Fetish och Första gången

Hejsan ville dela med mig lite av mitt liv hur allt började.

Vid 14-15 års åldern blev man mer o mer intresserad av sex smög hem porrtidningar porrfilmer för då fanns inte internett som nu..
Runkade som en galning flera gånger om dagen hemma i skolan vart man än blev kåt va det bara o smyga in på toan o runka och vid 15 års åldern va man kåt jämt o ständigt.

Så en dag blev man extra nyfiken på nylonstrumpor det va då allt började. Hade sett det i tidningarna o i filmerna o det såg helt underbart ut,
för varje dag som gick så va man mer o mer sugen på det, o på den tiden va det populärt med hotpants och nylonstrumpor 60% av tjejerna i klassen hade det på sig o kan bara säga att det blev många toa besök i skolan..

Fantasierna skenade iväg på lektionerna varje dag det enda man såg framför sig va dom nylonklädda benen, så en dag på lektionen så bad en av tjejerna att få gå på toaletten o givetvis fick hon det av läraren..
När hon kom tillbaka så hade hon inte sina nylonstrumpor på sig utan hon hade tagit av sig dom o jag va inte sen att reagera så jag frågade om jag kunde få springa iväg på toaletten lite snabbt o det va ok..
Medans jag gick i korridoren tänkte jag för mig själv hoppas att hon slängt dom i papperskorgen ville känna på dom, öppnade ena toan fanns inget öppnade toa nr 2 då jag fick syn på dom.
Snabbt försvann jag in o låste dörren efter mig plockade upp dom o började känna på dom samtidigt som kuken vaknade till liv i byxorna, såå mjuk o skönt vilket matrial..
Ville leka mera men kände att jag måste tillbaks till lektionen så jag stoppade ner strumpbyxorna i fickan o sprang bort till skåpet la ner dom i min väska o sprang tillbaks till lektionen...
Hela dagen va jag i min egna lilla värld ville bara åka hem o känna mer på detta underbara matrialet,sissta lektionen va klar hoppade på min cyckel o trampade hem snabbt.
Som tur va ingen hemmma låste dörrarna o gick in på mitt rumm, slet upp dom ur väskan o började smeka dom o köra in ena handen i stumpan då jag märkte att dom hade en maska det va därför hon slängt dom.
Kuken stog som ett spätt hade aldrig varit så kåt innan som jag va nu, då jag kom på att jag sett i en film hur även killen hade på sig nylonstrumpor medans han knullade.
Kände att jag bara va tvungen o prova så jag slängde av mig alla kläder o började ta på mig strumporna, det va det skönaste jag varit med om. Nar jag väll dragit på mig strumpbyxorna
började jag smeka mig själv över benen o över kuken sååå skööönt efter en stund va jag så kåt att jag va bara tvungen att runka kände att jag skulle explodera annars så jag slet av mig strumpbyxorna o satte mig ner o började runka
men kände på mig att jag ville ha mer så jag tog nylonstrumporna o trädde det ena strumpbenet över kuken oj oj blev helt galen av det helt underbart körde ner handen i dett andra o började runka.
Nu såg man stjärnor det va det skönaste jag varit med om tog inte många sekunder innan det gick för mig sprutade strumpan full av vit härlig sperma.

När jag samlat mig själv så tog jag på mig kläderna o tog dom nersprutade strumporna o la ner dom i en plastpåse ner i väskan hoppade på cykeln o kycklade till närmaste soptunna och slängde dom.
Dagarna gick och jag blev mer desperat varför hade jag slängt dom va tvungen o få tag på nya men vågade inte gå o köpa ett par, va skulle jag göra hur skulle jag göra..
Kom hem från skolan dagen gick o senare på kvällen skulle jag dusha gick in i badrummet klädde av mig och skulle slänga ner kläderna i tvättkorgen då jag fick syn på ett par svarta knästrumpor i nylon...
Kuken hoppade till det va morsans strumpor som låg där, ställde mig o bara tittade tänkte fram o tillbaka hur fel det skulle vara men va bara tvungen o känna nylonet på min kuk igen.
Tog upp den ena strumpan o trädde på den över kuken där komm stjärnorna igen sååå skööönt det va kunde inte fatta att det bara tog ett par sekunder innan jag sprutade som tur va så slet jag av dom innan så sperman flög ner på badrumsgolvet.

