hem wat hij van me verwachtte en hij vertelde dat hij graag wilde spelen dat hij mij verkrachtte.... Daar kreeg hij een kick van en dan wilde hij me lekker keihard neuken. Aangezien ik daar ook wel aan toe was kon ik helemaal meegaan in zijn spel.
Hij vond het zo fijn als ik flink tegenstribbelde en hij echt het gevoel had dat hij me overweldigde dat hij daar wel 200 euro voor neer wilde leggen. Ik vertelde hem dat de grens bij echt pijn doen en verminkingen lag en daar kon hij wel mee in komen. Ik was amper uitgepraat of hij greep mijn handen beet, boven mijn hoofd en begon me wild te zoenen. Hij fluisterde in mijn oor dat ik een gore slet was, ik had hem uit lopen dagen en of ik het wilde of niet, hij ging me keihard neuken! Uiteraard stribbelde ik tegen wat zijn toch al enorme lul alleen maar deed groeien. Hij kwam bij mijn hoofd staan en toen ik al scheldend mezelf probeerde los te worstelen ramde hij zijn lul diep in mijn mond. Ik bedacht dat hij nog geen condoom om had en beet zachtjes in zijn lul... Hij trok zich verontwaardigd terug en ik zei... CONDOOM... hij lachte, deed een condoom om en we hervatten het spel weer. Ik begon hem gretig te pijpen terwijl hij het gevoel had dat hij me dwong, wist hij veel dat ik er echt zin in had ! Na een poosje kwam hij op me liggen en dwong mijn benen van elkaar. Hij liet mijn handen los en ik deed net of ik hem van me af wilde duwen. Het resultaat was dat hij alleen maar steviger tussen mijn benen kwam liggen en terwijl ik heel hard.. Nee, alsjeblieft niet doen! gilde voelde ik zijn enorme lul diep in mijn drijfnatte kut komen. Hij was enorm hard aan het kreunen in mijn oren en ik spande mijn kutspieren aan. Hij zat een soort klem met zijn dikke neukstaaf en hij greep me stevig vast... Open die kut, vuile hoer... Ik neuk je door de midden en als een bezetene begon hij me enorm hard te neuken, klauwend in mijn tieten, in mijn billen die nog steeds super gevoelig waren van de behandeling van vanmiddag. Of hij het in de gaten heeft gehad weet ik niet maar ik kreeg een orgasme die uit mijn tenen kwam. Ik lag helemaal spastisch te bewegen, omwille van het spelletje gilde ik nee neee... ik wil niet maar lag enorm te genieten. Het duurde niet lang voor hij zijn condoom volspoot en toen hij van me afrolde wilde hij af spreken voor de volgende dag. Ik heb vriendelijk gezegd dat ik nog niet wist of ik de volgende dag zou werken. Hij vertelde me dat hij nog wel zou komen kijken en bedankte me, ik wist hoe een hoer zich moest gedragen.

