Prøve noe nytt

Prøve noe nytt 1
En liten sann fortelling som skjedde for noen år siden etter et langt samboerskap vedrørende samliv .Sex var bra men var gått over til det normale (min samboer som jeg kaller K) siden det var et barn i hus på 12 år som nesten var oppe like lenge som oss . Så det meste foregikk på soverommet når det var sjans for det.Det var en Torsdag vi hadde spist middag det var på tidlig på våren midten av Mars kan jeg huske datteren gått ned til hesten for lufte den en tur .
Vi ryddet av middagen og tok en kaffe om pratet om det som hadde skjedd gjennom arbeids dagen.Tittet gjennom posten og så det var tilbud på diverse ting vi trengte på soverommet. Kless skap der er det jo plass mangel i mange hjem .Vi satte oss i bilen for å reise og kjøpe .da vi kom fram fant vi en ekspiditør som hjalp oss med å finne det vi trengte fra lager .På vei til kassen ser jeg en flott dame i ført i dress jakke og skjørt lår kort .Og jeg klarer ikke og stoppe og se på henne ,og jeg ser på hennes ben som er kledd med en tynn nylon . Syns hun er sexy kledd
Vi kommer fram til kassen og betaler og får lagt alle varene inn i bilen .Setter oss i bilen og kjører hjemover .
Spør K meg om damen i butikken : Så du tittet på damen i butikken .
Jeg :Ja svare jeg. jeg syns hun var flott kledd
K:Ja det var hun ,syns du ikke jeg er sexy lenger ?
Jeg: JO svarer jeg fort ikke noe galt med deg !!
K:For vi har jo kanskje ikke den mest morsomme sexen ?
Jeg: Det har vel kanskje gått over til den JA hva skal jeg si , unger i hus så er det jo ikke så lett og finne på noe nytt .
K: Nei, sant det smiler hun lurt
Vi svinger inn hjemme på gårdsplassen og stopper bilen og bører inn varene .Vi blir enige om og tømme de gamle skapene våre for å gjøre klart til nye skap med mer plass .Vi får tømt skapene og lagt alle klærne på sengen .Vi river ned de gamle skapene fort og begynner og montere de nye .Klokken er ikke mer enn 10 på kvelden når vi er klare med monteringen .
Og det er sengetid for datteren og hun blir med henne mens jeg hopper i dusjen og gjør meg klar for senga .når jeg er ferdig dusjet kommer hun inn på badet ble svett jeg og gitt .Mens hun kler av seg spør hun meg :Hva har du lyst til å piffe opp vårt sex med ?. Første som slo meg var de nylon kledde bena til damen i butikken .
Jeg: Skal nok finne på noe jeg ,men spørs om du ikke bare begynner og le smiler jeg lurt
K:Nei ,det skal jeg ikke sier hun du kan jo se hva du finner på er med på det meste smiler hun og går i dusjen .
Jeg går inn på soverommet og begynner og sette inn våre klær i skapet .Til slutt kommer jeg en skuff med Div undertøy hvor det ligget strømper og strømpebukser .tar opp en strømpebukse og kjenner på den .Kjenner på den og jeg syns det virker mykt og behagelig dette stoffe som er i dem .tTrer den oppover armen og så går det en liten F... i meg . Kanskje jeg skulle prøve den ja shit au jeg prøver fargen er sort . Det var ikke det letteste å få på seg men det gikk .Stoffet var mykt og behagelig mot kroppsdelene som de dekket kjente også junior hadde en reaksjon .Satte på meg buksa ,sokker og t-skjorte og går for å ta et glass vann og setter meg i sofaen . I det samme øyeblikk hun kommer ut av badet og sier skal du ikke legge deg ?hvor jeg svarer ble bare litt tørst og så syns jeg ikke klokka var så mye .ok sier hun og går inn på soverommet og setter på seg noen klær,og setter seg vedsiden av meg sofaen .Hun setter seg i armkroken min og legger den ene hånden på mitt lår .Dette hjelper ikke tilstanden til junior særlig som nå er stein hard .
K : Kan jeg få litt vann av deg ? og hun stryker meg på låret .jeg smiler litt lurt
Jeg:Ja her, og gir henne glasset takk sier hun og legger hånden tilbake på mitt lår og fortsetter og stryke meg og jeg smiler for meg selv
K: Ja har du tenkt ut noe om det som vi snakket om på badet ? og ser på meg
Jeg :Ja noe har jeg vel funnet på sier jeg litt nervøst
K:Å hva da ? mens hun stryker meg mer oppover mot skrittet og ser på meg og begynner og kjenne meg mer over hele benet .Jeg bare smiler samtidig som jeg kysser henne på kinne .Hun kjenner meg mer og mer på benet til slutt tar hun i bukse benet og drar det forsiktig opp .Og hun får se den svarte strømpe benet Hun ser på meg og gir meg et kyss og sier :Har du satt på deg strømpebukse ? og så legger hun hånde i skritte mitt og kjenner effekten av strømpene .
Jeg : Ja ,jeg ryddet inn i skapene også ..
K:Har du prøvd strømper før avbryter meg ?
Jeg:Nei , men jeg la inn skuffen med undertøyet ditt så fikk jeg se de og tok de opp og kjente på de og syns det var et mykt og behagelig stoff og tenkte på finne på noe nytt
K:Kjenner det er noe som blir hardt av det og smiler hun
Jeg:Som sagt det..hun avbryter meg
K: Ta av deg sokkene sier hun med store øyer Jeg tar av meg sokkene og hu ser på mine føtter ta av deg buksen og hun følger nøye med i det jeg knepper opp og tar av meg .
K: Har aldri sett en mann med damestrømper sier hun mens hun stirrer på meg også legg deg opp i sofaen sier hun .Hun flytter seg litt og setter seg mellom mine ben og stryker dem .Junior er nå hardere en før hun bøyer seg ned og begynner og slikke på den utenpå strømpen.Og jeg kjenner det snart kommer til og gå for meg vist hun ikke stopper snart .Plutselig stopper hun og ser på meg og spør skal jeg sette på en jeg og jeg bare smiler og vips så kommer hun tilbake med strømpebukse på og vi legger oss i 69 stillingen .og hun fortsetter der hun slapp .Jeg legger den ene hånden min på hennes skritt og strømpen er alt helt gjennom våt .Tar tak i en og legger den bak hodet slik at jeg får støtte for nakken ,og begynner og slikke henne .Det tar ikke tid før jeg kjenner min orgasme bygger seg hun har nå trukket ned strømpen og har den i munnen .Kjenner også at hun begynner å få orgasme hun begynner og riste og klynke seg og så kjenner jeg hun kommer strømpene blir mer våte og det renner ned på innsiden av hennes lår hun bare rister og klynker seg mens hun fortsetter med meg og jeg kjenner det går for meg .Kjenner bare kroppen min rister og det varer lenge kommer til meg selv igjen og jeg hører hun prøver og svelge unna . Vi synker sammen en liten stund før vi kommer til oss selv vi ser på hverandre og smiler med et salig blikk og sier i kor skal vi legge oss i sengen og vi sovner om .

0% (0/1)
 
Categories: Fetish
Posted by invader535
2 years ago    Views: 75
Comments
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
No comments