Mijn eerste keer MMV

Toen ik in de pubertijd zat las ik stiekem de pornoboekjes die bij mijn broer onder zijn bed lagen. Ik las daarin een verhaal over een mmv trio. Ik werd er toen al opgewonden van. Ik had er nooit iets mee gedaan, maar het bleef toch kriebelen. De gedachte om het met een stel te doen en dan beide verwennen liet me niet los. Maar durf ik het wel??? Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en een advertentie te plaatsen;

"Sinds een tijdje fantaseer ik over seks met een man en een vrouw. Ik heb nog geen ervaring op dat gebied en daarom zoek ik een stel die mij het een en ander bij kan leren in een ongedwongen sfeer.
Ik zoek een stel die me zonder te dwingen net dat stapje verder kunnen laten gaan (leeftijd vind ik niet zo belangrijk), iets wat ik tot nu toe nog niet aangedurfd heb. In mijn fantasie lijkt het me erg geil om een lul vast te houden en te likken. Ook wordt ik erg opgewonden van de gedachten om standje 69 te liggen met een vrouw terwijl ze geneukt wordt. Ik hou erg van massages en aanrakingen. Ik ben 1,71 m donker haar en blauwe ogen. Ik ben intiem geschoren. Ik heb een besneden lul van 14 cm en een normaal postuur

Welk stel wil mij helpen ontdekken?"

Ik plaatste er een mooie foto bij waarop ik onder de douche stond met een harde pik in mijn hand, ooit genomen door een vriendinnetje. Dezelfde avond nog kreeg ik een hoop reacties. Vooral van mannen alleen, maar dat wilde ik liever niet. Gelukkig zaten er ook een aantal bij van interessante stellen. Bij de reacties zat er een die me meteen opviel. Deze was van Jan en Lilly;

"Hoi Jasper, Je advertentie klinkt spannend. Wij zijn een gezellig en verzorgd stel. Jan is 42 en ik (Lilly) ben 38 jaar. We zijn beide bi. We zoeken een bi speelkameraadje voor een totale mmv ervaring. Het lijkt ons spannend om jou wegwijs te maken in de bi wereld. We zijn open en eerlijk over onze wensen en verlangens. Alles is bespreekbaar, alles is mogelijk. We zijn op zoek op deze site naar een avontuur, buiten de gebaande paden. Interesse? Misschien een keertje kennis maken? mail ons op janenlilly@gmail.com kus"

bij hun reactie hadden ze 3 foto's bijgevoegd. Wow, wat zegen zij er lekker uit. Lilly was een vrouw met mooie rondingen, prachtige borsten en heerlijke billen. Jan had een mooi postuur, en een mooie pik. Iets groter dan die van mij dacht ik zo in te schatten. Beide waren intiem geschoren. Op de derde foto zag je Jan's pik die hij in het heerlijke kutje van Lilly schoof terwijl ze op handen en knieën zat. Je kon goed zien hoe de lippen zich om zijn eikel sloten. Hij had haar billen met één hand vast, waarbij hij zijn duim tegen haar kontgaatje had. Ik werd al opgewonden bij het idee dat ik met hen mee mocht doen Hun gezichten kon ik niet zien op de foto’s, maar dat vond ik niet zo erg, dat liet nog iets aan de fantasie over.

We hadden eerst nog wat gemaild en geskyped. Ik vertelde ze dat ik helemaal geen ervaring had op het bi vlak, maar dat vonden ze niet erg, dat vonden ze juist wel een uitdaging. Ze stelde me gerust, als ik op een of andere manier iets niet wilde of durfde, dan deden we dat gewoon niet. Ze zeiden ook dat ik eerst gewoon mocht toekijken als ik dat wilde. Met die gedachten in het achterhoofd durfde ik wel een afsprak te maken. We spraken 2 dagen later af bij hen thuis.

