waar bleef je nou???

OP een avond hadden we een afspraak. Ik ging naar de afgesproken kroeg en liep naar binnen. Ik zag nog niemand die aan jouw profiel voldeed. Nou ja, dan ga ik maar even aan de bar zitten dacht ik. Hoi, zei de dame achter de bar, Wil je wat drinken? Nou lekker doe maar een lekker wit wijntje en ze schonk een glas vol. Het was er niet zo druk, ik zag een paar stelletjes, tegenover me zaten drie jonge meiden en aan een tafeltje werd druk gedobbeld.
Ik raakte aan de praat met de barkeepster en later schoof een vriendin van haar bij ons aan. Voor ik het in de gaten had was het één uur en de bel voor de laatste ronde ging. Ik dronk rustig mijn glaasje leeg en de dames vroegen of ik nog even mee ging naar een andere kroeg. Dat leek me wel leuk en met zijn drietjes liepen we een stukje verderop in de straat. Daar kwamen we een hele andere wereld in! Het was er stampvol en lekkere feestmuziek schalde uit de boxen. Bovenop de bar stonden twee meiden wild te dansen en iedereen lachte en was aan het feesten.
Het duurde niet lang voor ook wij met zijn drietjes wild stonden te dansen. Pff het was wel warm dus al snel ging mijn jasje uit... Hmmmm dat ziet er lekker uit zeiden de andere meiden en ik schrok, oh ja... ik was natuurlijk lekker geil en sexy gekleed voor mijn date vanavond die niet doorging! Ik droeg een strak topje, geen beha en bij mijn borsten was het topje mooi opengewerkt.... Uiteraard waren mijn tepels goed zichtbaar en keihard!
Het duurde niet lang voor een paar mannen ook zagen wat ik droeg en opeens stonden er allemaal mensen om me heen te dansen. Ze is voor mij hoor.... zei de barkeepster en voor ik het wist stonden we heel innig te dansen en streelde ze over mijn tepels. Ik wilde wat tegen haar zeggen maar ze had andere plannen en we stonden opeens lekker geil te tongen. Wow.... lekker!!! De mannen om ons heen joelden en ik voelde een kerel zich tegen mijn kont duwen. Ik voelde me heerlijk... lekker los en verschrikkelijk geil! De barkeepster vroeg of ik straks meeging naar haar huis. Nou dat wilde ik wel.... en lachend ging ik even naar het toilet.
Toen ik terugkwam stond mijn nieuwe aanwinst driftig met een man te zoenen. Ik ging achter haar staan en streelde over haar billen. Ze draaide zich om... ben je eenkennig Jo? Ik lachte en zei nee zeker niet!!! Hoe meer zielen hoe meer vreugd. We stonden met een man of zes in een donker hoekje en de stemming werd steeds geiler. Iedereen stond elkaar te strelen, man-vrouw, vrouw-vrouw- man-man het maakte allemaal niet uit. De drank vloeide rijkelijk en iedereen werd prettig dronken. We vonden elkaar allemaal lief en toen het wat rustiger werd in de kroeg bleven we over met drie vrouwen en vijf mannen. Mijn nieuwe vriendin vroeg wat we gingen doen... Een van de mannen vertelde dat hij vlakbij woonde, we konden bij hem nog wel wat drinken??? Nou dat was niet tegen dovemansoren. We kochten nog wat drank en gingen met hem mee. Hij had een leuk appartement, een lekker grote bank en ik ging met mijn nieuwe vriendin op de bank zitten. Het duurde niet lang voor we driftig zaten te zoenen. Haar vriendin zat met een man op de stoel en die waren ook lekker aan het vrijen. De andere vier mannen zaten het eens allemaal aan te kijken en na een paar minuten kwam er een man bij ons zitten. Jullie vinden het toch niet erg als ik meedoe he? vroeg hij en natuurlijk hadden we daar geen bezwaar tegen. Ik wil wel weten wat jij nog meer draagt zei hij tegen me en ik lachte... Zet maar een lekker muziekje op dan zal ik wel wat uittrekken...
