Een onbekende. (onverwachts)

De dag nadat ik bij Anica ben geweest kreeg ik een berichtje. ‘Sorry dat ik in slaap ben gevallen. Ik maak het nog een keer goed xx Anica’ Ik moest lachen en stuurde terug dat ze der eigen niet druk moest maken. Stiekem vond ik deze meid best wel interessant. Ondanks dat we elkaar maar een dag kenden hebben we op het terras en bij haar thuis toch wat intieme dingen met elkaar gedeeld. Op de een of andere manier kan ik mezelf bij vreemde makkelijk bloot geven. Zo heeft ze het een en ander al gehoord over mijn jeugd, dat niet altijd even soepel is verlopen. Ook is er te spraken gekomen wat ik in mijn dienstijd heb meegemaakt. Ik merkte dat ze van beide onderwerpen redelijk onder de indruk was. Ook al was het niet mijn bedoeling geweest om haar op die manier te raken.
Zo ben ik weer over haar te weten gekomen dat ze met 3 oudere broers altijd het gevoel heeft gehad dat ze moest knokken voor haar plekje. Dit heeft der dan ook ver gebracht in haar carrière. Wat ze overigens niet altijd prettig vindt. Ondanks dat ze hierin succesvol is zit er ook een keerzijde aan het verhaal. Ze heeft geen tijd voor een man of gezinnetje op het moment.

Ik maakte mezelf weer los uit mijn gedachte. Het was tijd om boodschappen te doen. Ondanks dat ik alleen was probeerde ik wel zoveel mogelijk normaal te koken en gezond te eten. Ik ging dan ook richting de winkel voor de boodschappen van deze avond.
Thuis gekomen met wat groente, kip en marinade spullen, liep ik meteen door naar de keuken om het eten te bereiden. Ik besloot om vanwege het heerlijke weer maar buiten achter in de tuin mijn tafeltje maar te dekken. Ik kon altijd heerlijk beschut onder de bomen in rust op mijn loungebank genieten van de rust. Terug binnen stond wok al voor te verwarmen en was het tijd om de kip te braden. Op dat moment gaat de deurbel. Ik verwachte niemand.

Tot mijn verbazing stond Anica voor de deur. Haar goede figuur zat verpakt in een heerlijk mantelpakje. Ik nodigde haar uit om binnen te komen. Ik had haar eens tussen neus en lippen verteld wat mijn adres was. Maar ik had niet verwacht dat ze het zou onthouden. Ze bleek in het blok achter mij in het kantorencomplex te werken.
Binnen gekomen nam ze plaats aan de eettafel terwijl ik verder ging met komen. Ik vroeg haar of ze ook wilde blijven eten omdat ik toch genoeg had. Dit sloeg de hardwerkende vrouw natuurlijk niet af zei ze met een knipoog.

Beide bordjes opgemaakt liepen we samen de tuin in. Heerlijk in alle stilte genoten we in de schaduw onder het dak van bladeren van onze maaltijd. Weer gingen de gespreken tussen ons de diepte in. Ook kwam het onderwerp erotiek en liefde ter spraken. Toen gaf ze ook aan dat ze hier niet zonder reden kwam. Het was niet om een heerlijke maaltijd te verkrijgen, maar om haar schuld in te lossen. Ze voelde zich beschamend voor het feit dat ze na de massage in slaap was gevallen.
Ze vroeg of ik voor haar wilde gaan staan. Binnen had ze haar jasje al uitgedaan en nu knoopte ze der blouse een paar knopjes los. Haar decolleté was mooi zichtbaar en haar borsten waren heerlijk verpakt in een mooie bh. Ze deed mijn broek los en schoof mijn short naar mijn enkels. Ik had haar verteld dat ik tijdens mijn uitzending betrokken was geraakt bij een vuurgevecht. Ze wist hierdoor ook dat ik geraakt was. Des ondanks zag ik aan haar blik dat ze verbaasd was hoe het eruit zag. Mijn been was toen der tijd geraakt door scherfwerking van een geëxplodeerde granaat. Er is dus een groot litteken en een kuil in mijn bovenbeen omdat er spierweefsel is weggehaald. Ze keek nu vol bewondering naar mijn been. Volgde de lijnen van mijn litteken met haar perfect gemanicuurde handjes. Dit was voor mij een beetje vreemde situatie. Die manier zoals zij het bekeek heeft nog nooit iemand gedaan. Ze kuste het litteken en ging met haar hand verder richting mijn kruis. Ze wreef met haar handpalm over mijn boxer en mijn lul werd stijf. Ze merkte dat mijn lichaam fysiek reageerde op haar aanrakingen. Ze keek omhoor en lachte weer zo sexy naar me als de dag ervoor.
Haar vingers grepen de band van mijn boxer en ze trok deze dan ook richting mijn knieën. Mijn pik stond nu met volle kracht overeind. Ze omvatten hem bij de basis met haar hand en begon met haar andere hand te strelen. Ik kon mezelf niet weerhouden om bij haar aanrakingen mijn spieren te ontspannen. Iedere keer als ze me streelde schokt mijn pik. Ze begon me zachtjes en teder af te trekken. Met haar ander hand kneedde ze mijn ballen. Met haar nagels ging ze over mijn scrotum, ballen en bovenbeen. Ik kreeg hierdoor kippenvel op mijn rug. Terwijl haar grip rondom mijn lul steviger werd was het gevoel heerlijk. Ze voorde het tempo op. Ze keek me aan en zag in haar ogen dat ze hiervan genoot. Aan mijn ademhaling hoorde ze dat het niet lang meer kon duren. Ze stopte met trekken. Hield mijn lul nog steeds vast maar ging met de nagel van haar duim langs de rand van mijn eikel, masseerde de aanhechting van mijn voorhuid, wat zo ontzettend gevoelig was op dit moment.
Ze keek me aan en vertelde dat ik over haar borsten moest spuiten. En meteen begon ze mij krachtig af te trekken. Met de nagels van haar andere hand onder mijn scrotum kon het dan ook niet lang duren voordat ik mijn zaad over haar prachtige borsten spoot. Ze bleef me nu langzaam en teder trekken tot dat de laatste druppel zaad uit mijn pik droop.

Ze stond op knoopte haar blouse dicht en bedankte me voor de massage van gisteravond. Ik kreeg een kus op mijn wang. Ik moet er helaas vandoor zij ze. Blijf jij nog maar even lekker geniet van het avond zonnetje ik kom er zelf wel uit. En ze liep wiegend met haar kontje terug naar binnen. We houden contact riep ze nog vanuit de keuken. Ik plofte voldaan op mijn loungebank. Jezus wat was dit lekker dacht ik bij mezelf.

100% (7/0)
 
Categories: MasturbationMature
Posted by jasper87
9 months ago    Views: 481
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
9 months ago
Half half
9 months ago
waar gebeurd of fantasie?