Afspraakje met een Geil stel

Het begon allemaal met een geintje op Xhamster. Met de vraag aan geilstel wat ze precies zochten. Hun antwoord was dat ze eigenlijk niets zochten, maar gewoon eens rond keken op de site. Op zoek naar geile filmpjes en chats. Nu ben ik altijd wel in voor een geil gesprek. Na wat heerlijke berichtjes op en neer sloten zij af. Ik hoorde een hele tijd niets. Totdat ik ineens een geil mailtje kreeg op mijn ikheberzinin08@hotmail.com account. Zat daar een foto van een mooie rijpere vrouw bij. Met de vraag of dat ik zijn vrouw eens onder handen wilde nemen groetjes het geile stel.

Ik kreeg klamme handjes. Dit had ik nog nooit gehad zo’n sexy mailtje. Ze stond er op met haar kontje naar achter gestoken in een geil setje met jarretels. Precies wat ik mooi vind. Zwoel kijkend over haar schouder met haar lange haren ver der schouder. Ik schat dat ze een jaar of 40 is.
Ik stuurden hun een berichtje terug dat alles bespreekbaar was. Hij zou alleen toekijken terwijl ik haar lekker zou nemen. We maakte en afspraak voor een doordeweekse dag, rond het middag uur.

Ik reed die bewuste dag naar hun adres. Mijn hart zat in me keel. Maar ik was zo ontzettend geil. Alleen de gedachte al dat ik eens zo’n heerlijke milf zou likken. Als ik iets geil vind is om een vrouw te zien genieten. Na een dik uur te hebben gereden zetten ik mijn auto bij hun in de straat tot stilstand.
Ik keek nog eens in de spiegel ofdat ik een beetje toonbaar eruit zag. Op wat rooie oortjes na kon het er mee door. Ik had me lul netjes bij geknipt, lekker luchtje op gedaan, was er helemaal klaar voor. Ik sloot het portier achter me en het zelf vertrouwen slinkte iets. Werd wat zenuwachtig. Ik wist niet wat me te wachten stond.

Toen ik bij de deur kwam, ging de deur al open. Daar stond een goed verzorgde vent. Hij nodigde me uit om binnen te komen. In de woonkamer aangekomen gingen me ogen rond. Ik kon zijn vrouw niet vinden. Hij vertelde me dat ik niet moest schrikken. Zij lag bogen al op mij te wachten. Hij wilde mij eerst even in het echt ontmoeten. En terecht natuurlijk. Na wat gedronken te hebben zei hij dat ik maar eens boven moest gaan kijken. Ik liep de trap op en er stond een deur op een kier.

Toen ik de deur opende lag daar een mooie vrouw van begin 40 jaar. Ze had het setje aan zoals op de foto. Ze wist dat ik dat geil vond. Nu was het af met heerlijke hakjes. Ik wilde eerst kletsen, maar daar had ze geen tijd voor. Ik moest me uitkleden. Ze wilden “hem”wel eens in het echt zien. Genoeg gezien in mijn album op mijn profiel.

Daar stond ik dan, naakt. Ze kwam naar me toe en pakte me lul zachtjes beet. Begon hem heerlijk te strelen en trekken. Ze keek me aan en vroeg of ik het lekker vond. Zeker was mijn antwoord. Wacht maar zij ze. Ze zakte door haar knieën op haar hurken. Pakte mijn lul heerlijk in haar mond.
Na enige tijd heerlijk gepijpt te zijn, trok ik haar omhoog. Ik hield het niet meer. Maar ik wilde nog niet komen. Ik liet haar op haar knieën op bed zitten. Trok haar stringetje uit en begon haar achterlangs te likken. Op dat moment kwam haar vent binnen. Ik keek op. Zijn woorden waren dat ik niet moest stoppen want dit vond ze geil zei hij. Dat bleek ook wel want haar vingers gleden door mijn haren en trok mijn hoofd dichter tegen haar kutje aan.

Haar man was in de hoek op een stoel gaan zitten en keek naar ons. Hij was zich zachtjes aan het aftrekken. Hij riep ineens dat ik haar moest neuken. Ik trok een condoom om mijn 19 cm lange lul. Zij was ondertussen op haar rug gaan liggen. Ik kroop tussen haar benen en schoof hem bij der naar binnen. Ik hoorde haar zachtjes kreunen. Haar benen sloten om mijn heupen. Ik voelde haar hankjes tegen mijn onderrug drukken. Harder riep ze. En harder kon ze krijgen ook. Ik stootte er rustig op los. Heerlijk! Na enige tijd draaide zij der eigen om en ging op der knieën zitten. Ik nam haar doggystyle. Mijn favoriet. Ze wenkte der man. Hij kwam er bij en zij begon hem te pijpen heerlijk gezicht. Ik had haar billen heerlijk beet en trok haar lekker naar me toe. Haar man hoorde ik zachtjes kreunen. Geil hij vroeg hij. Ik zei dat het niet lekkerder kon. Ik genoot volle teugen met dit heerlijke rijpe stel. nHij stelde voor om te wisselen. Ik trok mijn condoom af en hij kroop achter haar. Ze pijpte me, heerlijk diep. Na een paar halen kwam ik al heerlijk klaar. Ik spoot lekker mijn zaad in haar mondje. Net toen ik klaar was hoorde ik zijn ontlading. Nadat hij was gekomen trok hij z’n lul uit haar druip natte kutje. Zijn sperma droop er uit. Zij pakte een vibo erbij en gaf hem aan mij. Maak me nu maar klaar zei ze.
Na enige tijd lekker haar klitje te hebben verwend kwam ze schokkend klaar. Ze kneep in haar borsten en schreeuwde het uit.

We hebben hierna met zijn drieën gedoucht. Ze vertelde dat ze behoorlijk zenuwachtig was voor we begonnen. Voor hun was het ook de eerste keer dat ze wat afspraken. Na nog even wat gedronken te hebben beneden. Ging ik maar weer eens op huis aan.


85% (14/3)
 
Posted by jasper87
2 years ago    Views: 1,041
Comments (11)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
8 months ago
Uiteindelijk wel ja. Het was eerst een fantasie en een stel heeft me na ht lezen okk uitgenodigd. En het is zo dan ook gebeurd
Geille
retired
8 months ago
echt gebeurd ?
8 months ago
Dank u
Geille
retired
8 months ago
lekker verhaaltje ......
2 years ago
Erg leuk en geil verhaal. thnx
2 years ago
Ik ben jaloers op je ;)
2 years ago
goed verhaal, zo zie je maar waar Xhamster al niet goed voor is
2 years ago
een verhaal dat een ieder wel wil meemaken.... heerlijk !
2 years ago
super geil
2 years ago
Lekker geil verhaal. Hoop dat je vervolgen hebt.
2 years ago
Een beetje kort maar lekker.geschreven.
Ik hou ook van rijpe vrouwen..ben alleen even oud als de rijpere vrouw wat een geluk ha ha.