Dagarna gick o mer o mer la man märke till tjejer kvinnor i nylon sneglade på ben o fötter hela dagarna, en dag va jag hoss grann pojken o skulle hitta på något då jag fick syn på grannfruns fötter NYLOON mmmmm.
Grannfrun hade även varit våran dagmamma innan föräldrarna tyckte att man va stor nog o klara sig själv hemma efter skolan, satt i soffan o spelade tv spel o jävlades med granpojken låt oss kalla honnom micke.
Mona som hans mamma hette gick runt och städade i huset gav oss dricka o varje gång hon gick förbi va jag tvungen o snegla på hennes fötter och varje gång rykte det till i kuken, kände att jag va tvungen o tömma
så jag reste på mig o gick bort till toan. Väl inne låste jag dörren då jag fick syn på tvättkorgen va bara tvungen o kolla letade igenom den lite snabbt o nere i botten låg det ett par supertunna stayups första gången jag kände på så tunna.
Dom va naturfärgade o extremt lena o sköna kände att jag va tvungen o prova dom så jag sklängde av mig byxorna o strumporna o drog på mig ena strumpan, kuken som redan va fylld till max tjocknade ytterligare trodde den skulle sprängas.
Tog den andra strumpan o trädde den över kuken men räknade inte med att jag va så kåååt så när jag kommit halvägs med strumpan belv det bara för mycket av det sköna nylonet så kuken sköt iväg den strörsta satsen jag varit med om i mitt liv,
fyllde nylonstrumpan o blev helt ställd vad ska jag göra nu kan juh inte slänga dom det skulle hon märka utan jag tog o tvättade av den lite snabbt o la tillbax dom i tvättkorgen tog på mig kläderna o gick ut igen...

Vi fortsatte o spela tv spel o prata då fick syn på Mona som kom bärandes på tvättkorgen, blev helt kallsvettig faaan inte ska hon tvätt nu tänkte jag.
Jovisst hon gick ut i tvättstugan dom hade i huset o började sortera, satt helt svettig o nervör fan ska jag göra nu hon kommer märka det tänkte jag o sa till Micke du jag måste hem nu.
Reste på mig o gick mot dörren som givetvis va ingången till tvättstugan där stog Mona o när jag skulle ta på mig skorna så hörde jag henne säga.

- Jasså ska du redan hem?

- Ja jag har lite läxor o fixa helt hes i rösten o nervös.

- Jaha så hon med en lurig blick. Hoppas det går bra med läxorna kom över igen.

- Ja det ska jag sa ja lite skamset tog på mig skorna o gick ut.

Faaan tänkte jag hon måste ha märkt något o va helt nervös att hon skulle säga något till mina föräldrar hur skoj skulle det vara o bo grannar sen i ett villa område.
Dagarna gick och nervositeten släppte kanske hon inte märkt något.
Gick över till Micke en dag där vi satt o snackade på hans rum då hans morsa kom hem från äffären hon gav mig en lurig blick, blev helt röd o bara tittade ner i golvet o fortsatte o prata med micke.

- Hejsan det va inte igår.
- Nää sa jag haft lite o göra.
- Aha joo men det brukar man ha sa hon hur lungt som helst.
- Mmmm fick jag bara fram.
- Men jag ska inte störa mer sa hon och gick ut ur rummet.

