Na het korfballen - 2

2.
Dirkje was niet meer voor rede vatbaar. Trillend hing ze in de armen van Judith, die haar nog steeds stevig omklemde. Het orgasme van het onervaren meisje had Judith tot in haar oksels gevoeld. Een sidderingetje daalde af naar beneden, om daar voorzichtig maar heel zeker kleddernat te maken. Nog nooit had ze dit meegemaak, een maagdelijk kutje. Zij was dan wel degene die het team had aangestoken met het lesbovirus, toen ze naar Dirkje keek realiseerde Judith zich ineens dat ook zij eigenlijk nog maar een groentje was.

Toen Dirkje klaarkwam, schoot ook zij vol. Ze voelde het zoals dat niet eerder had gevoeld: haar sappen die langzaam maar steeds intenser naar buiten probeerden te kruipen, de warme jeuk die dat veroorzaakte. Het kwam er gewoon uit, zonder dat ze er iets aan kon doen. Het geil hing al drie cm uit haar kutje voor ook maar iemand om haar heen enig besef had hoe geil Judith was.

In haar armen kon Dirkje zich nu eindelijk ontspannen. De roodharige meid stootte een zucht uit, met een geile kreun erin. Het geil was haar lichaam nog niet uit, voelde ze. En dat vond ze eigenlijk wel lekker. Twintig minuten geleden had ze sex met een andere vrouw nog verafschuwd, nu lag ze verdoofd door de roes van het orgasme in de armen van haar teamgenootje. En keek haar beste vriendin Marit met opgewonden blik hoe het blonde opdondertje Linda kusjes op Dirkjes buik gaf.

Marit was de enige die nog niet bij het spel betrokken was, Linda en Judith waren teveel op Dirkje gefocust. Heel erg had de donkerharige en lekker bruine meid dat niet gevonden, maar van wat ze zag was ze nu toch ook wel heel erg nat geworden. Dat haar oerhetero vriendinnetje werd overmeesterd door de meiden uit haar ploeg wond Marit genadeloos op.
Nadat Dirkje het verzet had opgegeven en zich liet gaan op Linda's tong, had ze een vinger richting haar clitje gestuurd die daarna verder op verkenning ging. Daar was ze mee doorgegaan nadat haar hartsvriendin was klaargekomen. Ze kon gewoon niet meer stoppen.

Linda trok Dirkje met zachte hand uit de armen van Judith. Ze gaf haar een lange tongzoen, en draaide het lichaam toen een kwartslag, zodat Dirkje recht in de ogen van Marit keek. Nog nooit had ze bij haar zo'n zwoele blik in de ogen gezien. En zag ze dat goed? Af en toe schoten Martis pupillen ineens naar boven, het leek wel alsof dat kwam doordat er een schokje door haar lichaam schoot.

"Help je vriendinnetje maar Dirk, ze heeft je nodig", zei Linda zacht. Ze pakte de rechterhand van het meisje vast en bewoog die tot bij het kutje van Marit. De top van de wijsvinger legde ze op het onderste puntje van het streepje schaamhaar. "Toe maar, ga maar. Ze is net zo nat als jij."
Ook al had ze willen protesteren, Dirkje kon dat helemaal niet meer. Niet alleen omdat ze zo geil was dat haar lichaam zou tegensputteren, ook omdat ze besefte dat ze er niet onderuit kwam om iets terug te doen voor de heerlijke beurt die Linda haar poesje net had gegeven.

Dirkje begon haar vinger over het clitje van Marit te bewegen, kleine rondjes draaide ze rond het roze rondje, dat helemaal bol stond en glinsterde. Het leek wel alsof er een pareltje tussen de lipjes groeide. Al snel schoot de vinger door naar achteren, waar hij meteen naar binnen schoot omdat Marit helemaal open stond.

