Na het korfballen - 3

In de eerste twee delen las je hoe Dirkje na haar korfbaltraining plotseling haar maagdelijkheid verloor. Dankzij de meiden uit haar team. De vrijdag daarna is ze naar een slaapfeestje van haar ploeggenootje Judith. Dat wordt een wat ander partijtje dan ze had gedacht, want de meid die de lesbische liefde in haar team introduceerde, blijkt een verrassing voor Dirkje en de negen andere vrouwen in petto te hebben. Daarbij komt de yogastudio van ma goed van pas...

3.

Judith had al een paar minuten in de deuropening staan kijken hoe haar ploeggenootjes Dirkje en Linda en de jongere meiden Laila en Ria. Gefascineerd door het Russische lesbische pornofilmpje dat Judith had opgezet, zaten de vier meiden op het bed van haar moeder al heerlijk te vingeren. Iedereen was keurig met 't eigen poesje bezig, maar dat zou snel veranderen. Dat had Judith met haar moeder tot in de puntjes voorbereid.

"Goed meiden. We gaan dus wisselen, van kamer. Maar doe eerst alles maar uit, en leg het daar op de stoel, want de rest van de avond hebben jullie geen kleren meer nodig", lachte Judith. De meiden keken er niet eens van op. Laila had alleen haar kanten bh'tje nog aan, haar kleine tietjes wipten eruit toen ze de bandjes losmaakte. Linda was al naakt, en Dirkje en de ranke Ria hadden binnen seconden hun stringetjes op hun enkels. Dirkje keek nieuwsgierig naar RIa. Die had net als haar een glad kutje, maar Dirkje vroeg zich af of het meisje daarvoor net als zij met de ladyshave in de weer was geweest. Laila had dat wel gedaan, als je goed naar haar heuveltje keek kon je beginnende zwarte stoppeltjes ontwaren.

Achter Judith aan liepen ze naar een van de yogazaaltjes in de lange gang. Alle deuren waren dicht, de gastvrouw vertelde dat de andere meiden zo gingen wisselen. "Jullie zijn eerst, want na het theorielesje van net gaan jullie nu de natte praktijk leren!"

Linda vroeg zich af of dat betekende dat ze net als de meiden in het filmpje ook met haar tong in de kontjes van de anderen moest. Dat had ze nog nooit gedaan, en erg lekker leek het haar niet. Ze wist maar al te goed dat er bij het afvegen wel eens wat bleef plakken. Ook Dirkje speelde met de gedachte dat ze aarsjes moest likken, maar zij zag er helemaal niet zo tegenop. De gedachte in haar hoofd maakte haar nog geiler dan ze al was. Dat was meteen te merken tussen haar benen, waar weer een scheutje geil naar buiten werd geperst. Wat was dat toch, dat ze steeds zo nat werd? Ze had altijd al stevig gelekt, maar de laatste week werd het wel heel erg.

Judith opende de deur van de kleinste studio, die haar moeder vooral gebruikte voor privelessen. Het was een kamer van drie bij vier meter, met aan de korte zijde een spiegelwand en op de vloer een grote mat. De verwarming had al lekker geloeid, zodat niemand het koud hoefde te hebben.

Ze ging in kleermakerszit op de grond zitten, en de andere meiden deden hetzelfde. In een cirkel keken ze naar Judith, nieuwsgierig wat die nu voor haar in petto had. "Zoals jullie net hebben gezien, is het heel lekker als je kontje gelikt wordt. Rimmen heet dat. Linda zei het net al: altijd eerst even het aarsje likken. Zeker als het haar eerste keer is." Terwijl ze die laatste zin uitsprak, knipoogde ze naar Laila en Ria. "Vertel eens meiden, hebben jullie al vaak gesekst?"