Puh tänkte jag kanske jag bara va nojjig hon har inte märkt något annars hade hon redan sagt något till mina föräldrar.
Satt där en stund hon komm in med saft o bullar o allt va normalt då jag kände att jag va tvungen o pissa gick in på toan o skulle pissa då jag sneglade bort på tvättkorgen.
Näää fan inte igen tänkte jag men det började rycka i kuken då jag kom o tänka på hur skönt det va, hmmm ska jag tänkte jag.
Jag va bara tvungen började rota lite o som jag trodde där låg ett par bruna strumpbyxor i nylon, det ryckte till i kuken jag va bara tvungen tog upp dom satte mig på toastolen
o trädde strumpan över kuken sååå skööönt äntligen det va länge sen satt o runkade när jag hörde fotsteg utanför dörren så jag slutade o lysnade men hörde inget mer.
Fortsatte o runka va i min egna lilla värld kände att det va dags o spruta så jag slängde av strumpan från kuken så sköt iväg min sats i toastolen, det va skönt la tillbaka dom i tvättkorgen tvättade händerna spolade o gick ut.

Efter en stund va det dags o gå hem sa hejdå till micke och gick mot dörren där jag mötte Mona.

- Dags o röra sig hemmåt sa jag med ett leende mamma o pappa kommer hems snart så vi ska äta.
- Jaha va trevligt att du kunde komma sa hon.
- Ja klart jag o micke e juh bästisar.
- Joo det vet jag sa hon med ett leende.

Tog på mig skorna o skulle gå ut då hon säger:
- Hoppas att det va lika skönt som sisst.

Jag förs till is fick inte fram ett ljud kunde inte röra mig FAAAAAAN tänkte jag hon vet. Vågade inte vända mig om o se henne utan bara sprang ut.
Fan fan fan hur ska detta gå nu när hon vet hon kommer berrätta det för mina föräldrar, dagarna gick och jag undvek o gå över till micke skämdes sååå mycket..

Det gick 2 veckor och jag undvek grannfrun så mycket jag bara kunde o hennes man, så en lördag såg jag micke o hans syrra hur dom satte sig i bilen och åkte iväg med sin far,
mina föräldrar skulle på något kalas som jag inte va sugen på o följa med på då jag hörde mamma prata med Mona.

- Vi kommer frammåt midnatt så jag skulle uppskatta om du bara kunde titta till pojken så han inte hittar på något dumt sa mamma.
- Visst sa Mona det e inga problem har tagit hand om honnom innan så det e nog inga problem vi ska nog komma överrens.

Mamma kom in sa hejdå o hon o pappa åkte iväg med lillebrossan som va för liten o vara hemma med mig.

Satt inne på rummet o kollade på tv då telefonen ringde.

- Hallå.
- Hej det e Mona
Frös till is igen o fick fram ett klent hej.

- Skulle du kunna komma över behöver din hjälp lite sa hon.
- Mmmm visst kommer snart fick jag fram

Fan ville hon nu tankarna va på alla håll o kanter när jag gick dom 15 metrarna till deras hus, plingade på dörren och gick in som vanligt.

- Hej sa hon med ett leende
- Hej sa jag o tittade ner
- Äntligen hemma själva hörde jag

Tittade upp på henne där hon bara stog o hånflinade mot mig

- Så du gillar o runka i mina nylonstrumpor sa hon
Blev knallröd i ansiktet o bara tittade ner i golvet

- Ditt lilla pevro trodde först att det va min son men sen när jag hörde dig sisst när du va på toa så visste jag att det va du.
- Hade nog inte reagerat på att dom va blöta förutom att du glömde o tvätta dom som du skulle utan glömt kvar lite sperma i mina stayups..

Tittade ner i golvet helt stel fick inte fram ett ord skämdes sååå

- Först tänkte jag berätta detta för din mamma men tänker inte göra det så du vet så du kan andas ut.
- Men däremot ska du visa mig hur du gör

Visste inte om jag hörde rätt så jag spände upp ögonen o tittade på henne

- Ja du hörde mig sa hon nu ska du visa mig hur du gör ditt lilla pervo
- Men men
- Inga men sa hon o slängde fram stayupsen framför mig

Kuken hoppade till..