Dat werd snel geregeld en voor ik het wist stond ik daar een striptease weg te geven. Iedereen klapte, joelde en floot en uiteindelijk stond ik daar in mijn strakke topje, slipje zonder kruis en kousen met een gordeltje. De andere meiden waren mee gaan doen en ook zij stonden daar in een lekker geil setje. De mannen zaten met zijn vijven op de bank... en ik vroeg of ze ook niet wat uit wilden trekken?? De kledingstukken vlogen door de kamer en een van de mannen kwam naar me toe. Heb je hier wat aan jo? Hij had een enorme stijve, niet zo lang maar ontzettend dik. Hmmmm dat denk ik wel ja en ik begon met hem te spelen. Streelde zijn ballen, likte zijn eikel en na even flink geplaagd te hebben begon ik hem te pijpen. Mijn vriendinnen volgden mijn voorbeeld, de twee mannen die nog niet aan de beurt waren keken toe terwijl ze zich aftrokken.
Na een paar minuten stopte ik en greep mijn vriendin beet.... ik begon haar wild te zoenen en schoof haar slipje naar beneden. Ik speelde met haar klitje en al snel was ik haar keihard aan het vingeren. De man die ik net gepijpt had volgde mijn voorbeeld en terwijl ik keihard gevingerd werd begon ik mijn vriendin te beffen. Al snel was iedereen bezig... het was een grote orgie en het enige wat je hoorde was gekreun en lekkere sopgeluiden. Een van de mannen vroeg of de dames elkaar eens lekker wilden laten komen terwijl de mannen toekeken. Nou de dames waren heel erg bereid en al snel lagen we met zijn drietjes te vrijen, te kreunen, te soppen. Het duurde niet zo lang voor ik gillend klaarkwam. Er spoot een enorme straal uit mijn kut en daar kreeg ik een enorm applaus voor. Mijn vriendin vond het geweldig en bleef mijn kut keihard bewerken... al snel werd ze beloond door weer een enorme straal... Mijn kut stond wijd open, drijfnat en ik lag in een plasje van mijn eigen geil. Wauw... stamelde ze, dat wil ik ook! Ik begon haar ook lekker hard te bewerken en het duurde niet lang voor ook zei gillend klaarkwam. Wel een beetje kutgeil maar nog niet zoals ik... Dat is een kwestie van oefenen en je overgeven schat zei ik en begon haar kutje leeg te zuigen. Terwijl ik op mijn knietjes tussen haar benen lag voelde ik dat er een man achter me kwam staan. Hij streelde mijn billen, gaf er af en toe een tik op en vroeg me of hij me mocht neuken. Graag.... hijgde ik. maar wel veilig. Hij deed gretig een condoom om en begon me keihard te nemen, doggy style.... Ik voelde hem zo diep in mijn zoooo gevoelige kut... Op hetzelfde tempo likte ik mijn vriendin haar kut... beet af en toe zacht in haar klitje... Ik zag dat mijn andere vriendin ook stevig genomen werd terwijl ze een andere man lag te pijpen. Wow... dit had ik toch niet bedacht toen ik me vanavond klaarmaakte voor mijn date. Tot diep in de nacht was het een grote orgie... orgasme na orgasme en als toetje spoten de mannen ons alledrie nog even flink onder met hun zaad. Toen we daar volgespoten lagen keken we elkaar aan. We likten elkaar schoon en met een lijstje 06 nummers gingen we naar het huis van de barkeepster. Daar gingen we met zijn drietjes slapen in haar bed en de volgende morgen hebben we elkaar nog even flink verwend. We zijn nog regelmatig op stap met zijn drietjes maar zo geil als die eerste avond hebben we het niet meer getroffen. En nee, ik ben echt niet boos dat je niet bent op komen dagen, heb je wel uit mijn vriendenlijst geschrapt maar ik heb er twee geweldige vriendinnen aan over gehouden die net zo bi en geil zijn als ik!

100% (12/0)
 
Categories: Group SexLesbian Sex
Posted by jolandazh
1 year ago    Views: 476
Comments (7)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Heerlijk verhaal zeg .. de moraal: laat een date niet zitten! :p
1 year ago
lekker verhaal, ik droom helemaal weg.
1 year ago
Heerlijk verhaal. En ikw eet wie nu ontzettend zit te balen.
1 year ago
geweldig!
1 year ago
Haha lekker verhaal, ik had het wel geweten, moet heel wat gebeuren voordat ik zo'n mooie dame alleen zou laten zitten in een bar, dit is precies het doem-scenario wat ik dan voor ogen heb nl. ;)
1 year ago
gezellig weer
1 year ago
zoals elke keer weer een aangenaam stuk om te lezen....