Crazy day

Beetje rond aan het kijken op xhamster. Er komen verschillende profieltjes langs en ik zie een aantal filmpjes. Na een tijdje ben ik uitgekeken op de standaard filmpjes die ontzettend geregisseerd zijn. De verhaaltjes zijn aan de beurt. In eerste instantie lees ik er 2 over een lerares die gechanteerd wordt door een leerling. Zij laat der eigen keer op keer neuken door een van haar studenten.

Ik kom op een gegeven moment op een profiel terecht van een vrouw. Zij had een stukje geschreven over sex met een militair. Vanwege dat ik het zelfde beroep deelde trok het mijn aandacht. Hij zat in Afganistan en had contact met haar. Ze stuurde elkaar foto’s en geilden elkaar op. Ik kon het me heel goed voor stellen ik had 2x dezelfde ervaring gedeeld. Een vrouw thuis hebben zitten waar je contact mee heb en alleen maar geil aan elkaar berichten.
Ik besloot om haar eens een berichtje te doen. Het bleek een intelligente vrouw te zijn. We raakte aan de praat en stuurden elkaar wat nette foto’s. Het was een mooie vrouw om te zien. Mooi witblond half lang krullen haar. Volle lippen en een mooi figuur. Beetje te verglijken als Marilyn Monroe.. Na een enige tijd gekletst te hebben en meerdere verhaaltjes van haar gelezen te hebben, bleek dat we aardig wat gemeen hadden. Allebei niet echt een geweldige jeugd gehad en allebei een partner die er weinig zin in heeft.

Ik moest voor een cursus richting Noord Holland. Ik gaf haar een berichtje puur voor de gein en een beetje om een reactie uit te lokken dat ik bij haar in de buurt was en dat we elkaar een van de jeuk af konden helpen.
Ik kreeg een antwoord wat ik niet verwachten. 10 uur goed?? Koffie staat klaar met haar adres er onder. Ik kreeg het warm en wist even niet hoe ik moest reageren. Bek vol tanden.. gebeurden niet vaak maar toch.. Ik wilde mezelf niet laten kennen en zei dat ze me kon verwachten.

Bij haar deur aangekomen had ik wat zweterige handjes. Maar zelfverzekerd belde ik aan. Ze deed open, had der eigen goed verzorgd en tijd aan zichzelf besteed. Eenmaal binnen ging ik op de bank zitten en ze bood me wat te drinken aan. Bij het neerzetten van mijn glas stond iets wat voorover gebukt. Dit was mijn kans om die heerlijke kont eens voor de eerste keer beet te pakken. Heerlijk stevig en toch een beetje zacht. Ze keek me over haar schouder aan en zei gaf aan dat ik redelijk direct was. Ik was ook niet gekomen om over koetjes en kalfjes te praten. Dat hadden we genoeg gedaan op de chat. Ze draaiden der eigen om en plaatsten beide knieën naast mijn heupen. Ze ging op mijn schoot zitten en kuste me passie vol op mijn lippen. Bij mij was het gedaan. Ik hield het niet meer. Mijn beide handen gingen richting haar kont en ik tilde haar op. Met haar benen om mij heen geslagen ploften we in de bank . Ze lag op haar rug met mij over haar heen. We rukten elkaars kleren van het lijf. Ze had een mooi setje lingerie aan waar die mooie volle borsten in naar voren kwamen. Ik kusten haar borsten en ontdeed haar van haar bh. Twee mooie grote tepels staken naar voor. Nam ze in mijn mond en ik hoor de haar heerlijk kreunen. Haar nagels gingen over de achterkant van mijn hoofd. Met haar ander hand om mijn kruis. Ze deed mijn box naar beneden en pakte mijn lul, deed haarslipje opzij en stak hem in haar heerlijk natte kut. Een kreun slaakte er in mijn oor. Ze beet op mijn oorlel. Ik pakte haar stevig beet en stootte diep in haar. Na haar even heerlijk geneukt te hebben besloot ik om haar eens te proeven. Mijn tong ging langs de randjes van haar lippen. Speelden met haar klitje en mijn vinger ging diep haar kutje in. Het duurde dan ook niet lang voordat ze klaar kwam. Ik stond op en gaf haarde kans om op adem te komen. Ging op de bank zitten en zei tegen haar dat ze me maar eens klaar moest neuken. Een glimlach en een ondeugende blik verraadde haar dat ze het fijn vond om gedomineerd te worden. Ze ging op me zitten en wiegde met haar heupen. Eerst rustig en steeds sneller. Ze pakte haar borsten beet en speelde met haar tepels. Met dit zicht had ik niet veel nodig en kwam heerlijk diep in haar klaar. Ze stapte van me af en zei; ik ben douchen als je glas leeg is weet hoe je buiten komt he? Ik moest lachen en stapte na een paar minuten weer voldaan in mijn auto.

100% (1/0)
 
Categories: Mature
Posted by jasper87
1 year ago    Views: 496
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Mooi geschreven Jasper voel me gevleid dat je mij als persoon hebt neergezet.
En dat ik intelligent ben makes my day ;). Trots op je , komt er nog een vervolg ik ben benieuwd xxx