Papier

Je hebt net een dag werken achter de rug. Je werkdag was verder prima. Wat je wilde doen is allemaal gelukt. Met een voldaan gevoel draai je de sleutel in het slot. Op het moment dat je je hakken op de mat zet zie je dat je ergens op stapt. Je buigt voorover en ziet een papiertje liggen. Je vouwt het open en ziet staan: 'Welkom thuis schat; kijk even wat er op de trap ligt!' Je denkt bij jezelf: 'volgens mij ga ik beloond worden'. Je denkt terug aan gisteravond en ontbloot langzaam je tanden in een ondeugende glimlach.

Je loopt door en terwijl je met je hakken klikt op het laminaat zie je een doos op de trap staan. Je vouwt de doos open en ziet weer een briefje liggen op een stapeltje kleren die netjes opgevouwen onder het papiertje liggen. Je pakt het briefje snel en je vermoeden wordt bevestigd en leest: 'Dag schat, pak wat eten uit de keuken en drinken. Trek daarna deze kleren aan en start de muziek. '

Je pakt de spullen uit en legt ze één-voor-één op de tafel in de woonkamer. Je adem stokt bij het zien van al dat moois. Je favoriete nette hakken met zwart glans en rode accenten. Netkousen met een mooie brede rand en jarretels. Daarboven een halterneck-jurkje dat toeloopt bij de knieën. Je merkt dat alles er is, behalve ondergoed. Je trekt het aan en voelt je vormen uitkomen in het jurkje. Langzaam laat je je handen over je lichaam glijden terwijl je je make-up en haar fatsoeneert en in de spiegel kijkt. Het doet je denken aan de jaren '50. De tijd waarin burgerlijkheid normaal was, maar de mensen thuis hun eigen koninkrijk hadden. Je voelt je een beetje sloom worden van het eten en zet de muziek aan terwijl je de glazen vult en een chocolaatje eet uit een bakje en er kaarsen lieflijk en rustig branden op de achtergrond.
Het is heerlijk warm en behaaglijk en het licht staat zacht als Tony Bennett voorzichtig uit de boxen klinkt. www .youtube .com/watch?v=dpP3-n0THq4 (spaties tactisch verwijderen)

Nadat je bent gaan zitten op de bank doe je langzaam je ene been over de andere voel je je op en top vrouw en de kanten netkousen strelen je terwijl je je handen vlijt rond je wijnglas. Je hoort langzaam de treden van iemand die zelfverzekerd de trap af loopt en de deur openzwaait. Je kijkt in de vrolijke ogen van een brede man, een vriendelijke blik en een mondhoek die aan één kant omhoog krult. Dit alles boven een getailleerd donker pak met leuk accenten. De houten hakken klikken op het laminaat naar je toe als je langzaam opstaat en je armen sluit rond stevige schouders.

'Ik heb je gemist' zegt een zelfverzekerde stem en knijpt je lippen op elkaar op elkaar op een bevestigende manier. Samen deel je twee glazen in een gesprek waarin je de dag doorneemt. De realiteit lijkt te zijn gereduceerd tot een plek voor twee mensen. Waar je op dat moment warmte voelt, maar tegelijk ondeugend als je de stof af en toe over je bedekte lichaam voelt glijden. Het windt je langzaam op.

Je ziet dat hij dat ook gezien heeft en kijkt langzaam omhoog nadat je even naar je eigen decolleté hebt gekeken. Hij zit rechtop in een leren stoel terwijl jij op de bank zit. 'Raak jezelf maar aan, je bent zo te mooi om te verstoren.' Je adem versnelt lichtjes en je voelt je wat lichter in je hoofd door de sfeer, de verlichting of misschien is het toch al de vermoeidheid en de alcohol die je wat uit balans brengt. 'Ik ben nog van het moment aan het genieten' zeg je zelfverzekerd terwijl je je herpakt. Langzaam draait hij zijn hoofd weer naar je terug en kijkt met zijn hoofd licht voorover gebogen en doordringende ogen naar je. Je voelt je tot op het bot bekeken door zijn priemende duistere blik achter lustvolle en liefhebbende ogen.

Langzaam gaan je handen naar benden terwijl je ze van een lichte aanraking met een vingertoppen verandert in een volle aanraking naar je heupen toe. Het windt je op dat je bekeken wordt. Je spreidt je benen nadat je je jurkje omhoog getrokken hebt en begint langzaam in S-vormige bewegingen toe te werken naar je vagina vanuit je benen. Je ziet dat hij een bobbel in zijn broek krijgt van brede proporties en zijn gulp opendoet waar zijn penis als een gewillig object uit steekt.

'Ik zie wat in het kaarslicht glitteren daar' zegt hij terwijl hij bijt op zijn lip als hij met zijn rechterhand langzaam op en neer gaat op zijn lid. Je stimuleert jezelf onderwijl met beide handen en begint met je hoofd wat achterover te hangen terwijl je geniet van je eigen aanraking. Jullie genot weerkaatst in de glazen de hele ruimte door. De bank geeft ruimte om onderuit te zakken en je benen met hakken staan haaks open terwijl je alles laat zien wat je doet. Samen kreun je en versnelt jullie adem. Tot hij het niet langer aankan en naar je toeloopt. Hij tilt je naar de tafel waar je op je rug gepenetreerd wordt met een heftige stoot. Je voelt dat hij al heel opgewonden is en veel sneller dan normaal tot aan de basis in je is. Het voelt lekker terwijl je zijn penis diep in je voelt en tegelijk jezelf stimuleert. Jullie sappen mengen tot een heet mengsel van vloeistof en lust terwijl hij zijn stevige handen op je borsten drukt. Dit is zo fijn dat je het allebei niet lang zult houden tot je orgasmes. Je fronst je wenkbrauwen en sluit je ogen terwijl je vlak voor je een man alles ziet geven in totale toewijding op de lust. Schokkend kom je klaar terwijl je niet veel later zijn pulserende penis voelt klaarkomen binnen in je. Warm en hard gecombineerd met een luide kreun. Je voelt je worden opgetild en knuffelt en zoent elkaar uitgebreid na deze uitspatting van lust.

Je voelt je weer een ervaring rijker en met een voldaan gevoel draai je je om en je valt langzaam in slaap.
75% (4/1)
 
Categories:
Posted by interestedone
1 year ago    Views: 702
Comments (1)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
1 year ago
Wat een heerlijk, inspirerend verhaal heb je geschreven!
Vraagt zeker om meer X