Shemale In De Klas - 2

Eventjes samengevat wat er in het vorige deel gebeurde: Er kwam een nieuw meisje bij ons in de klas, genaamd Lise. Ik ging met haar een spreekbeurt maken, En zij ontdekte de shemale porno op mijn computer. Toen ging ze zich voor me strippen, en bleek ze geen meisje te zijn maar een shemale. We hadden door tijdgebrek alleen tijd voor wat orale sex.

Nu deel 2:

Het was dinsdag, ik stond op en het eerste waar ik aan dacht was wat gistermiddag gebeurd was. Het bleef de hele tijd door mijn hoofd spoken. Ek was er die ochtend totaal niet bij, en had constant een stijve. Ik fietste naar school, en toen ik daar aankwam had ik het gevoel dat iedereen me aankeek, en wist wat er gistermiddag gebeurd was. Ik liep naar binnen, naar mijn vrienden die in de aula bij een deuropening wat zaten te kletsen. Ik begon wat mee te kletsen en vroeg of we vandaag nog proefwerken hadden. Toen kwam Lise binnen en ik merkte haar meteen op, Ze liep langs me heen zonder iets te zeggen maar alleen naar me te lachen. Ik lachte terug, en dat was het. Een van mijn vrienden Jim had opgemerkt dat ik naar haar kont aan het staren was terwijl ze wegliep. Hij vroeg: Wat was dat nou? Ik zij niets vermoedend: wat? Dat gelach en dat je naar haar kont staart, opeens ging mijn hart sneller kloppen. Zou Lise iets gezegd hebben? Nu al? Na een korte stilte ging Jim door met zijn verhaal: Ik geef toe, ze heeft een lekker kontje en het lijkt wel of ze alleen maar strakke kleren heeft, maar wie maakt dat wat uit, iedereen geniet ervan. Toen de bel ging liep ik naar het lokaal en ging weer naast Lise zitten. Ik vroeg voor de zekerheid toch maar even aan haar of ze iets aan iemand verteld had. Maar gelukkig zij ze dat ze nog niets aan niemand verteld had.

Toen de les begon, en de leraar begon te praten was het eerste waar hij over begon weer die spreekbeurt, en dat het al bijna af moest zijn. Toen keek Lise me aan met diezelfde geile blik in haar ogen als toen ze me die dag ervoor aan het pijpen was. Alleen door die blik al kreeg ik een stijve. En ze vroeg aan mij: zullen we er vanmiddag weer aan werken? En we wisten allebij precies wat ze daarmee bedoelde. En ik wist niet hoe snel ik in kon stemmen

Toen ging de bel en de pauze was begonnen. Ik ging weer in de deuropening staan waar ik altijd met mijn vrienden stond. Toen begon een van mijn vrienden Pieter opeens: jij wil wel wat meer dan vrienden zijn met die nieuwe hè? Ik gaf zo'n niet bevestigend macho antwoord: Ja, wie niet! En iedereen begon te lachen. Jim zij opeens: maar er is toch iets anders aan haar, ik weet het niet maar ze is anders dan de andere meisjes. Ik: Bedoel je die enorme tieten en strakke kontje? Hij zij nog steeds niet helemaal overtuigd: ja dat zal het wel zijn.

De rest van de dag was niet zo bijzonder, en was weer denken met een stijve aan wat er straks zou gaan gebeuren, Deze dag voelde weer als een hele schoolweek, en toen die voorbij was kon ik weer niet wachten om aan de "spreekbeurt" te werken. Deze keer gingen we naar haar huis. Ze woonde in vrijstaand huis in een behoorlijk rijke buurt. Toen we binnenkwamen was er niemand thuis dus we konden doen wat we wilden. Toen kwam ik met de opmerking: konden we niet beter naar mijn huis gaan? Want daar staat die spreekbeurt op mijn computer. Zij zij spottend: net alsof we daar iets aan zouden gaan doen.

