Zweedse Moeder


Mijn maat (Bart) heeft een relatie met een Zweeds meisje. Nina, zij is 21 jaar. Ze studeert hier aan de Universiteit. Vorige week was Nina jarig. Haar moeder (Anna) kwam haar hier opzoeken om haar verjaardag te vieren.

Mijn maat nodigde mij uit om en drankje te komen doen in onze plaatselijke kroeg. Mijn vriendin ging niet mee, ze zat niet echt lekker in haar vel. In de kroeg zag ik Nina, Bart en haar moeder staan in een hoekje bij de bar. Na een tijdje raakte ik aan de praat met Nina's moeder.

In het engels praten we over koetjes en kalfjes. Maar op den duur raakte ik nieuwschierig waarom Nina's vader er niet bij was. Het bleek dat zij al enige tijd was gescheiden van haar man. Nadat ze een paar drankjes op had begon ze steeds ondeugendere dingen te vertellen. Zo kwam ik te weten dat ze al maanden geen sex meer had gehad. Toen kwam ook mij situatie ter spraken. Ik heb al een jaar of 6 een geweldige relatie maar haast geen sex leven. Ik vertelde dat ik ontzettend van sex hield, maar dat het maar 1 keer in de maand voor kwam dat ik het bed deelde met mijn vriendin.

Bart trok op een gegeven moment mijn aandacht weg bij Anna. Hij begon over een totaal ander onderwerp ik baalde ontzettend maar liet niets blijken. Opeens voelde ik een hand in mijn kontzak. Ik zag Anna voorbij lopen en ging naar de toilet.
Ik voelde in mijn zak en trof daar een bierviltje aan. Hierop stond "Tomorrow 08:00 uur van der valk Hotel room 342". Ik wist niet goed wat ik hiermee moest.

De volgende ochtend kwam ik aan bij de kamer van Anna. Mijn hart zat in mijn keel. Vol zenuwen klopte ik op haar deur. Haar deur ging open En daar stond een mooie blonde vrouw van 44 jaar in een kort satijnen ochtendjas. Ik stapte naar binnen. De deur viel net in het slot en ze begon mij hartstochtelijk te zoenen.
Ik stond met mijn rug tegen de deur.

Vanaf dit moment ging alles op de automatische pilot. Nog steeds met me hard in mijn keel. Ik draaide haar om en trok haar tegen mij aan. Ik kuste haar nek en masseerde haar borsten. Ze deed haar ochtendjas open en begon harder te ademen.
Mijn rechter hand ging richting haar slipje. Ik masseerde haar kutje met mijn vlakke hand. Ze draaide om en nam me mee naar het bed. Aan het voeteneind begon ze mijn broek los te maken. Ze trok mijn broek en boxer uit en beveelde mij te gaan zitten op het voeteneind. Ze zakte door haar knieën en pakte mijn ontzettend hard geworden lul beet. Ze begon mij langzaam te pijpen. Haar rechter hand om de schacht van mijn penis en der linker onder mijn ballen. Haar nagels gaven een extra stimulans onder mijn zak.

Ik hield het bij na niet meer en trok haar overeind. Ik trok haar slipje naar beneden en vroeg haar op bed te gaan liggen. Ik Hand zo'n zin gekregen om haar lekker te beffen. Dat ik begon met het likken van haar lipjes. Eerst de zijkant van haar lippen rondom haar klitje. Ze begon heerlijk te kreunen. Ik begon met me hand haar kutje te vingeren. Na enige tijd dwaalde mijn mijn vingers af naar haar anus. Ik merkte dat ze schrok. Ik trok mijn hand weg. Ze zij dat ze het wel lekker vond maar niet verwachte. Ik ging door met het strelen van haar anus. Ik merkte dat ze steeds gespannener werd. Ze trok haar knieën op en legde haar voeten op mijn rug. Haar handen pakte mijn hoofd beet en trok me dichter tegen haar kutje. Op dit moment kwam ze heerlijk klaar.

We wisselde van positie en ze ging boven op mij zitten. Met heerlijke heup bewegingen begon ze mij te neuken. Ze deed heer bh los en er kwamen 2 heerlijke borsten uit. Een heerlijke C-cup. Na even zo lekker geneukt te worden draaide we de rollen om. Zij ging lekker op handen en knieën zitten en ik kroop er achter. Maar na al een paar stoten hield ik het niet meer. Ik kwam heerlijk spuitend klaar in haar kutje.

We lagen na het hoogtepunt van mij voldaan naast elkaar. Ze vroeg aan mij "Satisfied"? Ik zij jazeker. Ik lag daar een aantal minuten totdat ze zij dat ik moest vertrekken. Nina en Bart kunnen hier ieder moment zijn.
Ik schrok mij rot. Mijn hart zat weer terug in mijn keel. Dit moest ik niet hebben. Ik had geen zin om mijn relatie naar de klote te helpen.

Ik pakte snel mijn spullen en gaf Anna een kus en vertrok. Toen ik naar buiten liep zag ik net Nina der auto het parkeerterrein op rijden. ik versnelde mijn pas naar mijn auto en wachtte daar totdat zij naar binnen waren.

Ik kwam e dus later achter dat zij Anna opkwamen halen en naar het vliegtuig brachten. Anna is die dag terug gevlogen naar Stockholm en ik heb haar nooit meer gezien.
93% (11/1)
 
Categories: Mature
Posted by jasper87
3 years ago    Views: 652
Comments (8)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
geil verhaal...
2 years ago
Helaas niet waar gebeurd..
2 years ago
lekker geil verhaal! al zou ik graag Anna zijn ;) (waargebeurd??)
2 years ago
Geil verhaal man
3 years ago
Lekker verhaal
3 years ago
Dank u
3 years ago
Ik vind het een fantastisch verhaal !!
3 years ago
Laat weten wat je er van vind.. Dankje.