Vagina Monologen - 1

Ze hadden met z’n vijven een huisje gehuurd in Limburg. Gewoon even een weekendje weg voor de studievriendinnen, die samen in Nijmegen taalwetenschappen studeerden. Na een lange wandeling door de heuvels en een heerlijk diner zaten ze nu met z’n vijven bij de brandende open haard. Pyjama’s aan, lekker onder de dekens. Het was knus.

Zo samen onder de dekens met haar vriendinnen op de hoekbank werd Suzan een tikje opgewonden. Haar gedachten dwaalden af terwijl de andere studentes lekker aan het kletsen waren met een glas wijn.

‘Wat ben je stil Suus. Ben je er met je hoofd wel bij?’ vroeg Cindy.
‘Niet helemaal. Ik zwijmel even over mijn vriendje.’
‘Vertel dan’, daagde Cindy haar uit.

Suzan twijfelde. De gedachte die ze in haar hoofd had, leek haar iets te kinky voor haar toch wat saaie vriendinnen. ‘Het is een vrij geile gedachte. En hij is een tikje vreemd.’
‘Daar kunnen wij wel tegen hoor’, zei Cindy.
Suzan dacht even na en besloot de stoute schoenen aan te trekken. ‘Ik wil het wel vertellen, maar dan moeten jullie straks ook vertellen over jullie ervaringen. En ik wil wat laten zien.’

De meiden keken een beetje verbaasd, maar ook nieuwsgierig. Alleen Irma had een beetje een ontredderde blik in de ogen. Ze was de enige vrijgezel, had zelfs nog nooit een vriendje gehad. Maar voor ze haar twijfel kon uiten, had Cindy al een besluit genomen. ‘We doen het.’ De drie andere meiden knikten.
‘Ok, dan beginnen we nu met onze eigen Vagina Monologen’, klonk Suzan beslist. Ze maakte de salontafel leeg en ging er op zitten. Langzaam schoof ze haar pyjamabroek naar beneden. Het witte kanten stringetje liet ze nog even aan. Suzan voelde het daar beneden gloeien. Haar vriendinnen wisten nog van niets, maar in haar hoofd begon het plannetje steeds meer vorm te krijgen. Ze spreidde haar benen, zodat iedereen recht in haar kruisje keek.

‘Mijn vriendje geilt op voeten’, begon ze aan haar verhaal. Die opmerking zorgde meteen voor verbaasde blikken, maar daar trok Suzan zich niets van aan. ‘De eerste keer wist ik niet wat ik meemaakte. Hij zoende me van m’n nek, via mijn borstjes over mijn hele buik, maar ging niet naar mijn kutje, zoals ik verwachtte. Nee, het ging in één keer door langs mijn linkerbeen, helemaal tot aan mijn enkel. En toen zoende hij mijn wreef en ging naar mijn grote teen. Die stopte hij plotseling in zijn mond. Ik wist totaal niet wat er aan de hand was, ik proestte het uit. Maar toen hij verder ging, sloeg dat plotseling om.’
Cindy was de brutaalste, ze onderbrak Suzan. ‘Hoezo dan? Wat is daar nou lekker aan?’
‘Nou, dat zal ik laten zien.’ Suzan deed haar been omhoog, zodat iedereen de onderkant van haar linkervoet kon zien. Voorzichtig voelde ze waar het bijzondere plekje ook alweer zat. Dat had ze snel gevonden. Langzaam begon ze te wrijven. Daar had ze haar vriend niet voor nodig, als ze het zelf deed werkte het net zo goed.
‘Dit is het reflexpunt dat rechtstreeks in verband staat met je vagina. Aai je hier overheen, dan voel je dat meteen.’ Ze streelde het plekje harder, ze werd langzaam geil. Ze voelde hoe haar kutlipjes open gingen staan, hoe er langzaam wat vocht naar haar slipje begon te stromen. Dat was aan haar gezicht te zien: haar ogen begonnen een beetje te loensen. Ze keek geil naar haar vriendinnen op de bank, die geboeid toekeken. Het voetjevrijen begon z’n vruchten af te werpen. Alleen Irma keek stuurs voor zich uit.

