Kåta tjejer/Horny girls

Det knackade på dörren. Det var Sofie som ville komma in. Veronica, som precis hade gått och lagt, sig bad henne att gå sin väg.

”Nej öppna. Det är en sak du måste se,” viskade Sofie utanför. Veronica klev motvilligt upp ur sängen och öppnade dörren. Sofie stod i sin pyjamas utanför och hade en kikare i handen.

”Det här måste du se,” sade hon och trängde sig förbi Veronica. Hon gick fram till fönstret och öppnade persiennen. Sedan tittade hon genom kikaren mot huset mittemot.

Sofie och Veronica är systrar som bor tillsammans med sina föräldrar i ett förortsområde i Göteborg. Sofie är den äldre av systrarna och sjutton år gammal och Veronica femton. Femton och ett halvt skulle hon hävda eftersom hon är i den åldern då varje månad närmare vuxenlivet ska räknas. Veronica är mer blyg och tillbakadragen än sin mer sparalliga och utåtriktade storasyster. De är ganska lika varandra till utseendet. Båda har långt, blont hår och blåa ögon. Sofie är någon decimeter längre än sin syster och lite kraftigare byggd.

”Vad tittar du på?” undrade Veronica och ställde sig vid fönstret bredvid sin syster.

”Kolla själv,” svarade Sofie och räckte över kikaren mot Veronica. Hon pekade på andra sidan gatan mot ett upplyst fönster på bottenvåningen.

Veronica tog kikaren och tittade. Hon såg in i en lägenhet där det låg en man i en soffa. Han var helt naken. Han såg ut att vara omkring sextio år gammal. Han hade en smal och tanig kropp med mycket hår på bröst och mage. På huvudet saknade han dock det mesta av den varan. Veronica började fnittra förtjust och tyckte det var lite spännande att tjuvkika på deras nakna granne.

Han låg tydligen och tittade på tv, för hon kunde se det blåaktiga ljuset från tv-skärmen. Plötsligt lade hon märke till att mannen rörde vid sin kuk. Hans hand drar i den upp och ner.

”Ser du hur han runkar?” undrade Sofie. Veronica tittade fascinerat på, men fick inte titta länge förrän Sofie slet tillbaka kikaren.

Gubben började runka allt fortare och plötsligt gick det för honom. Han lade satsen på sin egen mage. Sedan sträckte han sig efter en hushållsrulle och rev av en bit papper som han torkade av sig med. De båda systrarna tittade på varandra och började fnittra förtjust.

”Han tittar säkert på porrfilm,” spekulerade Sofie. Veronica höll med om att så var säkert fallet. Uppsluppna bestämde de sig för att kolla igen i morgon kväll om han skulle göra om det. Fast då skulle de ha varsin kikare. Sofie lämnade rummet och återvände till sitt. Veronica kröp ner i sängen igen och släckte lampan. Att se gubben runka hade gjort henne lite upphetsad och hon smekte sig själv innan hon somnade.

Kvällen efter var det två förväntansfulla flickor som satt och väntade med varsin kikare vid fönstret i Veronicas rum. De blev inte besvikna. Strax efter klockan tio slog mannen på sin tv och lade sig naken i soffan. Han började strax runka. Det tog ungefär fem minuter innan det gick för honom. Sedan torkade han av sig och släckte. Flickorna var helt fascinerade av skådespelet i lägenheten på andra sidan gatan. Mannen hade en stor kuk och båda tyckte det var spännande och lite pirrigt att titta på honom. De bestämde sig för att göra det till en vana att kolla på honom under kvällarna.

I två veckors tid spanade de på den runkande mannen. Det var alltid samma rutin. Strax efter tio varje kväll runkade han medan han tittade på porrfilm. Ingen av flickorna erkände det för den andre, men de blev båda upphetsade av att se honom. När de krupit ner i sina sängar kunde de inte låta bli att smeka sig själva innan de somnade.

Veronica hade varit och handlat åt sin mamma då hon utanför affären såg runkmannen sittandes på en bänk utanför. Hon kände genast igen honom på det tunna håret. Han satt och njöt av det vackra vädret med ansiktet mot solen. Han hade ett par shorts och en blå t-shirt på sig. Veronica kunde inte låta bli att stirra på honom när hon passerade. Hennes blick drogs mot hans skrev där hon såg konturerna av hans stora kuk. Gubben märkte hennes blick och log mot henne. Veronica hastade vidare hemåt med rodnande kinder.

Den kvällen satt flickorna som vanligt och väntade på att skådespelet hos gubben skulle börja. Men den här kvällen var persiennen neddragen och de kunde inte se vad som hände där inne. Det enda de såg var det blå ljuset från hans tv.

