Deel 2

Zondagochtend ging ik ontbijten met mijn vriendje en kreeg een sms : mijn 25 cm lang en grote zwarte paal kan niet wachten om je witte kutje te neuken.
Enerzijds werd ik helemaal geil, maar anderzijds kreeg ik heel veel schrik, ik had nog nooit zo iets groots in mij gehad. Het grootste was mijn vriend, en die is maar 18 cm.
Op zondagmiddag was mijn man al lang vertrokken naar het voetbalveld, dus ik racede snel naar de winkel voor condooms want ik had thuis enkel smalls liggen en me geile neger had zeker een xl nodig.
Een half uurtje later, stipt om 1 uur ging de bel. Ik had speciaal mijn rode lingerie aangetrokken met diezelfde rode hakschoenen en mijn blauwe kamerjas. Ik ging de deur openen.
We gingen op de bank zitten met een flesje wijn erbij. Ik leunde dicht tegen zijn brede borstkas aan en ik deed zijn hemd los en kuste ze lichaam.
Ik vertelde hem dat ik wel een beetje bang was voor de lengte van zijn pik, heb nog nooit zoiets in mij gehad.
Hij wou mijn kamerjas uitdoen, maar ik zei om ze nog dicht te laten. Dit was nog een verrassing. Hij droeg me de trap op terwijl we kusten. Ik zei:” ga jij maar al op bed liggen! Ik ging nog even naar de badkamer om me lipstift bij te werken.
Ik stapte naar de slaapkamer en zette wat zwoele muziek op. Ik ging voor het bed staan waar hij op lag. Ik begon zeer sensueel mijn kamerjas uit te trekken.
Ik zag dat hij er duidelijk van genoot dus zetten ik mijn dans verder en deed mijn bh uit. Ik zag zijn monsterpik groeien en groeien in zijn boxershort. Weer kwam dat enge gevoel van pijn in me op. Ten slotte deed ik ook mijn mini string uit en gooide deze op zijn gezicht.
Toen ik helemaal bloot was ging ik op hem liggen, we kusten lang en zwoel. Dan gooide hij mij op m`n rug en begon aan mijn getrimde, vagina te likken. Een geweldig gevoel. Hij gleed met zijn tong naar binnen en draaide. Dit gevoel had mijn man me nog nooit bezorgd!! Dit was de lekkerste keer dat ik kwam bij het beffen.
We gingen staan. Hij dwingt me op m`n knieën. Ik kneep in zijn ballen en monsterlijke penis. Hij werd weer groter en groter. Ik deed zijn boxershort uit en wat ik zag was buitenaards. Ik had nog nooit zo een lul gezien. Ja enkele malen, bij paarden. Maar deze was veel dikker. Ik begon te likken en zijn lul groeide meer en meer. Dan liet ik mijn rode lippen over zijn eikel glijden en nam zijn nerger lul half in mijn mond. Hiermee was hij even tevreden, maar na een tijdje nam hij mijn haren en duwde zijn zwarte monsterpik tot in mijn keel. Ik kreeg even geen adem. Dit ging een hele tijd door. Tot hij in mijn mond spoot. Een hele hoop dikke sperma. Daarna gooide hij mij op het bed en begon van bovenaan mijn lijf naar beneden te likken. Dit was zo sensueel voor mij.
Na 15 min was het tijd voor het grote moment. Zijn eerste keer echt neuken, en mijn eerste keer dat er zoiets groots in mijn kutje ging. Nu kreeg ik echt wel schrik, lag op mijn rug op het bed en hij zat op zijn knieën. Hij tilde mijn kont op tot aan zijn neger pik. Hij ging met zijn eikel in mijn kutje. Dit viel nog mee. Voor hem was het puur genot een 1ste keer neuken.
Hij schoof nu 1/2 van zijn lul naar binnen en dit was al een helse pijn voor mij. Hij begon echt in de moed te komen en ging harder. Hij bracht zijn hele monsterpik naar binnen. Wat ik dan voelde is onbeschrijflijk. Ik schreeuwde de hele buurt bij elkaar van de geilheid en pijn AAAAAAAAUWWWW. En hij bleef doorgaan. Na enkele minuten haalde hij zijn lul uit mijn kutje. En ja hoor, er kwam bloed uit. Hij was verbaasd, en vroeg het wat rustiger aan te doen. We gingen nu allebei recht staan. Hij duwde me tegen de muur en begon me weer te neuken. Weer na een tijd ging hij harder en harder. Ik verging weer van de geilheid en schreeuwde weer heel hard. Ik vergat nu heel even mijn vriendje. Hij genoot er ook van en nam enkele foto’s en nam mijn kermen van de pijn en geilheid op met zijn mobieltje, na ongeveer een half uur ging hij op het bed liggen en ging ik boven hem staan. Ik daalde langzaam naar beneden tot mijn blanke kut zijn zwart/paarse eikel raakte, en ging terug omhoog. Ik wou eens gek doen, maar wist dat dit tegelijk ook de grootse pijn ging zijn die ik ooit had meegemaakt. Want ik was nog altijd niet aan die monsterlijke lul gewend. Ik ging me met mijn kutje over zijn lul laten vallen. Ik telde af 1,2, 3 en daar ging ik. De tranen kwamen uit mijn ogen.
Gek genoeg voelde ik nu veel minder pijn. Tot hij zijn lul helemaal naar binnenschoof. Ik botste op en neer en voelde dat zijn pik steeds iets in mijn lichaam raakte.
We gingen hiermee 30 minuten verder. In die tijd begon ik er eigenlijk van te genieten. Het effect van zijn donkere huid op mijn witte huid maakte me zo geil. Tot hij iets voelde opkomen. Hij riep: jaaaaaaaa en ik werd snel op me knieen gedwongen, WWOOOWWW hij spoot hele dikke stralen over me hele lichaam en gezicht waarna ik nog heerlijk ze grote negerpaal heb schoon gelikt.
We lagen nog lang op bed na te kussen en ik lag nog zijn heerlijke monsterpik te masseren.
15 minuutjes later nam ik afscheid van een heerlijke jongeman ik bedacht wat voor ongelooflijks ik had meegemaakt. Ik had een pik van 25 cm in mij genomen :)))
90% (10/1)
 
Posted by jessica18
9 months ago    Views: 554
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
9 months ago
waar is deel 1?
9 months ago
mmmm wat een heerlijk verhaal!
9 months ago
geil verhaal
meer :)