- Men tänk om din man o barn kommer hem fick jag fram med darrig röst
- Dom kommer inte än på ett tag sa hon såååå ta av dig o visa mig hur du gör
- Men men
- NUUU sa jag o röt till

Med skamsen blick började jag ta av mig sakta

- Allt ska av sa hon
- Mmmmm fick jag fram

När jag fått av mig kläderna stog jag framför henne i bara boxershortsen o bulan framtill.
- Ja vad väntar du på av me kallingarna med
Släppte ner boxershortsen o kuken hoppade fram

- Oooooj va stor den e sa hon
Redan som 15- 16 åring hade jag en kuk på nästan 19 cm o lagom grov, stog där naken framför henne då hon sa

- Ja visa nu hur du gör
Tittade upp lite skamset o tog strumpan o började trä den över kuken, hon stod o tittade med vidöppna ögon hur jag trädde strumpan över kuken...
- Du jag har en bättre idee sa hon ta på dig stay upsen
Jag bara tittade på henne o gjorde som hon sa det va väll lika bra tänkte jag så hon inte säger något till mina föräldrar.

Fick på mig dom tunna strumporna o kuken svulnade upp ännu mer än innan
- Oj oj oj sa hon vilken bamse vänta här kommer snart sa hon
- Mmmm sa jag

Hon gick iväg till sovrummet o kom ut med ett par svarta stay ups, kom fram till mig o räkte mig dom o satte sig i soffan
- Såå nu kan du trä dom över kuken
Bara tittade på henne där jag stod naken i ett par naturfärgade stay ups o kuken rakt upp, tänkte ok det fixar jag väll jag måste har inget val.
Tog ena strumpan o trädde den över kuken den svarta strumpan va lika mjuk o skön som dom jag hade på mig o den andra strumpan trädde jag över höger handen o upp över armbågen.
Tog tag i min nylonklädda kuk med min nylonklädda arm o började runka lite lungt, hennes ögon va nu vidöppna stirrandes på min kuk o nylonet hur jag runkade kuken sakta framför henne.

Ökade tempot lite nu va jag kåt som fan stod naken i ett par nylonstrumpor på mig o en på kuken o den andra över handen medans Mona en kvinna i 40års åldern satt o gapade över min kuk..
Kände hur det började närma sig slutet o ökade tempot lite till o började stöna lite tyst Mona bara satt o tittade i soffan o vred på sig stängde mina ögon o började fantisera att jag knullade henne som många andra gånger man fantiserat när man runkat.
Då kunde jag inte hålla tillbax o sköt iväg en stor vit sats i den svarta strumpan mmmmm fick jag fram u runkade ut det sista...

Skönk ner i soffan jämte henne då hon sa
- Oj du det såg riktigt skönt ut och tog tag i strumpan som va på kuken o började ta av den
- Vilken stor sats riktigt fin verkar den va o började smeta med fingrarna i strumpan tog ut en klick på fingret tittade mig i ögonen o stoppade fingret i munne o sög på det
- Mmmmmmmmmmmmm riktigt gott skulle man ha mer av o vände in o ut på strumpan o började slicka rent den

Jag kunde inte tro mina ögon detta har man bara sett på porrfilm men att se det live slår allt o kuken ställde sig upp igen..
- Oj han vill leka igen ser jag sa hon
- Mmmm fick jag fram
Hon slickade rent strumpan o kände hur hon tog tag i min stenhårda kuk
- Måste juh slicka rent allt sa hon o dök ner med sin mun o slöt sina läppar runt min kuk

Det va bara ngt man sett på film hur killar får sina kukar sugna en annan stackare hade bara runkat aldrig blivit avsugen eller knullat förr.
Det va riktigt skönt o känna hennes varma tunga o läppar runt kuken då hon slickade rent o sög samtidigt som hon runkade lite lätt..
Kunde inte tro mina ögon där satt jag i nylonstrumpor medans grannfrun sög på min kuk drömmer jag vad händer tänkte jag..
Hon sög o slickade o jag bara tittade på hur kuken åkte in och ut ur munnen jag kände hur nära jag va igen

- Oooh jag kommer sa jag
- Mmm slurp o började runka o suga hårdare
Fan e det sant jag kommer spruta ngn i munnen samtidigt som det bara gick för mig o den satsen va lika stor som den förra om inte större, mmm hörde jag den va fin den sa hon efter hon svalt satsen som hon fick djupt ner i halsen.

- Det va det skönaste jag varit med om fick jag fram fösta gången någon suger av mig sa jag
- Jasså?? sa hon förvånat
- Mmmm har bara sett det på film jag e liksom oskuld sa jag o tittade ner skamset igen.
- Hahhaha jasså du sa hon bra för vi e inte klara ännu jag blev oehört kåt av att sitta o titta på dig iklädd i nylon medans du runkade din stora saftiga kuk den ser så stor o skööön ut min man har en mindre än dig .
- Vaa fick jag fram
- Ja den e mindre en hans o en sådan här stor måste jag bara få känna i mig.

Fick inte framm ett ljud utan bara tittade på henne

- Min fitta e så blöt måste bara få den i mig. Vänta här sa hon och gick ut mot sovrummet.
Där satt jag i mina stay ups med slak kuk o undrade vad hon skulle hitta på nu , efter en kort stunk kom hon ut iklädd i bara svart bh svarta strumpebands hållare o ett par naturfärgade nylonstrumpor u svarta pumps med riktigt hög klack i metall.
- Gillar du vad du ser sa hon
- Mmmm
- Trodde väll det sa hon o kom fram till mig
Då fick jag syn på hennes renrakade fitta fösta gången jag fick se en live, hon la sig på soffan o särade på bennen en foten i golvet o andra i soffan o började smeka sin fitta..
Mmmm fick hon fram när hon körde in ett finger i sin blöta fitta.
- Kom nu e det din tur o göra det skönt för mig du ska slicka tills det går för mig du vet väll hur man gör?
jag bara nickade o sa jag har sett på film hur dom gör.
- Bra kom nu sa hon..
Kunde inte tro att det va sant o började närma mig hennes rakade blöta fitta, sakta stack jag in tungan i skåran o började slicka mmmm så gott det va.
Hon började stöna o sa
- Så ja mmmm
Forsatte o slicka o suga i mig klittan samtidigt som jag förde upp ett finger i fittan på henne, det va det mjukaste o skönaste jag varit med om kuken ställde sig igen.
- Jaaa guud sååå ett finger till
Jag va inte sen o lyda o förde upp ett finger till i fittan på henne samtidigt som jag sög o slickade i mig hennes safter så underbart det va, hon började stöna högt o vrida på sig i soffan ..

- Oooo gud jag kommer snart sa hon o slet tag i mitt hår o tryckte in min mun närmare sin fitta samtidigt som började röra på sitt underliv...
Jag stack in fingrarna djupare o snabbare i hennes fitta samtidigt som jag slickade o sög på min första fitta...
- Aaaa ooooooo guuuuuuuuuud det gick för henne kände hur det började pulsera i fittan på henne ..
- Det va underbart du e riktigt duktig på detta men nu vill jag känna dig i mig.
- Kom nu sa hon
Hon vände sig så jag skulle stå på knä på golvet framför henne, o jag va inte sen o lyda.
Vilken syn hennes nylonklädda ben på var sin sida om min höft dom svarta pumpsen en renrakad fitta som va plaskvåt och jag själv i ett par nylon stay ups kunde det bli bättre.
Hon tog tag i min kuk o började styra in den, kunde inte tro mina ögon va det sant skulle jag förlora min oskuld med min dagmamma.
Kuken kom till öppningen, kände hur toppen åkte in lätt o va helt i extas nu kan inte beskriva känsklan hur skönt det va för varje mm kuken åkte in i hennes fitta..

- Mmmm sååå stor den e sa hon
- Du e så skön fick jag fram
När jag kört ner kuken ända in till roten va jag bara tvungen o stanna till för att njuta av det en sekund..
- Snälla knulla mig hårt fick hon fram sammtidigt som hon masserade sin klitta
Sa inte så mycket utan började knulla henne sakta.
- Snabbare hårdare gnydde hon och tog tag i mina skinkor och började dra mig mot sig i snabbare tempo
Knullade henne för allt jag kunde körde kuken så långt in jag bara kunde o tittade på denna vackra kvinna hur hon njöt, brösten skuppade hon andades tungt o stönade.
Det tog inte lång tid innan jag kände hur det va nära för henne o fittan började dra ihop sig..
- Ooo guuuud sååå jag kommer nu skrek hon fram samtidigt som det började rycka i hela kroppen på henne
- Oo gud va skönt det va du va riktigt duktig
Hon reste på sig o knuffade undan mig blev liet besviken trodde att det va över men nej hon bad mig att jag skulle sätta mig i soffan o det gjorde jag.
Hon vände ryggen mot mig o skönk sakta ner mot min kuk som hon styrde in snabbt i sin härliga fitta o började rida.
- Mmmm sköönt sa hon
Jag bara satt o njöt av hennes härliga röv hur den gungade upp o ner över min kuk som va helt glansig av hennes fittsafter, såg hur kuken försvann in i fittan för att sen dras ut och försvinna igen.
Efter en liten stund så orkade hon inte mer utan reste på sig och ställde sig på alla 4 i soffan.
- Kom knulla mig hårt bakifrån
Jag bara lydde jag va som hennes egna lilla sex slav, ställde mig bakom henne o styrde in kuken i fittan som kändes sååå trång nu när hon stog på alla 4.
Började knulla henne riktigt hårt för varje stöt hörde jag hur hon stönade till, kunde fortfarande inte tro det att jag knullade Mona iklädd ett par stay ups.
Mona stönade högt o bara skrek
- Hårdare snabbare ditt lilla pervo jag kommer snart sa hon
Då kände jag att det drog ihop sig för mig med
- Jag e nära jag med sa jag
- Jaaaa knulla mig snabbare jag vill ha din sats i min mun sa hon
Knullade som det skulle vara min sissta gång vilket tempo jag hade hitta stötte kuken i botten varje gång o kände hur det började rycka i hela hennes kropp.
- Oooohh jaaaaaaa skrek hon medans hon komm över min kuk
Kunde inte hålla mig mer utan slet ut kuken o styrde in den i hennes mun, hon sög precis som hon va bessat av den.
Det svartnade framför ögonen på mig och jag släpte iväg min sats i hennes mun, hon släpte inte kuken ur sin mun utan svalde i sig allt.
Skönk ner i soffan jämte henne flåsandes.

- Det var riktigt skönt sa hon. Detta behövde jag du va helt underbar.
- Tack det samma det va nog det skönaste jag varit med om sa jag
- Vilken kuk du har detta måste vi göra om igen sa hon
- Bara säg till du vet var jag finns
- Mmmmm men inte ett ord till någon
- Nej då va inte orolig
- Bra duktigt litet pervo e du.

Steg upp ur soffan tog av mig stay upsen o började klä på mig ville juh inte att hennes man skulle komma hem o se oss.
När jag fått på mig kläderna kom hon fram till mig o gav mig en kyss.
- Tack för detta o bara så du vet varje gång du kommer över så kommer det finnas ett par nylonstrumpor i tvättkorgen, vill att du runkar i dom o lägger en sats så jag kan slicka upp det tills nästa träff Ok??
Tittade upp på henne med ett leende
- Ok det ska nog inte vara några problem
- Bra

Gick hem o la mig i sängen kunde bara inte tro vad som hade hänt, det va det skönaste jag varit med om.
Jag blev av med oskulden med en kvinna som hade tvingat mig ta på mig hennes stay ups o sen runka framför henne.
Låg där i mina tankar och somnade ganska fort.

Detta va för 15 år sen och det va bara början till ett underbart sexliv, har mycket mer o skriva så om ni är sugna på o höra mera så skriv gärna en komentar så kan ni få höra lite mer av mitt liv ..

100% (3/0)
 
Categories: Fetish
Posted by invader535
2 years ago    Views: 188
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
7 months ago
!!! Fantastisk historie! Den likte jeg;-)