”Fan också,” sade Sofie besviket medan hon tittade genom kikaren.

”Man ser ju ingenting.” Veronica höll med och var på väg att lägga ifrån sig kikaren när Sofie plötsligt upphetsat pekade till vänster om fönstret.

”Hans altandörr är öppen. Om vi går ut och smyger dit kan vi säkert se honom.” Hon tog tag i Veronica och började gå mot dörren. Men Veronica stretade emot och sade att hon inte vågade gå med.

”Slipp då din fegis,” sade Sofie och hastade ut ur rummet.

Veronica satt kvar vid fönstret och tittade mot andra sidan gatan. Det tog inte lång stund innan hon såg sin syster smyga utmed husväggen. Hukandes tog hon sig fram ända fram till altandörren som fortfarande stod på glänt. Veronica såg hur systern tittade in. Sofie stod och tittade en lång stund och Veronica blev allt mer orolig för att systern skulle bli upptäckt.

Plötsligt såg Veronica hur Sofie öppnade altandörren och gick in till gubben. Veronica tog kikaren och tittade oroligt. Hon visste inte vad hon skulle göra. Hon vågade inte gå dit, och hon vågade inte säga något till mamma eller pappa. De skulle aldrig förstå. Hon beslöt sig för att avvakta en stund.

Sofie var borta länge och Veronica kände hur paniken började krypa i henne. Hon började till och med tänka på att ringa polisen. Till slut bestämde hon sig för att ändå säga till föräldrarna. Just som hon var på till föräldrarnas rum öppnades altandörren igen och Sofie smög ut. Hon hastade över vägen mot deras hus. Veronica väntade spänt på att Sofie skulle komma tillbaka in.

”Inte ett ord om det här till någon,” väste Sofie i sin systers öra.

”Jag lovar,” försäkrade Veronica. ”Vad hände hos gubben? Såg han dig?”

”Han upptäckte mig och frågade vad jag ville. Jag visste inte vad jag skulle svara. Sedan frågade han om jag sett honom runka. Jag sa som det var, att jag sett honom från ditt fönster. Då frågade han om jag gillade det. Sedan sa han att jag fick komma in och kolla på honom om jag ville. Han låg i soffan, helt näck. Jag bara stirrade på honom medan han runkade för mig. Det var helt otroligt. Sedan pratade vi lite och han sa att jag fick komma och kolla på honom närhelst jag ville. Han skulle ha altandörren öppen för mig i framtiden sade han.”

De båda systrarna kom överens om att inte berätta för någon om gubben och de bestämde att båda skulle gå dit följande kväll.

Veronica hade svårt att sova den natten. Hon låg och tänkte på gubben och hans kuk. Hon var spänd och nervös inför morgondagen. Tänk att få se hans stora kuk på nära håll. Hon fantiserade om hur gubben runkade framför dem. Hur hans händer kramade och drog i kuken. Hon kände hur hennes fitta blev våt av hennes tankar och hon smekte sig själv. I tanken var det gubbens seniga händer som smekte henne. Hans fingrar som trängde in och fingerpullade henne. Hon fick en kraftig orgasm och sedan somnade hon.

Följande kväll var det två mycket nervösa systrar som möttes i Veronicas rum. Veronica hade ångrat sig och sa att hon inte vågade följa med.

”Din jävla lilla fegis”, sa Sofie med retsam och irriterad röst. ”Han verkar inte alls farlig och det var skithäftigt att se hans kuk så nära.”

”Men tänk om någon får reda på det. Mamma och pappa kanske märker att vi är borta.”

”Bara vi är försiktiga kommer de inte att märka någonting”, försäkrade Sofie. ”Vi smiter ut genom ditt fönster och sedan när han är färdig tar vi oss tillbaka samma väg.”

Sofie lyckades övertala sin syster och strax efter hade de båda krupit ut genom Veronicas fönster. Smygandes tog de sig över till gubbens altandörr som stod på glänt precis som han lovat. Sofie stoppade in huvudet och viskade fram ett nervöst hallå.

”Välkommen in”, svarade gubben från insidan.

Sofie gick in genom altandörren och efter följde Veronica som om hon vore hennes skugga. Gubben låg naken i soffan med ett brett leende på sina läppar. I handen höll han en fjärrkontroll.

”Vill ni kolla på porrfilm med mig?” undrade han.

”Javisst”, svarade Sofie sturskt och satte sig i en fotölj som stod bredvid soffan.