"Eh, niet heel vaak", antwoordde Laila als eerste. Ria zei niets maar knikte ondeugend. Judith wilde weten wat het Marokkaanse meisje dan zoal al had uitgespookt. Laila liep rood aan, ze was niet gewend aan zulke directe vragen en werd dan ook erg verlegen. Ze was met Ria meegegaan omdat die haar had verteld dat het een heel leuk feestje zou worden met alleen maar meiden, maar niet dat dit allemaal op het programma stond. Ze was graag ingegaan op de uitnodiging, om te ontsnappen aan de drukte vrijdagavond, als al haar broers en zussen thuis waren en het vaak lang lawaaiig bleef. Niet om in een vrouwenorgie te belanden!

"Nou, eh, ik heb wel eens een vriend van mijn broer afgetrokken", biechtte Laila op. "Een keer na school, in het fietsenhok." Dirkje begon te glunderen na die ontboezeming. Zie je wel dat ze niet de enige was die dat geil vond? Judith wilde weten of Laila ook wel eens iets met meisjes had gedaan. "Ja, zoenen, met m'n beste vriendinnetje. En mijn oudere zus heeft me geleerd hoe ik moet vingeren. Maar dat moest ik wel zelf doen, ze deed het alleen bij zichzelf voor."

"Mooi zo", zei Judith, "dan ben je echt groen en fris, zoals Ria al zei. Wist je dat Dirkje ook nog maagd was? Tot afgelopen maandag, je moest eens weten hoe hard ze gilde toen we met haar bezig waren." Dirkje schudde heftig ten teken van ontkenning, maar Linda viel Judith bij. "Hahaha, je gaat 't toch niet ontkennen? Al moet ik zeggen dat je erg snel bent bijgedraaid", lachte ze.

Laila keek Dirkje aan, en ging met haar ogen over het lichaam van haar oudere schoolgenootje. Het rode haar zat in een knotje, en haar tieten waren al stevig, al was de ene wel iets groter dan de andere. Ook Dirkje had haar kutje geschoren. Zou zij dat ook van haar zus geleerd hebben, vroeg ze zich af. Ze vroeg het maar niet, want dan zou ze moeten onthullen dat Nouchra gisteravond haar kuthaartjes had weggehaald. Daarbij had haar zusje ook een paar keer met haar vinger in het gleufje gevoeld. Ze was er heet van geworden, eenmaal onder de dekens wist ze niet hoe snel ze zich moest klaarvingeren.

Dirkje was steviger dan haar zus, maar niet dik. Meer Hollands vol, zoals boerenmeiden. Een groot verschil met haar ranke lijfje, maar Laila vond Dirkje zeker niet lelijk. Wat zou ze die stevige benen graag masseren, en met haar handen langzaam richting die kale lipjes gaan. Nu pas zag Laila dat Dirkje al kleddernat was. Zelfs op de vloer lag al een stevige druppel vocht.

"Nou", doorbrak Judith de stilte, "Laten we maar eens in actie gaan komen. Jullie hebben net kunnen zien wat we gaan doen. Ria en Laila mogen eerst genieten, daarna mogen jullie de aarsjes van jullie maatjes onder handen nemen. Ga hier maar voor de spiegel zitten, op handen en knieën."

De twee stonden op en liepen naar de spiegel, wat twijfelend. Ria posteerde zich als eerste in de gewenste houding, haar kontje naar de want gericht. "Nee, andersom RIa. Je wil toch wel zien wat Linda bij je gaat doen? En zij mag toch wel zien of ze het goed doet? Dat kan alleen als ze je gezicht kan zien. Wacht maar af, daaraan kunnen we straks alles aflezen! Geilheid verberg je niet."

Dat was bij Laila al te zien. Haar ogen glinsterden bij de gedachte dat haar kontje zodadelijk onder handen zou worden genomen door Dirkje. Haar poesje glinsterde nog steeds van het filmpje van net, maar het vooruitzicht van deze oefening maakte haar lipjes nog roder dan ze al waren.