Toen mijn klant weg was zwaaide ik triomfantelijk met de 200 euro, de gordijnen zaten nog dicht en Hans kwam me gelijk een pak rammel geven. Vuile slet, je lag te genieten en je bent nog blij met het geld ook he.... Ik zal je leren, beetje met andere kerels neuken! En ik kreeg weer de nodige tikken met de zweep. Vreemd, ik vond dit nog geiler dan mijn megaorgasme van daarnet.... Hans gebaarde me dat ik me even op moest frissen, hij ging de gordijnen weer opendoen. Het spel van daarnet herhaalde zich weer, ik speelde alleen nog meer met mezelf en binnen no time stonden er een stel kerels voor de deur. Achteraan stond een jonge knul, een neger. Hij was een stuk groter dan de andere kerels en ik zocht oogcontact met hem. Hij keek me aan en ik wenkte hem naar de deur. Hij fluisterde wat zijn wensen waren... Het kwam erop neer dat hij een enorme dikke lul had en met de vrouwen met wie hij naar bed geweest was, was het voor die vrouwen helemaal niet lekker, sterker nog het deed pijn. Ik lachte en voelde aan de bult in zijn broek. Hmmmm.... wel groot maar die kan ik wel hebben hoor.... Hij kwam naar binnen en ik deed de gordijnen dicht. Ik pakte een lekkere dikke creme, die kon prima voldoen als glijmiddel... Hij had zich uitgekleed en nadat ik zijn lul gewassen had begon ik ermee te spelen. Zo'n dikke lul had ik inderdaad nog nooit gezien maar goed, het zou best goedkomen. Ik smeerde hem flink vol met glijmiddel, spoot ook nog wat in mijn kut en begon hem lekker af te trekken. Ik deed hem een condoom om en probeerde hem te pijpen. Jezus... zelfs voor mijn mond was hij al enorm dik en verder dan zijn eikel kwam ik haast niet. Maakt niet uit, ik likte zijn ballen, likte van zijn ballen naar zijn eikel en weer terug en hij lag zichtbaar te genieten. Oooh schatje, wat ben jij lekker zuchtte hij en ik ging bovenop hem liggen, zijn eikel door mijn schaamlippen halend... Ik werd er alleen maar geiler van zeker toen hij me zacht begon te tikken op mijn billen. Dat mag harder schatje kreunde ik... laat me maar voelen. Mijn kutsappen begonnen weer aardig te stromen en ik besloot dat ik me over zijn lul heen zou laten zakken. Ik ging rechtop zitten en hield hem bezig met mijn tieten. Terwijl hij gulzig aan mijn tepels zoog liet ik me zo ver mogelijk over hem heen zakken en mijn god, ik moest duidelijk even wennen. Ik voelde me of ik in tweeen werd gescheurd maar al snel was mijn kutwand genoeg opgerekt en begon ik hem keihard te berijden. Zonder pijn met veel gekreun want ik voelde werkelijk overal pik. Hij begon ook te bewegen en terwijl hij diep in me stootte voelde ik een vinger in mijn kont gaan. Mijn kont was ook drijfnat van al dat gegeil en al gauw voelde ik er een vinger en nog een bijkomen. Heerlijk, ik voelde zijn vingers en zijn pik langs elkaar heen schuren en ik wist dat ik bijna klaar kwam. Ik voelde dat hij ook bijna zover was en ik vroeg hem of hij me op zijn hondjes wou nemen zodat hij me nu echt hard kon neuken. Verrast keek hij me aan... gaat dat lukken voor jou... ik kreunde als antwoord en al snel zat ik op mijn knietjes en voelde ik zijn dikke stam diep in mijn kutje verdwijnen. Brullend neukte hij me zo als hij kon en hij klauwde in mijn heupen toen hij brullend klaarkwam. Door zijn condoom heen voelde ik hem spuiten.. en toen hield ik het ook niet meer en kwam gillend klaar. Helemaal bezweet liet hij zich over me heen vallen en ook hij wilde gelijk weer een nieuwe afspraak maken.

Ik friste me weer op en toen kwam Hans binnen. Hij beval me op mijn knieen te gaan zitten en keek minachtend op me neer... Moet je jezelf nou zien, vuile hoer! Je neukgaten staan beide wijd open en je bent tekeer gegaan op een zwarte dropstaaf... En jij denkt dat ik je nog aan wil raken? Ik raakte een beetje in paniek, wilde nou toch wel dat Hans zijn afspraken nakwam...
Hij greep me beet en leidde me het kamertje uit. Hij bracht me weer naar boven en liet me voor een rek staan. Hij bond me vast aan het rek en scheurde mijn lingerie van me af. Op mijn tepels en op mijn schaamlippen zette hij klemmen, aan de kettinkjes die eraan vast zaten hing hij gewichten. Hij begon me toe te spreken, streelde me, sloeg me, bespuugde me en toen ik aangaf dat ik moest plassen ging hij net zolang op mijn blaas staan duwen tot ik het niet meer hield en mijn plas liet lopen. Ai, dat vond ik eigenlijk wel een beetje te vernederend en ik kreeg daar ook wel weer de nodige tikken voor. Na een poosje werd er op de deur geklopt en daar kwamen mijn twee klanten van die middag binnen. Zo sloerie, hier heb je zo van genoten he???? Nou wees maar niet bang... we gaan je helemaal gek maken met zijn drietjes lachte Hans.

