Een toevallige ontmoeting in een cafeetje......

En ? Kun je het een beetje zien ?
Euh sorry, wat bedoelt u ?
Nou mijn tieten, je zat er recht in te kijken ?

Oh, bedoelt u dat, nee, eerlijk gezegd niet. Ik kan er nauwelijks inkijken, maar zover ik het kan zien, zijn ze wel erg mooi. De rest trouwens ook.
Vind je ?
Yep.

Hoi ik ben Helena. Hoi Helana, wat doet zo’n lekker ding hier alleen in de kroeg, of ben je niet alleen?
Mijn vriend zou mij ophalen om mij thuis af te zetten. Nu belde hij net dat hij niet kan. Mijnheer moest noch naar een afspraak en was pas erg laat thuis. Of ik een taxi wilde nemen.
Woon je een beetje in de buurt ? Dan wil ik je wel afzetten. Ik wilde net betalen toen ik diep in je tieten keek. Ik had een zakelijke afspraak, maar die is net afgelopen. Alleen nog even afscheid nemen en dan kan ik je meenemen als je wilt.
En wat wil je daar voor terug ?
Een stevige neukbeurt lijkt me wel een goede beloning, maar ik doe het ook wel voor niets hoor. Zo’n lekker ding, alleen over straat. Dat moet wel problemen opleveren en dat wil ik niet op mijn geweten hebben.
Ik ga nog even naar de wc zeg je, en dan kom ik. Je komt terug met je slipje in je hand. Zo…. die heb je in ieder geval verdient. De rest kijken we nog wel, of je wel lief bent.
Ik ruik er een keertje aan en ruik een heerlijke mengelmoes van kutsap en pis….. Volgens mij krijg je meer als je stout bent dan als je lief bent ! En ik hou de deur voor je open.
Na u mevrouw en ik geef je een tik tegen je rokje.

Als een echte gentleman hou ik je deur open en zie ik je instappen. Jij denkt dat het alleen maar hoffelijkheid is, maar voor mij is het ook een mooie manier om naar je kale kutje te kijken.
En ? Kun je het een beetje zien ? Je had het meteen door ?
Wederom moet ik zeggen, eerlijk gezegd niet, je was te snel. Maar wat ik zag, zag er goed uit.
Dan kijk maar eens goed. Je hupt met je billen omhoog zodat je met een kale kut in mijn auto zit. Je spreid je benen en speelt meteen met je kutje. Je natte vingers duw je in mijn mond.
Ik stel de tomtom in en we rijden naar je huis.
Heb je een dikke paal ?
Of ik een dikke paal heb ? Is de paus katholiek ? Wat een vraag ? Een vreemde maar zeer lekker wijf zit naast mij in de auto haar kutje te vingeren en jij vraagt of ik een dikke paal heb ! Natuurlijk schat en ik haal mijn lul uit mijn broek. Hmmm, niet slecht en je pijpt mij onder het rijden.
Als we langs een vrachtauto rijden, blijf ik bewust naast deze chauffeur rijden zodat hij tegen je billen aankijkt en ziet hoe mijn lul in je mond verdwijnt. De chauffeur heeft het haast niet meer en voor onze en zijn veiligheid, rijd ik vlug door.

Zo, we zijn er. Die neukbeurt heb je wel verdient. Kom je mee naar binnen ?
Ik weet niet hoe vlug ik moet uitstappen en jij bent nog bezig met de sleutel in het slot te doen terwijl ik al met mijn vingers in je kutje zit.
Hoho,cowboy. Even wacht tot we binnen zijn. Wat zullen de buren wel niet denken ?
Voordat de deur in het slot gevallen is, zitten onze tongen al verwikkeld in een hevig gevecht. Met mijn vingers zoek ik je kutje weer op en voel een zeer geil, nat kutje. Nu laat ik jou mijn vingers aflikken. Gewillig lik je mijn vinger schoon en als we verder tongen, proef ik je kutvocht al.
Hmm, het smaakt ook nog lekker en ik zak af naar je kut. Zachtjes sabbel ik op je lipjes en clitje terwijl ik met mijn vingers op en neer in je kut ga.
Zullen we naar boven gaan ?
Als we boven komen, zit je op de rand van het bedm je haalt mijn lul uit mijn broek en begint mij weer heerlijk te pijpen. Terwijl je dit doet, speel je met je kutje.

Dat is ook niet eerlijk he, dat die geen aandacht krijgt. Kom maar eens hier en voordat we het weten, liggen we in 69. Ik lik je kutje terwijl jij met diepe halen mijn lul helemaal in je neemt. Daarna lik ik je sterretje met de opmerking. Zo, daar gaan we straks ook nog een lekker feestje houden.
Volgens mij ben je al 2 keer gekomen als je op mijn lul gaat zitten en als een echte amazone mijn lul berijdt. Nou moet je ff kappen, ander spuit ik je nu al helemaal vol en ik wil nog in je kontje komen.
Volgens mij kun je dat toch wel, spuit me maar vol, en als je straks nog kunt, mag je mij in mijn kont naaien. Nog een paar stoten en ik spuit je hele kut vol. Zo, mijnheertje. Nu nog in mijn kontje ?
Absoluut.

Ok, je stapt van mijn lul af en duwt je kutje op mijn mond. Zo, maak eerst mijn kutje maar eens goed schoon, anders wordt mijn vriend straks boos. Ik lik je kutje helemaal schoon en proef meteen weer een hoop kutsap. Als je kutje schoon is, gaan we weer tongen en je proeft zo mijn sperma samen met je eigen kutsap.
Zo dame, ik ben ook getrouwd, dus wel even mijn lul schoonlikken.
Als je zo aan het sabbelen bent, wordt mijn lul weer keihard.
Zo, die is klaar voor mijn kont en gewillig ga je op je knieën klaarzitten. Ik lik je sterretje en maak het goed vochtig. Daarna smeer ik het nog in met je kutsapjes en druk mijn paal zachtjes tegen je ster.
Dan ram ik hem goed diep in je kut, en naai je volop. Tegelijkertijd vinger jij je kutje en samen komen we nog een keer.

Mijn lul zit nog in je reet als de telefoon gaat. Het is je vriend die checkt of je veilig thuis bent gekomen. Je bevestigd dat je thuis en gekomen bent en hij verteld je dat hij er over een half uur is. Vlug lik je mijn lul schoon en kleden wij ons aan. Ik geef je mijn nummer voor het geval je nog ooit een ritje nodig hebt.
Ik geef je een kus en weg ben ik.

Heerlijk, zo´n toevallige ontmoeting in het café.

53% (8/7)
 
Categories: AnalHardcore
Posted by ikwistniets
2 years ago    Views: 849
Comments (5)
Reply for:
Reply text
Please login or register to post comments.
2 years ago
Heerlijk geile ontmoeting.... Dank je wel.
2 years ago
Dus het bevalt je wel Helena? Mooi x
2 years ago
lekker geil verhaal.
2 years ago
Zeg dat wel flixekind. Deze toevallige ontmoeting in dat cafeetje bevalt mij anders ook wel hoor. Is weer eens iets anders als op het strand....XXX
2 years ago
Wat kan ze dat lekker he die Helena. Ook een van mijn favoriete meiden hier. Ik heb ook al wat met haar beleefd.