Nadat ik 2 dagen met kriebels in mijn buik en met een onwijs geil gevoel had rondgelopen was het eindelijk zover. Het was vrijdagavond. Ik had me eerst nog even lekker gedoucht en geschoren. Ik zag er goed uit vond ikzelf.
Ik stapte in de auto en reed in een half uurtje naar Eindhoven toe. Onderweg begon ik er toch weer aan te twijfelen, is dit wel wat ik wil… wat als iemand van mijn vrienden of familie er achter komt? Al twijfelend was ik aangekomen op het adres. Ik stapte uit en liep naar de deur. Zelfs toen mijn hand naar de deurbel ging twijfelde ik nog. Maar nog voordat ik de deurbel in kon drukken ging de deur al open. Jan en Lilly stonden in de deuropening. Wat een leuk stel dacht ik meteen. Ze waren goed gekleed en zagen er verzorgd uit. Ik gaf Jan een hand en Lilly 3 zoenen. We gingen naar binnen. Er werd meteen een flesje wijn open getrokken. En zo zaten we gezellig kennis te maken met elkaar. Het klikte meteen en al snel ging het gesprek over seks, wat natuurlijk ook de reden van het afspraakje was.
“ik ga even naar boven, iets makkelijkers aantrekken, houden jullie het even vol zonder mij?” zei Lilly. Ik merkte dat het nu stond te gebeuren. Wat was dit spannend zeg. Ik kreeg al een stijve van opwinding. Jan glimlachte naar me, ook hij had er zin in. We zaten naast elkaar op de bank en kletste nog wat verder.

Lilly kwam weer naar beneden. Ik keek haar van beneden naar boven aan. Ze droeg hoge hakken en een korte rok. De donkere kousen eindigde net iets onder het begin van de rok waardoor je het kanten randje nog zag. Daarop droeg ze een strakke witte blouse. Ik slikte een keer, wow…wat was dit een heerlijke vrouw.“zie ik er zo lekker uit?” vroeg ze, ik kon alleen maar knikken. “ik zal jullie nog even bijschenken” zei ze. En ze kwam naar ons toe, ze pakte de fles wijn en bukte een beetje om in te schenken. Tegelijkertijd lichte Jan haar rokje wat op, waardoor we een prachtig uitzicht hadden op de billen en het kutje van Lilly. Ze droeg geen slipje, maar had wel jarretels aan. Toen ze merkte wat Jan deed begon ze plagerig wat met haar kontje te draaien en haalde van onder langs haar vingers door haar spleetje heen. Lilly liet zich tussen ons in op de bank zakken, waarbij ze een been over mijn schoot legde. Ze begon te tongzoenen met Jan. Mijn hand ging onder haar rokje naar dat heerlijke kale kutje. Ze was al lekker nat. Ik begon haar te vingeren terwijl ze doorging met zoenen. Ze zakte nog iets verder onderuit zodat ik er beter bij kon. Ik rook de geile geur van haar kutje. Ik had een onwijs stijve pik gekregen, wat wilde ik hem graag uit mijn broek halen. Alsof ze mijn gedachte kon lezen begon ze behendig met één hand mijn riem en knopen los te maken. Ze deed hetzelfde met haar andere hand bij Jan. Ik zag zijn eikel al boven zijn onderbroek uit komen. Wat een mooie pik had hij. Haar hand gleed mijn onderbroek in, wat een bevrijding was dat. Ze begon ons te trekken. Ik maakte samen met Jan de knopen van haar blouse los, ze had geen bh aan. Wat zagen haar borsten er mooi uit! Na een tijdje bukte Lilly voorover om Jan te pijpen. Ze stak daarbij haar kontje omhoog mijn kant op. Ik pakte haar billen beet een begon te likken. Mijn tong ging via haar kutje door naar haar kontgaatje. Aan het kreunen te merken vond ze dat erg lekker. Terwijl ik haar kontje likte gleden mijn vingers door haar spleetje heen. “Wat was dit geil” een vrouw likken die een andere man aan het pijpen is. Ik moest moeite doen om niet klaar te komen puur uit geestelijke opwinding, want met mijn pik gebeurde op dat moment niets.

Lilly kwam weer overeind, ze pakte mijn hoofd beet en begon me te tongzoenen. Ik proefde de zilte smaak van het voorvocht van Jan. “zo smaakt een pik nou, schatje” zei ze tegen me. “Wil je ook een keer proberen?” Ik stapte van de bank af deed mijn broek helemaal uit en ging voor Jan op mijn knieën zitten. Jan had al geen broek meer aan. Lilly kwam naast me zitten en zei “pak hem maar eens beet”. Voor het eerst had ik een lul van iemand anders in mijn handen. Het voelde een beetje raar aan, maar toch ook heel vertrouwd. Ik begon Jan te rukken. Lilly’s handen gleden over mijn billen heen. Haar vingers gingen over mijn kontgaatje. Dit had nog nooit iemand bij mij gedaan. Het voelde heerlijk. Ik wilde meer, ik wilde dat ze er een vinger in zou steken. Maar dat deed ze niet. Ze likte een paar keer aan Jan zijn pik. “Doe jij me maar na” zei ze. Maar ik durfde niet goed. Lilly merkte dit ook en zei “ga jij maar even zitten dan zullen we jou even verwennen”. Ik ging op de bank zitten. Samen zaten ze nu voor me. Jan pakte me beet en begon me te pijpen, wat was dit lekker. Hij wist precies hoe hij moest pijpen. Samen likte ze aan mijn pik. “wie kan beter pijpen” vroeg Lilly plagerig. “dat weet ik nog niet, nog even doorgaan” reageerde ik kreunend.

We verplaatste ons naar boven. Terwijl ik achter Lilly aan de trap op ging had ik een prachtig uitzicht op haar kontje. Jan liep achter me en legde zijn hand op mijn billen. Ik had nooit in de gaten gehad dat die zo gevoelig waren. Boven aangekomen moest ik op mijn rug op het bed gaan liggen. Lilly kwam standje 69 boven op me liggen. Ik begon haar te likken terwijl ze met mijn pik speelde. Of was het Jan... Ik kon het niet zien maar het voelde heerlijk. Mijn kontgaatje werd ook betast en deze keer werd er voorzichtig een vinger in geschoven. Oh mijn god… wat voelde dat heerlijk. Ik vergat even te beffen. Lilly pakte me bij mijn haren en trok me richting haar kutje. Ik begreep de hint en ging door met likken. Ze kwam wat meer overeind zodat ik haar kontje ook kon likken. Het was dus Jan die zo lekker bezig was. Ik kon het niet langer ophouden, ik stond op springen. Jan merkte dit ook en begon harder te pijpen. Ik kwam klaar zoals ik nog nooit klaargekomen was, ik denk dat mijn G-spot ontdekt was. Het was zo heftig, zo was het nog nooit geweest. Dat was ook te merken aan Jan. Mijn zaad droop langs zijn mond en over zijn gezicht. Lilly tongzoende hem en likte zijn gezicht schoon.

