Na het korfballen - 5

5.
Yogalerares Anne was tevreden. Alle vriendinnen van haar dochter Judith die vanavond op het slaapfeestje waren, stonden helemaal open voor de lesbische lust, die zij ook op die leeftijd had leren kennen. Ze had niet anders verwacht, maar wist het zeker nu voor haar neus Dirkje en Linda werden gebeft door Laila en Ria, Wat een goed idee was dit geweest van Judith, een seksuele circuittraining. De vier ploeggenootjes van het korfballen had Judith binnen een paar weken zo geil gekregen dat ze niet eens raar opkeken toen zij daarstraks het plan ontvouwde. Alleen Charlotte had ervan geweten, zij had na een geile avond met Anne samen met Judith een lijstje gemaakt van meiden die er zeker bij moesten zijn.

Charlie had ook meegedacht over welke opdrachten de dames zouden krijgen, maar ze wist niet dat Anne en haar dochter iedereen stiekem geil hemels bronwater hadden gevoerd. Dat zou die blonde stoot zo vanzelf merken, bedacht Anne. Vieze gedachten speelden door haar hoofd over de nacht die zou gaan komen, maar ze had zich voorgenomen niet verder te gaan dan de gasten zouden willen. Daar hoefde ze zich geen zorgen over te maken, constateerde ze nu ze iedereen in actie had gezien.

Ze besloot dat het tijd werd om Dirkje onder handen te nemen. Judith had haar verteld hoe nat de roodharige meid na de training was geworden, en dat dit in het geheel niet door het douchen kwam. Anne had meteen toen ze dat hoorde een plannetje opgevat, dat ze nu zou gaan uitvoeren.

Ze pakte een tube glijmiddel die ze had klaargelegd en de kleine vibrator, speciaal gemaakt voor klitstimulatie. Dirkje had niks door, die ging helemaal op in de strelende tong van Laila in haar gleufje. Mooi zo, dacht Anne. Ze liep om de meiden heen en ging achter Dirkje staan. De spulletjes legde zonder dat iemand het opmerkte in de vensterbank. Voorzichtig streelde ze het volle lijf van Dirkje. Liever had ze meteen Laila gepakt, maar ze hield zich in. Daar was nog tijd genoeg voor.

Door zachtjes over haar billen en borsten te strelen kon Anne kijken of het Flügeltje al werkte bij het korfbalmeisje. Dirkje sidderde en gooide haar hoofd achterover. Dat zag er al goed uit, vond Anne. Nu kneep ze een voor een in de tepels van de meid voor haar, die al spijkerhard waren. Mmm, ze moest er zelf een beetje van kreunen.

"Ik zal je even helpen Laila, deze meid kan wel wat hebben. Lik haar klitje maar, dan kan ik met mijn vingers even naar binnen." Laila gehoorzaamde meteen, ze leek wel totaal in de ban van deze oudere vrouw. Annes wijsvinger ervoer meteen dat Judith niet overdreven had toen ze vertelde hoe nat Dirkje was. De vingertop gleed als vanzelf naar binnen. Dat glijmiddel was helemaal niet nodig, hoe was ze daar toch bijgekomen? Even in het kutje en de rest ging vanzelf!

Want Anne was meer van plan dan wat vingeren. In al die jaren dat ze met vrouwen vrijde, had ze geleerd dat je de kletsnatte kutjes moet kwellen, tot ze al het geil er in een keer uit spoten. Zelf liet ze dat ook graag doen, vooral een oudere vriendin was er heel bedreven in om haar tot een vulkanisch hoogtepunt te brengen. Maar nu was het haar beurt om Dirkje te laten voelen hoe heerlijk dat is.

De wijsvinger ging nu de vagina uit, en wreef begeerlijk over het kontgaatje. Dat veroorzaakte een reactie bij Dirkje, de ogen die ze net nog gesloten had sprongen wijd open. Zonder waarschuwing duwde Anne de vinger nu naar binnen, ineens, en eigenlijk veel te diep. "Au", gilde Dirkje, maar daarna ontspande ze. Langzaam liet de yogi nu haar vinger rondgaan in de anus. Die kon nog wel wat soepeler, dus haalde Anne haar vinger weer even door het kutje voor een verse lading geil. Dirkje begon nu harder te kreunen.

Dit was het moment, wist Anne. "Laila, jij likt nu haar kutje leeg. Steek je tong zo diep mogelijk naar binnen. Ja, zo, span 'm maar aan." Ze pakte de kleine vibrator, zette hem aan en met nog steeds haar vinger in de bips drukte ze de vib met haar andere hand op de clitoris van Dirkje.