"Nu jullie", commandeerde Judith de twee oudste meiden. Die gingen achter hun partner zitten en keken beurtelings naar de ronde billetjes die daar op een presenteerblaadje klaarzaten en in de spiegel, om te zien of er inderdaad al iets aan de gezichtjes te zien was. "Trek die bilspleet maar even open", zei Judith, "zijn ze goed schoon? Ik neem aan dat iedereen zich even gewassen heeft voor vanavond." Dat had Ria in ieder geval goed gedaan, merkte Linda tevreden. Ook het aarsje van Laila was heerlijk fris, zag Dirkje.

"Jij mag eerst DIrk. Doe het maar voor, net zoals je het net in het filmpje gezien hebt", zei Judith. Voorzichtig boog Dirkje haar hoofd naar beneden, terwijl ze de Marokkaanse billetjes voorzichtig opende met haar beide handen. Eerst maar zoenen, dacht ze. Zachtjes ging ze met haar lippen over het kontje. Vanaf het laagste punt van de ruggegraat kuste ze langzaam om en om een billetje, eerst maar het deel waar ze het dichtste bij zat. Je moest niet meteen in de aanval gaan op de anus had ze in het filmpje gezien.

Het eerste likje was helemaal bovenin de bilspleet. Een kort likje, net niet heel ver naar beneden. Plagerig eigenlijk. De tong miste haar uitwerking niet, Laila kirde het ineens uit. Dirkje trok haar hoofd op en keek in de spiegel. Ook Judith, Linda en RIa keken gebiologeerd naar het gezicht van Laila. Om haar mond verscheen een stralende lach. "Ohoo dit is goed zeg!"

Meer aanmoediging had Dirkje niet nodig. Met kleine natte likjes verkende ze nu de bilspleet, waarbij ze er wel voor zorgde dat ze het kontgaatje voorlopig ontweek. Heel voorzichtig stak ze haar tong af en toe wat verder naar binnen, om Laila een beetje gek te maken. Hoe dichter ze bij het strakke gaatje kwam, hoe harder het gekir van het meisje. Ook begon Laila te kreunen. Toen Dirkje helemaal onderaan het kontje bezig was, vlak bij het kale poesje, zag ze dat dit flink reageerde op de tongstrelingen. Een druppeltje vocht stak uit het doosje. Voor Dirkje genoeg teken om toe te slaan: ze maakte haar tong extra nat met speeksel en viel plotseling vol aan op het aarsje. Laila begon te gillen en kneep haar kutspieren zo hard samen dat het druppeltje geil op de grond viel. "Wow Dirkje, goed zo! Jij bent echt een talentje", lachte Judith.

Linda moest nu ook beginnen. Kijkend naar de meiden naast haar was haar schroom al snel verdwenen. Dit moest inderdaad wel erg geil zijn. En zij mocht die heerlijke Ria onder handen nemen! Ze was in het afgelopen half uur bijna verliefd geworden op de geile meid met het halflange bruine haar, dat los om haar hoofd waaierde. Net als zij had Ria kleine borstjes, die nog volop in de groei waren. Twee ranke meiden achter elkaar voor een grote spiegel, wat een heerlijk gezicht was dat.

Zelf ging Linda wel meteen met haar tong aan de slag, ze wilde Ria niet te lang onder spanning zetten, het kijken naar de andere twee grieten was al opwindend genoeg. Wel zorgde ook Linda dat ze eerst uit de buurt bleef van het gaatje. Met langzame lange halen likte ze daar precies omheen. Ze spande haar tongspier en gaf korte stevige likjes over de gladde bilspleet. Daarna ontspande ze haar tong weer, om met geile halen het hele kontje af te gaan. Ria maakte niet zoveel lawaai als haar klasgenootje, maar begon wel meteen te kreunen nadat Linda was begonnen.