‘Wat is er Irma, geloof je het niet?’, vroeg Suzan. ‘Hier, kijk maar.’ Ze stond eventjes op, om haar slipje naar beneden te schuiven. De meiden zagen een bruin streepje schaamhaar, dat stopte bij het klitje. Suzan draaide iets en ging nog wijder zitten, zodat Irma recht in haar grotje keek. Langzaam haalde Suzan een vinger door haar kut. De lipjes weken meteen uiteen, daarachter kwam glinsterend haar felroze opening tevoorschijn.
‘Kijk maar Irma, kijk maar goed. Je hoeft jezelf niet te vingeren om nat te worden, voetjevrijen werkt ook.’ Irma keek nu wel, en voelde hoe ze begon te blozen bij de aanblik van het kutje van haar vriendin, dat inderdaad al flink nat was. En dat werd alleen maar erger, want Suzan zat zich nu ongegeneerd te vingeren, haar doos op Irma gericht. Daar werd Suzan zo geil van, dat ze tot een gewaagde daad kwam.

Suzan boog voorover en pakte de linkervoet van Irma, die bloot onder het dekbed uitstak. Irma wilde tegenstribbelen, maar Suus had het been klemvast bij de enkels. Voorzichtig begon ze onder de voet te strelen, bovenaan het zachte gedeelte ter hoogte van de grens tussen de grote teen en de teen ernaast. Irma had haar nagels niet gelakt zoals Suzan, en dat wond Suzan duidelijk op. Een heerlijk puur meisje. Na tien seconden gaf Irma haar protest op en liet het gestreel over zich heen komen.
‘Nou, dat eh is eh, inderdaad best lekker’, stamelde ze. Irma voelde hoe het begon te kriebelen tussen haar benen, en hoe haar klitje begon op te zwellen. Suzan ging door alsof ze dat in het geheel niet doorhad en dat maakte Irma alleen maar geiler.
Cindy zat aan de andere kant van de hoekbank, vanuit haar ooghoeken zag Suzan dat Cindy haar handen onder de dekens had. Zat ze zich nou te vingeren? Schalks bleef Suzan kijken. Ja, het klopte. Geil keek Cindy naar het schouwspel links van haar. De groene Irma schokte een beetje, de blik in haar ogen zat ergens tussen schaamte en geilheid, alsof ze probeerde te verbergen dat ze genoot. Maar dat lukte niet. Haar kutje was nat, en werd steeds natter. In haar slipje zat al een plakkerige vlek.

Naast Irma zat Nienke, de knapste van het stel. Niet alleen omdat ze met haar korte blonde haar de langste van de vriendinnen was, maar ook omdat haar gezichtje heel verfijnd was. En dan die benen, die lange dunne benen. Jongens keken haar altijd na, en ook Suzan droomde wel eens hoe het zou zijn om tussen de benen van deze griet uit de hockeyselectie te graven.
Nienke was blij dat Irma zich eindelijk liet gaan. Toen Suzan op tafel ging zitten en haar broek uittrok, zag ze Irma twijfelen. Het zou toch niet dat zij een geil feestje zou verstieren? Maar nee, dat viel reuze mee. Opgewonden door de lef van Suzan liet Nienke haar linkerhand over de dij van Irma glijden. Bij de broeksband schoof ze plots haar vlakke hand naar binnen bij Irma. Die schrok op, maar voor ze doorhad wat er aan de hand was, voelde ze Nienkes vingers al op haar kut.
‘Zooo, jij bent nat’, lachte Nienke. ‘Dat werkt wel zeg, die voetmassage.’ Nienke merkte dat het Irma weinig kon schelen, en liet haar wijsvinger over het klitje gaan. Zachtjes begon ze haar studiegenootje te vingeren. Irma had het niet meer. ‘Wat gebeurt. Hier. Allemaal. Oooooooh.’ Irma liet zich onderuit zakken, terwijl Nienke haar harder en harder begon te vingeren. Als eerste kwam ze klaar, het kutvocht spoot er bijna uit.
100% (2/0)
 
Posted by john30adam
1 year ago    Views: 369
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
3 months ago
Lekker geil John. Dank voor het delen.