pech langs de snelweg...

Het is maandagmiddag vijf uur. Ik rijd naar huis en als ik op de snelweg rijd zie ik rook onder mijn motorkap vandaan komen. Snel de vluchtstrook op en de anwb bellen. Het duurt een poosje voor de wegenwacht komt en ik zit op de vangrail te wachten. Eindelijk, daar is hij en de man vult wat water bij en zachtjes rijd hij achter me aan naar een carpoolplaats. Conclusie... kapotte waterpomp. Hij belt een collega die me naar een vriend zal slepen. Die vriend gaat kijken of hij de auto kan maken en op de carpoolplaats sta ik te wachten op de sl**pauto.
Hij belt me op dat het wel even kan duren, er is inmiddels een ongeluk gebeurt waar hij eerst naartoe moet.

Ik loop een beetje doelloos rond op de parkeerplaats en dan stopt er een bus. Daarin zitten twee mannen en ze lachen naar me. Ik lach lief terug en loop weer verder. Ik hoor de autodeuren dichtslaan en ze lopen naar me toe.
Ik pak mijn telefoon voor het geval ze vervelend worden en draai me om. Zoooo beetje bijverdienen schatje? zegt de een.... Ai... dit is zo'n carpoolplek... nooit geweten.... Ik lach naar hem en vertel dat ik wacht op de sl**pdienst omdat mijn auto stuk is.... Hmmm wat is er mee? Nou de waterpomp geloof ik zeg ik en hij denkt even na.... Dat kan best wel wat gaan kosten, wat vind je ervan om voor honderd euro met ons te spelen.... Ik kijk de mannen aan... ze zien er best lekker uit.... Ik haal mijn schouders op en vraag wat ik daarvoor moet doen....
Hij pakt me bij de hand en neemt me mee naar de bus.... Er zitten geblindeerde ramen in en een hele grote achterbank. Ga daar maar eens liggen sletje gromt hij en ik ga op de achterbank liggen. beetje bang ben ik wel maar mijn god... dit wind me ook enorm op !

Ze maken allebei hun broek los en ik begin ze om de beurt te pijpen.... Als ze snoeihard zijn beveelt een van de mannen me om me uit te kleden.... Brutaal kijk ik ze aan en maak er een hele stripteaseact van. Geil hoor, ze kleden me met hun ogen uit terwijl ze met hun fier overeind staande lul spelen.
Als ik mijn beha en mijn string nog aanheb moet ik stoppen en ga ik op mijn rug liggen. Ik draai mijn hoofd om en begin een van de mannen weer heerlijk te pijpen.... Hij ramt zijn lul achterin mijn mond...even moet ik kokken maar dat is gauw over en hij glijdt lekker mijn keel in..... De andere man trekt mijn string hard in mijn kutje die al zeiknat is... Met het kant van de string schuurt hij over mijn klitje... Hmmmm dat is heerlijk en ik begin zachtjes te kreunen. Dan scheurt hij de string kapot... en trekt me aan mijn benen omhoog. Hij staat en ramt keihard zijn lul mijn kutje in.... Als een bezetene neukt hij me... ik gil het uit, Men wat zit hij lekker diep... Ik hoor het klotsen van mijn natte kut en zijn ballen slingeren tegen mijn kont aan... Mijn benen staan recht omhoog tegen zijn borst en de andere man trekt nu keihard aan mijn tepels terwijl hij in een rustig tempo tegen mijn tieten aan slaat. Hij komt met zijn lul boven mijn mond hangen en ramt hem zo weer diep mijn keel in.... Godver wat een geile slet ben jij zeg... gromt hij en hij staat op en gebaart de andere kerel dat hij me ook wil neuken...

Ik ga op mijn knietjes zitten, mijn kont in de lucht en jaaaah ik krijg een ongelooflijk pak op mijn kont.... Ik gil het uit en mijn billen zijn al snel roodgloeiend... De man komt achter me staan en spuugt flink veel speeksel op mijn kontgaatje.... Ik verwacht dat hij me in mijn kontje gaat neuken maar ineens ramt hij hem weer vol mijn kutje in... En begint me keihard te neuken..... Het doet bijna zeer... zo diep zit hij en zo enorm is hij..... Terwijl hij flink bezig is voel ik hem een paar vingers in mijn kontje duwen... Hij spuugt nog een paar keer flink wat speeksel naar binnen en dan voel ik dat er vier vingers in zitten. Terwijl hij me neukt gaat hij met zijn vingers steeds dieper en ik voel ze langs zijn eigen pik heen glijden.. Ooowww... mijn god wat is dit geil..... Hij gaat van me af en gaat op zijn rug liggen. Hij gebaart dat ik op zijn lul moet komen zitten en braaf doe ik wat hij wil.
Ik laat me langzaam over zijn enorme lul zakken en hij zit zo diep.... ik heb het gevoel dat hij zo mijn baarmoeder in glipt..... Terwijl ik hem flink aan het bereiden ben voel ik de andere man achter me gaan zitten. Hij duwt me over zijn vriend heen en trekt mijn billen flink ver uitelkaar..... Langzaam glijdt hij mijn kontje in... en ze beginnen me allebei keihard te nemen... Ik gil het uit..... van de pijn maar ook van genot...
Oooow wat is dit heerlijk...... en vooral als mijn kontje ook nog eens lekker rood geslagen word......

Hijgend gil ik dat ik wil dat ze me volspuiten... ik wil jullie geile zaad voelen.... in allebei mijn gaten...
Brullend doen ze wat ik vraag en ik kom ook krijsend klaar... ze gaan van me af en kijken allebei naar mijn kut en mijn kontje waar hun geile zaad uitdruipt.... Ik kijk ze aan, lik hun lullen schoon en sta op. Ik kleed me weer aan want de meneer van de anwb komt er aan.

Ik stap de bus uit en terwijl het zaad van die kerels langs mijn benen druipt stel ik me voor aan de man van de ANWB. Een beetje vreemd kijkt hij me aan... Hij weet heus wel wat ik net gedaan heb en hij geeft de mannen een knipoog.
De ene man duwt 100 euro in mijn hand en vraagt mijn telefoonnummer.
Mijn auto staat inmiddels al achterop en terwijl ik in de anwb auto naar mijn vriend word gebracht gaat mijn telefoon. Morgenavond om acht uur zijn we bij je sletje..... We hebben een plan dat veel geld gaat opleveren voor ons alledrie....Ik lach en geef mijn adres. Vanavond om acht uur komen ze en ik ben heel benieuwd wat ze van plan zijn.....


88% (17/2)
 
Posted by jolandazh
2 years ago    Views: 622
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
lekker geil geschreven, je zit er zo midden in...
secretsss...
retired
2 years ago
hey Jo...mmmm wat lekker weer!!! xx
2 years ago
leuk en geil verhaal, ik hoop op meer !!
2 years ago
een lekker verhaal! en aan het einde te zien komt er neem ik aan een vervolg?
2 years ago
Heerlijk spannend verhaal. Kort maar geil. Dat zal wat beloven als ze vanavond meer tijd hebben voor jou.