Opeens begon ze zich midden in de woonkamer uit te kleden. Er lag een behoorlijk groot stuk land om het huis, dus privacy genoeg dacht ik. Dus begon ik me ook maar uit te kleden. Toen we allebij naakt waren gingen weneerst even wat op de bank tongen en met elkaar spelen. Haar tepeltjes werden hard en ik begon langzaam haar tieten te maseren. Ze kreeg daar een nog hardere lul van, en ik trouwens ook. Toen we elkaar een beetje begonnen te trekken zij ze: stop, laten we naar mijn kamer gaan.

We liepen naar boven, haar kamer was op de eerste verdieping en behoorlijk groot. Het was eigenlijk precies wat je van een meisjeskamer verwacht: posters van boybandjes, een hele hoop knuffels enz. Wat wel afwijkte van een normale meisjes kamer was het 2 persoons waterbed, En iets zij me dat ik in dat bed nog heel veel leuke dingen mee zou maken.

We gingen op het bed liggen, en gingen door bij waar we gebleven waren. We begonnen weer wat te trekken en te spelen. Toen ging zij plotseling met haar hoofd naar beneden, En ik dacht de hemel gaar een stukje open! Haar volle lippen om de schacht van mijn bonkende lul, en haar warme natte tong over mijn eikel. Zo ging ze een paar minuten door en toen ik bijna klaar kwam stopte ze gelukkig net op tijd. Ze ging naast mij liggen en zij: mijn lul is droog. En ik wist wat me te doen stond, ik ging met mijn hoofd tussen haar benen liggen en begon eerst wat met haar ballen te spelen, en likte die als eerst nat. Toen werkte ik mijn weg langzaam naar boven via de schacht naar haar eikel. Toen ik haar keiharde eikel in mijn mond nam slaakte ze een zachte kreun. Ik begon er langzaam en zachtjes op te zabbelen. Er was blijkbaar niet veel nodig om haat te plezieren want ik moest al snel stoppen. Maar daar was het blijkbaar niet voor want ze liep naar haar tas, en haalde er een flesje glijmiddel en 2 condooms uit. Ze keek me weer op die typische geile manier aan. Ik had nooit gedacht dat ik alleen al door een blik bijna klaar zou komen. Na een tijdje elkaar aanstaren zij ze: mijn kontje is veel te strak, kun jij daar wat aan doen? Terwijl ze haar steretje insmeerde met glijmiddel, gaf ze mij een condoom. Ik deed hem om, en toen dat gedaan was zag ik dat Lise al in doggystyle op me aan het wachten was. Ik ging naar haar toe en vrijvde eerst even met mijn eikel over haar glibberige sterretje. Toen zette ik mijn lul op haar sterretje en drukte hem langzaam naar binnen. Lise begon te kreunen van genot, toen mijn eikel er helemaal in was begon ik voorzichtig langzame stootjes te geven. Haar kontje was zo krap dat de rest van mijn lul er bijna niet in paste. Maar ik besloot om door te drukken tot mijn hele lul erin zat, Toen dat gebeurd was begon ik stoten van ongeveer 3 centimeter te geven. Dit was zo ongelofelijk geil, en totaal niet te vergelijken met je lul in een stofzuiger. Na een paar minuten van rustig stoten haalde ik mijn lul er helemaal uit, en stoot e hem er keihard weer tot mij ballen erin, op dat moment schreeuwde Lise het uit van genot. We kregen allebij tranen in onze ogen van gonot. Ik begon nu hevig door te neuken tot ik klaar kwam. Toen liet ik mijn lul langzaam verslappen in haar kontje en zo bleven we nog even liggen, Na een paar minuten vroeg ik aan haar: is je kontje al minder strak? Ze lachde en zij dat haar sterretje nu een behoorlijk rondje was geworden.

Deze middag is nog niet afgelopen maar daar komt meer over in deel 3. Ik hoop dat jullie hebben genoten, en heerlijk hebben gerukt of gevingerd op mijn verhaal.
85% (26/5)
 
Categories: Shemales
Posted by ilp
4 years ago    Views: 318
Comments (2)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
lucky boy
beffertje1
retired
3 years ago
wat zul jij genoten hebben