De Surinamer van die middag maakte me los en hij ging op een stoel zitten, mij met mijn rug naar hem toe op schoot trekkend. Zo slet, kijken of je kontje het ook zo geweldig vind, lachte hij en zette zijn eikel voor mijn anus. Ik gilde het uit, nee.... ik ben nog niet zo vaak in mijn kont geneukt en ben nog zo strak... Hij lachte alleen maar, des te beter en hij duwde mij over zijn lul heen. Ik brulde, de tranen liepen over mijn wangen maar langzamerhand begon het toch wel lekker te voelen. Tot hij me weer een paar centimeter liet zakken. Dit ging een paar keer zo verder tot ik voelde dat hij echt diep in me zat. De "verkrachter" van die middag kwam bij ons staan en ramde in een keer zijn lul diep in mijn kut terwijl hij me keihard aan mijn tepels trok. Mijn hele lijf reageerde en terwijl ik uitriep dat het nu toch echt wel zeer deed begonnen ze me samen keihard te neuken. Ik hoorde hun gehijg, het geklets van hun ballen en het gesop van mijn kutje. Hans keek me kil aan en vertelde dat ik nog hoeriger was dan die snollen beneden. En hij bleef maar op me inpraten en ik voelde me alsof ik doordemidden geneukt werd. De mannen gingen staan, terwijl ze samen vasthielden, mijn benen zo hoog mogelijk zodat ze allebei lekker diep konden komen. Ik gilde het uit, maar mijn god wat was dit geil..... Het duurde niet lang voor ik intens klaarkwam ik spoot de hele boel onder. Een flinke ruk aan mijn clitje en aan mijn tepels was de beloning. Doordat de mannen allebei al gekomen waren hielden ze het heel lang uit en Hans stond erbij en keek ernaar. Na voor mij een eeuwigheid trokken de mannen zich terug, ze gingen op het bed liggen en ik verwachtte een kleine rustpauze.

Nou niet voor mij, de mannen staken een sigaretje op, namen wat te drinken en Hans bond mij vast op een stoel met aan mijn benen vastgebonden een vibrator die de hele tijd mijn klitje bewerkte. Ik kon me niet bewegen en het duurde niet lang voor ik in een hele golf orgasmes terecht kwam. De vibrator bleef maar draaien en het ene orgasme was nog niet weg of het volgende kwam er alweer aan. Ik kon niet anders dan me er aan overgeven en op een gegeven moment lag ik helemaal slap in de stoel te wachten op het volgende orgasme. Ik voelde me of in het bewustzijn zou verliezen en toen eindelijk maakte Hans me los. Mijn twee klanten van die middag gingen nog even lekker met me neuken, in allerlei standjes tot ook zij bijna weer kwamen. De condooms gingen af, ze spoten lekker over mijn gezicht en mijn tieten heen en ze gingen weer. Ik was weer alleen met Hans.

Zo slet, hoe vind je dit... Oooow... Hans ik vind het geweldig, maar jij dan? Ik wil zo graag met jou neuken. Hans lachte.. Morgen om 11.00 uur hier schatje, misschien dat ik je dan zelf wel neuk of wie weet wie ik daar weer voor bel. Hij trok zijn broek en trok me aan mijn haren naar zich toe. Je mag me nu pijpen en ramde zijn lul diep in mijn keel. Na een paar kokneigingen ging het beter en nadat ik hem flink verwend had spoot hij diep in mijn keel. Ik stikte zowat maar kon bijna al zijn zaad doorslikken.... Goedkeurend keek hij me aan... Dat is mijn sletje! Je hebt het goed gedaan sloerie. Morgen heb ik nog wat anders voor je in petto. Ik ging met gemengde gevoelens naar huis, maar wist nu al dat ik morgen om 11.00 uur bij hem op de stoep zou staan. Pfff dit is nog verslavender dan een leuk boek lezen!

47% (5/5)
 
Categories: BDSMFetishMature
Posted by jolandazh
1 year ago    Views: 760
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
inderdaad! een lekker verhaal
1 year ago
Lekker verhaal