Marit keek recht in haar ogen toen ze over de g-spot begon te wrijven. En ze keek terug, net zo geil. Dat duurde drie seconden, daarna boog ze gewillig haar hoofd toen Marit haar lippen zocht. De innige tongzoen voelde hemels, zoals een goeie moest voelen. Dirkje stopte een tweede vinger in het kutje van haar vriendin, en liet ook die het gevoelige plekje opzoeken. Steeds fellere halen brachten Marit in een trance. Ze liet zich helemaal gaan en voelde hoe haar spieren de vingers van Dirkje begonnen te omklemmen. Met elke keer dat ze zich spanden, knepen ze langer en langer. Haar vriendin reageerde door nog feller te vingeren, wat de kramp alleen maar versterkte.

"Ooh Dirkje wat lekker! Ooh, jaa, ik ga. Ik ga. Jaaaah!" De kramp kwam nu tot een hoogtepunt, de vingers in het poesje werden zowat verbrijzeld, leek het voor Dirkje wel. Ook bij Marit kwam het geil eruit bij zo'n heftige climax. Toen Dirkje na een laatste beweging haar vingers snel naar buiten trok, spoot Marit met een gilletje een straaltje vocht. Vanuit haar ooghoeken zag Marit dat Judith en Linda elkaar even aankeken. Op de volle wangen van Judith verscheen een brede glimlach. Had die nu een licht sardonisch trekje? Marit zag nog net voor ze haar ogen sloot een vette knipoog van Judith aan haar kleine speeltje.

3.
In haar badjas lag ze twee dagen later op bed, een boekje te lezen. Het halflange rode haar dat stijl begon maar krullend eindigde, lag in een wilde waaier rond haar gezicht dat achter de schaduw van het boek verstopt was, dat ze boven haar hoofd hield, tegen de lamp. Haar telefoon piepte, Dirkje herkende het geluid van de whatsapp. "Vrijdagavond feestje in de studio van mijn ma. 8 u stipt, iedereen blijft slapen ;) tot dan. x judith"

Dirkjes hoofd schoot ineens vol gedachten. De schrik, dat na een paar wijntjes ineens een van haar teamgenootjes uit de school zou gaan klappen over wat er na de training was gebeurd. Maar ook de intense kus van Marit. En het tongetje van Linda op haar kale kutje. Zouden ze tijdens het logeerpartijtje verder gaan? Stiekem hoopte Dirkje het, al kon ze zich ook voorstellen dat Judith zich in een groep zou gedragen.

Judiths moeder heeft een yogastudio aan de rand van het dorp. Het is de bovenverdieping van een kantoor, dus 's avonds is er niemand in de buurt. Van maandag tot donderdag gaf Judiths moeder verschillende lessen, samen met een handvol andere yogi's. Op vrijdag stonden de vier studio's altijd leeg, omdat het gezin rustig weekend wilde vieren. Judiths moeder was na de scheiding in de woonruimte van de ruime verdieping gaan wonen, en ze wilde geen cursisten over de vloer aan het begin van het weekend.

Om vijf voor acht belde Dirkje aan, er stonden al zeven fietsen. Ze had de tijd genomen voor de make up, net als voor het scheren van haar benen en haar intieme delen. Dat was heerlijk ontspannen, ze voelde zich mooi toen ze haar nieuwe kanten lingeriesetje had aangetrokken. Daaroverheen trok ze alleen een strak groen jurkje aan.
Judith deed open en gaf Dirkje meteen een zoen op de mond. "Hai, fijn dat je er bent!" De gastvrouw had zich niet zo opgedoft, viel haar op. Ze droeg een zijden harembroek en een breed uitgesneden topje met spaghettibandjes. We zouden toch niet meteen onder de dekens gaan film kijken, dacht ze.

Toen ze de woonkamer binnenkwam, zag Dirkje dat dat niet de bedoeling was. Ze zag Judiths moeder in gesprek met Marit op het kleine witte bankje, en op de grote hoekbank zaten zeven meiden te kletsen. Dirkje zag haar teamgenootjes Linda, Karin en Charlotte. De andere vier kende ze niet, behalve vaag van gezicht, zo groot was het dorp niet.

Dirkje stelde zich voor aan Ria en haar klasgenootje Laila, die bij haar op school zaten, een paar klassen lager. Carla bleek de nicht van Ria te zijn en had ook een vriendin meegenomen, Iris.
"Nou we zijn compleet hoor", zei Judith nadat Dirkje zich had voorgesteld. "En we hebben een heel speciaal feestje voor de boeg! Voor we aan de drank gaan, gaan we namelijk eerst een training doen. Een circuitje, maar dan heel anders dan jullie gewend zijn", kondigde ze met een lach aan.
Dat circuitje had Judith in detail voorbereid, bleek al snel. Ze had vantevoren tweetallen bedacht, die ze van een briefje voorlas. Wie werd opgenoemd, moest bij haar maatje gaan staan. Dirkje werd gekoppeld aan Laila, een Marokkaanse meisje met stijl zwart haar dat in een lange staart zat. Laila was heel knap, vond Dirkje meteen, jammer dat ze wat te jong voor haar was. Over een paar jaar zou ze haar best eens willen verwennen.

Er waren vijf tweetallen, Judiths moeder Anne zou gaan helpen bij een van de oefeningen. Die vonden allemaal in andere zaaltjes plaats, en wat er precies de bedoeling was zou daar wel blijken, zei Judith.

Het eerste onderdeel voor Dirkje en Laila zou in de slaapkamer van Anne zijn, daar moesten ze met een ander koppel heen, Linda en Ria. "Jullie zijn nog groen, dus krijgen jullie eerst wat instructies", omschreef Judith geheimzinnig wat er zou gaan gebeuren.
Toen de andere koppels naar de andere ruimtes waren gegaan, kwam de gastvrouw de slaapkamer binnen. Ze vroeg het viertal om een laagje kleren uit te doen, ze had niet voor niets de kachel hoog gezet. "Ga maar op het bed zitten", zei ze terwijl ze de afstandsbediening pakte en de tv aanzette. Op het beeldscherm stond een internetfilmpje klaar, maar dat bleef nog even op pauze tot iedereen klaarzat.

Het nieuwe lingeriesetje bleek een schot in de roos van Dirkje. De andere meiden keken er vol bewondering naar. Ook Laila en Linda hadden iets moois uit de la getrokken. Het Marokkaanse meisje had een prachtige lichtroze bh om haar bruine borstjes, die al mooi hun vorm begonnen te krijgen maar nog lang niet volgroeid waren. Net als het broekje zaten er mooie motiefjes in het kant, van bloemen. Linda had een strak vormgegeven bh'tje, met twee dunne bandjes die cupjes omhoog hielden die pas onder de tepels begonnen, en alleen de hoogstnodige steun boden.
Ria had geen bh aan, bleek toen ze haar truitje uittrok. Het was ook nog niet nodig. Net als Linda droeg ze een wit stringetje. Ietwat verlegen ging RIa achterin het bed liggen, rechtop met een kussen in haar rug.

Toen ze het filmpje aanzette, zei Judith eindelijk wat de bedoeling was. "Jullie beginnen met een mooie video. Een van mijn favorieten. Kijk goed hoe het moet, want beter kan ik het jullie niet leren!" Met een lach verdween ze uit de slaapkamer, de deur trok ze dicht. De vier meiden keken naar twee meisjes die op een bed lagen in een blauwe en een roze pyjama. De meisjes waren slank en heel knap. Dirkje kon de taal niet verstaan maar klonk Russisch.
De twee meiden in de video begonnen elkaar te zoenen en ontdeden zich langzaam van hun pyjamajasjes. Daarna verkenden ze elkaars borsten, eerst voorzichtig met een paar vingers, maar daarna ook met hun mond. Op het bed keek het viertal gefascineerd toe, hoe langzaam de broek van het blonde meisje naar beneden werd getrokken en haar lange slanke benen tevoorschijn kwamen. Ook het donkere meisje had zachte ranke bovenbenen, zagen ze toen ook haar broek uitging.

