Liten tjej/Small girl

jag öppnade ytterdörren och hängde av mig jackan.
det hade varit en lång och jobbig dag i skolan. jag heter johan och är 17 år och går i första året på gymnasiet. när jag kom in i vardagsrummet så satt min syrra där och kollade på mtv så jag skrämde bort henne så jag kunde kolla för mig själv istället. min syrra heter anne och är 13 år.
Jag tröttnade snart på att sitta där och glo på tvn så jag gick upp till mitt rum, på vägen så kollade jag in i min syrras rum och när jag gick förbi så såg jag hur hon låg på sängen och lästen nån dam tining. Jag klampade in och hon bad mig dra åt helvete som vanlig. jag ryckte åt mig tidningen men slängde den i sängen igen när jag såg att det bara var nån blaska. istället hoppade jag på syrran och började kittla henne, när jag satt gränsle över hennes mage så kände jag hur min kuk sakta började växa, jag reste mig upp så att syrran inte skulle märka något men då slog hon till mig i magen så jag föll ned i sängen bredvid henne.
hon satte sig gränsle över min mage och började kittla mig men jag lyfte bort henne och när jag skulle gå ned från sängen så tog hon tak runt min midja och drog ned mig så jag hamnade rakt på hennes mage. jag måste vara ganska tung men det visade hon inte, jag fick lite panik för mitt stånd var stenhårt och jag kunde inte fatta varför jag hade det. syrran såg ju jälvig bra ut men jag hade aldrig tänkt på henne på det sättet. när jag låg där så tryckte stånden rakt mot hennes lår och när jag försökte dra mig lås så frågade hon.
- har du stånd?
jag harklade mig och sa
- nej det är klart att jag inte har
- vad är det här då, sa hon och la handen på min kuk.
jag blev aldeles röd i ansiktet och rykte mig lås från henne så jag hamnade bredvid henne.
- va fan gör du du kan ju inte ta mig mellan bena, sa jag.
- varför inte? frågade min dumma syrra. kan inte jag få se på din kuk?
jag höll på att hoppa upp och klipa till henne men när jag låg där bredvid henne så kände jag hur kuken fylldes till bristningsgränsen. jag reste mig upp och stängde dörren till hennes rum och låste den.
- vill du verkligen det?
hon nickade
- lova att inte säga något om det här till någon.
- ja det är klart! tror du att jag säger något då hamnar jag ju på nått jävla foster hem och du åker i fängelse. jag kände mig lite säkrare och gick fram till henne och drog försiktigt ned jeansen, kuken stod som ett spett ut i kalsongerna. när jag drog ned dom så satt syrran bara och gapade och helt plötsligt så hade hon sin hand runt kuken och jag hajade till men just som jag skulle rygga tillbaka så drog hon tillbaks förhuden och jag kände hur en härlig rysning genomilade min kropp. nu hade alla mina hämningar släppt och jag satte mig gränsle över henne och kyste henne på munnen innan jag sakta knäppte upp hennes blus. hon började slingra sig för det här var nog inte vad hon hade tänkt sig men efter ett tag så slutade hon. jag öppnade blusen och såg rakt ned på ett par små spetsiga bröst. jag började suga på det ena medans jag sakta smekte det andra. hennes små bröstvårtor började styvna till och då kysste jag mig nedåt mot hennes underbara mage. när jag kom fram till kjol linningen så tittade jag upp i hennes ansikte och hon bara nickade.
jag stack försiktigt in ena handen under hennes kjol och letade mig upp till hennes trosor, det var varmt och skönt när jag vek undan hennes trosor och började smeka hennes lilla fitta. hon hade nästan inget hår och det kändes att den inte var fullt utvecklad.
när mina fingrar sakta började smeka hennes blygläppar så började hon skta röra på höfterna och efter ett tag så var hennes andhämting mycket tyngre. Jag flyttade ned mitt huvud till hennes kjol och började försiktigt nafsa lite vid linningen.
Jag drog ner hennes kjol och trosor och blottade hela härligheten, min tunga började skata spela över hennes
blygläppar som blev allt våtare och våtare. Hennes stön blev allt högre och högre. Hennes händer smekte över min rygg och över sina egna bröst.
Jag reste mig upp och tog av mig byxorna och min kuk var hårt som ett spätt när hennes lilla hand sakta började runka den, efter ett tag så sa jag till henne att ta den i munnen och hon började slicka försiktigt på ollonet sedan lät hon hela kuken glida in
i hennes lilla flickmun. Efter ett tag så drog jag bort hennes huvud och satte försiktgt min kuk på hennes fitta, hon var välldigt våt och jag stack försiktigt in kuken mellan hennes blygläppar. Hon började stöna driket och snart hade jag tryckt in hela min kuk i henns fitta
nu var hon helt till sig och jag började knulla henne allt snabbare och snabbare.
Efter ett tag så kände jag hur det skulle gå för mig och det märkte tydligen min syrra för hon sa till mig att hon ville ha det i munnen. Jag drog snabbt ut kuken och hon slukade den precis när jag började pumpa min säd i hennes lilla flickansikte.
efter så låg vi bara och kysstes, jag slickade henne så att det gick för henne. Jag tycker att hennes fitta smakade så gott och hon fick världens största orgasm. helt plötsligt när vi låg helt nakna i hennes säng så hörde jag hur ytterdörren öppnades, jag flög upp och satte raskt på mig
kläderna och satte mig bredvid syrran som oxå hade hunnit sätta på sig kläderna när min mamma kom in och sa hej
100% (3/0)
 
Categories: First Time
Posted by johas2
6 months ago    Views: 59
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments