Uncle Robert/Farbror Robert

Ända sen jag vart ganska liten så har min farbror Robert och jag skojflörtat och småkivats så där på ett flörtigt sätt. Jag trodde aldrig att det var på allvar och jag tror faktiskt inte att det till en början var det för honom heller. Det var mest sånt där löjligt som "Kom och sätt dig i mitt knä, snygging" med en blinkning och jag som trippade fram till honom och kallade honom "Min egen underbara farbror" och kramade på honom och pussade honom på kinden. Ibland nöp han mig på skinkan eller log brett och skrattade när han kommenterade att jag började få lite former och att jag om nåt år skulle vara stans snygging. Han brukade kittla mig och retas och jag brukade alltid skratta vilt. Jag var alltid hans docka och jag brukade alltid säga att han var världens bäste farbror och att jag älskade honom. Vi slutade alltid våra "bråk" och våra "flörtar" med en puss på munnen och sen klappade han mig på rumpan och skickade iväg mig. 

Hans fru verkade inte bry sig alls och inte mina föräldrar heller för det VAR ju faktiskt helt oskyldigt och bara på skoj, det hade ju pågått sen jag var 6-7 år gammal. Jag tror också att hans fru tyckte det var helt okej och helt som det skulle i och med att de själva bara har pojkar så jag var liksom Roberts flicka. Mina föräldrar tyckte nog mest att det var skoj att vi hade så nära kontakt och tyckte så mycket om varann. Jag tänkte aldrig själv på det, men så här i efterhand kommer jag ihåg att jag alltid blev mer barnslig så fort Robert och hans familj kom på besök. Trots att jag till vardags ville vara stor tjej och "vuxen" så försvann det helt så fort farbror Robert var i närheten. Då ville jag genast vara hans lilla flicka, hans docka och pussa och kela och skoja med honom och jag njöt så över att få all hans uppmärksamhet.

Ibland när vi träffade farbror Robert och hans familj över längre perioder t.ex. uppe hos farmor på landet under sommaren så kunde han ju självklart inte ge mig all sin uppmärksamhet HELA tiden och då blev jag nästan svartsjuk. Och jag tyckte inte alls om att se honom kela med sin fru eller leka med sina söner. Då var jag genast på plats och pockade på att få hans uppmärksamhet på diverse olika sätt. Oftast gjorde jag det genom att vara lilla barnsliga dockan, puta med underläppen och se lessen ut och det brukade oftast fungera. Då kom farbror Robert och lyfte upp mig i sin stora famn och pussade på mig och skrattade och stojade med mig.

Jag vet inte exakt när det började förändras mellan oss, dvs. när han började ändras och kanske jag också? Trots att jag inte vill erkänna det. Jag vet att jag nån gång hajade till när farbror Robert tittade på mig och hade en konstig blick, men den blicken försvann ofta precis lika fort som den kom. Jag vet att jag tänkte att det hade med mina kläder att göra. För när jag hade lite kläder som man har på sommaren så var det oftare jag såg Robert titta på mig med den där konstiga blicken. Jag blev också förvånad över att jag ibland försökte få honom att se på mig på det sättet, trots att den blicken fick det att pirra i mig av obehag (trodde jag då). 

Ibland kände jag också en rysning eller ett pirr när Robert tog i mig. Hans händer och hans grepp om mig hade ändrats lite, fast jag kan inte beskriva hur. Kanske var det att hans händer dröjde sig kvar lite längre? Kanske var det hans blick i kombination av att hans händer ibland nästan klappade på mig mer än kittlade? Sen ibland kändes allt som vanligt och jag trodde att jag inbillat mig allt. Kanske var det det som fick mig att försöka locka fram den där blicken och den där känslan i hans beröring, liksom bara för att jag inte skulle tro att jag inbillat mig allt?

Jag minns en speciellt episod som gjorde mig väldigt konfunderad och förvirrad ett längre tag, men då Robert efter det var precis som vanligt så trodde jag att jag inbillat mig och jag glömde länge bort det som hänt. 

Det var sommaren då jag fyllt 15. Vi var uppe hos farmor på landet och hela släkten var där. Det var underbart sommarväder och det hade varit varmt länge. Robert hade stått ute och huggit ved hela förmiddagen och jag kände mig som vanligt bortglömd. Så när han kom och bad om ursäkt för att han inte haft tid med sin lilla söta docka och frågade om jag ville följa med och bada så blev jag så jätteglad! Jag gick upp och bytte om till min lilla vita bikini och tog med mig ett badlakan. Vi var flera som gick ner till stranden och farbror Robert gick bakom mig på stigen ner genom skogsdungen. Redan då kände jag pirret och utan att vända mig om så visste jag att han tittade på mig. Jag blev lite nervös av att tro att han tittade på mig så precis när vi skulle ner på stranden så snubblade jag över stocken (som man måste klättra över), men farbror Robert räddade mig från att falla på huvudet. Hans grepp var som en kram bakifrån, hans ena arm runt mig ungefär i brösthöjd och hans andra arm längre ner. "Hoppsan, lilla dockan! Där kunde du trillat på näsan!" skrattade han och pussade mig i nacken och jag kände hur hans hand gled över mitt bröst när han släppte mig. "Se så, Felicia, spring i och bada med de andra!" sa han och klappade mig som vanligt på rumpan. 

Jag sprang ut i vattnet och njöt av det kalla som fick mitt huvud att klarna och jag insåg att jag än en gång bara trodde saker, inbillade mig. Farbror Robert hoppade ifrån den stora bryggan, han simmade ett tag och kom sen bort till oss och lekte en stund innan han gick upp och satte sig på en sten iklädd badrock. Han satt där och tittade på oss och rökte en cigg i lugn och ro. När jag gick upp ur vattnet ropade han "Kom och sätt dig i mitt knä dockan så ska jag torka av dig!" jag rusade glatt upp till honom och kramade om honom där han satt och satte mig i hans knä.

Farbror Robert tog upp mitt badlakan och svepte det om mig, men använde ena kanten till att torka av mitt långa hår. "Du har så fint långt hår gumman" sa Robert och smekte mig över håret. Jag lutade mig bakåt mot honom och njöt av att han smekte mitt hår. "Ska jag torka resten av dig också?" undrade han och började massera min rygg med badlakanet. Jag nickade bara och han gned över min rygg, mina armar, sen mina lår och så min mage och snabbt över mina bröst. "Så, nu är du nog torr min lilla docka." viskade farbror Robert i mitt öra och svepte återigen in mig i badlakanet och drog han mitt långa fuktiga hår åt sidan och pussade mig i nacken. Jag rös till. 

Jag kände hur han la sina händer på mina lår och klappade lite. Kanske var det mer en smekning? Jag blev lite ställd och rörde mig lite nervöst i hans knä och då lät det nästan som om han liksom grymtade till... eller stönade? Och så här i efterhand kan jag nästan svära på att jag kände honom bli hård… mot min rumpa. Hans badrock hade glidit upp så jag kände hans fuktiga badbyxor mot min rumpa och det kändes som om det fuktiga började bli varmare när våra kroppar var så nära varann. 

"Lilla gumman, du är så otroligt söt!!" log Robert och kramade om mig bakifrån och då kände jag det igen. Det var som om det tryckte lite mot min stjärt. Jag skrattade nervöst och försökte rätta till mig där jag satt, men det verkade bara göra det värre. Och nu idag kan jag svära på att han juckade lite mot min bak och jag kan svära på att hans händer smekte lite, både på mina lår och på min mage. Men just då var jag bara förvirrad och blev nervös och hoppade upp ur hans famn. "Jag ska nog bada igen farbror Robert!" skrattade jag och sprang i vattnet. När jag tittade upp mot honom såg jag hur han drog igen sin badrock och satte sig mer till rätta.

När jag till sist vågade mig upp igen så var det dags att gå tillbaka till huset för att äta middag. Farbror Robert gick bakom mig även på vägen tillbaka, men den här gången hade jag svept in mig i badlakanet och höll det runt mig hela vägen upp. Jag funderade kort på det som hänt på stranden, men senare på kvällen var Robert som alltid och dagen efter också så då blev jag än mer säker på att jag bara inbillat mig.

Senare på hösten i oktober fyllde min mamma 40 och det var fest hemma hos oss. Givetvis var Robert och hans familj inbjuden. Utöver dem var det några vänner till mamma och ett par grannar som var hemma hos oss också. 

När Robert och hans familj kom sken jag upp som en sol och sprang honom till mötes och hoppade upp i hans famn. "HEEEEEEEEJ farbror Robert!!! Jag har saknat dig så!!!!!" ropade jag. Han greppade mig i farten och jag la benen runt hans midja och han la händerna på min rumpa och bar in mig i huset. "Lilla lilla söta dockan!" skrattade Robert med hela ansiktet "Vad STOR du har blivit sen i somras!" jag log mot honom också "Inte då! Jag kommer alltid vara din lilla docka farbror Robert! Jag lovar att aldrig bli stor!" Robert skrattade och pussade mig på näsan och sen pussade jag honom på munnen och kanske, kanske pussade jag bara aningen för länge för det verkade som om han blev lite förlägen.

Mamma kom ut i hallen och mötte oss när Robert bar på mig "Men lilla söta Felicia? Din klänning är ju alldeles för kort!" skrattade mamma och först då märkte jag och säkert farbror Robert också att hans händer låg på mina skinkor. Endast min lilla trosa skilde hud från hud. Jag fnissade till och Robert släppte ner mig på golvet. "Mamma, det ska faktiskt vara korta klänningar när man är i min ålder." svarade jag och Robert skrattade och sa "Ja, så där går de väl klädda allihopa va?" och mamma skakade på huvudet. Robert klappade mig på rumpan som alltid och föste på så sätt iväg mig.

Efter att Robert och hans familj inrättat sig i sina rum satte vi oss för att äta middag. De övriga gästerna skulle komma senare. Robert och jag flörtade som alltid och alla skrattade åt oss.

Efter middagen satte sig de vuxna i gillestugan i källaren för att festa och Roberts söner gick in på sitt rum för att spela tv-spel. Jag gick ner i gillestugan och givetvis ville Robert att jag skulle sitta i hans knä. Jag hoppade ner i hans famn och han sa: "Urff! Du börjar verkligen bli stor tjejen!" med ett skratt och alla de andra skrattade också. Ännu mer skrattade de när de såg min besvikna min och när jag återigen sa "Men jag vill ju inte vara stor!" Mamma skrattade och sa att det måste jag ju vara eftersom hon blir äldre och det måste ju innebära att jag blir det också. Redan nu började Robert lukta alkohol och hans skratt blev bullrigare och hans röst högre och hans kittlingar lite långsammare. 

När det började bli riktigt livat och alla andra gäster kommit sa mamma att det var dags för mig att gå i säng. Robert släppte mig motvilligt ur sin famn, men jag gav honom en munpuss och gick sen upp till mitt rum och stängde dörren. 

Jag klädde av mig naken, som alltid, och la mig för att sova. Det kanske hade gått nån timme när jag vaknade till lite grann och sömndrucket undrade varför jag vaknat. Då reagerade jag på att jag kunde se ljus från hallen trots att jag var helt säker på att jag stängt min sovrumsdörr när jag gick och la mig. Jag vågade inte vända mig om för att se om det stod nån i dörren, men jag var nästan säker på att det gjorde det. Jag insåg att min nakna stjärt låg utanför täcket och jag låg och skrevade så att personen i dörren kunde se... mig... Ja, min blottade fitta. Jag vågade knappt andas, men låssades sova och låssades rörs mig i sömnen så att jag täcktes av täcket. Alldeles kort efter att jag gömt mig under täcket igen drogs dörren igen, så det HADE stått nån där och tittat. Jag rodnade över hela kroppen och skämdes massor. 

Nu var jag klarvaken och kände mig torr i munnen. Jag drog på mig en kort tunn klänning som låg slängd över en stol och tassade sen ut i hallen. Dörren intill min är toaletten och jag kunde se att det var upptaget. Där inifrån kunde jag höra konstiga ljud, men visste inte vad det var. Jag smet snabbt förbi och kilade en trappa ner i köket för att at mig nåt att dricka. 

När jag stod där med kylskåpsdörren öppen och skulle ta fram juicen kände jag att det stod nån bakom mig. Och sekunden efter kände jag att denna nån tryckte sig mot min rygg. Hans händer gled runt mig och kramade mig bakifrån och då visste jag att det var farbror Robert!

"Gumman..." viskade han hest och jag kände hur han stank av sprit. Hans ena hand sökte sig till mitt bröst och han smekte det genom det tunna tyget. Den andra handen sökte sig ner över min platta mage, ner till mitt lår och han smekte låret och sakta sakta letade sig hans hand innanför klänningen. 

"Din klänning dockan... jag... kunde se genom den... när du stod där i ljuset från kylskåpet..." viskade han hest och då smög sig hans hand in mellan mina ben och jag flämtade till. "Vad... vad gör du...?" stammade jag "Hyyysssch... hyssch.. jag vet att du vill... lika mycket som jag vill min lilla docka..." och jag kände hur hans långfinger började smeka in mellan mina blygdläppar och han hittade min klitta och började massera den. Jag blev varm och kall på samma gång. Jag var rädd och nervös, men samtidigt fick hans finger mig att darra lite och jag gnydde till. "Ja... Sååå... jag visste ju att du vill lilla kåtdockan..." stönade han och jag kände hur han blev hård mot min rygg. Hans finger fortsatte smeka och jag kunde höra honom stöna mot min nacke. Sen började han sakta jucka mot min rygg och jag kände hur hård han var.

"...vi... kan inte... får inte..." stammade jag tyst "...du är... full..." viskade jag hest, men han bara hyschade på mig och fortsatte smeka min fitta och mitt bröst. Jag försökte faktiskt att dra mig undan, men hans grepp om mig hårdnade. Sen hörde jag hur hans andhämtning ökad. Han flämtade nu och flåsade mot mitt öra och jag förstod att jag inte skulle komma undan.

Han blev som förbytt! Han drog mig från kylskåpet, smällde igen kylskåpsdörren och lyfte mig till köksbordet. Där ställde han mig mot bordet och tryckte ner mig på mage på bordet. Han drog upp min klänning och blottade min nakna stjärt. Han smekte med handen och sjönk sen ner på golvet. Jag kunde känna hur han särade på mina skinkor och smekte mellan dem och jag gnydde till. Vet inte om det var av njutning eller av nervositet eller rädsla. Men att jag reagerade verkade tända honom för han mumlade kåta ord "gumman... docka... sexig... vill ha dig... kan inte sluta nu... mmmm... skönt..." och sen kände jag hur han slickade mig i rumpan. Jag blev helt chockad och hade rest mig upp om han inte hade tvingat ner mig på mage på bordet igen.

Jag kunde känna hans hungriga tunga leka med mitt rumphål och hans fingrar lekte samtidigt med min klitta och min fitta. "mmm... du smakar gott...bara ta det lugnt... farbror Robert ska ta hand om dig lilla knulldockan..." mumlade han mot min rumpa. Sen reste han sig upp och jag kunde höra hur han drog ner sin gylf. Och han stönade till... antagligen när han tog fram kuken? Och han runkade... jag hörde hur det lät när han drog handen fram och tillbaka på kuken och har fortsatte mumla "vill ha dig... oooh... kåt nu... du är så sexig dockan..." och sen kände jag den. Han särade på mina skinkor med sina fingrar och sen kände jag den. Jag kände den mot min... fitta. "Hyyysssch..." viskade han "nu gumman... nu ska du få känna på mig..." hans kuk låg mot min fitta och jag var stel av skräck. "...var bara tyst... det här är skönt... farbror lovar... jag vill ha dig så... Har längtat så efter dig min lilla docka... oh... jag har längtat så efter dig... mmm... länge... länge... tittat på dig.. " och så kände jag hans händer på mina höfter och han liksom drog mig mot sig och samtidigt tryckte han på med kuken och det gjorde såååå ont!!! 

Jag kved till och han stannade och hyschade på mig igen. "...du måste vara tyst dockan... så ingen hör... jag ska vara försiktig... slappna av så går den in lättare..." mumlade han hest och pressade in den lite till och jag gnydde och var stel som en pinne. "...slappna av då flickan min... slappna av så lovar jag att det blir skönt... jag kan inte sluta nu... den måste in nu dockan..." och han juckade ut och in med kuken det lilla han kommit in, men det var så trång. Det kändes som om jag skulle spricka. Men han knullade kuken in och ut de få centimetrar som han lyckats trycka in den. Han stönade hest för varje gång som han pressade in den och den kom nog lite längre in hela tiden, men det gjorde så ont. 

Sen tryckte han in den lite till och stannade till. "oooh... sköna dockan...! mmmm.... nu.... nu kommer det göra lite ont... jag... måste komma in det sista..." jag skakade av rädsla och det smärtade redan i min fitta. Robert tog ena handen från min höft och la den hårt på min mun. "...lessen gumman... men vi måste förbi det här bara... sen blir det skönt... jag lovar..." och samtidigt pressade han kuken HÅRT i mig och det smärtade och brände till ordentligt och jag skrek till mot hans hand och sen stannade han till när han var långt inne i mig. Så långt att inte mer gick in. Jag snyftade till. "...hyyyscch... Gumman... oooh... det här är så skönt... jag vill visa dig... snälla... låt mig visa dig hur skönt det kan vara..." stönade han och började sedan sakta att knulla mig. Jag höll hårt om bordskanten och hans grepp om mina höfter hårdnade när han allt snabbare pressade kuken in och ut i mig. 

Nu gjorde det inte lika ont längre. Det ömmade lite, men farbror Roberts viskningar och stön fick det att pirra i mig och jag kände hur det gick sköna rysningar längst med min rygg när han kom ända in och jag kysste mig i nacken. Han knullade sakta på och sen letade sig hans ena hand ner mellan mina ben och han hittade klittan igen. Och när han började smeka den samtidigt som hans stora kuk gled in och ut i mig. Det blev för mycket för mig. Jag började gny och kvida "... snälla... oooh...!! snälla... vi... kan inte... roooobert...!!!" och Robert ökade takten och smekte mig hårdare på klittan och strax kom jag med ett högt stön som Robert fick tysta med sin hand på min mun!

"Åh... visst var det skönt lilla dockan...? ...visst var det skönt för dig min lilla kåta gumma...? ... nu... nu måste jag få också...! Ooooh...! Guuud...! du är så trång....! Mmmm...." mumlade han och knullade mig hårdare. Hela bordet skakade när han körde den allt hårdare i mig! Jag flåsade och flämtade av utmattning, men han slutade inte utan fortsatte bara. "...jag måste.... oooh...! komma... snart... snart... lite till... lilla knulldockan... lite till... Ååååh! dockaaaaaan!!" och sen stötte han den hela vägen in i mig med ett grymtande stön som han försökte tysta och tryckte mig hårt hårt mot bordet och jag kände hur jag fylldes av varmt kladd. Det blev så varmt i mig, men det var som om han förstått att han gjort nåt fel för då drog han sig snabbt ur mig och det ploppade liksom till när kuken gled ur min ömmande fitta och sen kom det sprut igen och igen och det hamnade på min stjärt och rygg och på köksbordet.

Farbror Robert föll ihop på mig och jag kunde känna hans spritångor mot min kind när han smekte mig över rumpan och midjan och jag flåsade tungt "... mmm... visst var det skönt dockan...? Oooh, du är det bästa jag haft... så sköööön liten fitta! gumman... sååå skönt...! mmmm.... sexig rumpa har du dockan... så sexig är du...!" jag låg tyst och still under honom och undrade vad som skulle hända nu, men då reste han sig och stoppade in den slaka kuken i byxan och rättade till kläderna. Sen hjälpte han mig upp från bordet, gav mig en puss på munnen som han så ofta gjort och klappade mig sen på rumpan som för att skicka iväg mig. 