Det fanns inget annat att sitta på och Veronica blev ståendes ensam vid altandörren. Hennes kinder var blossande röda av förlägenhet och hon visste inte vad hon skulle göra. Helst av allt skulle hon vilja springa därifrån, men hon ville inte lämna Sofie ensam med gubben.

”Du kan sitta här bredvid mig”, sa gubben och satte sig upp och gjorde plats för Veronica till vänster om sig. Veronica visste fortfarande inte vad hon skulle göra.

”Men sätt dig ner då”, väste Sofie till sin syster. Veronica gjorde som systern ville och satte sig ner till vänster om gubben. Hon vågade knappt titta åt honom och höll blicken fäst i golvet framför sig.

”Jag heter Lennart”, sa gubben och sträckte fram sin hand mot Veronica. Veronica tittade upp och räckte fram sin lilla hand mot gubben. Hon drog snabbt tillbaka den när de hälsat och drog upp sina knän mot kroppen och omfamnade dem. Hon ville egentligen inte vara kvar, men hon ville inte heller bli kallad fegis av sin storasyster som sturskt satt och stirrade på henne från fotöljen.

”Bry dig inte om henne”, sa Sofie med en syrlig ton i rösten. ”Hon är bara en rädd liten snorunge.”

”Inte ska du behöva vara rädd för mig heller”, försäkrade Lennart med mjukt tonfall. ”Sofie sa att du heter Veronica och att du är hennes lillasyster.”

Veronica nickade.

”Jag ska inte göra dig någonting. Vi ska bara ha det trevligt och kolla på lite film. Du får gå precis när vill om du inte trivs”, fortsatte Lennart. Han tog upp fjärrkontrollen och tryckte på play.

Filmen var en normal porrfilm med massor av sugande, slickande och knullande. De båda flickorna tittade fascinerade på vad som visades på tv-skärmen. Efter en liten stund hörde Veronica ett smackande ljud till höger om sig. Hon sneglade försiktigt mot ljudet och såg att gubben helt ogenerat satt och runkade sin stora kuk. Hon vågade dock inte titta särskilt länge utan fortsatte istället att titta på filmen.

”Jag blir så jävla kåt av att titta på sånt här”, sa gubben med munter röst. ”Blir inte ni det?”

Veronica vågade inte svara, men hon kände hur hennes sköte blivit varmt och att hon började bli våt. Sofie som var lite modigare erkände att filmen började göra henne kåt. Gubben log och fortsatte runka.

Fimen visade en storbystad kvinna som runkade och sög av en vältränad kille med en gigantisk kuk mellan benen.

”Åhh, tänk den som kunde få en sådan behandling”, stönade Lennart.

”Det är så mycket skönare när någon annan runkar åt en”. Han gav Sofie en hungrig blick och märkte att flickan tittade mer på hans kuk än hon tittade på filmen.

”Vill du känna på den?”, frågade han Sofie.

”Jag vet inte om jag törs.”

”Klart du gör, den bits inte”, svarade Lennart och släppte kuken och lutade sig tillbaka i soffan.

Veronica trodde inte sina ögon när hon såg sin storasyster resa sig upp ur fotöljen och närma sig gubben. Inte skulle hon väl våga röra vid den.

Försiktigt närmade sig Sofie gubben som satt bekvämt tillbakalutad i soffan med händerna bakom nacken. Hans kuk stod rakt ut och svajade lite. Hon sträckte fram handen och rörde vid den med baksidan av handen. Kuken stegrade sig en aning och föll sedan tillbaka mot hennes hand. Den var stor och ollonet stack upp som en blodfylld kula på toppen. Hon dristade sig till att greppa om den. Den var så stor att hennes lilla hand inte nådde helt runt om.

”Mmmm… runka den lite”, stönade Lennart.

Verinica tittade storögt på när hennes syster började runka gubbens väldiga kuk. Hela situationen kändes fel och hon kände att hon egentligen borde ta sin syster med sig och gå därifrån. Samtidigt var det här något av det mest spännande hon någonsin varit med om och hon kände hur kåtheten gjorde att fittsafterna började göra hennes trosor våta.

”Det där är det näst skönaste som finns”, sa Lennart med ett stort leende på sina läppar.

”Vad är det skönaste?”, undrade Sofie som nu ganska entusiastiskt runkade kuken.

”Att bli avsugen”, svarade Lennart. ”Du får gärna prova om du vill.”

Sofie stirrade en stund på den väldiga kuken. Efter en liten stund böjde hon sig framåt och stoppade resolut in den i munnen.

”Försiktigt! Du skrapar den med tänderna”, gnydde gubben.

Sofie skyddade tänderna med sina läppar och sög försiktigare på gubbkuken. Hon gillade känslan att ha den i munnen. Hon smakade på den med tungan. Det smakade lite salt, men inte alls illa. Hon kunde känna hur den växte sig ännu lite större och att det ibland ryckte lite i den. Gubben stönade och började andas tyngre. Trots att det var första gången hon sög kuk verkade hon göra det rätt. Han njöt verkligen av hennes behandling.

Hon testade att ta den djupare i munnen, ända tills den kom så långt in att hon trodde hon skulle kvävas av den. Ibland tog hon ut den ur munnen och slickade på den. Vid ollonet hade det sipprat fram en seg vätska som bildade strängar av saliven mellan hennes mun och kuken. Hon kom även på att hon kunde runka kuken samtidigt som hon hade toppen av den i sin mun. Gubbens anhämtning blev allt tyngre och han stönade och grymtade.

Veronica fortsatte att titta på skådespelet. Knappt en meter från henne satt hennes syster på knä framför soffan och sög och runkade kuken på en gammal gubbe. Det var nästan äckligt att titta på, men hennes nyfikenhet och kåthet var starkare än obehagskänslorna. Hon önskade inget hellre än att hon vågat ta av sig sina byxor så hon kunde meka sig själv. Men hon tordes inte, inte här framför gubben. Fittsafterna strömmade ur henne och hon var så våt att det började synas en fläck utanpå jeansen.

Det började rycka i kuken inne i Sofies mun och hon förstod att gubben var på väg att komma. Genast spottade hon ut kuken, för hon ville inte ta satsen i munnen. Gubben såg lite besviken ut och tog tag i kuken med högerhanden. Han runkade frenetiskt några sekunder och sprutade sedan en stor sats som hamnade på hans mage. Sedan satt han tyst en lång stund och bara flämtade. Systrarna satt knäpptysta och tittade på kuken som sakta krympte och blev allt mindre mellan gubbens ben.

Efter en stund rev gubben av en stor bit hushållspapper och torkade av sin kladdiga mage.

”Det där var något av det skönaste jag varit med om”, sa Lennart och vek ihop det kladdiga pappret och kastade det nonchalant på soffbordet.

”Var det verkligen bra?”, undrade Sofie. ”Det var första gången jag sög av någon.”

”Det var himmelskt”, försäkrade gubben och log mot Sofie.

”Vill du kan jag göra det lika skönt för dig. Du måste vara rejält kåt vid det här laget”, fortsatte Lennart. Sofie nickade till svar.

”Ta av dig byxor och trosor och ställ dig på alla fyra på bordet”, föreslog han.

Sofie började kränga av sig kläderna. Veronica visste inte vad hon skulle göra. Hon skulle aldrig våga ta av sig ens tröjan framför gubben. Nu såg hon sin syster krypa upp på bordet med fittan blottad. Hon undrade vad gubben skulle göra med henne.

”Vilken fin röv du har”, berömde gubben när han såg Sofie stå på alla fyra på bordet. Han placerade henne så hon att stod med knäna precis vid ena kortsidan av bordet.

”Svanka så mycket du kan så jag kommer åt dina goda lilla fitta”, sa Lennart och placerade sig själv bakom henne.

Han körde in sitt huvud mellan skinkorna och började slicka henne bakifrån. Sofie gnydde av njutning när hon kände gubbens sträva tunga tränga in mellan hennes blydläppar. Då och då nådde tungspetsen fram till hennes klitoris och skickade njutningsfyllda stötar genom hennes kropp. Så här kåt hade hon aldrig varit innan och att känna en tunga i fittan var det bästa hon någonsin upplevt.

Lennart slickade henne som om han vore en hund. Tungan gled upp och ner mellan hennes blygdläppar som var helt nersölade av hennes fittsafter och hans saliv. Ibland spände han tungan och pressade in den en bit i hennes trånga tonårsfitta. Hon smakade ljuvligt och han kände hur hennes dofter gjorde att hans kuk började hårdna igen. Tänk om han till och med skulle få knulla henne.

Just nu var han nog den lyckligaste mannen i hela världen. Hos honom satt två unga tjejer som blivit kåta av hans runkande, som dessutom var systrar. Redan när de kommit till honom hade han lovat sig själv att inte röra den yngsta av dem. Hon var för ung, men bara att hon satt där och tittade gjorde honom mer än tillfredställd. Nu gällde det bara att göra den äldsta systern så kåt att hon skulle be om hans kuk. Han ville inget hellre än att få köra in sin gubbkuk i hennes tonårsfitta.