Het was allemaal zo ontzettend geil, de geur, de smaak, de aanrakingen 2 prachtige mensen. Alle zintuigen werden geprikkeld. We lagen nog steeds standje 69. Lilly speelde met mijn pik die binnen een paar seconden weer hard geworden was. Jan kwam achter haar staan. Hij zette zijn pik tegen haar kutje en begon haar te neuken. Wat had ik een mooi uitzicht, die heerlijke pik die in en uit het goddelijke gleufje schoof. Ik likte aan haar clitje, en af en toe ging mijn tong langs de schacht van Jan zijn pik. Wat geil was dat. Ik wilde verder, ik was er klaar voor, ik wilde hem in mijn mond nemen. Ik likte niet meer aan het clitje. Ik had alleen nog oog voor de ballen en schacht van die stijve pik. Jan had het ook in de gaten en haalde zijn pik uit het kutje. Vol overgave nam ik de eikel in mijn mond en begon er lekker aan te zuigen terwijl Jan door ging met zijn neukbewegingen. Steeds dieper gleed zijn pik mijn keel in. Even kreeg ik kokhals neigingen, maar die verdwenen weer naarmate zijn pik dieper mijn keel in ging. Ik had nu zijn volledige pik in mijn mond. Zijn ballen sloegen bij elke stoot tegen mijn voorhoofd aan. Lilly was van mijn gezicht af gegaan en nam plaats op mijn harde pik, ze begon me te berijden. Oh wat was dit hemels. Steeds sneller ging ze op en neer. Met mijn handen speelde ik met de ballen en billen van Jan. Ik liet mijn vinger door zijn bilspleet glijden en begon zijn kontgaatje te masseren. Dit was ook de druppel voor Jan. Ook hij stond op het punt klaar te komen. Ik zoog hard door aan zijn pik, en kreeg de eerste lading binnen gespoten. Zijn pik glipte uit mijn mond waardoor de andere ladingen over mijn buik tot aan Lilly gespoten werden. Ik nam zijn pik weer in mijn mond om hem af te likken. Het zachte vlees van de eikel voelde heerlijk aan. Is dit nu wat ik al die tijd niet durfde… ik had meteen spijt dat ik er niet eerder mee begonnen was. Maar aan de andere kant was ik blij dat ik de stap had durven zetten. Wat een genot!

Nu was het de beurt aan Lilly ze bleef door neuken op mijn pik. Jan ging achter haar staan en zette zijn pik tegen haar nauwste gaatje. In ons tempo begon hij mee te neuken. Wat was Lilly een beest. Steeds sneller ging ze op en neer totdat heel haar lichaam zich samentrok en ze met een schreeuw haar orgasme aankondigde.

We hebben die nacht nog lekker met zijn 3e doorgebracht. Uiteindelijk ben ik zaterdag morgen tussen hen in wakker geworden. Waarna heel het spel weer van voor af aan begon.

Genoten van het verhaal? Het is helaas nog steeds geen werkelijkheid geworden...
Ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat.
94% (23/1)
 
Posted by jasperb2
9 months ago    Views: 1,419
Comments (16)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 month ago
Lijkt mij ook geweldig om mee te maken. Dezelfde aarzeling is herkenbaar.
2 months ago
geil verhaal we hebben er heerlijk bij geneukt !
Bedankt xxx
3 months ago
Mooi verhaal van Jasperb2. Jammer dat hij er mee is gestopt.
Misschien heeft hij ondertussen gevonden wat hij zocht.
Ik heb via xhamster ook een contact opgedaan waar ik wat fantasieen (mm) mee heb uitgevoerd.
Heb echter nog genoeg fantasie over:).
jasperb2
retired
7 months ago
Bedankt allemaal voor de reacties. leuk om te lezen dat jullie er van genoten hebben.... het is helaas nog geen werkelijkheid geworden
7 months ago
heeerlijk geil verhaal Jasper! ik hoop dat het in dei 18 jaar later wel goed is gekomen! X Cyn
9 months ago
goed en heerlijk verhaal
hoop voor je dat het snel uitkomt
Lekkereboy
retired
9 months ago
Damm wat een geil verhaal! Lekkere bi-sex mmmmmmmm
9 months ago
Top verhaal thnx
9 months ago
echt een goed geschreven en geil verhaal Jasper.... ga door zou ik zeggen
9 months ago
Geil verhaal! Word vervolgd?
9 months ago
Goed verhaal. Zou zomaar echt kunnen zijn.
9 months ago
Goed verhaal
9 months ago
lekker mmmmm
9 months ago
heerlijk en goed geschreven
9 months ago
Hoop dat het werkelijkheid voor je wordt. Heerlijk verhaal.
9 months ago
lekker verhaal ! Ik zou zeggen, leef je uit en schrijf meer !