"Whaaaaaa! Ooh! Wat. is. dit?" klinkt tussen het gillen door. Dirkje begint te schokken, Anne moet recht achter haar gaan staan om te voorkomen dat ze haar evenwicht verliest, zo met een voet op een krukje. "Laat je maar gaan, je kan niet vallen", fluistert Anne. Laila trekt haar hoofd uit het kruis, geschrokken van het plotselinge shaken van het lichaam. Geboeid kijkt ze hoe voor haar het klitje en de anus van haar maatje worden gestimuleerd. Ze ziet hoe de oudere vrouw met haar vinger aan het kontneuken is, met een straf tempo maar ook sensueel. De kleine vibrator draait rondjes rond het knopje waar zij net nog zo heerlijk aan zoog. Jammer dat ze er nu niet meer bijkan.

"Laila, je moet wel meedoen he. Kom, steek een paar vingers in haar kut. DIe moet ook gevuld." Een paar, vroeg Laila zich af. "Hoeveel dan?" Kijk maar even, zei Anne. "Je begint met een of twee en ziet vanzelf wel hoeveel er in passen. Volgens mij staat ze wijd open, dan passen ze er allemaal in!"

Twee vingers lukten in ieder geval zonder moeite, ontdekte het Marokaantje. En drie ook. De vierde dan? Het was even werken, in en uit de gleuf bewegen met haar hand, maar toen zat die er ook in. Anne keek er verrukt naar. "Goed zo Lai! Nu die duim nog. Leg het topje van je duim op je wijsvinger, en vouw je andere vingers eromheen. Dan gaat het 't makkelijkst. Nee, niet zo, het moet zo", deed Anne het voor met haar linkerhand, die even uit de bips kwam. Dirkje was daar wel blij mee, de vib was al heftig genoeg. Anne liet zien wat Laila moest doen, de duim onder de vingers zodat het net leek dat de duim de onderkant van een snavel was. Laila deed het na, en toen ze 't doorhad ging ze meteen in de aanval op Dirkjes doosje.

Dat ging inderdaad makkelijk. Aan het begin dan. Maar op het breedst van haar hand was het wel krap. "Draai je hand een beetje, dan is het soepeler", gaf Anne advies. En ja hoor, daar zat haar hele hand in het kutje! "Goed zo, nu moet je haar neuken met je hand! Ja, zo, sneller!" Terwijl Laila deed wat haar was gevraagd, drukte Anne de vibrator harder op het klitje. Ook stopte ze weer een vinger in het kontgaatje, zodat ze kon voelen wat zich daarbinnen afspeelde.

Dirkje had het niet meer. "Stop, dit is teveel! Ooooh. Nee! Pleaseee. Ooh. Mmmm." Laila begon sneller te pompen, en Anne voelde hoe de kut bol kwam te staan. Dit ging goed, dit ging heel goed. "Nog sneller Laila, harder! Toe maar! Ja, ja, ja! En nu eruit!" Toen Laila dat had gedaan, bracht Anne met de vinger en de vibrator Dirkje naar een hoogtepunt. Die gilde het uit, en voelde hoe het sap uit haar grotje stroomde. Maar dat was nog maar de voorpret.

Vijf halen met de vibrator later voelde ze dat er veel meer uit zo komen. Ze moest toch niet plassen? O nee! Maar ze kon er niets aan doen, en liet zich gaan. Toen Laila haar vuist weer naar binnen stak, begon Dirkje te sproeien. "Eruit die hand", commandeerde Anne. Meteen nadat ze dat had gedaan kwam Dirkje klaar, zoals ze nog nooit was klaargekomen. Ze sproeide het kleine meisje onder met haar kutvocht, dat er maar uit bleef spuiten. Laila had geen tijd om uit de weg te komen, haar gezicht zat helemaal onder. En er kwam nog meer, op de tietjes, en weer in het gezicht. Van verbazing opende ze haar mond, en prompt spoot Dirkje een straal diep in haar huig. Mmm, best lekker, vond Laila. Toen Dirkje uitgespoten was viel ze flauw in de armen van Anne.
100% (7/0)
 
Posted by john30adam
10 months ago    Views: 487
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
6 months ago
Ik duizel haast
van alle bruiden
8 months ago
Ja zit nu al een maand te wachten op het vervolg
10 months ago
wanneer gaan jullie verder met deze orgie