Judith stond naast de meiden, en keek verlekkerd naar het schouwspel dat voor haar voeten aan de gang was. Ze moest zich inhouden om niet meteen stevig te gaan vingeren. Ze wilde wel, maar met haar moeder had ze afgesproken dat niet te doen. Ze moest het mama beloven, zij zouden aan het eind van de avond aan hun gerief komen. "En geloof me, als je dan alleen nog maar gecoacht hebt is het veel lekkerder als iemand je kutje aanraakt", had mama gezegd. Ze had het toen beloofd, maar nu vroeg ze zich af of ze dat wel had moeten doen. Man, wat was dit lekker.

Haar teamgenootjes gingen steeds fanatieker tekeer met hun tongen, en via de spiegel kon ze zien hoe geil de twee pubers daar van werden. Lailas ogen tolden rond, haar mond hing open omdat ze constant moest hijgen. En Ria keek in trance naar haar spiegelbeeld, terwijl ze haar bips steeds verder in Linda's mond drukte. Wow, wat is dit mooi, dacht Judith, dat zij dit zomaar mee mocht maken. Wat een geweldig idee was dit van haar moeder.

Judith dacht terug aan hoe Ria in dit spelletje was beland. Ze kende haar omdat ze in de jongerenyogaklas van haar moeder zat. Ria bleek de lenigste van het groepje, en mama had al snel ontdekt dat de slanke meid bovendien erg ondeugend was. Nadat Judith haar moeder had verteld dat ze meisjes zo lekker vond, had die een wild plan bedacht. Met Ria als leidend voorwerp...

Anne had alle begrip getoond voor Judiths gevoelens. "Weet je, je hebt het niet van een vreemde. Ook ik hou van af en toe vrijen met een vrouw. Het is zo teder, zo zacht, zo intens. Maak je geen zorgen meid, het is niet erg. Het is alleen erg lekker." Daarna vroeg Judiths moeder aan haar dochter of die al ervaring had. "Nee, helaas", was het antwoord.

Daar kon Anne wel wat aan doen. Ze had geregeld dat een goede vriendin haar dochter kon inwijden. Dat was Priscilla, een meid van 22 die ook aan yoga deed. Na een les kwam ze met Anne mee naar de woning om daar te gaan douchen. Judith werd ook naar de badkamer gestuurd, waar het tweetal in bad spontaan begonnen te zoenen. Op die mooie avond leerde Judith hoe ze moest beffen, hoe gevoelig tepels konden zijn en hoe fijn het is als iemand je tenen en voeten likt. En natuurlijk had Priscilla haar ontmaagd door te beginnen met een tong in haar kontje. Mmmmm...

Na die inwijding was Ria aan de beurt, had mama bedacht. Ook dat idee was tot in de details voorbereid, waarbij Judith wel op de hoogte was van het plan maar slechts weinig van de uitvoering daarvan. Dat had Anne expres zo gelaten, ook voor haar dochter moest het een spannende ontdekkingsreis worden.

Judith bleef zo in gedachten verzonken, maar schrok op toen Laila weer begon te gillen, en haar lijf woest begon te schokken. Dirkje was zo lekker aan het rimmen geweest dat de Marokkaanse het opnieuw niet meer hield. Toen Dirkje voelde dat haar maatje begon te schokken, had ze zonder nadenken haar wijsvinger in het kutje gedoopt, en begon ze met haar vingertop te zoeken naar de g-spot. Die was knoerthard, en al na twintig seconden wrijven en likken voelde ze de spieren om haar vinger samentrekken. Laila kwam zo hard klaar, dat haar linkerarm wegschoot en ze haar evenwicht verloor. Van de opwinding stonden tranen in haar ogen, maar aan haar lach kon iedereen zien dat die van puur genot kwamen. Ria zag haar klasgenootje kronkelen en voelde dat ook zij over de rand ging. Met een felle kreun kwam ze klaar, haar spieren in haar kruis spanden zo plots dat ze een klodder geil naar buiten spoten. Linda's kin zat er helemaal onder.

-Wordt vervolgd, stuur me een mailtje als je het lekker vond :)
100% (8/0)
 
Posted by john30adam
9 months ago    Views: 495
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
4 months ago
Steeds beter
en heter! :P

Poëet Peter