På stapplande ben och yr i huvudet och förvirrad gick jag till trappan och gick upp på mitt rum. Jag stängde dörren efter mig och drog av mig klänningen som blivit lite kladdig och jag torkade av min kladdiga rumpa och fitta på den och såg att jag blödde lite granna. Slängde klänningen i tvättkorgen och kröp sen ner under täcket. Jag frös och huttrade, men var samtidigt så varm i hela kroppen. Det tog lång stund innan jag kunde somna.

På morgonen när jag vaknade var jag inte säker på om jag drömt eller om det verkligen hänt, men den kladdiga klänningen i tvättkorgen och min ömmande fitta sa mig att det verkligen hänt. Jag drog på mig trosa och linne och gick nervös ner i köket. Där satt allihop lite bakfulla och åt frukost och jag rodnade över hela kroppen när farbror Robert tittade på mig. Jag slog ner blicken, men innan jag hann göra det hann jag se skam i hans blick. Han skämdes! Jag rodnade ännu mer och kände skammen svala över mig. Vi hade gjort nåt hemskt, nåt som är hemskt fel. Tyst och med nedslagen blick försökte jag få i mig en skål med flingor, men lyckades inte. 

Jag gick upp till mig igen och jag satt fortfarande förvirrad på sängkanten när farbror Robert kom in nån timme senare. 

"Hej... får jag komma in?" frågade han med nervös hes röst

"Mmmm... " nickade jag men vågade inte titta på honom. Han kom in och stängde dörren efter sig. Han kom fram till sängkanten och satte sig brevid mig och så la han armen om mig och drog mig intill sig.

"Förlåt Felicia... lilla gumman! förlåt mig! jag vet inte vad som flög i mig inatt...! Det... det är oförlåtligt det jag gjorde, men... det har hänt... vi kan inte dra tillbaka tiden... Jag vill bara be om ursäkt innan vi åker... Det ska aldrig hända igen dockan!"

Jag tittade upp på honom med mina blå ögon och såg honom djupt i ögonen. Jag kunde se att han ångrade sig och skämdes, men jag kunde samtidigt se en hunger brinna där inne.

"...det... det är okej Robert!" viskade jag bara.

Robert höll om mig hårt och jag kände hans stora händer på min rygg och min svank när han kramade mig. 

"Är det verkligen okej mellan oss dockan? Säkert?" frågade han hest och tittade ner på mig

"Ja, farbror Robert... det är okej" log jag lite stelt och samtidigt kände jag hans ena hand glida ner lite så den nästan låg på min rumpa och jag skämdes när jag kände värmen sprida sig i min kropp.
"Ska vi pussas och säga att det är okej med det?" frågade Robert och höll om mitt ansikte med sina händer. Jag nickade och Robert sjönk neråt och la sina läppar mot mina. Mina armar kröp in runt honom och jag kramade honom hårt samtidigt som vi pussades. Pussen blev lång och vi båda blundade. När pussen var över tittade vi båda upp på varann samtidigt och rodnade. Han släppte mig snabbt och jag honom. Robert reste sig upp och log osäkert när han gick ut genom dörren.

Vi åt middag lite senare och varken jag eller Robert vågade se på varann och nån timme senare åkte han och hans familj hem. Jag fick en till puss och en klapp på rumpan när de skulle åka, men det kändes inte som vanligt. 

Det tog många träffar innan farbror Robert och jag kunde vara "som vanligt" med varann igen. Och när vi äntligen hittat tillbaka till att vara bara farbror Robert och dockan igen så var det väl klart att vi skulle "förstöra" det med att knulla igen! Men det är en helt annan historia...

100% (0/0)
 
Categories: First TimeVoyeur
Posted by johas2
10 months ago    Views: 26
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments