De geheime plek

In een balorige bui waren Erik en ik op het naakstrand gaan liggen. Het was druk op het normale strand van de recreatieplas, want het was een mooie dag. Op het naaktstrand was het een stuk rustiger. Even voelde ik me opgelaten, hoewel ik al dertig ben was ik nog nooit op een naakstrand. Maar na een paar minuten wende het, en voelde het heerlijk aan.
Toen we ongeveer een uurtje gelegen hadden, zagen we twee jongens op ons aflopen. Ze waren allebei over hun hele lichaam zongebruind, dus ze moesten hier vaker komen. Beiden waren slank en sportief, je kon duidelijk twee wasbordjes onderscheiden. Wat zouden ze komen doen?
"Mogen we jullie wat vragen?", vroeg de jongen met het zwarte haar. Zijn vriendje, met blonde stekels, keek met grote vragende ogen naar ons.
"Wat dan", zei ik.
"We willen jullie iets laten zien, zouden jullie mee willen lopen?"
Ik wist niet wat ik er mee moest, en Erik ook niet. "Wat is het dan?"
"Dat is een verrassing. Kom maar gewoon mee", zei de blonde.
Ik keek Erik aan en we besloten mee te gaan. Je weet maar nooit wat voor verrassing beide in petto hebben. We trokken onze slippers aan en liepen achter de donkere jongen richting de bosjes. De blonde liep achter ons aan. Langs wat struiken gingen we steeds verder de bosjes in, tot we achter wat hoge struiken en midden tussen de bomen op een klein grasveldje kwamen. Het was helemaal aan het zicht van de buitenwereld onttrokken, maar er kwam wel zon door de bomen heen.
"We zijn er", zei de blonde.
"Wat is dit dan", vroeg Erik.
"Ons geheime plekje. Hier gaan we vaak naartoe als we even alleen willen zijn", zei de blonde.
"Wat doen jullie dan", vroeg ik.
"Nou, van alles", zei de blonde. Toen ik naar hem keek zag ik dat zijn piemel stijf was. Het was een dunne pik, maar toch zeker 15 cm lang. Hij was kaarsrecht en stond bijna loodrecht omhoog. De pik van de donkere jongen was nog slap, en leek een stuk kleiner. Maar toen liep de blonde jongen naar hem toe en pakte de slappe pik vast. Zachtjes knijpend begon hij de penis stijf te maken, wat hem opvallend snel lukte. De pik van het donkere joch was inderdaad wat kleiner, maar wel iets dikker. Wat het meest opviel was dat hij een beetje krom stond en vuurrood werd van het rukken van z'n vriendje.
Erik keek verbaasd naar het tweetal, ik werd vooral geil. Hoewel ik het liever niet wilde, kwam mijn piemel snel overeind, waardoor m'n geschoren balzak voor iedereen zichtbaar werd. Slap is mijn lul vrij klein, maar als het bloed eenmaal gaat stromen wordt ie een kleine 19 cm lang en vooral flink dik. Erik zag het en vroeg verbaasd: "Wist niet dat je homo was."
"Ben ik ook niet, maar ik word hier wel geil van."
Het blonde jongetje zag het nu ook en keek z'n ogen uit. "Wow wat een grote. Mag ik die ook eens aftrekken? Normaal ruk ik alleen kleine pikkies, ik ben zo benieuwd hoe dat voelt", zei hij, knikkend naar m'n lul.
Ik wist niet wat ik moest zeggen, maar voor ik een antwoord kon geven stond hij al voor me en pakte mijn pik vast. Zachtjes begon hij m'n voorhuid over m'n eikel te trekken, en dat deed hij zeker niet slecht. Integendeel, ik werd nog geiler dan ik al was. Nog nooit was ik door een man afgetrokken, en nu door deze lekkere blonde tiener.
Hij ging door, voerde het tempo van de rukjes op maar zorgde dat hij niet te hard kneep, juist wat soepeltjes. M'n eikel kwam steeds verder bloot te liggen. Toen stak hij de wijsvinger van z'n andere hand in z'n mond, maakte die nat en bewoog het topje van de vinger over m'n plasgaatje. Ik werd gek, en moest me inhouden om niet keihard te gaan kreunen. Routineus bewerkte hij m'n eikel met de vingertop, terwijl hij naar m'n gezicht keek. "Dit vind je lekker he? Dit vinden alle jongens lekker. Hmm."
Toen hij zijn trektechniek veranderde, en snelle korte rukjes ging geven, hield ik het niet meer. Veel sneller dan normaal kwam ik klaar, ook tot verrassing van de blonde jongen. Zeven felle stralen spoten uit m'n lul, vijf kwamen er op zijn strakke buikje terecht, van de navel tot in de hals.
"Wat doe je nou", zei hij verschrikt. "Zo kan ik toch niet terug het strand op? Snel, lik het zaad eraf." Ineens was z'n toon dwingend. Ik twijfelde, maar hij had wel gelijk, zo kon hij niet het strand op. En er was niets om het zaad mee weg te vegen.
Ik ging op m'n knieën zitten en begon mijn eigen sperma op te likken. Eerst naast m'n navel, daarna naar boven. Het bleek bepaald geen straf. Al snel begon ik kusjes te geven tussen de druppels, en toen ik bij z'n borstkas aankwam zoog ik op beide tepels. "Hmmm, lekker", kreunde hij zacht.
Ik stond op en zoog het laatste restje zaad uit z'n hals. Daarna verraste ik hem, en de andere twee. Ik ging weer door m'n knieën en begon op de dunne lange pik te sabbelen. Daarna liet ik de eikel in m'n mond glijden en begon hem gulzig te pijpen.
"Wow, wat is dat", hijgde de jongen met het zwarte haar. In mijn ooghoek zag ik dat ook Erik inmiddels een stijve had. Wie had dat gedacht?
Het verbaasde joch kwam vlak naast ons staan, zodat hij alles goed kon zien. Zenuwachtig trok hij zichzelf af, en binnen twee minuten kwam hij klaar. Nu kreeg ik een portie zaad in m'n nek en op m'n schouders. De jongen knielde meteen en begon het zaad op te likken. Met z'n vinger pakte hij wat vocht op en stak dat in m'n anus. Wat was dat lekker zeg, mijn pik kwam meteen weer omhoog.
"Oooh wat goed, ik ga zo spuiten hoor", waarschuwde de jongen met de stekels. In een opperste bui van geilheid liet ik z'n lul uit m'n mond glijden en zei "spuit maar in m'n mond, dan wordt het in ieder geval niet vies." Wat had ik gedaan? Het joch werd er in ieder geval razend geil door. Binnen een paar tellen spoot hij en had ik weer warm zout vocht in m'n mond. Wow!
94% (15/1)
 
Categories: First TimeGay Male
Posted by john30adam
2 years ago    Views: 1,233
Comments (9)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
5 months ago
Mmm...geil verhaal...spannend om het zaad van een 'vreemde' man te proeven.. bij mijn 1e x een sensatie...
eagle49
retired
1 year ago
nee lees ze wel graag..
1 year ago
dank je :) schrijf jij ook verhalen?
eagle49
retired
1 year ago
lekker fantasie..
2 years ago
literaire vrijheid en fantasie :)
2 years ago
is dit echt gebeurd?
2 years ago
hhhhmmmmm, lijkt me supergeil om dit zo mee te maken... komt er nog een vervolg, want Erik moet toch ook nog geholpen worden? ;)
2 years ago
Ik zie het voor me. Zou zo mee willen doen!
kronkelen
retired
2 years ago
Lekker geil verhaal. Ben beniuwd naar je afgesloten filmpje.