Onverwacht nooit verwacht deel2


Het was half in juni. Een mooi zomerse week met een temperatuur boven de 25 graden. Mijn zus zou dat weekend met haar gezin een weekend naar een bungalowpark gaan. Ze vroeg mij om ook een dagje te komen. Die zaterdag middag ben ik inderdaad naar het bungalowpark Bosbadhoeven gereden. Dit is zo’n 20 minuten bij mij vandaan.
Mijn nichtje van 3 stond mijn al op te wachten. Ze gilde en schreeuwde over wat ze allemaal al had gedaan. Het kind was super blij daar rond te kunnen rennen. Bij de bungalow aangekomen te zijn van me zus, hebben we gezellig wat zitten drinken. Na enige tijd te gekletst te hebben besloot ik om de kleine meid mee te nemen naar het zwemparadijs verder op het park. Mijn zus en haar man gingen samen lekker een middagje weg.
Bij het zwembad had ik onze handdoekjes lekker uitgerold. Ik had niet veel tijd want die kleine wilde meteen het water in. Om ons heen waren tal van kinderen aan het spelen en ook heel wat moeders stonden daar tot aan hun middel in het water. Ik had een top middag. Lekker met mijn kleine nichtje stoeien en tegelijk naar mooie vrouwen om mijn heen kunnen kijken.
Na enige tijd in het water te hebben gelegen was ik er een beetje klaar mee. Ik nam de kleine mee naar het peuterbadje waar ze zelf mocht spelen. Daarna ben ik op mijn handdoekje gaan liggen. Vanaf deze positie kon ik mooi de kleine in de gaten houden en de moeders bekijken. Achter me hoorde ik een stel vrouwen praten met een Amsterdams accent. Ik moest meteen aan mijn avontuur denken dat ik met mijn voetbalweekend had gehad. Dat was een ongelofelijk maar geil avontuur. Ik herkende een stem maar kon nog niet goed plaatsen van wie hij was. Het zou wel heel toevallig zijn als dat die van Monique zou zijn. Ik durfde niet om te draaien. Ik besloot om naar het peuterbadje te gaan en vanuit daar te kijken of ze erbij zat.
Ik zag ze niet meteen zitten. Ze zat met haar strakke bikini achter een andere vrouw. Haar grote borsten kwamen achter haar vriendin vandaan. Wat had ze toch heerlijke borsten. Ik nam de kleine mee terug naar de handdoek en zei gedag. Monique keek heel verbaasd en we raakte aan de praat. Het bleek dat ze met vrienden een weekend hier op het park verbleven en dat Tom vanwege hun kroeg s’nachts pas zou aansluiten.
Terug bij de bungalow zag ik me zus al zitten op het terras met een wijntje. Ik sloot bij hun aan en der man nam de kleine mee naar binnen. Ik gaf aan dat ik mee zou eten en daarna even de kroeg op het park in zou gaan. Rond een 20:00 uur liep ik naar de kroeg om een drankje te doen. Daar zat zonder dat ik het wis heel de vriendengroep van Monique. Ik ging tegen over hun zitten aan de bar. Monique kwam al snel naar me toe gelopen. Ik zei tegen haar leuke kroeg. Lijkt wel op die van jou. Het was een oud hollands tentje. Daarna hadden we het al snel over het avontuur dat we in april samen hadden beleefd. Ze gaf aan dat ze er erg van had genoten, en dat het zeker voor herhaling vatbaar was. Maar dat was niet zo makkelijk. We woonden zeker 1,5 uur uit elkaar. Ik gaf aan geen probleem te hebben en zei dat we het een keer moesten plannen. De tijd vloog en het was ondertussen alweer 22:30 uur. Haar vrienden gaven aan dat ze terug ging naar hun huisje. Zei ook nummer 9 zei ze nog met een knipoog.
Even later lag ik in mijn bed bij me zus in der huisje. Ik kon Monique der lach en knipoog maar niet uit mijn hoofd krijgen. Het huisje waar ik in zat was nummer 22. Dat kon nooit ver zijn. Ik liep die kant op en klopte op haar deur. Ze deed open met nat haar en een badjas. Ze vroeg of ik binnen kwam. Eenmaal op de bank vroeg ik of Tom er ook al was. Ze gaf aan dat hij er over een uurtje zou zijn. Ze liep naar haar kamer om der eigen aan te kleden. De deur bleef op een kier staan en ik kon haar precies bekijken via de spiegel in haar kamer. Ik zag twee hele mooie billen in een kanten string. Ineens hoorde ik haar stem. Ze zei dat het niet zo netjes was om naar een vrouw te staren. Ik voelde me rood worden en wist niet dat ze me zag kijken. Ze kwam in een zomerjurkje naar buiten. Het kwaad was al geschiet. Ik zat met een kei harde lul op de bank. Ze bood me wat te drinken aan. Ze stond aan het aanrecht toen ik achter haar kwam staan. Ik legde mijn handen op haar heupen en kuste haar nek. Ik kon me zelf niet bedwingen. Ze sloeg haar hoofd naar achter en haar ademhaling versnelde. Ze draaide om en kuste me hartstochtelijk. Ik legde mijn handen op haar mooie ronde billen.
Na even gezoend te hebben smste ze Tom dat hij snel naar de bungalow moest komen en niet moest schrikken. Ze had een “ verrassing”. Hij was al onderweg. Ze wilde niet wachten op Tom en drukte mijn in de bank. Mijn broek moest uit en ze begon me heerlijk te pijpen. Haar Jurkje moest uit. Wilde haar prachtige lichaam zien dat was gehuld in een mooi kant setje. Haar blonde haren deinsden heen en weer. Ze liet haar tong rond mijn eikel gaan en nam de 19 cm diep in haar mondje. Op dat moment kwam Tom binnen. Hij schrok, keek me aan. Hij wist even niet of hij boos moest zijn of blij. Hij kreeg de kans niet op te reageren. Monique trok hem naar de bank en greep zijn lul uit z’ n broek. Ze begon hem te zuigen. Hij zijn geen woord. Hij keek me aan en knipoogde,
Ik kroop achter Monique en schoof haar slipje aan de kant. Ik ging met mijn eikel langs haar natte kutje. Duwde hem er vervolgens helemaal in. Heerlijke diepe langzame stoten. Met mijn duim masseerde ik haar kontje. Ze keek achterom en zei dat hij er in moest. Met mijn duim in haar kontje begon ik dieper en harder te stoten. Na een aantal minuten wisselde ik en Tom. Tom likt haar kontje en drukte vervolgens zijn eikel tegen haar anus. Monique slaakte even van genot. Zijn lul ging diep bij haar naar binnen. Mijn lul werd ondertussen heerlijk afgetrokken met af en toe een lik van haar. Ze kreunde heerlijk. Haar ademhaling ging weer flink omhoog. Ik zei tegen Tom dat ik dat kontje ook wel eens wilde neuken. Monique kwam omhoog en ging achterste voren op mijn zitten. Ze pakte mijn lul vast en begeleide hem naar haar kontje. Zonder moeite ging hij naar binnen. Met haar knieën op de bank leunde ze achterover. Ik kuste haar nek en haalde haar borsten uit haar Bh. Wiegend met haar heupen neukte ze met haar kontje. Tom was begonnen met haar te likken. Na enige tijd greep ze met haar ene hand der borst en haar andere pakte ze Tom zijn hoofd en drukte ze die stevig tegen haar clitje. Ze schreeuwde het uit van genot. Mijn lul ging dieper in haar kontje en ze kwam hevig klaar.
Monique kroop van me af en nam ons mee naar de slaapkamer. We moesten haar tegelijk neuken. Ik lag op mijn rug, Monique boven op mij en Tom nam haar van achter. Ik hield het niet lang meer en aan Tom zijn gezicht te zien was hij er ook al bijna. We kwamen bijna tegelijk klaar. Allebei haar gaatjes waren gevuld met zaad.
Ik ben vervolgens terug gegaan naar het huisje van mijn zus. Om de volgende dag weer naar huis te gaan

100% (8/0)
 
Categories: AnalHardcoreMature
Posted by jasper87
1 year ago    Views: 591
Comments (4)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
Dutchy6866
retired
1 year ago
Nog beter dan deel 1 !!!!
1 year ago
Super geil Jasper!!!
1 year ago
half zo lekker, maar toch geil
1 year ago
Ik vraag en jij komt direct met een nog geiler verhaal!!!!