Een onbekende. (massage)Ik zit op het terras te wachten, ik afgesproken met een vriend om samen wat te drinken. Mijn telefoon, sleutels en portemonnee liggen op het tafeltje. Ik kijk graag naar mensen om me heen en die voorbij lopen. Ik ben zelf niet al te ijdel maar vind het wel leuk om te kijken hoe andere er werk van maken.
Bij het verouwelijkschoon wat voorbij komt lopen gaan mijn gedachtes vaak met me op de loop. Het is iets in me wat automatisch gebeurd. Loopt er een vrouw voorbij die aandacht aan zichzelf heeft besteed en er netjes verzorgd uit ziet ben ik al snel verkocht. Een vrouw hoeft niet uitzonderlijk knap te zijn. Er moet ‘iets’ aanzitten. En dat ‘iets’ is moeilijk uit te leggen. Dat kan een detail zijn.
Tijdens het wachten verspringen mijn gedachten dan ook wanneer er een mooie vrouwenjeans voorbij loopt. Het gezicht van deze vrouw heb ik ook helemaal niet gezien. Wel de ontzettende mooie lijn die haarbroek maakt in haar jeans. Ze heeft een ontzettende mooie billenpartij. Ik fantaseer er dan ook gelijk op los hoe die staan in een mooi kanten broekje.
Terwijl ik verdwaald zit in mijn gedachten heeft mij telefoon al een paar berichtjes ontvangen zonder ik het in de gaten heb gehad. Een jonge meid naast me attendeer me hier op. Ik schrik en verontschuldig me dat ik even van deze aarde was. Waar zij op glimlachte. Boem weer zo’n detail. Ze was blond half lang haar en tijdens die glimlach hield ze der hoofd schuin. Der haar viel mooi en haar naturelle gezicht stak mooi af voor der prachtige haardos.
Ik kijk op mijn telefoon en ziet dat mijn vriend verhinderd is geraakt. Hij excuseerde dat hij het op het laatste moment liet afweten. Ik baalde behoorlijk maar kon zijn rede begrijpen die hij aangaf. De jonge meid zag mijn teleurstelling en maakte een opmerking over dat ik eerst verdwaald was en ook nog eens slecht nieuws kreeg. Ik begreep haar in eerste instantie niet en vroeg wat ze bedoelde. Ik moest lachen en gaf aan dat het niet het einde van de wereld was en dat hij me liet zitten met een goede reden. Mijn wedervraag was dan ook wat zij zo in haar eentje op het terras zat te doen. Het antwoord was ontduiken van alle stress. Ze gunde zichzelf een moment van rust en een wijntje.

Na enige stilte vraag ik aan der of ze misschien geen zin heeft om iets van tappas te delen. Als we dan toch allebei alleen zitten kunnen we net zo goed gezellig maken. We raakten in gesprek en ik deelde toch best persoonlijke dingen met deze vreemde. Zo gaf ik aan dat ik defensie had verlaten na een rumoerige periode tijdens mijn uitzending. En dat ik ben begonnen als massagethe****ut. Zei vertelde me dat ze vrij alleen voelde en dit kwam door haar werk. Ze wilde graag carrière maken en dat eiste zijn tol. Ze gaf aan dat geen vent het uithield bij der. Ik lachte en maakte de opmerking dat mij het al aardig lukte voor de 30 minuten dat ik met haar zat te praten.

Maar ik kon er toch niets aan doen dat af en toe mijn gedachte verdwaalde. Ze was niet uitzonderlijk knap. Maar haar jukbenen en sexy lachje maakte mijn hoofd een beetje gek. Mijn lichaam reageerde hierop. Niet dat er iets groeide in mijn broek, maar mijn lichaam werd wel onrustig. Na nog een uurtje wat woorden gewisseld te hebben gaf ze aan dat ze er vandoor moest. Ze schoof haar kaartje naar me toe en zei dat ik eens moest bellen wanneer ik een gaatje in mijn agenda had. Want een ontspannende massage kon ze wel gebruiken, zei ze met een knipoog. Toen ze wegliep zag ik haar mooie kuiten onder haar zomerjurkje steken. En ze liep over het plein richting de winkelstraat.
Ook ik ben richting huis gegaan. Toen ik later op mijn bank lag kon ik het niet laten om haar een berichtje te sturen. Er stond in dat zei maar een datum en tijd moest geven want ik vermoeden dat ik mij makelijker aan kon passen aan haar agenda dan andersom.
Niet veel later kreeg ik er een terug. Pr willem van oranjestraat 22 19:00 uur xx Anica. Meer stond er niet in. Ik schrok. Bedoelde ze nu vanavond 19:00 uur? Ook dat terug gestuurd te hebben kreeg ik een antwoord met, ja tot straks ☺.

Iets voor 7 uur liep ik haar straat in met mijn tas vol met massage spullen. Zweet in mijn handjes omdat ik niet wist wat ik moest verwachten. Ik belde aan en ze deed open. Een leuke blonde vrouw deed open. Ze stond in de deuropening met nat haar, een makkelijk topje en een joggingbroek. Ook dit maakte haar ontzettend sexy. Ze nodigde me uit om binnen te komen en bood me daarna iets te drinken aan. Na wat geklets te hebben vroeg ze waar ze plaats moest nemen. De logische vraag van mij was, wat er gemasseerd moest worden. Ze gaf aan nek, rug en benen. Dan is het makkelijkst als je ergens op je buik gaat liggen. We liepen door haar appartement naar der slaapkamer. Ze ontdeed er van der topje en broek. Er stond meid met een prachtig lichaam voor me. Ondanks dat ze makkelijke kleding aan had, had ze wel zorgvuldig een mooi setje lingerie uitgezocht naar mijn mening.
Nadat ze zichzelf had geïnstalleerd op der bed begon ik haar nek te masseren. De olie met aloë vera kruiden erin gaf een heerlijke geur die door haar kamer zwierf. Haar nek zat behoorlijk vast wat bij haar af en toe best pijnlijk was wanneer ik het los probeerde te maken. Na 10 minuutjes begon ik aan haar rug. Maakte haar bandje van der bh los en vervolgens streelde mijn handen haar gehele rug. Ook de zijkant nam ik mee. Ondanks dat ik het niet met opzet deed raakte ik ook de zijkant van haar borsten aan. Dit omdat ze aardig was bedeeld en haar borsten naar buiten werden gedrukt. Ze vond het niet erg te vinden want ze gaf geen krimp. Ze lag met haar oogjes dicht te genieten.
Ik ging door naar haar benen. Mijn ogen konden niet van die heerlijke billen afblijven. Een mooie ronde vormen in het perfect aansluitend stringetje. Mijn handen streelde de achterkant van haar benen, langs haar bilplooi naar de buitenkant van haar heup. Vervolgens kwamen ze via de binnenkant van haar knie omhoog en ook weer via de bilplooi naar buiten. Ik merkte dat wanneer ik dit deed ze haar rug hol trok en haar billen iets of wat de lucht in stak. Ik kon een glimlach niet van mijn gezicht afhouden wanneer ik dit om merkte. Ik begon dan ook met mijn duim en wijsvinger haar binnenkant van der dij te kneden. Ook weer van haar knie tot aan haar bil. Mijn pink kwam daardoor dichtbij haar stringetje en daarachter verschuilt haar kutje. De spanning die dit bij haar meebracht werd hoorbaar. Der ademhaling verzwaarden wanneer ik dar in de buurt kwam. Ook de bewegingen met haar rug en kontje werden duidelijke zichtbaar.

Ze zetten haar duimen achter haar bandjes van de string en schoof deze over haar billen. Met haar ogen nog steeds gesloten gaf ze de opmerking dat ik alles maar moest masseren. Aangenaam verrast nam ik haar string over en schoof deze over haar kuiten en enkels uit. Ze ging iets of wat verder uit elkaar liggen met haar benen en ik keek zo tegen een mooi gevormd kutje. Een mooi gezwollen, licht glinsterend kutje van het vocht. Mijn hand gingen via haar bil naar haar lies, het zachte stukje naast haar vrouwelijke ingang. Ik maakte mijn vingers nat met natuurlijke massage olie en begon haar buitenste lippen langzaam en teder te masseren. Haar eigen vocht was nu ook in overvloed aanwezig wat mijn massage makkelijker maakte om na enige tijd over te gaan naar har binnenste lippen. Ik probeerde haar clitje nog niet te raken. Mijn vingers gingen langzaam van achter naar voor en ze ontweken haar clitje. Even met twee vingers naar binnen om vervolgens met mijn drie vingertoppen haar buitenste schaamlippen te masseren ter hoogte van haar clitje. Ze ademde zwaar, kronkelde met haar lichaam en wiegde met haar kontje. Haar handjes grepen de dekens, der tanden beten in het laken en met een kreun kwam ze klaar. Haar lichaam stoten en vervolgens strekte ze zich uit. Nagenietend lag ze daar. Draaide haar vervolgens om en gaf me een kus op me wang. Bedankt zij ze waarna ze vervolgens terug op haar bedje plofte. Ik heb haar buik en benen nog even gestreeld. Het duurde niet lang of ze was vertrokken en weggezakt in haar eigen dromen. Ik verzamelde mijn spulletjes en deed overal het licht uit. Ben daarna met een glimlach terug naar huis gegaan.

90% (11/1)
 
Categories: Masturbation
Posted by jasper87
8 months ago    Views: 771
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
8 months ago
Mooi geschreven Jasper het neemt je helemaal mee
8 months ago
ben er mee bezig!
8 months ago
Graag een vervolg!!!
8 months ago
Heerlijk verhaal. Professioneel. Volgens mij mag je vaker komen.