"Wow", verbrak Linda de stilte, "die zijn lekker zeg. We gaan ons wel gewoon vingeren hoor, we hoeven ons toch niet te schamen voor elkaar?' Ze voegde meteen de hand bij het woord, die verdween meteen in de slip.
Dirkje wist niet of ze meteen mee moest doen, al wilde ze het wel. Maar die twee jonge meiden bij hun, wisten die wel wat vingeren was? Kon dat wel? Haar twijfel werd doorbroken doordat Laila voorzichtig een vinger over haar bh wreef. De tepeltjes werden stijf, kleine puntjes staken door de stof heen.
Ook RIa had harde nippeltjes op haar beginnende borstjes. Ze hield haar benen bij elkaar, zodat Dirkje daar niets kon zien. Ria had helemaal niet door dat ze werd bekeken, ze ging helemaal op in het filmpje. Dirkje werd geil van het gezicht, ze voelde hoe haar tepels dik werden en voelde dat haar witte kanten broekje nat werd in het kruis.

Op tv was nu voor het eerst een kutje te zien. De camera zoomde in tussen de benen van het blonde meisje, dat een tanga aanhad die al direct onder de clitoris een veter werd. Die zat klem tussen de schaamlippen van het meisje, dat een beetje lichtbruin haar op haar doosje had. Nu stopte ook Dirkje een vinger in haar slipje. Ook Laila zat zich inmiddels te vingeren.

Het donkere meisje met het lange haar begon nu de rug van het blonde meisje af te zoenen, op weg naar haar billen. Die spreidde ze, waarna ze langzame likjes gaf, steeds iets verder naar binnen.

"Ooh, ja! Ze doen het perfect", straalde Linda. "Altijd eerst even het aarsje doen, zeker als het haar eerste keer is. Dat is zó lekker! Wow, kijk dan, ze gaat nu echt tot het gaatje." Het blonde meisje gilde het uit, ze moest lachen maar de sensatie was te groot. "Zie je? Zo is het echt. Mmm, wat geil. Ik heb nog nooit zo'n lekker filmpje gezien."
Ook de andere drie waren nu heet. Want de langzame opmaat van al die geile kusjes werd nu echt een waanzinning schouwspel. De likjes waren lief, net als de kussen die ze elkaar gaven, en bij het strelen zochten ze bewust elkaars mooiste en meest gevoelige lichaamsdelen op.
Ria zat nu met haar benen wijd, met haar wijsvinger in haar grotje. Het slipje was helemaal naar de zijkant geschoven. Laila streelde met twee vingers over haar knopje. En Dirkje was zo nat dat ze haar slipje uit moest doen, om het niet al bij de eerste keer dragen te vies te maken.

Ook Linda deed dat, en draaide zich naar Dirkje zodat die haar bh uit kon doen. Daarvoor nam het teamgenootje alle tijd, ze streelde eerst even over de ranke schouders en voelde aan de andere kant even aan de ontblote tietjes. Toen Linda haar armen naar voren deed om het stukje uit te trekken, kneep Dirkje even in haar tepels. Zacht, speels, maar goed in het zicht voor de twee jonge vriendinnetjes.

Laila was het meest opgewonden. Ze trok haar slipje uit en toen ze op tv zag hoe nu het blonde meisje de kont verwende en daarna meteen het kale poesje openlikte, stopte ze twee vingers in haar doosje en begon die wild op en neer te halen. Linda keek haar geil aan, Dirkje deed alsof ze naar de video bleef kijken maar had haar blik strak opzij gericht. Laila had het door en kwam klaar, als eerste op deze lange avond. "Jullie zijn klaar om te wisselen zie ik", klonk plotseling de lachende stem van Judith. Niemand had gemerkt dat ze was binnengekomen.


Wordt vervolgd. Hoe? Laat 't weten in een reactie

87% (11/2)
 
Posted by john30adam
1 year ago    Views: 565
Comments (7)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
4 months ago
Gaat goed geil
Verder verhaal
9 months ago
Lekker en lekker geschreven, complimenten :) Voor mij alleen nogal veel verschillende dames die ik (daardoor) niet altijd uit elkaar kon houden. Ik heb echter van je gehoord waar voor jou hier de thrill in zit, dus ik snap waarom dat moest!
1 year ago
Het hele verhaal is gewoon geil
1 year ago
graag gedaan. welke scene vond je t best?
1 year ago
dankjewel. wat vond je t geilst?
1 year ago
lekker
1 year ago
jouw fantasie is sterk genoeg.... heerlijk hoe je me meeneemt....