Sofie njöt verkligen av att bli slickad. Hon stönade och gnydde allt högre. Men hon kände även att hon ville ha mer och började önska att gubben skulle köra in sin stora kuk i henne och knulla henne ordentligt. Det här var så otroligt skönt.

Veronica kunde knappt tro sina ögon när hon tittade på sin syster som blev slickad bakifrån. Sofie såg verkligen ut att njuta av det. Själv blev hon kåtare hela tiden och kunde inte låta bli att smeka sig själv utanpå jeansen. Helst av allt ville hon springa hem och kasta sig på sängen och köra in ett par fingrar i fittan. Hon skulle bli galen om hon inte fick komma snart, men hon kunde inte överge sin syster.

Lennart körde in ett par fingrar i fittan på Sofie som stönade högt av njutning.

”Gillar du att få fingrarna uppkörda i fittan?”, frågade gubben med upphetsad röst.

”Ja, ja”, svarade Sofie.

”Skulle du vilja ha något annat uppkört i fittan?”

”Ja! Din kuk. Kör in din stora kuk i mig.”

Lennart log och placerade sin kuk vid fittmynningen. Sakta började han pressa sig in i henne. Gud vad trång hon var. Han tog tid på sig. Sakta, sakta lät han sin stora kuk försvinna centimeter för centimeter in i den skönaste fitta han någonsin knullat.

Sofie kände hur det smärtade till när kuken fyllde henne. Den var så stor. Men hon ville känna den ända inne och hon pressade sin kropp bakåt mot gubben. Till slut kände hon hur hans kropp mötte hennes skinkor och hon förstod att han var helt inne. Sakta och försiktigt började gubben knulla henne och återigen tog njutningen och kåtheten helt överhanden.

Lennart började knulla henne allt snabbare. Hon verkade inte alls ha ont och kuken gled ut och in i henne utan problem. Det var underbart. Han ökade farten och hårdeheten allt mer och efter bara en liten stund knullade han henne med full kraft. Pugkulorna slog mot henne med ett smackande ljud varje gång han körde kuken i botten.

Sofie började stöna allt högre och Lennart kunde känna hur fittmusklerna började krama om hans kuk med allt större instensitet. Den ökade friktionen gjorde att han hade allt svårare att kontrollera sin egen njutning. Han hoppades bara att hon skulle hinna komma innan han var tvungen att spruta.

Nu var det inte bara stön som kom från Sofies mun. Hon formligen skrek av njutning. Orgamsen var nära och hon kände hur hennes fitta kramade om kuken allt hårdare. Bara några stötar till så skulle hon komma i sitt livs kraftigaste orgasm.

Gubben knullade henne som om han vore en frustande tjur. Varje stöt gjorde att Sofie nästan tappade balansen. Så äntligen kände han hur den lilla flickkroppen började skaka och vibrera när orgasmen sköljde över henne. Hon tjöt av njutning.

Det var i grevens tid för Lennart kände att han inte längre kunde hålla sig från att komma. I sista sekunden fick han kuken ur henne för att undvika att spruta i henne. Sofie skönk ihop på bordet framför honom och hans sats hamnade på hennes ristande rygg.

Han log åt synen av Sofie som låg på bordet och återhämtade sig från orgasmen. Han log åt synen av hennes syster som satt och gned sin fitta genom jeansen i soffan bredvid. Han var i himlen.

Lennert lommade ut till badrummet där han hämtade en handuk. När han kom tillbaka torkade han bort sperman från Sofies rygg. Sofie vaknade till liv igen och satte sig upp. Hastigt rafsade hon åt sig sina kläder och började skyndsamt ta på sig.

”Fan, vi har varit borta länge”, sa hon till sin syster. ”Hoppas morsan och farsan inte upptäckt att vi är borta.”

Det fick Veronica att vakna ur sin trance och Lennart såg hur flickorna snabbare än han trott var möjligt försvann ut via hans altandörr. Han såg dem springa mot huset mittemot och hur de snabbt krängde sig in genom ett öppet fönster. Han hoppades att de skulle komma på en bra ursäkt om deras föräldrar upptäckt att de varit borta.

Med en nöjd suck satte sig Lennart ner i soffan. Han sneglade mot tv:n där filmen fortfarande stod på. Han sträckte sig efter fjärrkontrollen och stängde av den. Nöjd med sig själv rättade han till sin slakna kuk och klappade nöjsamt på den. Förhoppningsvis var det inte sista kvällen han fick besök från sina kåta, underbara tonårsgrannar.
100% (2/0)
 
Categories: First TimeVoyeur
Posted by johas2
5 months ago    Views: 126
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments