Militaire Oefening

Het is 22:00 uur, lig in m’n bed op me kamer van me legering. Ben kapot van de uitputtende oefeningen deze middag. Touwbaan, stormbaan en alle andere fratsen. Ik besluit om te gaan slapen.
Om 23:00 uur wordt er hard op de deur geklopt. We schrikken wakker, mijn kamergenoot trekt de deur open. We krijgen het bevel om binnen 10 min. bepakt op het exercitie terrein te staan.

Daar staan we dan in de mot regen. Na een half uur komt het kader ons vertellen dat we omstebeurt moeten melden in kamer 27 gebouw 85. Ik was een van de eerste. Aan een tafel zat een luitenant, op het moment dat ik binnen stapte werd ik vastgepakt door 2 man. Er werd mij vriendelijk verzocht om mee te werken, het ging om een oefening. Ik kreeg een geblindeerde skibril op en werd begeleid naar een MB (Mercedes Benz Jeep). Na een uurtje rijden kwam het voertuig tot stilstand. Mijn bril werd afgetrokken en er werd vertel dat ik morgenavond om uiterlijk 22:00 uur verwacht werd in Hellendoorn.
Het moest rond een uur of 01:00 zijn schatte ik. Zeker wist ik het niet, was mijn horloge vergeten. Het was aarde donker. Ik stond midden in een bosrijk gebied. Mijn opdracht was om een solo tactische verplaatsing uit te voeren. Dat betekend in je eentje jezelf verplaatsen zonder dat je gezien werd. En de leiding reedt rond. In mijn zak hadden ze een kaart gestopt van Enschede en omgeving. Er stonden een aantal bosrijke gebieden op. Ik had geen idee waar ik kon zijn. En zonder kompas is het moeilijk navigeren. Ik besloot om nog maar wat rust te pakken totdat de zon op kwam.

De eerste ochtend zon kwam te voorschijn. Ik was doorweekt het had heel de nacht licht geregend. De zon kom op in het oosten, mijn gevoel zij dat ik richting het westen moest lopen. Na een uurtje of 2 lopen kwam ik aan de rand van het bos bij een kasteel uit. Daar stond een bordje Kasteel Twickel Delden. Ook daar stond aangegeven dat Enschede richting het Oosten was. Vanuit een stad is het Ik besloot om richting Enschede te gaan. Wel bleef ik in de bosrand lopen om omgezien te blijven. Ik liep parallel langs een snelweg. Ik gaf mezelf even 10 min. rust. Onderaan de snelweg was ik even gaan zitten. Uit het zicht van alles en iedereen. Ten minste dat dacht ik. Mijn ogen waren gesloten, ik hoorde een vrouwenstem. Ik wist meteen dat ze het tegen mij gericht had. Ik had nu al gefaald. Er was contact met lokale bevolking. Alleen deze sprak Engels met een accent. Ik kon alleen niet plaatsen wat voor accent. Ze vroeg welke kant ze op moest lopen om in Hengelo te komen.
Zo lang me kader niets wist van mijn contact was mijn oefening nog gered. We raakte aan de praat. Ze was een Bulgaarse studente die in Enschede studeerde aan een studie grafisch design. Ze hete Desi was 19 jaar en had donker haar. Ik besloot om met haar mee te lopen richting Hengelo. Ze kon namelijk nuttig zijn in mijn reis naar Hellendoorn. Ze was vroeg in de morgen op pad gegaan om inspiratie op te doen voor haar studie. In Hengelo scheen ze op kamers te zitten.
Daar aangekomen kreeg ik wat te eten. En dat was zeker niet ongewenst. Op de klok zag ik dat het al weer 10:00 uur was. Ik had nog 12 uur om mezelf zo’n 30 km te verplaatsen richting Hellendoorn. Ze kwam bij me staan en boog haar hoofd. Ik vroeg me af wat ze van plan was. Ze kwam richting mijn oor. Ze rook heerlijk. En ik voelde haar warmte tegen me aan. Heerlijk want ik was nog niet echt opgewarmd na die koude nacht. Ze fluisterde in me oor hoe ik haar ging bedanken voor de boterham met kaas en de kop thee die ik gekregen had.

Ik wist meteen waar ze op uit was. Het is een zeer aantrekkelijke meid. Maar ik wist ook dat ik op moest gaan schieten om op tijd bij mijn bestemming te komen. Ik grinnikten en vertelde haar dat ik geen geld bij me had. Haar hand ging regelrecht naar mijn kruis. En ze zei dat het dan op een andere manier terug betaald moest worden. Ze kuste me in mijn nek. Wreef met haar hand over mijn kruis. Ze deed mijn broek open en zakte door haar knieën. Mijn broek en boxer werden naar beneden getrokken en er kwam een keiharde lul te voorschijn. Haar hand pakte hem vast, mond omvatte mijn lul en ik voelde een staal bolletje tegen lul aan komen. Ze had een tongpiercing. Heerlijk! Na een minuut of 5 hield ik het niet meer en trok haar omhoog. Ik wilde nog niet komen. Ontdeed mezelf van al mijn kleren en trok die van haar uit tot op haar ondergoed. Ze had een mooi kant setje aan. Met slipje waarvan een brede band van kant haar billen mooi deden uitkomen. Ze had mooie volle borsten. Ik tilde haar op en zette haar op het aanrecht. Begon haar te kussen en te strelen. Haar ademhaling ging omhoog en ik hoorde dat ze er van genoot. Haar handen gingen richting mijn schouders en ze drukte me omlaag. Met haar ene hand trok ze haar slipje opzij en de andere trok ze mijn hoofd naar haar kutje toe. Ik proefde haar heerlijke warme vocht. Ik hoorde kreunen, haar benen legde ze op mijn rug en zo klemde ze me tegen haar aan. Ze genoot en kreunde en haar lijf krulde van genot. Ze pakte met haar beide handen haar borsten beet en ze hield het niet meer. Ze kwam heerlijk klaar.
Nadat ze was bijgekomen gleed ze van het aanrecht en trok haar slipje uit, boog voorover en zei dat ik haar lekker diep moest nemen. Ik ging achter haar staan en bracht mijn lul tegen haar zachte lippen. Ik drukte hem naar binnen, beide kreunde even. Wat was ze lekker. Haar billen kwamen heerlijk tegen mijn onderbuik. Langzaam voerde ik het tempo van mijn stoten op. Ik hield het maar een minuut of 2 vol. Ik spoot mijn warme zaad diep haar kutje in.

Nagenietend gingen we zitten. Ik vertelde haar dat ik op moest schieten. Ze zei dat ik me niet zo druk moest maken, ze zorgeden wel voor een lift. Ik kreeg nog een douche aangeboden. Deze sloeg ik af. Ik kon het moeilijk verkopen om fris en fruitig aan te komen op mijn bestemming.
Na een uurtje of 2 kwam een vriendin van haar mij ophalen zodat ze mij weg kon brengen. Met zijn drieën stapte we in haar autootje. Ik liet me afzetten in een bosgebied bij Nijverdal. Het laaste stuk ging ik lopen. Ik gaf haar een kus en bedankte haar voor deze geweldige oefening.

Na een uurtje of 2 gelopen te hebben kwam ik aan bij het opgezette commando post. Ik was de eerste van de groep die binnenkwam en kreeg de complimenten van mijn kader. Niemand had me gezien werd er mij verteld. En dat kon ook wel kloppen ook. Dit was mijn beste oefening ooit. Ik had Desi der contactgegevens niet gevraagd, en heb haar nooit meer gesproken.

100% (11/0)
 
Posted by jasper87
2 years ago    Views: 501
Comments (3)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Haha.. we zullen eens kijken. Als ik er in de buurt komt
2 years ago
ah, heerlijk zo'n oefening. 'Desi' is trouwens verhuisd naar Zwolle, dus als je daar nog eens een oefening hebt....
2 years ago
Brede glimlach!